تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 231 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 2307

نام تاپيک: آموزش سيستم مديريت محتواي جوملا joomla با توضيحات كامل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا یک کامپونت فروشگاه ساز برای جوملا 1.5 معرفی کنید

بهترین فروشگاه ساز که می تونی پیدا کنی اینه : virtuemart
    هم برای جوملا 1.0 و هم جوملا 1.5 هم انگلیسی و هم فارسی موجوده ، با یه سرچ کوچیک دانلود کن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم انجمن

من قصد نصب جوملا رو در هاست ویندوز plesk دارم ولی بعد از اینکه نصب تموم میشه در بالای صفحه که پیغام موفقیت در نصب رو میده این ارور رو مینویسه:

Warning: file_put_contents() failed to open stream: Permission denied in C:\Inetpub\vhosts\sanatkaranco.ir\httpdocs\joomla\ libraries\joomla\utilities\compat\php50x.php
    on line 70

آیا مشکل از هاست ویندوزم هست؟
    ممنون میشم اگر راهنمائیم کنید .

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دانلود جوملا نسخه 1.5.17:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر از 1.5.16 استفاده می کنید حتماً به 1.5.17 آپدیت کنید.آخه میگن 1.5.16 یه باگ خطرناک داره

4. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم انجمن

من قصد نصب جوملا رو در هاست ویندوز plesk دارم ولی بعد از اینکه نصب تموم میشه در بالای صفحه که پیغام موفقیت در نصب رو میده این ارور رو مینویسه:

Warning: file_put_contents() failed to open stream: Permission denied in C:\Inetpub\vhosts\sanatkaranco.ir\httpdocs\joomla\ libraries\joomla\utilities\compat\php50x.php
    on line 70

آیا مشکل از هاست ویندوزم هست؟
    ممنون میشم اگر راهنمائیم کنید .

سلام

قبلا با مشکلی مشابه برخورد داشتم.
    برای حل مشکل, در کنترل پنل هاست, نوع پی اچ پی را به cgi یا fast cgi تغییر دهید, احتمالا برطرف بشه.

داره خودمونی میشه amug's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

سلام
    از دوستان امکانش هست که یک مرجع کامل از آموزش جوملا رو با لینکش معرفی کنه؟

در آغاز فعالیت mohsen23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كمك، كمك، كمك
    خيلي فوري! خيلي فوري!

سلام دوستان
    چطوري ميتيونم داخل يك مطلب (دقت كنيد داخل مطلب) يه فلش بذارم؟ تو رو خدا سريع جواب بديد. خيلي فوريه. بحث آبرو و آبروريزيه. كمك كنيد.

تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

كمك، كمك، كمك
    خيلي فوري! خيلي فوري!

سلام دوستان
    چطوري ميتيونم داخل يك مطلب (دقت كنيد داخل مطلب) يه فلش بذارم؟ تو رو خدا سريع جواب بديد. خيلي فوريه. بحث آبرو و آبروريزيه. كمك كنيد.
    سلام
    اگر ادیتور پیشرفته تر روی جوملا نصب کنید, معمولا دکمه ای برای قرار دادن فلش دارند.
    در غیر اینصورت باید کد html مقاله را در ویرایشگر مقاله جوملا دستکاری کنید. سورس html مربوط به یک فایل فلش را از اینترنت بردارید و بخش آدرس فایل فلش, طول و عرض آن را ویرایش کنید و نتیجه را در داخل سورس مقاله کپی کنید.

فعلا این دو تا به نظرم میرسن.

داره خودمونی میشه saeidghodrati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دانلود جوملا نسخه 1.5.17:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر از 1.5.16 استفاده می کنید حتماً به 1.5.17 آپدیت کنید.آخه میگن 1.5.16 یه باگ خطرناک داره
    سلام من دانلود كردم ميشه راهنمايي كنيد چطور ميتونم ازش استفاده كنم ؟ كجا بايد نصبش كنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز.
    من یک تازه کار در زمینه طراحی سایت با جوملا هستم. چند سوال داشتم که میخواستم اگر ممکنه منو راهنمایی کنید.
    1- قیمت یک سایت طراحی شده با جوملا برای یک شرکت ساختمانی با امکانات عضویت و ورود، نظرسنجی، اخبار، جستجو، گالری عکس، درباره ما، تماس با ما و لینک به سایتهای دیگر چقدره؟ در صورتی که به این سایت فروش اینترنتی هم اضافه بشه قیمت چقدر میشه؟
    2- برای اینکه بتونم دو گالری عکس مجزا از هم و با عکسهای متفاوت از همدیگه رو که از نوع joomgallary طراحی شده اند در یک سایت داشته باشم باید چه کار کنم؟
    3- من برای اخبار از یک ماژول به نام Newsflash Pro استفاده کردم ولی در بخش اخبار دو error به صورت زیر می بینم:
    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\modules\mod_newsflashscroller_pro\mod_ newsflashscroller_pro.php on line 704

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\modules\mod_newsflashscroller_pro\mod_ newsflashscroller_pro.php on line 705

به نظر شما دلیلش چیه؟ اگر یک ماژول اخبار بدون اشکال سراغ دارید به من معرفی کنید. ممنون می شم.
    4- چطوری می تونم با جوملا یک سایت دو زبانه به این صورت که قبل از وارد شدن به صفحه اصلی، زبان انتخاب بشه طراحی کنم؟

خیلی ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز.
    من یک تازه کار در زمینه طراحی سایت با جوملا هستم. چند سوال داشتم که میخواستم اگر ممکنه منو راهنمایی کنید.
    1- قیمت یک سایت طراحی شده با جوملا برای یک شرکت ساختمانی با امکانات عضویت و ورود، نظرسنجی، اخبار، جستجو، گالری عکس، درباره ما، تماس با ما و لینک به سایتهای دیگر چقدره؟ در صورتی که به این سایت فروش اینترنتی هم اضافه بشه قیمت چقدر میشه؟
    2- برای اینکه بتونم دو گالری عکس مجزا از هم و با عکسهای متفاوت از همدیگه رو که از نوع joomgallary طراحی شده اند در یک سایت داشته باشم باید چه کار کنم؟
    3- من برای اخبار از یک ماژول به نام Newsflash Pro استفاده کردم ولی در بخش اخبار دو error به صورت زیر می بینم:
    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\modules\mod_newsflashscroller_pro\mod_ newsflashscroller_pro.php on line 704

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\modules\mod_newsflashscroller_pro\mod_ newsflashscroller_pro.php on line 705

به نظر شما دلیلش چیه؟ اگر یک ماژول اخبار بدون اشکال سراغ دارید به من معرفی کنید. ممنون می شم.
    4- چطوری می تونم با جوملا یک سایت دو زبانه به این صورت که قبل از وارد شدن به صفحه اصلی، زبان انتخاب بشه طراحی کنم؟

خیلی ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید.

سلام
    قیمت بستگی به انصاف شما و جیب طرف داره بسته به نوع کار و جزییات و گرافیک , فرق میکنه.

درباره زبان, دو راه دارید. یا اینکه دو نسخه جوملا روی هاست نصب کنید و از هر کدام برای یک زبان استفاده کنید و یا از joomfish استفاده کنید.
    درباره سوالات دیگرتون, نظری ندارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •