عزیزم N73 کجا N80 کجا!!
اینا اصلا" قابل مقایسه نیستن!
عزیزم N73 کجا N80 کجا!!
اینا اصلا" قابل مقایسه نیستن!
در ضمن تو امضات بجای باقیمانده نوشتی بافیمانده!
سلام: لطفا در مورد ضعفها و خوبیهای گوشی ان 73 برایم توضیح دهید.
مهمترین ضعف و قوتش ایناس:
ضعف:سرعت پایین-فیلم برداری ضعیف
قوت:صدای خوب و بلند-عکس برداری عالی
فیلمبرداری ضعیف ؟ میشه بپرسم با چه معیاری این حرفو میزنی ؟ با چه چیزی مقایسه کردی ؟ بین گوشیهای موبایل یکی از بهترین فیلمبرداری ها رو داره...
ما نفهمیدیم بالاخره بریم ان73 بخریم یا نه!!؟ لطفآ تعصب رو کنار بگزارید و بگید از این گوشی راضی هستید؟ اشکالاتش مثل سرعت پایین خیلی آزار دهنده هست یا نه؟؟؟ این اشکالات تو n73me بر طرف شده . که مثلآ بریم اونو بگیریم؟ راهنمایی کنید plz !!!
سلام دوستان من یه مشکل با گوشیم N73 دارم که اعصابموخرد کرده حسابی....
وقتی کسی برام sms میده پیامشو به راحتی و سریع میگیرم ولی وقتی وارد قسمت Details میشم که ببینم چه زمانی فرستاده یه زمان الکی میزنه مثلا طرف sms رو ساعت 10 شب میزنه و منم همون لحظه میگیرم ولی وقتی Detail رو میبنم ساعت 5 بعدازظهر رو نشون میده تمام تنظیماتشم درسته محل رو هم Iran و شهر رو هم Tehran 3:30+ انتخاب کردم جالبه اینجاس که فقط Detail اس ام اس رو اشتباه نشون میده ساعت خود گوشی درسته . خواهشا کمکم کنید که بدجوری اعصابمو خرد کرده ....ممنون
من تقریبا" دیگه می خوام n73 رو بخرم اما بعضی ها میگن که جوی استیک این گوشی خیلی بده و آزار دهنده هستش اگه کسی داشته لطفا" بگه این طوری هست یا نه . ممنون
سلام.آقا من نمیدونم چرا تووی بعضی تاپیک ها کا 800 رو با ان 73 مقایسه میکنن؟به نظر من بی معنیه این مقایسه.ان 73 سر تره
آقا من اين برنامه call recorder و Auto pilot نصب كردم ولي خوب كار نميكنه. ضبط صدا كه صدا ضبط ميكنه ولي حجمش رو 0kb ميزنه و هيچ صدايي ضبط نميشه. برنامه منشي هم همينطور local clip رو صدا دادم وقتي زنگ ميخوره پخش ميكنه ولي صدا ضبط نميكنه مثل ضبط مكالمه ميشه. برنامه كرك شده و درست كار كنه رو N73 نداريد اين دو تا رو بدين؟؟ منشي مهمتره ممنون ميشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)