اينكه بعد از فارغ التحصيلي 6 ماه فرصت برا ارسال دفترچه دارين، 6 ماه كامل هست؟ يعني اينكه تو اين 6 ماهه دفترچه رو بايد ارسال كرده باشي؟ يعني بايد زودتر ارسال كني كه قبل از تموم شدن 6 ماه به نظام وظيفه برسه؟ چه مدت زودتر بايد بفرستي؟
اينكه بعد از فارغ التحصيلي 6 ماه فرصت برا ارسال دفترچه دارين، 6 ماه كامل هست؟ يعني اينكه تو اين 6 ماهه دفترچه رو بايد ارسال كرده باشي؟ يعني بايد زودتر ارسال كني كه قبل از تموم شدن 6 ماه به نظام وظيفه برسه؟ چه مدت زودتر بايد بفرستي؟
معمولا 2 هفته زودتر میفرستند که مشکلی پیش نیاد و به موقع به نظام وظیفه برسه و 6 ماه از زمان تاریخ فارغ التحصیلی شروع میشود، من توصیه میکنم اگر نهایتا قصد رفتن دارید سریعا پست کنید، یکی از هم خدمتی های من به خاطر 2 هفته دیر پست کردن 3 ماه اضافه خدمت دفترچه خورده که وقتی بیاید خدمت متوجه میشید 1 روز اضافه خدمت هم چه عذابی داره
درود و سلام بر دوستان گرامی
من متولد نیمه دوم (بهمن ماه) 1369 هستم و امسال هم دانشگاه رفتنم قطعیه. اینطور که من در این تاپیک و بخصوص پست 9 خوندم
باید برای ثبت نام کردن در دانشگاه از قبل دفترچه برای نظام وظیفه ارسال کرده باشم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا همچین چیزی صحت داره و اگر آره حالا باید چیکار بکنم؟
ممنون میشم که دوستان و اهل فن به درستی و کامل جوابمو بدند.
سپاس
سلام آقا
واسه معاینه اولیه از کجا میتونم دکتر های معتمدو پیدا کنم (تهران)
سلام.
اگر مشمول بودید و دفترچه نفرستادید ،غیبت خوردید و دانشگاه نمیتونید ثبت نام کنید.
اگه هنز مشمول نشدید باید دفترچه بفرستین و برگه سبز براتون بیاد و با برگه سبز برین ثبت نام کنین
شما نباید پیدا کنید.
دکترهای نظام وظیفه باید معاینه کنن.
تشریف ببرید نظام وظیفه شهر خودتون و اقدام کنین.
موفق باشید
آخ مدارکو باید داد پلیس +10 اصلا فعلا کاری به نظام وظیفه ندارم.دکترهای نظام وظیفه باید معاینه کنن.
تشریف ببرید نظام وظیفه شهر خودتون و اقدام کنین.
سلام
داداش ما متولد فروردین 70 هست و تا الان هنوز تمام واحدهای پیش دانشگاهیش رو پاس نکرده.
پارسال هم کنکور داد و پیام نور قبول شد ولی چون پیش رو نگرفته بود نتونست بره.
امسال هم اگه قبول نشه یا پیش دانشگاهیش رو نگیره(که نمیگیره!!!) باید بره سربازی؟
ممنون
تا وقتی در حال تحصیل هست مشمول نمیشه .مگه اینکه مهلت قانونی تموم بشه که این مهلت رو باید از خوده مدرسه بپرسه.چون مدرسه باید نامه بزنه به نظام وظیفه
.
درود
فرشید جون شما که دیگه حسابی پر و بالمون رو ریختی. آقا از کجا بدنیم مشمول بودم یا نه؟ (نیمه دوم 69 / بهمن 69) یعنی حالا اگر مشمول بودم الان که نتایج اومد؛ نمیتونم دیگه برم دانشگاه؟؟؟![]()
عجب وضعیه ها
پیروز باشید.
نه شما هنوز مشمول نیستین. بهمن امسال 19 سالتون تموم میشه.
اینجا رو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت میتونه کمکت کنه::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)