تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 210 از 285 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بابا چرا اینقدر نا امید شدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
    آزمون سوالای بسیار خوبی داشت و کاش آزمون های قبلی کانون اینتوری می بود . خوب سر جلسه کانون شوکه بشیم بهتره تا سر جلسه کنکور .
    شما به توانایی های خودتون شک نکنید . یه بار بیاین خونه دوباره سوالاشو حل کنید می بینید راحت می تونید حل کنید به جز چند تا سوال سخت چون . تو این آزمون سوالات تقریبا سخت پشت هم بود و اعصابو خورد می کرد واسه همین اشتباها رفت بالا ...

با توجه به درصدا رتبه ها بسیار خوب بود چون همه خراب کردند نه شما!!!

منم از 50 رسیدم به 200 (البته فکر می کردم 500 بشم) . علت اصلیشم اشتباهات به خاطر عدم تمرکز بود .
    ریاضی 87 زدم(2 تا از ساده ترین سوالات را غلط زدم)
    زیست 82 (5 تا رو به طور عمودی جا به جا زدم)
    فیزیک 82 (2 تا رو باز به صورت عمودی جابه جا زدم)
    شیمی 70 (با این که نیم ساعت وقت داشتم و زیاد وقت کم نیاوردم چون اعصاب نداشتم هر سوالو 3 بار حل می کردم)

از الان بشینید درسا رو بدون فشار یه مرور کلی کنید تا همه چیز تو ذهنتون بیاد و سرعت عمل و اعتماد به نفستون بالا بره .

صبحم کم کم ساعت بیدار شدنو از 9 به 8 و بعد به 7 و 6 بکشید . یعنی حداقل دو روز قبل کنکور به ساعت 7 عادت کرده باشید. تا روز کنکور از اشتباهات دور شید و یه عمر به خاطر این اشتباهات حسرت نخورید . (من چون شب ساعت 3 خوابیدم ، پنجشنبه هم گزینه دو دادم این اشتباهات رو کردم)

به امید موفقیت همگی

شاد باشید

بای

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان چرا کارنامه ی سنجش من نیومده . نمره خام و رتبه هاش خالیه . یعنی چی شده .
    از همه امده فقط از چند نفر که می شناسم مثل خودم نیومده.

دوستان من خیلی خوب درسام رو خوندم و از هر درسی هم شای دو تا کتاب تست زدم ولی ترازم روز چهار هزاره واقعا دارم دچار افسردگی می شم.
    مشکلم اینجاست توی ازمون ها اشتباه زیاد دارم وی توی خونه هرچی تست می زنم درست هستند.

لطفا به دادم برسین.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

می شه بگین برای رشته ی فزیک رتبه چند می خواد و حدودا درصد هامون باید چطور باشن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اشتباهاتت بیشتر رو کجا هاست ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اشتباهاتت بیشتر رو کجا هاست ؟
    بیشتر توی ریاضیات و فیزیک و ادبیات و دینی .توی این چند وقت باقی مونده چه کار کنم
    Last edited by deer; 14-06-2008 at 19:12.

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

سلام

با تشکر از همه دوستان که واقعا شرمنده میکنند

میگم یه مشکل یکی مثل من که تو فیزیک مشکل اساسی داره باس چی کار بکنه؟
    مشکل اساسی به این معنی که از سال اول در مفاهیمش مشکل دارم
    لطفا روش مطالعه ای چیزی اگه به نظرتون میرسه بگید
    دیروز امتحانای نهایی سال سوم رو تموم کردم

حسابان و کلاقسمت ریاضیاتم هم قویه و در فیزیک و شیمی مشکل دارم یعنی شیمی 2 رو خوب بلدم ولی شیمی 3 معلممون بد از آب در اومد علاقه ام به شیمی 3 از دست رفت و اصلا خوب یادش نگرفتم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان چرا کارنامه ی سنجش من نیومده . نمره خام و رتبه هاش خالیه . یعنی چی شده .
    از همه امده فقط از چند نفر که می شناسم مثل خودم نیومده.
    پاسخ نامت تصحیح نشده.احتمالا مشکلی پیش اومده بوده مثلا ناخوانا بوده یا دستکاری شده.
    مثلا یکی از بچه های ما سوال ریاضی پشتش نوشته بود و بعد پاک کرده بود ولی خب تصحیح نشد پاسخ نامش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش کشور با تشريح نحوه برگزاري و رقابت يک ميليون و 352 هزار نفر در کنکور 87 اظهار داشت: آزمون سراسري 87 اواخر هفته آينده با رقابت يک ميليون و 352 هزار و 167 نفر همانند سال گذشته در يک مرحله برگزار مي‌شود.
    دکتر حسين توکلي در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: داوطلبان شرکت کننده در اين آزمون از گروه‌هاي آزمايشگاهي پنجگانه به سوالات عمومي و اختصاصي در يک جلسه به صورت تستي چهارگزينه اي پاسخ خواهند داد.
    وي با بيان اينكه بر اساس آمار يک ميليون و 352 هزار و 167 نفر متقاضي ثبت نام در آزمون سراسري شده اند، ادامه داد: با توجه به ضوابط، برخي از داوطلبان مي‌توانستند در صورتي که علاقه مند به شرکت در آزمون گروه هاي آزمايشي هنر و يا زبان هاي خارجي بوده اند علاوه بر انتخاب گروه آزمايشي اصلي ، در اين گروه ها نيز ثبت نام و شرکت کنند.
    وي عنوان کرد: از اين تعداد 163 هزار و 806 نفر علاقه مندي خود را به شرکت در گروه‌هاي آزمايشي هنر و زبانهاي خارجي، علاوه بر گروه آزمايشي اصلي خود اعلام کرده‌اند. آزمون هر يک از اين گروه هاي آزمايشي نيز در يک جلسه برگزار مي شود.
    به گفته دكتر توكلي، داوطلبان گروه آزمايشي علوم رياضي و فني در صبح پنجشنبه ششم تير ماه، گروه آزمايشي هنر بعد از ظهر پنجشنبه، گروه آزمايشي علوم تجربي صبح روز جمعه هفتم تير، گروه آزمايشي زبان هاي خارجي بعد از ظهر جمعه و داوطلبان گروه آزمايشي علوم انساني در صبح شنبه هشتم تير در آزمون عمومي و اختصاصي گروه آزمايشي خود شرکت خواهند نمود.
    وي در ادامه يادآور شد: از تعداد يک ميليون و 352 هزار داوطلب متقاضي واقعي آزمون سراسري، حدود 25 هزار نفر از داوطلبان متقاضي اين آزمون، متقاضي سهميه شاهد، رزمندگان و ايثارگران شده اند.
    دکتر توکلي با بيان اينكه يک ميليون و 515 هزار کارت ورود به جلسه كنكور صادر خواهد شد گفت: کارت ورود به جلسه کنکور 87 در روزهاي دوشنبه، سوم و سه شنبه، چهارم تيرماه در 386 شهرستان و بخش مختلف کشور توزيع مي شود.
    به گفته وي، همراه با کارت ورود به جلسه، دفترچه‌ شرکت در آزمون در برگه راهنماي حوزه ها امتحاني نيز صادر مي شود و بر اين اساس داوطلباني که علاوه بر گروه آزمايشي اصلي خود در دو يا سه گروه ديگر نيز شرکت کرده اند بايد به هنگام دريافت کارت اصلي، کارت هاي دوم و سوم خود را نيز دريافت مي کنند.
    وي با بيان اينکه آزمون جلسات امتحاني صبح، راس ساعت 8 صبح و بعدازظهر راس ساعت 15:30 آغاز مي‌شود، گفت: درهاي ورود به جلسه يک ساعت قبل از آزمون بسته مي شود و داوطلبان بايد يک ساعت قبل از بسته شدن دربهاي ورود به جلسه در حوزه هاي امتحاني حاضر شوند.
    وي در عين حال گفت: داوطلبان از آوردن وسايل اضافي مانند تلفن همراه، ماشين حساب، كتاب و نظاير آن خودداري كرده و به نكاتي كه از بلند گوي محل برگزاري آزمون پخش مي‌شود، به دقت توجه كنند.
    كنكوريها بايد پس از دريافت پاسخنامه شماره آن را با شماره صندلي و شماره كارت خود مقايسه كرده و از صحت آن مطمئن شوند. درصورت مشاهده اختلاف، موضوع را به نزديكترين مراقب اطلاع دهند.
    معاون سازمان سنجش در خاتمه به كنكوريها توصيه كرد: ضمن توكل به خدا و اعتماد به نفس، پرسشها را به خوبي بخوانند تا امكان پاسخگويي اشتباه كاهش يابد، همچنين در پركردن پاسخنامه دقت كافي داشته باشند.

پروفشنال behnam_n80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این دفه با یه سقوط آزاد 300 تای ترازم شد 7300
    بازم دینی پاین زدم
    یکی به دادم برسه
    دینیا چا کار کنم
    بخونم یا نخونم پاین میزنم
    دفه قبل 49%
    این دفه 56%

اگه نباشه جاش خالی می مونه M A R S H A L L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    [Sin City]

پيش فرض

سوالاي آخر هر درس[ حال كه به حول و قوه ي الهي ...] هم نمره داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •