تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 312 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

من تقریبا از همون اول زندگیم گردو غبار هایی مشکی رو توی هوا معلق می بینم که با سرعت ملایمی به هر طرف در حال حرکت هستند که نمی دونم دلیلش چیه ؟

در ضمن حدود 5 سال هست که بعضی وقتها جرقه های زرد رنگی رو توی هوا می بینم که به سرعت از بین می روند . وجود خارجی هم ندارند . کسی می تونه منو راهنمایی که اینا چه چیزی می تونه باشه؟
    ُسلام
    دوستان توجه داشته باشید که بیماری های چشم و اختلالات اعصاب رو نباید با هاله بینی و قدرت ها ماورایی اشتباه گرفت مثلا یک عارضه چشمی به نام مگس پران وجود داره که باعث میشه فرد در هوای ذراتی مثل مو ببینه که با حرکت چشمش حرکت می کنن
    یا مثلا حرکات سریع و شدید بدن و ستون فقرات می تونه باعث بروز یک صدمه جزئی به مغز بشه و نتیجش هم دیدن یک سری ذرات نورانی در هواست من خودم دیروز یه بار اینجوری شدم

داره خودمونی میشه ensan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

Hoaxes
    سلام می خواستم ببینم چرا اون فرکانسهایی که برای چاکراها گذاشته بودی دانلود نمی شه . می شه کمکم کنی منتظر جوابت هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    می خواستم ببینم این فرکانسا چه قدر تاثیر دارن ؟ با چه قدر گوش دادن چاکراها باز می شن ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

چرا بن شده آخه ؟ کجا شیطونی کرده ؟ سوتی بازار ؟ چرا انقدر سخت می گیرن آخه ؟ بابا اقا رامین که پسر خوبیه . نمی دونم اصلا چرا یوزرشو گذاشته Ramin.badboy نمیشه وساطت کرد از بنیت دربیان ایشون ؟
    من مطمئنم که رامین همین جاهاست چشم بصیرت میخواد ببینی
    متاسفانه به خاطر کنکور اصلاً وقت نمیکنه بیاد تو نت
    براش دعا کنید که قبول بشه
    ولی اگه مسئولان محترم اون یوزرشو فعال کنند {ramin.badboy} ممنون میشه
    با اون بیشتر حال میکنه
    Last edited by Moharishi; 14-02-2008 at 10:15.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به همتون
    می خواستم یه تجربه از قدیما را بگم
    اخرای شب بود خیلی خوابم میومد همینطور که لامپ روشن بود و دراز کشیده بودم خوابم برد صدای رادیویی که روشن بود کار خودشا کرد و بیدارم کرد بلند شدم برم لامپ را خاموش کنم ولی در کمال تعجب هر چی کلید لامپ را پایین و بالا کردم هیچ اتفاقی نیوفتاد این حادثه که شک زیادی توی من ایجاد کرد یکدفعه به این فکرم انداخت نکنه خودم نیستم و از اونجایی که وقتی خیلی خسته هستم تا میاد خوابم ببره سعی می کنم هوشیاریم را حفظ کنم خلاصه مطمئن شدم که بجای اینکه با بدن فیزیکیک بلند شم بدن اتریکم ازم جدا شده و رفته طرف کلید لامپ خلاصه بجای اینکه از این تجربه زیبا استفاده کنم به فکر این افتادم که ایا می شه به بدنم برگردم و دیدم بالای بدنم معلقم و با کمی تمرکز روی تنفسم برگشتم . حیف شد زود برگشتم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تاثیر فرکانسها روی هر کسی فکر کنم بستگی به خود اون شخص داشته باشه
    راستی تونستم اونا را دانلود کنم

در ضمن من گفتم صبح بخوابید ولی اونم می دونم که خوابیدن اون وقت باعث کاهش روزی می شه و خیلی موارد دیگه مثلا شیطون لشگرش را دم صبح و موقع غروب افتاب جمع می کنه و بیشترین تلاشش را این موقع انجام می ده ولی اینا هم گفتم اگه کسی واقعا مشتاق هست که به تجارب زیبا دلنشین دوست داشتنی و عالیه بیداری در رویا و برونفکنی دست پیدا کنه تنبلی را کنار بذار صبح ساعت 3 بیدار بشه حداقل 1 ساعت بیدار بمونه مخصوصا اگه توی تاریکی باشه بهتره چون فشار خواب بیشتر می شه بعد که دیگه نتونست تحمل کنه به فکر به بیداری توی خواب یا برونفکنی و اینکه مثلا ساختن تصاویر ذهنی برای بالا رفتن از یه ساختمان چند هزار طبقه بعد رها کردن خودش را انجام بده و کارای دیگه که این زمان خیلی موثره و خواهد دید چه تجارب لذت بخشی بدست می یاره
    فراموش نکنید از خود راه لذت ببرید نه از خود مقصد.
    بابای
    Last edited by ensan_noor; 15-02-2008 at 10:28.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام
    من دو روزه که دارم از این فرکانسا استفاده می کنم ولی یه مشکلی برام پیش اومده فکر کنم که برعکس عمل می کنه . روز بعد از شبی که چاکرای اول رو گوش دادم ( البته فعالیت بدنیم هم زیاد بود ) خیلی خیلی خسته شده بودم . شب دوم هم که گوش دادم همش خواب های شهوت انگیز میدیدم مساله چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

راستی یادم رفت بگم که من دیشب قبل از خواب به هیچ گونه مسایلی فکر نکرده بودم که اونجور خواب ها رو دیدم .

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خب چرا می گی برعکس عمل می کرد تا جایی که من می دونم از مواردی که به چاکرای اول مربوط می شه یکیش همین چیزاست. یا شنیدم رنگ قرمز باعث تحریک شدن انسان میشه و بخاطر اثرش روی چاکرای اول هست.
    البته منم هنوز نمی دونم فعالیت چاکرا چطور باشه خوبه مثلا می گن سه چاکرای پایینی به چاکرای حیوانی معروفند سه چاکرای بالایی به چاکراهای معنوی و چاکرای قلب پل ارتباطی این دو گروه هست .
    خب حالا اگه مثلا چاکرای اول درست کار نکنه قسمتهای مربوط به اون دچار تداخل می شه اگ پر کارم باشه فکر کنم مشکل ساز می شه . بچه ها اگه کسی اطلاعی داره ممنون می شم بگه.
    بگذریم

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اینم خصوصیات اخلاقی چاکراها . گفتنش بهتر از نگفتنشه

چاکرای هفتم :
    سیستم عصبی بدن . دروازه الهی

چاکرای ششم :
    توهم و خیال بوسیله قده هیپوفیز........نقطه مقابلش : دریافت الهامات

چاکرای پنجم :
    تهمت – دروغ – غیبت – قضاوت – بد و خوب (یعنی بگی این خوبه یا این بده) – حب و بغض..........نقطه مقابل :صداقت

چاکرای چهارم :
    کینه – تنفر – حسادت............نقطه مقابل : عشق بدون شرط

چاکرای سوم :
    طمع – غرور – زیاده خواهی...........نقطه مقابل : بی نیازی

چاکرای دوم :
    شهوت – زیاده خواهی – خود خواهی ...........نقطه مقابل : زیبا پرستی
    سلام به همراه همیشگی انسان نور .
    راستش در چند صفحه ی قبل این تاپیک یکی از عزیزان در این مورد مطلبی گذاشته بود که از این قراره :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •