تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 722 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

یه مدت بود از اخبار محسن عزیز دور بودم و فقط آهنگش تو گوش و ذهنم بود..... دیروز تو خیابون اومدم دم یه روزنامه فروشی واستم یهو دیدم اااااااا...... روی یه مقوای 50 در 60 سانتیمتر محکم با طراحی قشنگ نوشته بود " محسن چاووشی " آلبوم یه شاخه نیلوفر... از یارو پرسیدم چند روزه اومده گفت دو روزه... یکمی فکر کردم و به خودم گفتم Hey You..... اگه واقعا دوستش داری ، به جای اینکه بری مثل همه چیزای دیگه از اینترنت سریع و بدون خرج دانلودش کنی بخرش........ اگه واقعا خواننده مورد علاقته پس CD اورجینالشو بخر تا بهش کمک کنی........ من که تا اون لحظه تو عمرم فقط یه CD کپی اصل تو عمرم خریده بودم کیف پولمو درآوردم و 1500 تومن درآوردم و سریع گفتم آقا یکی بده... گذاشتمش تو کیفم با سرعت تمام اومدم خونه و نشستم پای کامپیوتر و الان 6 ساعته مداوم دارم بهش گوش میدم....................

ولی خدایی این موسسه آوای باربد خیلی خوب کار کرده و مرکز شهر (تهران) تقریبا همه روزنامه فروشیا و CD فروشیا تیزر تبلیفاتی آلبوم جدید رو چسبوندن و همه به طور هماهنگ دارن Original میفروشن... مناطق دیگه تهران هم (من غرب رو دیدم حالا بقیه رو نمیدونم) اکثر روزنامه فروشیا و کامپیوتریا دارن میفروشنش و برخلاف گذشته و دیگر CD ها همه دارن ORiGiNaL میفروشن....... به این میگن سیساست فروش خوب و قشنگ....

من: 1500 تومن ارزش اینو نداره که خواننده مورد علاقه تون به مشکل مالی بربخوره (همون قضییه قطره قطره جمع گردد و...)... برید CD اصلی رو بخرید و به هیچ وجه به اشتراک نگذاریدش و کپیش نکنید...........
    Last edited by Cleeev; 17-10-2008 at 03:39.

2. 3 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مشکل اینجاست که با دقت نمیخونید. من گفتم برای اولین بار جلوی دوربین یک نشریه نشسته بود. نگفتم که برای اولین بار مصاحبه کرده بود.
    شاید هم فرق عکاسی و مصاحبه رو متوجه نمیشید؟!!!
    با دقت بخون پسر خوب...
    با اين پستت فقط خواستي اشتباه قبلي تو ماله بكشي
    حيف كه يه اسكنر ندارم وگرنه اولين عكس رسمي چاووشي رو كه تو اون مجله بود برات ميذاشتم

به لطف شما دوستان الان 9 تا از پستام تو اين تاپيك رو aqua عزيز پاك كرد
    تاپيكم يه مقدار خلوت تر شد

بي مروت هرچي پست درست درمون هم زدم پاك كرد

اوني كه در مورد شعر بود اوني كه در مورد كيفيت ضبط بود واي خدا

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقای bleu2u4u عزیز، این پست من بی مروت رو با دقت بخونین که بعدا اعتراضی نباشه...

خدمت همه ی کاربران عزیز سلام؛

این پست اخطاری هست به یک تعداد از دوستانمون، عذرخواهی از چند عزیز دیگه و همین طور یک تذکر کلی...

تعداد نسبتا زیادی پست از این تاپیک پاک شد. دلایلش: بی ربط به بحث این تاپیک، توهین به خواننده ها، توهین کاربرها به همدیگه و نقض قوانین انجمن موسیقی. البته پست یک تعداد از دوستان هم به این دلیل حذف شد که از پست های دارای تخلف، نقل قول داشتن داخل خودشون که همینجا از این عزیزان عذرخواهی میکنم.

چنین بحث هایی دیگه تکرار نشه. با تشکر...

5. 5 کاربر از maxeemo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اين ديگه چه وضعشه maxeemo جان ما ميام اينجا
    با هم در مورد البوم يك خواننده بحث ميكنيم(نه دعوا)
    تقريبا به نتيجه اي نميرسيم ولي با هم رفيق ميشيم
    اخرشم رمانتيك ميكنيم براي اينكه دوستان صحبتهامو بهتر متوجه بشن از چند نفر مثال ميارم
    همينطور براي نقض حرفاشونم مثال ميارم اونا هم اين كارو ميكنن اونوقت ميان همه اينارو پاك ميكنيد

تازه يكي از پستايي كه از من پاك كردي دقيقا در مورد اين البوم و كيفيت ضبط اون بود
    پاك كردن اون ديگه بي مروتي بود

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من گفتم برای اولین بار جلوی دوربین یک نشریه نشسته بود. نگفتم که برای اولین بار مصاحبه کرده بود.
    شايد اين رو تو چلچراغ نوشته باشه توهم مقصر نباشي
    در اينصورت اونا بودن كه دروغ گفتن

آخر فروم باز Mehdi.7600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

آلبوم زیبایی هست ولی نه به خوبی قبلی هاش. ولی بازم نامرده کسی که داونلود کنه و نره اوریجینال بخره...

9. 3 کاربر از Mehdi.7600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز The Joker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من رفتم هم Cd اورجینالش رو خریدم و هم نوار کاستش رو

خیلی خیلی زیباست ، محسن خونو وجود منه

انصافا چه بسته بندی قشنگی هم داشت

برین بخرین و حالشو ببرید

بای

11. 2 کاربر از The Joker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

آقای bleu2u4u عزیز، این پست من بی مروت رو با دقت بخونین که بعدا اعتراضی نباشه...

خدمت همه ی کاربران عزیز سلام؛

این پست اخطاری هست به یک تعداد از دوستانمون، عذرخواهی از چند عزیز دیگه و همین طور یک تذکر کلی...

تعداد نسبتا زیادی پست از این تاپیک پاک شد. دلایلش: بی ربط به بحث این تاپیک، توهین به خواننده ها، توهین کاربرها به همدیگه و نقض قوانین انجمن موسیقی. البته پست یک تعداد از دوستان هم به این دلیل حذف شد که از پست های دارای تخلف، نقل قول داشتن داخل خودشون که همینجا از این عزیزان عذرخواهی میکنم.

چنین بحث هایی دیگه تکرار نشه. با تشکر...

ممنون ماکسیمو جان عزیز
    ای کاش دوستان توی تاپیک طرفدارای خودشون فعالیت کنند تا این مشکلات پیش نیاد

13. این کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عاقبت آلبوم محسن چاووشي هم به بازار آمد. <يه شاخه نيلوفر> عنوان جديدترين آلبوم اين خواننده سابقا زيرزميني است كه از سوي <آواي باربد> روانه بازار موسيقي شده است. جالب اينجا است كه در روزهاي عرضه اين آلبوم در فروشگاه‌هاي موسيقي علاقه‌مندان زيادي براي خريد تازه‌ترين ترانه‌هاي محسن چاووشي مراجعه كرده‌اند. آلبوم <يه شاخه نيلوفر> به خوانندگي و آهنگسازي چاووشي و تنظيم محمدرضا آهاري منتشر شده و در هرطرف آن 6 آهنگ وجود دارد. در طرف الف آلبوم، آهنگ‌هاي يه شاخه نيلوفر، كجاست؟ بگو، تبريك، چرا؟، تو كه نيستي و هفته‌هاي تلخ من آمده و در طرف ب هم آهنگ‌هاي قله خوشبختي، خاكستر، ناز، دلتنگي، بغض و عصا. ضبط اين آلبوم در استوديوي شخصي چاووشي انجام شده و نوازندگاني همچون سيدمحمد جاسمي، فيروز ويسانلو، ايمان حجت، سيامك شكوري، علي صنعتي و محسن رضايي با چاووشي همكاري داشته‌اند.
    اشعار اين آلبوم را حسين صفا و امير ارجيني سروده‌اند و البته شعر آهنگ <هفته‌هاي تلخ من> كار خود چاووشي است. اسلام ولي‌محمدي هم شعر <تو كه نيستي> را سروده است. آهنگ‌هاي اين آلبوم براي مخاطبان موسيقي پاپ تازه هستند، چراكه ظاهرا آن طور كه خود چاووشي گفته همگي جديد هستند. به هر حال بعد از ساخته شدن <سنتوري> آخرين فيلم داريوش مهرجويي، صداي محسن چاووشي هم مفهوم تازه‌اي ميان مخاطبان پيدا كرد و حتي آهنگ‌هاي چاووشي در آن فيلم هنوز كه هنوز است از تاكسي‌ها، مغازه‌ها و تلفن‌هاي همراه به گوش مي‌رسد. حالا كه آلبوم محسن چاووشي منتشر شده يك آرزو باقي مي‌ماند و آن اينكه كاش فيلم <سنتوري> كه چاووشي در آن خوانده هم اكران مي‌شد...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فروش نخستين آلبوم رسمي «محسن چاووشي» يك شاخه نيلوفر ، تا لحظاتي پيش تامرز بالاي 400000(چهار صد هزار) نسخه پيش رفت
    به گزارش ايران موزيك نيوز : اين آمار فروش درحالي است كه اين آلبم در خيلي از شهرها و خارج از كشور نرسيده است كه به زودي علاقمندان مي توانند در سرار ايران و دنيا از مراكز معتبر تهيه فرمايند.

15. این کاربر از offlineinternet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shasha_ara2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

شايد اين رو تو چلچراغ نوشته باشه توهم مقصر نباشي
    در اينصورت اونا بودن كه دروغ گفتن
    اگر دقت کرده باشید هر جا که عکسی از محسن چاووشی دیده شده تکراری هست. دلیلش واضحه! هر چی هم که عکس بوده مربوط به آلبوم های شخصی بوده که تا بحال بیرون اومده.
    در ضمن ماله کشی هم نبوده. هنوز هم میگم برای اولین بار و بطور رسمی جلوی دوربین مجله چلچراغ نشست. حالا ما میگی اینطور نیست؟
    مهم نیست. من اطلاعاتی که داشتم گفتم. شما قبول نکن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •