تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 380 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

داره خودمونی میشه blacksword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام به همه بروبچ آقا من هرچی سرچ تو تاپیک زدم یه جواب و راه حل کامل واسه مشکا Track Record پیدا نکردم من هر کاری میکنم درست نمیشه اینطوری بازی که میکنم و یه سری چیزارو آزاد میکنم به هحض خروج از بازی و برگشت دوباره به بازی همه میپره و دوباره از اول یکی خواهشا یه راه حل بده که چه کنیم؟؟!!!!! مخصوصا بدتر از همه اینه که 2 ساعت نشستم پیراهن تیم پرسپولیس رو تو مستر لیگ طراحی کردم اومدم بیرو عکسی که وارد کرده بودم از بین رفت مجبورم هربار که وارد بازی میشم دوباره عکس رو لود کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این نسخه از بازی که خوب از آب در نیومد امیدوارم نسخه بعدی توپ از آب دربیاد.

داره خودمونی میشه big daddy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    ينم لينك دانلود منوي عابدزاده ( اول به صفحه ي پرشين گيگ بريد بعد هر 5 پارت رو دانلود كنيد)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اقا کارت که عالي بود اما ميشه يه توضيح کوچيکي به ما هم بدي، تا ياد بگيريم ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اقا چرا داور درهمه بازیها یکی هست وعوض نمیشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من واقعا نميدونم كه چرا بعضي از دوستان به اين بازي ايراد مي گيرن

همين امروز با تيم هاي منتخبي كه ساخته بودم دوتا بازي كردم كه خيلي توپ بود و به سختي تونستم پيروز بشم
    اگه درمورد دروازه بان ها بخوام بگم باورتون نميشه كه چه توپ هايي رو ميگرفتن
    به طوري كه در آخر بازي پيتر چك دروازه بان من بهترين بازيكن ميدان شناخته شد

به نظر من اين بازي كاملترين وطبيعي ترين بازيه فوتباله كه تا حالا باهاش بازي كردم

اگه دوستان به جاي اين كه بشينن از اين بازي انتقاد كنن بهتره كه برن پچ هاي تكميلي اين بازي رو نسب كنن وسعي كنن هوش مصنوعي اين بازي رو ارتقاع بدن تا بتونن از اين بازي نهايت لذت رو ببرن

Konami توي اين بازي ميخواسته هوادارهاي واقعيش رو تشخيص بده
    وبراي اونهايي كه كمي صبر و حوصله (والبته سيستم توپ وگرافيك آلي) دارند، نهايت لذت از بازي فوتبال رو فراهم كرده
    دوست عزیز این متنی رو که نوشتم به نوعی نظر خودم هم هست اما در اصل این متن رو سیامک یکی از ادیتور های موفق و با سابقه PES گفته که الان به همراه گروه وینسار دارن بازی رو ادیت می کنن
    مخصوصا نظر خودم رو ننوشتم تا دوستان دیگر نگن تو که چیزی نمی دونی صحبت نکن

PES6 نسخه آپدیت شده ی PES5 , و PES5 نسخه آپدیت شده PES4 و ...
    اما PES2008 یک نقطه آغاز برای تمام سری های نسل جدید PES در آینده است ... و قاعدتا" کسانی که آینده نگر هستند و یا سیستمی که با آینده نگری بسته اند، اجازه ورود به نسل بعد را دارند. کسانیکه با گرافیک medium و یا حتی high ولی با روزلوشن پایین این بازی رو انجام میدهند ، نمیتوانند مدعی ورود کامل به نسل بعد باشند.

به نظر شما ادیتهای PES6 از لحاظ کاربردی چه استفاده ای دارد ؟ این کارها دیگر تاریخ گذشته محسوب میشوند و از لحاظ فنی نیز هیچ کمکی به پیشرفت سطح علمی فعالان حاضر در این عرصه نمیکنند. اینگونه ویرایشها توسط کسانی انجام میشوند که از قطار سریع السیر به مقصد PES2008 ، در ایستگاه PES6 جا مانده اند.

PES2009 سال دیگر عرضه میشود و آنروز ما در حال استفاده از ویرایش ها و نکات فنی یادگرفته شده در سال قبل برای ویرایش این بازی هستیم ، درحالیکه فکر نمیکنم تا آنروز کسی صحبتی از سری نسل قدیم این بازی و PES6 به زبان آورد.
    قانون بقا میگه: "برای باقی ماندن باید خود را با شرایط سازگار کنی" . حالا مقاومت در برابر این شرایط جدید احتمالا همان وضعیتی را بوجود میاره که موجب منقرض شدن دایناسورها شد.

داره خودمونی میشه blacksword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان واسه حل مشکل سیو Track Record و Edit ها که با بیرون اومدن از بازی از بین میرفت برین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این تاپیک چون مشکل خیلی ها هست یه تاپیک زدم که راحت پیدا کنین
    Last edited by blacksword; 18-01-2008 at 02:28.

پروفشنال SAJAD DP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

سلام
    اقا کارت که عالي بود اما ميشه يه توضيح کوچيکي به ما هم بدي، تا ياد بگيريم ..
    ساخت منو براي اين نسخه يه كمي سخت تر شده ( البته يه كمي )
    شما با گيم گرافيك استديو فايل rv_e.img كه داخل پوشه img هست رو باز كن
    بعد گزينه ي اخر ليست منو هست
    يكي مونده به آخر هم صفحه اول هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه JAVAD_YAS14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روي زمين خدا

پيش فرض

دوست عزیز این متنی رو که نوشتم به نوعی نظر خودم هم هست اما در اصل این متن رو سیامک یکی از ادیتور های موفق و با سابقه PES گفته که الان به همراه گروه وینسار دارن بازی رو ادیت می کنن
    مخصوصا نظر خودم رو ننوشتم تا دوستان دیگر نگن تو که چیزی نمی دونی صحبت نکن

PES6 نسخه آپدیت شده ی PES5 , و PES5 نسخه آپدیت شده PES4 و ...
    اما PES2008 یک نقطه آغاز برای تمام سری های نسل جدید PES در آینده است ... و قاعدتا" کسانی که آینده نگر هستند و یا سیستمی که با آینده نگری بسته اند، اجازه ورود به نسل بعد را دارند. کسانیکه با گرافیک medium و یا حتی high ولی با روزلوشن پایین این بازی رو انجام میدهند ، نمیتوانند مدعی ورود کامل به نسل بعد باشند.

به نظر شما ادیتهای PES6 از لحاظ کاربردی چه استفاده ای دارد ؟ این کارها دیگر تاریخ گذشته محسوب میشوند و از لحاظ فنی نیز هیچ کمکی به پیشرفت سطح علمی فعالان حاضر در این عرصه نمیکنند. اینگونه ویرایشها توسط کسانی انجام میشوند که از قطار سریع السیر به مقصد PES2008 ، در ایستگاه PES6 جا مانده اند.

PES2009 سال دیگر عرضه میشود و آنروز ما در حال استفاده از ویرایش ها و نکات فنی یادگرفته شده در سال قبل برای ویرایش این بازی هستیم ، درحالیکه فکر نمیکنم تا آنروز کسی صحبتی از سری نسل قدیم این بازی و PES6 به زبان آورد.
    قانون بقا میگه: "برای باقی ماندن باید خود را با شرایط سازگار کنی" . حالا مقاومت در برابر این شرایط جدید احتمالا همان وضعیتی را بوجود میاره که موجب منقرض شدن دایناسورها شد.
    دوست عزيز خيلي متشكرم كه توضيحات كاملي رو دادي
    سال ديگه كه pes2009 اومد مطمعنا تغييرات زيادي خواهد كرد و بسياري از مشكلات كه دوستان ازش شاكي هستند به اميد خدا حل خواهد شد

داره خودمونی میشه big daddy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

ساخت منو براي اين نسخه يه كمي سخت تر شده ( البته يه كمي )
    شما با گيم گرافيك استديو فايل rv_e.img كه داخل پوشه img هست رو باز كن
    بعد گزينه ي اخر ليست منو هست
    يكي مونده به آخر هم صفحه اول هست

ممنون تست مي کنم ..

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقاي seabass سازنده ي اين بازي خودش به اشكالات زياد اين بازي اعتراف كرده و گفته كه در2009 pes فورس بك خواهد زد به سري قبلي و در واقع مخلوطي از pes 2008 و سري قبلي خواهد بود . يعني همون چيزي كه ما از pes 2008 انتظار داشتيم . دليلش ( برگشت به سري قبلي) نامه اي بود كه طرفداران pes در اوو-وب نوشتن وخيليا اونو امضا كردن و فرستادن واسه كونامي. پس مي بينيد كه اگه هنوزم pes 6 بازي كنيد زياد عقب نمي مونيد چون سري بعد خيلي شبيه pes 6 واهد بود ولي از لحاظ گرافيك و هوش مصنوعي و امكانات و ... N-gen است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •