فیلمی که برات لینک کردم را ببین و مثل فیلم آپدیت را انجام بده البته این فیلم آپدیت گوشی N95 8GB هستش اما شما می تونی از پروداکت کد گوشی خودت استفاده کنی و مثل فیلم آپدیت کنی
موفق باشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیلمی که برات لینک کردم را ببین و مثل فیلم آپدیت را انجام بده البته این فیلم آپدیت گوشی N95 8GB هستش اما شما می تونی از پروداکت کد گوشی خودت استفاده کنی و مثل فیلم آپدیت کنی
موفق باشی
سلام
من این فیلم رو دانلود کردم و دیدم
ولی هنوز گوشی مو آپدیت نکردم
آخه یه مشکلی است
اول اینکه من شنیدم اگه وسط آپدیت اینتر نت قطع شه یا گوشی زنگ بخوره آپدیت کنسل میشه و بعدش گوششی باید فلش بشه
راسته؟
من نمیخوام گوشیمو فلش کنم
راه دوم این بود که من دستی فایل آپدیت رو بدم
خوب آپدیت رو از کجا دانلود کنم؟
و یه چیز دیگه ، اون کد که اول فیلم گفتی جایگزین کنیم ، تو همه ی گوشی ها یکیه؟
ممنون از راهنماییتون![]()
این فیلمی که دیدی استانداردترین روش آپدیت توسط شرکت نوکیاست و از تمام روشهای آپدیت بهتره
و خدمت شما عرض کنم که درسته که زمانی که می خوای آپدیت کنی میگه نباید کابل یا اینترنت قطع بشه اما با تجربه ای که بدست آوردم بگم که خیالت راحت باشه اگر در زمان دانلود آپدیت توست Nokia Software Updater کابل یا اینترنت قطع بشه گوشی به هیچ وجه آپدیت نمیشه و پیغام خطا می ده و اگر مشکل کابل و اینترنت را بعد از پیغام خطا برطرف کنی و دوباره گوشی را وصل کنی از ادامه جایی که دانلود شده شروع به دانلود می کنه و وقتی 100% دانلود انجام شد ,زمانی که وارد قسمت زمانی آپدیت می شه نباید کابل از گوشی قطع بشه که توی فیلم مشخص بود و حدود 15 دقیقه بود و بی خطرترین روش همین روش هست
روش بعدی که شما می گی به صورت دستی هست و باید فایلهای آپدیت را از لینک زیر با توجه به مدل و RM گوشیت دانلود کنی و توسط یکی از روشهای جف یا فونیکس آپدیت را انجام بدی که این روشها بیشتر احتمال ایجاد مشکل را دارند و ممکنه گوشی درست آپدیت نشه که اینم یک به هزار هستش و با توجه به اینکه شما می گی نمی خوای فلش کنی روش دوم یا همین آپدیت دستی توسط جف یا فونیکس فلش کردن به حساب میان و روشی که در فیلم دیدین فلش نیست!
و در مورد کد هم بگم که این کد مخصوص گوشی N95 8GB بود که من وارد کردم و دارای زبان فارسی بود و شما باید از کد مخصوص گوشی خودت که زبان فارسی را ساپورت می کنه برای آپدیت استفاده کنی و برای هر کشوری هم فرق داره
موفق باشی
ممنون
چند تا سوال دیگه
اول اینکه این کدی که میگی ، کد مخصوص گوشی خودم رو از کجا بیارم؟
بعد میتونم گوشیمو موقع آپدیت رو حالت offline بزارم؟مشکلی پیش نمیاد؟
بازم ممنون
بازم بازم ممنون
بازم بازم بازم ممنون ممنون ممنون![]()
ندها را برات گذاشتم و شما با توجه به رنگ گوشیت استفاده کن ایها مال گوشی 16 گیگه
0581456
0581537
0581632
0582260
0589448
و آفلاین برای آپدیتهای دستی هستش که توسط جف یا فونیکس انجام می شه
ببخشید
گوشی من 8 گیگ هستش
رنگش هم مشکی پشت آبی هست
الان من چکار کنم ؟
کدوم رنگ رو بزنم؟
16 گیگ یا 8 گیگ فرق میکنه کد هاش؟
ممنون
سلام من هم میخواستم گوشیم رو آپدیت کنم گوشی من 5800 قرمز هسش ورژنش هم 20 هست
این آپدیتی که گفتی با اینترنت 128kb adsl2میشه انجام داد؟
اگه میشه چقدر طول میکشه
و در ضمن فارسی رو هم ساپورت میکنه یا نه؟
ممنون
حجم آپدیت نزدیک 100 مگ هست
مال من هم 128 کیلوبیت هست و نزدیک 45 دقیقه تا 1 ساعت میکشه.
کسی جواب مارو نمیده؟
لطفا کد #0000#* را روی گوشیت بزن و RM و ورژن گوشیت را اینجا بگو تا بگم از چه کدی استفاده کنی
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
می تونی از کدهای زیر با توجه به رنگ برای آپدیت استفاده کنی و زبان فارسی هم ساپورت می شه
0574324
0574326
موفق باشی
software versione
V 21.0.004
custom version
21.0.004.c02.01
custom version date
05-06-2010
language set
12
model
x6-00
type
RM-559
Lastest Update
not updated
اینم اطلاعات کامل
رنگشم گفتم
مشکی پشت آبی
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)