تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 942 اولاول ... 111718192021222324253171121521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ایرانسل از طریق ثبت نام شماره های رند گرفتم در تهران

گوشیم هم P990 هست حالا سوالم اینه که
    چه جوری میشه تنظیمات رو درست کرد تا بشه از این هدیه های نوروزی استفاده کرد

چون میگن ایرانسل انتخابی Sms میزنه و خودش تنظیمات رو میفرسته
    کسی نمیدونه چه جوری میشه ایرانسل رو دور زد تا برای من که هنوز Smsی نیومده این سیستم فعال شه؟

(به طور خلاصه تکرار می کنم : به من بگید چه جوری از Gprs ایرانسل استفاده کنم ؟؟)

یک سوال دیگه هزینه اش چه قدره؟ ایا هزینه تماس هم داره ؟ یا فقط هزینه هر بایتی که دریافت می کنیم رو باید بدیم؟منظور از رایگان بودن یعنی چیش رایگانه ؟؟؟

لطفا کمک کنید
    فرزانه

در آغاز فعالیت omidahn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

هزینه در یافت نداره . تقریباً هر ام.ام.اس 60 تومان میفته . که البته حجم ام.ام.اس محدوده و حدود 100 کیلو بایت هست. در ضمن چو ن ایرانسل از نیمه دوم بهمن آزمایشی شروع کرده تا 15 فروردین رایگانه.تا 2 روز پیش می شد رو سایتش درخواست بدی برای gprs . حیف که ایرانسل نداشتم!

در آغاز فعالیت omidahn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

6

اونایی که میگین سیم کارت دولتی gprs داره این مقاله رو اگه بخونید متوجه میشوید که اگر بخوان برای سیم کارت دولتی gprs هم بزارن شبکه فعلی مخابرات همچین چیزی رو ساپورت نمیکنه
    این مقاله رو حتما بخونید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تازه اگه همچین چیزی بخوان راه بندازن انقدر تبلیغ میکنن که بیزار بشی پس دلتون بیخودی خوش نکنید مخابرات حداقل تا یکی دو سال آینده نمیتونه این سرویسا رو راه اندازی کنه
    این که معلومه سیم کارت دولتی gprs نداره . من شنیدم تنظیماتش(gprs) رو سیم کارت دولتی جواب میده و کار میکنه . حالا معلوم نیست جابجایی آنتن میفته .....

داره خودمونی میشه seyed_roohollah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بالاخره ما که آبان ایرانسل خریدیم،از کدوم یکی از تشویقهای ایرانسل میتونیم استفاده کنیم؟؟
    بنابر اعلام سایت ایرانسل، این 3 هدیه نوروزی برای همه مشترکین ایرانسل است:

1- مي توانيد از 10 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از MMS و GPRS رايگان استفاده كنيد!

2- مي توانيد از 29 اسفند 85 تا 5 فروردين 86 هرچقدر مي خواهيد SMS رايگان بفرستيد!
    * SMS رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه در داخل كشور

3- مي توانيد از 29 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از 12شب تا 6 صبح هر چقدر مي خواهيد مجاني صحبت كنيد!
    * مكالمه رايگان از ايرانسل به ايرانسل

و مشترکینی که از تاريخ 21 بهمن تا 20 اسفند به شبكه ايرانسل مي پیوندند، علاوه بر آن 3 مورد، اگر سیمکارتشون دائمی باشه 200 دقیقه مکالمه رایگان با کلیه خطوط ثابت و همراه داخل کشور دارن. اگه هم اعتباری باشه 50 هزار ریال شارژ رایگان داره.

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من که از اول گفتم GPRS الان فعاله اینا قبول نمی کنن.البته هنوز آزمایشیه .شما احتمالا تنظیماتی که برات با اس.ام.اس اومده تو سیم کارت ام.سی.آی زدی -لطفا اگه تنظیمات رو داری به منم بده.
    والا من هیچ SMS دریافت نکردم. گوشیمو (P990) که روشن میکنم خودش نشون میده که GPRS وجود داره. البته وقتی که روی آیکون آنتن کلیک میکنم مینویسه GPRS Detached ، یعنی اینکه پوشش وجود داره و موبایل من دسترسی بهش نداره و اون تنظیماتی که شما میگی نیاز هست تا به شبکه وصل بشه. این تنظیمات یه آدرس اینترنتی هست و یک یوزر و پسورد. من شخصا فکر میکنم که مخابرات فعلا از این کارا نمیکنه و این هم آزمایشه و فقط یکسری از خودشون تست میکنن. همونطور که که 2-3 سال پیش تو محدوده شرکت ارتباطات سیار (شیخ بهایی) یه همچین حالتی پیش اومده بود. ولی مسئله اینه که چرا برای ایرانسل اینطوری نیست؟!
    اگه میشه هرکی که رو موبایلش GPRS رو نشون میده، اینجا اعلام کنه و بگه تو کدوم منطقه هست، چون شاید پوشش GPRS به منطقه ربط داشته باشه. (چه ایرانسل چه MCI)

داره خودمونی میشه arizona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان،اگه یه سری به سایت ایران سل بزنید،تمام جواباتونو میگیرین.gprs به گفته خودشون هفته آینده،یعنی اوایل اسفند راه میوفته.اون علامت هم هر جا که رفتم وجود داشته.اما فعلا فقط علامتش اومده،منتظریم تا خودشم بیاد!!!روی سیم کارت 912 خودم هم تو جاهایی که انتن نداشته و ایران سل آنتن داشته(فقط تماسهای ضروری)اون علامت میاد و دوستان فکر میکنن که 912 هم gprs داره!!!

در آغاز فعالیت se_w810's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه Gprs تا 15 فروردین مجانی باشه می ارزه آدم یک سیم کارت پیش پرداخت بگیره.
    مخصوصا واسه من که با نوت بوک اینور انور میرم. تا حالا کسی این طرح اینترنت با نوت بوک رو آزمایش کرده ببینه سرعت چنده.

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

این علامت gprs که رو سیم کارتای دولتی نشون میده احتمالا مال ایرانسل که نشون میده چون گوشی ها همه شبکه هارو میگیرن و فقط میتونن به همون شبکه هایی که تو سیم کارت مشخص شده وتنظیم شده دسترسی داشته باشند
    مثلا من که ایرانسل دارم وقتی تو محدوده باشم گوشیم میزان آنتن دهی ایرانسل و نشون میده ولی وقتی تو محدوده نباشم میزان آنتن دهی شبکه دولتی رو تو اون منطقه رو نشون میده اینم باید یه چیزی مثل همین قضیه باشه
    برای تستش اونایی که سیم کارت دولتی دارن و تو منطقشون ایرانسل آنتن نمیده چک کنن ببینن این علامت هست اگه نبود بعد برن تو قسمتی که ایرانسل آنتن دهی داره ببینن اگه اون علامت اومد معلوم میشه این فرضیه درسته

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

تعرفه نهایی ام ام اس هنوز مشخص نشده اونایی که تو سایتشون نوشتن درست نیست از اولم بوده
    بعدم محدودش 100 کیلو نیست منظورشون این که زی 100 کیلو قیمتش یکی بالای 100 کیلو که بشه بر اساس حجم حساب میشه
    فکر کنم تا 100 کیلو همون قیمت اس ام اس باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •