اره اونم همینطوری خش خش میکنه.
اره اونم همینطوری خش خش میکنه.
ویندوز رو عوض کنید و درایور صدا و بایوس مین رو آپدیت کنید درست نشد جک صدا رو تمیز کنید و دوباره تست کنید
درست نشد یک علت میتونه از نویز اطراف باشه یا ایراد از طرف مین یا پاور سیستم است
salam . man tazegi system gereftam vali in system nemitoone az tamame tvanesh estefade kone . masalan bazi pes 2014 nasb kardam ama too bazi eslemotion mishe . dar hali k systeme man moshakhasetesh balatare ! dg boridam . mishe komakam konid va rahnamaiii konid chera intorie va chekar konam ?
cpu: core i5
graphic : amd hd 8750 - 2g
ram : 4g ddr3
ka30 javabe mano nemide ?
لطفا فارسی تایپ کنید
با بازی های دیگه هم بررسی کنید و نتیجرو بگید
کند بودن تو بازی علت های زیادی داره ضعیف بودن سیستم مشکل دار بودن بازی خرابی ویندزو ویروس آپدیت نبودن درایور ها به خصوص گرافیک
و علت های دیگه مثل دمای بالا پاور و هارد سیستم
مرسی از راهنماییت دوست عزیز . اما مشکل من جای دیگست . این که کلا سیستم من نمی تونه تمام تواناییش را به کار بگیره . برای مثال برای برنامه کتیا ( برنامه مهندسی ) core i3 راه می اندازه اما سیستم من core i5 است . یا گرافیکه مورد نیاز 1g اما سیستم من 2g . چکار کنم که بدونم سیستم من دقیق چیه مشخصاتش و اینکه چجوری بفهمونم به سیستم که به خدا تو بالا هستی !![]()
اقا من ویندوز عوض کردم درایور رو هم اپدیت کردم جک صدا رو هم تمیز کردم کیسم برق داره میتونه از اون باشه؟
ممکنه باشه برق دار شدن کیس میتونه از اتصال بدنه باشه اتصال مین با بدنه کیس یا کانکتورهای پاور با کیس
سیستم رو بیرون از کیس تست کنید
علت بعدی پاور سیستم است
سیستم لپ تاپ است . acer e1-572g . بدم بیرون تست کنن ؟
یه چند وقتیه موسم رو سیستمم نمیخونه (البته موس سالمه) تو کنترل پنل هم وعضیتش اینجوریه: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) باید چی کار کنم با تشکر
Last edited by ahma1; 01-03-2014 at 19:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)