تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 222 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام

ممنون هستم ولی چه فایده ما همین زخیره کردن مودل رو هم ناقص داره زخیره میشه اونوقت این فروم وقتی نتونی خودت ابتکار خرج کنی فقط میشه یک کپی و فایدهی نداره
    اگه اموزشی هم میزارد همونو کامل بزارید اموزش ناقص فایدهی نداره ما ایرونی ها همیشه همین جوری کارامون سر سرکی هست که بجای نمیرسشیم

حیف یک سال وقتم رو روی این باز حروم کردم
    بازم ممنون هستم
    با ارزوی موفقیت
    سلام من چند نکته را باید به عر ض د و ستان برسو نم او ل اینتکه سا خت مد یا بازی یک کار تیمی هست و نمیشه یک نفر تمام کار ها را بد ونه و بتو نه انجام بده دو م اینکه شما اگه می خوای با کو چکتر ین مشکل جا خالی کنید که خیلی بده من بلد نیستم ولی در اینتر نت اگه سر چ کنید منابع بسیار خوب بدست می آرید .... سوم من از ابتدا گفتم ق ار ه صا دقانه عمل کنیم و هر جا رو بلد نبود م بگم و بر ای من هم دو نستن این همه کار سخته مخصو صا که شا غل باشی و متا هل من این کار را تنها و تنها بر ای علاقه شخصی انجام دادم و بکمک یک سری از دوستانم که ا ون تیم مون هم تنها با هز ینه شخصی شکل گر فته بود ...... و حالا هم که تیم وجود نداره و من تنها کار می کنم و وب سایت را اداره می کنم در مورد آموزش هم قر ار شد همه با هم کار و کمک کنیم .....اگه قر ار بر این باشه که یکی علامه دهر باشه و همه چی رو بد ونه که نمیشه ..... همین مد ها را که سا ختند بر ید ببینید چند نفر ند ......
    نتیجه دلسر د نشید من ابرزار را معر فی کردم بر ید شما هم تحقیق کنید و این قسمت را بعده بگیر دی و نتیجه تحقیقاتتون را به هم یا د بدید ... متشکر م

2. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی ali.tk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من با نرم افزار cheat engine 5.6.1 کار میکنم وقتیکه از روش code injection برای بی نهایت کردن جون افرادم استفاده میکنم جون کل افراد بی نهایت میشه یعنی هم خودم هم دشمنم. میخاستم بدونم روشی هست که دیگه جون افراد دشمنم بی نهایت نشه اگه جوابمو بدید ممنون میشم
    سلام
    دوست عزیز اگر شما تعغیر را ایجاد کردین و دشمنتونم جونش بی نهایت هست بخواطر اینه که دشمن شما همون تیمی هست که شما هستین تیم دشمن یا نیروی که ادیت کردین رو باید برای دشمن خودتون قرار ندین
    حیچ چاری جز این نداره البته تا جای که من میدونم
    موفق باشید یاعلی

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    ممنون هستم ولی چه فایده ما همین زخیره کردن مودل رو هم ناقص داره زخیره میشه اونوقت این فروم وقتی نتونی خودت ابتکار خرج کنی فقط میشه یک کپی و فایدهی نداره
    اگه اموزشی هم میزارد همونو کامل بزارید اموزش ناقص فایدهی نداره ما ایرونی ها همیشه همین جوری کارامون سر سرکی هست که بجای نمیرسشیم
    حیف یک سال وقتم رو روی این باز حروم کردم
    بازم ممنون هستم
    با ارزوی موفقیت
    سلام
    دوست عزیز اقای منصوری کامل درست میفرمایندشما با یک مشکل قرار باشه جا خالی بکنید که فایدی نداره من خودم بود که یک ما سر یک مشکل داشتم کلنجار میرفتم تا درستش کردم
    از این گیرا من خیلی داشتم باید تلاش کنید
    تا بتونید به اون چیزی که میخواهید برسید با دل سردی کار از پیش جولو نمیره
    شما میگید که یک سال وقت صرف یاد گیری ادیت این بازی کردین
    من متعجبم شما یک سال روی ادیت این بازی کار کردین حالا واسه یک مشکل میخاین این کار یک ساله رو ولی کنین
    خدای با عقل من جور در نمیاد

5. این کاربر از ali.tk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام اقای منصوری
    دوتا چیز دیگه مونده
    من یک هلی کوپتر را بنامUS_Comanche گرفتم زخیره کردم که در یک مد هست
    مشکل اینجاست که من اینا رو با برنامه W3dview تست می کنم
    در این برنامه یک قسمت هست که عضای حرکتی برای مدل ها وجود داره در این هلی کوپتر ملخ دوم و ملخ اصلی می چرخه ولی زمانی که من از این هلی کوپتر یک کپی با نرم افزار مزکور می گیرم
    یکم حجمش کم تره میشه و در قسمت که درW3dview نشان دهنده عضای حرکتی هست دیگه در این کپی ملخ عقب و جلو نمی چرخه؟ این را هم بگم من با Renx_Renegade_Public ابن مدل را زخیره می کنم!
    واخری هم چجوری میشه مودل رو با بافتش کپی گرفت ؟
    ممنون هستم
    بی صبرانه منتظر هستم
    با ارزوی موفقیت
    سلام دو ست من این فایل را در یاقت کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل دو تا هلی کو پتره ببین کمکی می کنه ....

7. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام

دوست عزیز اقای منصوری کامل درست میفرمایندشما با یک مشکل قرار باشه جا خالی بکنید که فایدی نداره من خودم بود که یک ما سر یک مشکل داشتم کلنجار میرفتم تا درستش کردم
    از این گیرا من خیلی داشتم باید تلاش کنید
    تا بتونید به اون چیزی که میخواهید برسید با دل سردی کار از پیش جولو نمیره
    شما میگید که یک سال وقت صرف یاد گیری ادیت این بازی کردین
    من متعجبم شما یک سال روی ادیت این بازی کار کردین حالا واسه یک مشکل میخاین این کار یک ساله رو ولی کنین
    خدای با عقل من جور در نمیاد

سلا م تشکر
    در مورد اون نرم افزار ساخت آیکن شما یک نکته را رعایت نمی کنید اونهم اینه که باید دقیقا ببینید آیکن خو د جنرال5 تا آیکن با اندازه ای مختلف داشت شما هم آیکن ها تون را به اون اندازه ها بساز ید فکر کنم فر متش هم :png بود

Last edited by ufo-alien; 09-08-2012 at 00:56.

9. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

دانلود بازی جنرالها دانلود جنرال یک و دانلود جنرال زرو لینک مستقیم
    Command & Conquer Generals and Generals Zero Hour for Windows XP (Free) - download

حجم فقط :381 مگابایت

لینک مستقیم:

لینک غیر مستقیم یک:
    لینک غیر مسقیم دو:

محتویات فایل :

بعد از اینکه فایل فشر ده را از حالت فشر ده خارج کردید داخل
    پو شه :

GENERALS 1.2
    شما یک فایل با نام :GENERALS -GENERALS ZH-WWW-AFM-RAYAN.COM.exe
    خواهید دید ، که مجموع دو بازی جنرالها با حجم بسیار اندک است، بدون نیاز به کرک یا نصب آپدیتهای مختلف به صورت نصب آسان می باشد، .و همچنین یک پوشه دارید
    به نام پوشه:
    Data
    که مر بوط به تعقییر زبان بازی از زبان چینی به انگلیسی است.

------------------
    طریقه نصب:

ابتدا فایل :GENERALS -GENERALS ZH-WWW-AFM-RAYAN.COM.exe
    را اجرا کنید و صبر کنید تا هر دو بازی به صورت *کامل نصب گردد(البته در قسمت آدرس می توانید آدرس مورد نظر خود را انتخاب یا تایپ کنید ) توجه داشته باشید
    که نصب بازی کمی طولانی است و این هم به دلیل روش فشرده سازی این فایل است

...
    *تـذکر: نصب بازی نیاز به هیچ کرک یا سر یال نامبری ندارد
    تبدیل زبان بازی به انگلیسی :
    بعد از نصب * کامل بازی، بازی قابل اجراست ولی زبان بازی چینی است بر ای انگلیسی کردن زبان بازی کافی است
    پوشهata
    را در محل نصب بازی کپی ریپلیس کنید به این صورت که رو ی پوشه دیتا کلیک راست کنید سپس گزینه کپی را انتخاب
    و به پوشه نصب بازی جای که بازی را نصب کرده اید بروید(این مورد در هر دو بازی هم بازی جنرال یک و هم جنرال زرو یکسان است)

و در محل نصب بازی کلیک راست کنید و گزینه پیس را بزنید و در قبال پرسش ، گزینه: بله
    و گزینه ریپلیس را بزنید .

تمام شد بازی به صورت کامل انگلیسی شد .حالا وارد بازی شوید و لذت ببرید .

رفع اشکال اجرا نشدن بازی در ویندوز سون Generals error windoes 7
    تعقیر رزولشن بازی بر ای مانیتور های مختلف

این فایل را دریافت کنید سپس به آدرس زیر برو ید پس از خارج کردن فایل از حالت زیپ یکی از فایل های :

options.ini
    را( هرکدام با یک رزولیشن خاص خود میباشد) در مسیر زیر کپی پیس کنید :

C:UsersXDocumentsCommand and Conquer Generals Zero Hour Data
    حجم: ۳ کیلو یت

لینک مستقیم:
    لینک غیر مستقیم:

11. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

در پست بالا سه لینک جدید اضافه شده است
    Last edited by ufo-alien; 10-08-2012 at 14:36.

13. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

باسلام
    اول ازهمه به خاطر این آموزش مدسازی تشکر میکنم واقعا خسته نباشی دمت گرم خیلی بهم کمک کرد
    آقا میشه در این آموزش مدسازی .یه تانک یا یه وسیله از یه مد به یه مد دیگه راهم آموزش بدی خیلی ممنون میشم. من نه اینکه هیچکاری نکرده باشم فقط بخوام شمابرام همه کارها را انجام بدی والا هرکاری خودم کردم نشدکه نشد وقتی اطلاعات یک تانک راازیک مد به مددیگر میبرم دیگه وارد بازی نمیشه نمیدونم چکارکنم .

15. 3 کاربر از akilesnana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

باسلام
    اول ازهمه به خاطر این آموزش مدسازی تشکر میکنم واقعا خسته نباشی دمت گرم خیلی بهم کمک کرد
    آقا میشه در این آموزش مدسازی .یه تانک یا یه وسیله از یه مد به یه مد دیگه راهم آموزش بدی خیلی ممنون میشم. من نه اینکه هیچکاری نکرده باشم فقط بخوام شمابرام همه کارها را انجام بدی والا هرکاری خودم کردم نشدکه نشد وقتی اطلاعات یک تانک راازیک مد به مددیگر میبرم دیگه وارد بازی نمیشه نمیدونم چکارکنم .
    سلام به همه
    دوست عزیز این کاری که شما میگید یک کار هست که میشه گفت فرایند پیچیدی رو همراه خودش داره اگه به بخش اموزش گام بگام که اقای منصوری دارن روش کار میکنن
    میتونید نام فایل ها و کارهاشونو براهتی ببینید چی اگر روی اونا یکم تعمل بکنید میفهمید که یک تانک اگه قرار باشه بطور کامل حرفی قرار باشه جابجابشه باید تعدداد زیادی برنامه های مخطلف اون از فایل های مختلف
    بهمراه مدل ها تکسچر ها ی اون جا بجا بشه گفتن این که یک تان در 4خط اموزش جا بجا بشه امکان نداره شما اینو باید منتظر بمونید
    اقای منصوری درآموزششون به این مقوله تقریبن پیچیده برسن چون اینجوری شما نهوع اوصولی این کارو یاد میگیرید
    شما یک کاری بکنید بروی اخرین اموزش اقای منصوری کار بکنید تا کامل با فایل های برنامه بازی اشنا بشید+انجام یک کار اموزشی بروی هر فایل
    چون حتا اگر شما یک تانک یا یک وسیله رو جا بجا بکنید و این کار قیر اوصولی باشه
    شما بعد از چند دقیقه بازی کردن ممکنه با ارور مواجه و از بازی خارج بشید
    امید وارم منضور بنده رو درک کرده باشید
    پوزش میطلبم
    موفق باشید یاعلی

17. این کاربر از ali.tk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

آموزش تصویر هم چشم بر اتون در آینده می گم . موفق باشید .
    Last edited by ufo-alien; 13-08-2012 at 05:04.

19. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •