آره مي شه خيلي هم سخت نيست ولي بايد رم ريدر داشته باشي . اگر ميخواي آدرس ميليت رو بده تا آيكن ها رو با آموزش نصبش برات بفرستم .
آره مي شه خيلي هم سخت نيست ولي بايد رم ريدر داشته باشي . اگر ميخواي آدرس ميليت رو بده تا آيكن ها رو با آموزش نصبش برات بفرستم .
من شخصا از P1 و امثالهم خوشم نمياد ولي 990 به 1 ماه داشتنش هم مي ارزه چه برسه به 2 سال!!!!!!
Navid_ncs پس از نظر شما من p990 بگیرم ضرر نمی کنم در آخر از راهنماییتان تشکر (;
فقط مواظب باش چون اگه پشيمون شي و بخواي بفروشي حداقل 90 تا 100 تومن ضرر مي كني!!!
كسي مي دونه چطور مي شه آيكنهاي گوشي رو وقتي open fold هست(نوع و تعدادشون)عوض كرد؟
رم ریدر حتما نباید داشته باشی گوشی میشه رو file transfer گذاشت سپس فایل ایکون درون پوشه resourse-app کپی کرد سپس گوشی ریست کن ایکون task bar هم میشه عوض کرد
سلام به همه دوستان بویژه metapex عزیز!
1-رم داخلی و خارجی گوشی چنده؟
2-p990 با گارانتی سیتادل 330 می ارزه بگیرم یا بیخیال گارانتی بشم و 305 تومن بدون گارانتی ؟؟؟
3-اگه با گارانتی سیتادل بگیرم تو جعبش هندز فیری بولوتوس داره؟؟؟
سلام
من 4-5 روزی هست یه p990خریدم ولی منتها تو همین چند روزه این گوشی هر روز یک جوری داره منو میپیچونه
الان یک مشکل جدی برای گوشیم پیش اومده و اون اینه که وقتی عکس می گیرم و میرم توی pictur گالری وقتی عکس ها را باز می کنم قاطی شده یعنی مثلا با یه عکسی که قبلا حذف کردم قاطی شده !!!!!!! و عکس ها خراب میشه !!
ولی توی عکسی که توی دفترچه تلفن گرفتم مشکلی نداره یا عکس هایی که با بلوتوث گرفتم !!!
کسی می دونه دلیلش چیه؟ لطفا راهنماییم کنید![]()
سلام دوستان.من برنامه WebGate[1].Advanced.Device.Locks.v1.01.UIQ.3rd.Unsigned.Crac ked-OPDA
رو از یه سایتی دانلود کردم.واسه پسورد گذاشتن روی قسمتهای مختلف موبایل هست.وقتی میخوام باهاش یه قسمت رو قفل کنم ازم یه کد میخواد در حالیکه من هیچ کدی بهش ندادم.هر کدی هم میزنم میگه Invalid code .میخوام پسورد رو عوض کنم بازم میگه Invalid code .میشه راهنماییم کنید.در ضمن این برنامه ساین نشدست اگه کسی بلده ساین کنه لطفا ساین کنه و اینجا بزاره ازش یه دنیا ممنون میشم. من راهنمای ساین کردن رو خوندم ولی کار سختیه.......خواهش میکنم کمک کنید
1-داخلی 64 و خارجی فابریک 64 هست که تا 4 ساپورت میکنه
2- 330 تومن که عالیه ! به نظرم یا بدون گارانتی بگیر یا اگه گارانتی میخوای سیتادل یا نیکاتل باشه
3- تا اونجایی که شنیدم باید داشته باشه
Last edited by Mahyar25; 28-08-2007 at 01:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)