آقا این بازی برای کامیپوتر اومد بالاخره . من از یه مغازه دار پرسیدم گفت هست ولی ما فقط شرکتی کار میکنیم و شرکتیش نیومده . حالا واقعا اومد یا نه ؟
آقا این بازی برای کامیپوتر اومد بالاخره . من از یه مغازه دار پرسیدم گفت هست ولی ما فقط شرکتی کار میکنیم و شرکتیش نیومده . حالا واقعا اومد یا نه ؟
نه هنوز نیومده . مغازه دارها که ... هم بارشون نیست !آقا این بازی برای کامیپوتر اومد بالاخره . من از یه مغازه دار پرسیدم گفت هست ولی ما فقط شرکتی کار میکنیم و شرکتیش نیومده . حالا واقعا اومد یا نه ؟
تو بازار ایران یه خورده بگردی همه چیز برای pc پیدا میکنی!!!
این است عجیبا غریبا!
آره اومده.سه تا دی وی دی هم هست و cpu سه هسته ای هم میخاد.
نه بابا كي اومد الان ميرمboys teamببينم چي شده.
نه بابا هيچ خبري نيست.البته اون دوست عزيز گفتن تو بازار ايران همه چي برا پي سي اومده.تو گيم اسپات هم خبري نيست.
آخرين بازي هاي PC:ه منتشر شده:
Sectin8
Mini ninjas
عزیزان شایعه نپراکَنید!!
تاریخ انتشار که هنوز موعدش نرسیده دوستان!!
در مورد گرافیک و سیستم مورد نیاز خیالتون رو راحت کنم
با 2 گیگ رم و یه گرافیک حداقل 8500 و یه سی پی یو دو هسته ای خیلی راحت و روون میتونید بازی رو اجرا کنید
گرافیک این بازی رو میتونید با گرافیک مورد نیاز Devil May Cry 4 و Street Fighter 4 مقایسه کنید. من Benchmark ش رو دانلود کردم گرافیک در همین حد بود. و البته با این مشخصات هم که گفتم عالی اجرا میشه
پس نیازی به ابر کامپیوتر برای اجراش ندارید.
در ضمن گرافیک های سری 8 از 8500 به بالا زیاد از لحاظ قدرت و تست هایی که من رو مدل های مختلف انجام دادم فرقی با سری های بالاتر (البته در رده های نیمه حرفه ای) ندارن.
دیگه هی نگید اجرا نمیشه و از این حرفا! فکر کنم 40 فریم در ثانیه برای اجرای هربازیی عالی باشه. اینطور نیست؟
نسخه بنچ مارک اومده 500 مگ هم حجمش هست فقط جهت تست سیستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)