مسیر زیر را نگاه کنید ببینید حجم فایل چه مقدار هست؟
c:\DATA\lifeblog\Database\Lifeblog.db
و اگر فایل حجمش زیاد هست نباید بعد از ریست گوشی اطلاعات رو ریستور کنید چون فایل هم بر می گرده.
مسیر زیر را نگاه کنید ببینید حجم فایل چه مقدار هست؟
c:\DATA\lifeblog\Database\Lifeblog.db
و اگر فایل حجمش زیاد هست نباید بعد از ریست گوشی اطلاعات رو ریستور کنید چون فایل هم بر می گرده.
Last edited by taia; 04-08-2008 at 05:45.
مثلا چه ادرسی وارد کنم؟
میخوام سایتی باشه که همش بازی باشه و جاوا
هرچی. مثلا گوگل.
خوب برو به قسمت بازی های جاوای همینجا!!!!!!
نه عزیزم منظورم این نیستش ...
من رفتم امروز ایرانسل گرفتم یه سایتی میخوام که هر روز اپ بشه بازی ها و کلیپ و شو های جدید داشته باشه و هم حجمش کم باشه تا پول کمتری مصرف بشه
دستت طلا
سلام.memory گوشي پر شده و فقط 125كيلو بايت خالي داره.چيكار كنم كه مموري رو خالي كنم.هر smsاي كه مياد نميذاره ببينم.
واسه من قات زده هر بار كه خاموش مي كنم بعد روشن مي كنم ازم ساعت و تاريخو مي خواد.كمكم كنيد.
Last edited by M O B I N; 04-08-2008 at 19:47.
خب شما از تو مموری چیزای که نمیخوای پاک کن.
مثل اهنگ،کلیپ،عکس.
شما یه بار ریست کن. اگه درس نشد، احتمال( گفتم احتمال،نه قطعا) داره باتری بک اپ گوشی مشکل داشته باشه. معمولا تا 1 ساعت تنظیمات رو نگه میداره. اگه بلافاصله باشه غیر طبیعیه.
سلام به همه دوستان.Unable To Install.
واسه گوشی من یه مشکلی پیش اومده و اونم در مورد نصب تم ها است .
یعنی هر چی فایل مربوط به تم هست نصبش تا اخرش میره ولی به جای پیغام کامل شدن نصب یه ارور میده . اینم ارورش :
البته قبل از اینکه مجبور بشم مموریمو فرمت کنم همشون رو گوشیم نصب بودا ولی الان که میخوام نصبشون کنم این ارورو میده ؛ یعنی فایل ها مربوط به سیمبیان OS 9.1 هستن و از این نظر مشکلی ندارند.
ممنون میشم کمکم کنید.
با تشکر .
Last edited by Mehran_Ahriman; 05-08-2008 at 01:21.
بازم سلام .
یه سوال دیگه داشتم .
میخواستم بدونم اگه بخوای با رم ریدر اصلاعات مموریو ببینی کجا میشه اس ام اس ها رو پیدا کرد وقتی که تنظیمات اس ام اس هم روی مموری کارد باشه.
من که هر چی گشتم پیداشون نکردم.
حالا اگه تنظیمات اس ام اس روی فون مموری باشه کجا مشه اس ام اس ها رو دید با رم ریدر؟
اصلا اس ام اس ها کجای مموری ذخیره میشن ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر .![]()
شما فرمت كن درست ميشه منم همين كارو كرم الانم اين وقت شب با كوشي وصلم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)