تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 416 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

خب من الان از یه چیز دیگه هم مطمئن شدم:

زنده بودن هیدان!!!!!!
    جالب اینجاست که چرا اوروچیمارو برای فنا ناپذیر شدن هیدان رو تسخیر نکرد؟!! و تکنیکهاش رو ندزید؟؟
    با توجه به اینکه اگه هرجای بدن اوروچیمارو قطع بشه خودبه خود بهم متصل میشه که دیگه معرکه میشه..هرچند همین الانش هم معرکست
    اون که آره...اون حتی اگه فقط دوتا چشمو ومغز براش بمونه کافیه!!!داشت زیر آوار دفن میشد خیلی جالب بود...
    اگه بتونن پیداش کنن خیلی خوب میشه...ولی فکر کنم کیشیموتو دیگه اونو از دور خارج کرده...
    آقا ما نفهمیدیم این کیشیموتو نکنه بااوروچیمارو فامیله که اینقدر هواشو داره؟؟؟؟؟؟!!!!!

2. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آقا ما نفهمیدیم این کیشیموتو نکنه بااوروچیمارو فامیله که اینقدر هواشو داره؟؟؟؟؟؟!!!!!
    کلا قراره توی این چپتر های جدید به جای اوروچیمارو یا کابوتو بگیم کابوتوچیمارو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من موندم با این همه قدرت این موجود چرا باز داره زیر دست اون موجود مرموز منحوس ( مادارا ) کارمی کنه این کابوتوچیمارو خودش به تنهایی یه جنگ چهارم و پنجم می تونه راه اندازی کنه !!!!!!!!!!!!

4. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

کلا قراره توی این چپتر های جدید به جای اوروچیمارو یا کابوتو بگیم کابوتوچیمارو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من موندم با این همه قدرت این موجود چرا باز داره زیر دست اون موجود مرموز منحوس ( مادارا ) کارمی کنه این کابوتوچیمارو خودش به تنهایی یه جنگ چهارم و پنجم می تونه راه اندازی کنه !!!!!!!!!!!!

همونطور که گفتین این تکنیک ادو تنسی کابوتوچیمارو!!!!!!!!!!یه جاش میلنگه...اگه اینائی که احضارشون کرد همه از قدرتای ارجینالشون!!!بتونن استفاده کنن دیگه واویلاست که!!!!

به قول دوستمون kiuqما نفهمیدیم این هانزو کی مرد؟؟؟!!!یعنی کسی پیدا شد که ازاون قویتر باشه وبتونه بکشدش؟؟؟!!!

6. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

هیدان تنها یه مشکل داره!!»»»
    این که یه نفر باید پیدا شه تا اعضای بدنش رو بهم دیگه بچسبونه...

کاش ایتاچی نمیمردعجب ابهتی داشت

8. 2 کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

هیدان تنها یه مشکل داره!!»»»
    این که یه نفر باید پیدا شه تا اعضای بدنش رو بهم دیگه بچسبونه...

اگه کاکوزو بتونه ازاون سیم هاش استفاده کنه میتونه بدنشو دوباره به هم بچسبونه ولی به شرط اینکه پیداش کنن...
    ایتاچی رو خوب گفتی...ماتازه فهمیده بودیم چه شخصیت بزرگی داشته...یهو کیشیموتو اینم کشت...

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

همونطور که گفتین این تکنیک ادو تنسی کابوتوچیمارو!!!!!!!!!!یه جاش میلنگه...اگه اینائی که احضارشون کرد همه از قدرتای ارجینالشون!!!بتونن استفاده کنن دیگه واویلاست که!!!!

آره اگه یادمون باشه توی اون قسمت هایی که با هوکاگه سوم داشت مرحوم اوروچیمارو مبارزه می کرد هوکاگه اول و دوم رو احضار کرد اما ان دوتا از یه سری تکنیک های عادی استفاده می کردند و فقط تکنیک مخوفشون همون تکنیم آب و جنگل بود و از تکنیک های خفن و همچنین احضار ها خبری نبود .....یعنی این که مثلا ایتاچی کبیر فکر نکنم بتونه مثلا سوسانو یا اماتراسو بزنه......یا مثلا اون بچه که همرا زابوزا بود فکر نکنم بتونه از تکنیک های خونیش استفاده بکنه چون تا اون جایی که می دونیم اینها در واقع یه سری عروسک خیمه شب یازی هستند که توسط یه شخص دیگه کنترل میشن وگرنه مثلا قدرت کسی مثل دیدارا خیلی بالاتر از کابوتوچیمارو بود........................

آره خداییش همه داستان با اون معنا پیدا می کرد........یه آدم خونسرد که در کمال خونسردی حتی به پدر و مادرش هم رحم نکرد و کسی نفهمید چرا !!!!!!!!!!! اعجوبه اوچیها که ممکن بود حتی هوکاگه پنجم بشه در سنی جوان تر از هوکاگه چهارم.....!!!!!!!!!!!

11. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

وگرنه مثلا قدرت کسی مثل دیدارا خیلی بالاتر از کابوتوچیمارو بود
    قبول ندارم.

واژه ی Genius رو بیهوده به اوروچیمارو ندادن که .. . سر مبارزه برسه با خنده های موزیانه یه طوری خودشو پشتیبانی میکنه.!
    دیدارا در حد تقابل با ساسوری هم نبود!! ( پارتنر دیدارا که دیدارا همیشه بهش مستر میگفت.) بعد همین ساسوری سوسکی بیش بغل اوروچی نبود..
    یکم زیاده روی کردم..

13. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان اگه کلیپ راجع به گارا بخوام می تونید بهم آدرس بدید؟؟؟؟
    مثلا اینکه چجوری می میره؟؟؟؟ یه قسمتش بود که از گیم وان دیدم. یه پسره ای هست که پیراهن سبز می پوشه. از اون جلوی یه نفر که از تو بدنش استخون در میاد دفاع می کنه!!! شرمنده اینطوری توضیح می دم. ولی من انیمه باز نیستم. همین یکی دو قسمت رو دیدم. خواستم ببینم کسی می تونه لینک بهم بده؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

دوستان اگه کلیپ راجع به گارا بخوام می تونید بهم آدرس بدید؟؟؟؟
    مثلا اینکه چجوری می میره؟؟؟؟ یه قسمتش بود که از گیم وان دیدم. یه پسره ای هست که پیراهن سبز می پوشه. از اون جلوی یه نفر که از تو بدنش استخون در میاد دفاع می کنه!!! شرمنده اینطوری توضیح می دم. ولی من انیمه باز نیستم. همین یکی دو قسمت رو دیدم. خواستم ببینم کسی می تونه لینک بهم بده؟؟؟
    دوست عزیز گارا صحیح وسالمه....اون که بمیره من این کارگردان انیمه رو میکشم!!!!
    اگه میخوای اون قسمتائی که گارا هست رو ببینی که مزه نمیده...چیزی متوجه نمیشی...
    ماها بیشتر از طریق تورنت این انیمه رو میبینیم...دلیلش هم حتما میدونی......چون بیشتر سایتا قانون کپی رایت داره یا شیلتره...
    بازم اگه تمایل داشتی لینک تورنتهائی رو که گارا توش هست رو برات بزارم...

16. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دیدارا در حد تقابل با ساسوری هم نبود!! ( پارتنر دیدارا که دیدارا همیشه بهش مستر میگفت.) بعد همین ساسوری سوسکی بیش بغل اوروچی نبود..
    من که دیدارا رو با لرد اوروچیمارو مقایسه نکردم !!!!!!!!!! من اون رو با کابوتو مقایسه کردم وگفتم که در کابوتو در مقابل دیدارا مثل پشه می مونه....................................

کلا دیگه رسما این کابوتو داره به مار تبدیل میشه!!!!! فقط یه عینک ازش مونده..............

خب من الان از یه چیز دیگه هم مطمئن شدم:

زنده بودن هیدان!!!!!!
    جالب اینجاست که چرا اوروچیمارو برای فنا ناپذیر شدن هیدان رو تسخیر نکرد؟!! و تکنیکهاش رو ندزید؟؟
    هیدان که نمرده که بتونن با تکنیک ادو تنسی احضارش کنن.............اون در جنگل مخصوصی که زیر نظر خادان شیکامارو اداره می شه برای پرورش گوزن دفن شده و کسی هم جاش رو بلد نیست...............
    تازه من فکر نکنم اون هیدانی که ما دیدیم روح داشته باشه !!!!!!!!!! که بتونن با تکنیک ادو تنسی روحشو در بدن یه فرد دیگه احضار کنن....................ولی باز می گم یه جای کار این تکنیک می لنگه .................

دلم برای شکامارو می سوزه اگه آسوما رو ببینه چه جوری می خواد باهاش مبارزه کنه.......

راستی اگه خود کابوتو نابود بشه ( یهنی کلا لرد اروچیمارو و کابوتو بمیرن ) این تکنیک دیگه بی اثره ( یعنی همه اون هایی که احضار شدن دوباره به دنیای خودشون بر می گردند ) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •