اینم عکس ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم عکس ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب تایمینگ رمت خیلی بالا هستش .اونم به خاطر اینه که به احتمال زیاد از این رمهایی هستش که مخصوص
اورکلاک هست .![]()
اسمش هم خیلی جالبه !!چون من تا به حال اسمش رو نشنیدم !! : NANYA .
شما برای داشتن حداکثر PERFORMACE این رم باید اورش کنی .تا 800 یا 850 مگاهرتز باید جا داشته باشه .
البته یه 0/1 ولتاژ باید بهش بدی .![]()
اگه اورکلاکر نیستی این تاپیک رو خوب بخون ، به نتایج خوبی میرسی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز اگه شما میتونی به صورت مختصر و مفید برام توضیح بده چجوری باید این رم هارو اورکلاک کنم چون تا حالا اصلا اورکلاک نکردم تو اون تاپیک هم هی میخوان بپرسن فرکانس رمت چیه باسش چیه اسمش چیه ممنون میشم یا به صورت پیغام خصوصی یا همینجا برام توضیح بدین
دوست من همونطور که قول داده....ی آور نسبتــــا سنگین گذاشتم .لینکش در زیر معلومه....در ضمن تامینگو که کم میکنم ی جورایی امتیازم میاد پایین
...من رمو نه در عکس زیر و نه در عکس قبلیم هیچ سیخی نکردم فقط بهش ولتاژ میدم فقط همین...سر فرصت چند تا بنچمارک هم با تایمینگهای متفاوت میذارم ..قضاوت کنید..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا ببینیم چی پیش میاد ...
Last edited by m_a_h_n_o; 16-09-2007 at 05:47.
عکسی که نیست .![]()
در این مورد متاسفم چون طبقه بندی موضوعی به هم میخوره . شما تو همون تاپیکی که قبلآ لینک دادم می
تونی به نتیجه برسی .
موفق باشی .![]()
بنچمارکهای System 1 که توی امضام هست :
No Overclock :
5% Overclock :
10% Overclock :
15% Overclock :
شرمنده سایز عکسها یکم ناجوره !
این Core 2 ها بعد از 15 درصد تازه موتورشون روشن میشه. حوصله نداشتم وگرنه بالاتر هم میبردم این تازه 3.12Ghz هست.بقیه اش برای فردا.
کشتی منو!!! با ورژن 1.73 تست گرفتی یا با 1.72 ؟؟!!
از اون گذشته 15 درصد اور رو واسه C2D که اصلآ بهش اور نمیگن .. یه کم ناز این CPU رو بکشی مثل
آب خوردن میره رو 3500MHZ ، اونم بدون Volt mode ..
ولی خداوکیلی کف کردم جهش امتیاز رو !!! رو 10 درصد تازه موتورش استارت زد !!!![]()
این روزها روزهای استراحت e6700 هست. تازه از زیر اور سنگین اومده بیرون :d
با ورژن 1.73
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)