تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 38 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 374

نام تاپيک: ◄◄ اتــــاق آمــــار و احــــتــــمــــال ►►

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

سلام....خوب من همه سوال هارو یه نگاه انداختم..اونایی که مشکل دارم رو میپرسم.....
    سوال 1و2..رو متوجه نشدم.(معمولا سوال ساده میشه آدم گیج میشه)
    سوال 4 قسمت دومش رو نمیدونم...؟؟؟
    سوال 6 هم نمیدونم...فکر کنم !7..بشه..مطمئن نیستم.....
    سوال 12...قسمت الف) میشه ترکیب 5 از 30..؟؟؟...ب) هم نمیدونم....
    سوال 13 هم فکر کنم باید از راه r..به توان...n...اما نمیدونم چی باید بتوان چی بشه..؟؟
    سوال 15 کلا نفهمیدم....
    بقیه اش هم که توی پست بالا داشتیم در باره اش حرف میزدیم....خیلی خیلی ممنون...

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام....خوب من همه سوال هارو یه نگاه انداختم..اونایی که مشکل دارم رو میپرسم.....
    سوال 1و2..رو متوجه نشدم.(معمولا سوال ساده میشه آدم گیج میشه)
    سوال 4 قسمت دومش رو نمیدونم...؟؟؟
    سوال 6 هم نمیدونم...فکر کنم !7..بشه..مطمئن نیستم.....
    سوال 12...قسمت الف) میشه ترکیب 5 از 30..؟؟؟...ب) هم نمیدونم....
    سوال 13 هم فکر کنم باید از راه r..به توان...n...اما نمیدونم چی باید بتوان چی بشه..؟؟
    سوال 15 کلا نفهمیدم....
    بقیه اش هم که توی پست بالا داشتیم در باره اش حرف میزدیم....خیلی خیلی ممنون...
    سوال 1) الف) به ازای دو رقم اول که از اعداد لاتین انتخاب میشه هر کدوم 28 حالت داریم و برای 5 رقم باقیمونده که از اعداد انتخاب میشه باید دقت کنیم که به جز رقم اول که نمیتونه عدد صفر باشه و بنابراین 9 حالت داریم برای بقیه جاها 10 انتخاب داریم. پس میشه 9 ضربدر (10 به توان 4). پس جواب کلی این قسمت میشه 28 به توان 2 ضربدر 10 به توان 4 ضریدر 9.

سوال 1) ب) تو این قسمت باید دقت کنیم که رقم و یا حرف تکراری نداشته باشیم. برای جای خالی اول که از حروف لاتین انتخاب میشه 28 انتخاب و برای دومی 27 انتخاب داریم. (چون حرف دوم نباید مانند حرف اول باشه).
    برای ارقام هم باید دوباره دقت کنیم که صفر نباید به عنوان رقم اول انتخاب بشه. (چون اونوقت دیگه عدد 5 رقمی نداریم. عدد ما در اون صورت 4 رقمی میشه) پس برای رقم اول (ده هزارگان) 9 حالت، برای رقم دوم (هزارگان) باز هم 9 حالت، برای رقم صدگان 8 حالت، برای دهگان 7 حالت و برای یکان 6 حالت داریم. دیگه خودتون جواب رو محاسبه کنین.

سوال 2) هر بار که تاس میریزیم 6 حالت به وجود میآید. پس جواب میشه 6*6*6*6 یا 6 به توان 4. (باز دقت کنین که چون عددی که در تاس ریختن در هر یک از مراحل بدست میآوریم مستقل از اعدادی است که در سایر مراحل بدست آمده است، پس تعداد حالات در هم ضرب میشود.)

سوال 4) قسمت دوم) ابتدا میریم سراغ دو نفری که محدودیت ایجاد میکنن. برای نفر اولشون 2 انتخاب داریم و برای دومی تنها یه انتخاب داریم. بعد میریم سراغ دو نفری که هر چهار وسیله میتونستن بزنن. برای اولیشون 2 انتخاب باقی مونده و برای نفر آخر یک انتخاب. پس جواب میشه 2*2 مساوی با 4

سوال 6) سوال ناقصه. تو تصویری که شما گذاشتین معلوم نیست که سوال از ما دقیقا چی میخواد

سوال 12) قسمت الف) جایزه اول برای رسیدن به دست یکی از دانشجویان 30 انتخاب داره. جایزه دوم هم همینطور. جایزه ی سوم و چهارم و پنجم هم همینطور. پس جواب میشه 30*30*30*30*30 که میشه 30 به توان 5.

سوال 12) قسمت ب) در این حالت 5 تا دانشجو از میون 30 تا دانشجو انتخاب میکنیم که میشه ترکیب 5 از 30. بعد به 5 فاکتوریل میتونیم جایزه ها رو بین این 5 نفر تقسیم کنیم. (دقت کنین که چون جایزه ها متفاوته قسمت دوم معنا پیدا میکنه وگرنه اگه جایزه ها یکسان بود فقط به یک حالت میشد جایزه ها رو بین 5 نفر انتخاب شده تقسیم کرد) پس جواب کلی میشه ترتیب 5 از 30.

سوال 13) نفر اول با 19 نفر باید دست بده. نفر دوم باید با 18 نفر دست بده چون قبلا نفر اول باهاش دست داده. نفر سوم با 17 نفر و .... نفر یکی مونده به آخر فقط با نفر آخر باید دست بده و نفر آخر دیگه کسی نمونده که باهاش دست نداده. پس بنابراین جواب میشه حاصل ضرب تعداد حالات بدست اومده برای این افراد که میشه 19 فاکتوریل.

سوال 15) اول میایم 5 نفر از هر کدوم از دانشجوهای پایه ی اول و دوم انتخاب میکنیم که میشه ترکیب 5 از 10 ضربدر ترکیب 5 از 12 (به استقلال موجود در انتخابها دقت کنین). حالا برای تشکیل گروه دو نفره ی اول یک نفر از سال اولیها و یه نفر از سال دومیها میخوایم که از بین افراد انتخاب شده در مرحله ی قبل انتخاب میشن. برای گروه دو نفره ی شماره 1 از سال اولیها 5 انتخاب داریم. همینطور از سال دومیها هم 5 انتخاب داریم. برای گروه دو نفره ی شماره ی 2، از هر کدوم از دانشجویان سال اول و دوم 4 انتخاب داریم و الی آخر که میشه 5 فاکتوریل به توان 2. و جواب کلی میشه:

که در حقیقت عبارت بالا برابره با ترتیب 5 از 10 ضربدر ترتیب 5 از 12.

(سوال 17) چون به هر نفر یکسان باید باشه...من جایزه هارو مهره....و دانش آموز هارو جعبه در نظر گرفتم..بعد از راه ترکیب تعداد مهره از تعداد مهره+ تعداد جعبه-1 رفتم......
    اسم کلاسیک این روش، روش ball-wall هستش. این روش برای حالتیه که مهم نباشه که به هر نفر چند تا جایزه میرسه. در این حالت ممکنه همه ی جایزه ها به یه نفر برسه و ممکنه همه ی جایزه ها مثلا به 2 نفر برسه و ... (یه نکته ی دیگه هم که تو سوال 17 باید دقت کنین اینه که چون قید نکرده که جایزه ها از هم متفاوته پس جایزه ها رو باید یکسان در نظر بگیریم و دیگه مث سوال 12 قسمت ب نیست.)

موفق باشین.
    89/9/5
    Last edited by davy jones; 26-11-2010 at 12:40.

3. 2 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

سوال 1) الف) به ازای دو رقم اول که از اعداد لاتین انتخاب میشه هر کدوم 28 حالت داریم و برای 5 رقم باقیمونده که از اعداد انتخاب میشه باید دقت کنیم که به جز رقم اول که نمیتونه عدد صفر باشه و بنابراین 9 حالت داریم برای بقیه جاها 10 انتخاب داریم. پس میشه 9 ضربدر (10 به توان 4). پس جواب کلی این قسمت میشه 28 به توان 2 ضربدر 10 به توان 4 ضریدر 9.

سوال 1) ب) تو این قسمت باید دقت کنیم که رقم و یا حرف تکراری نداشته باشیم. برای جای خالی اول که از حروف لاتین انتخاب میشه 28 انتخاب و برای دومی 27 انتخاب داریم. (چون حرف دوم نباید مانند حرف اول باشه).
    برای ارقام هم باید دوباره دقت کنیم که صفر نباید به عنوان رقم اول انتخاب بشه. (چون اونوقت دیگه عدد 5 رقمی نداریم. عدد ما در اون صورت 4 رقمی میشه) پس برای رقم اول (ده هزارگان) 9 حالت، برای رقم دوم (هزارگان) باز هم 9 حالت، برای رقم صدگان 8 حالت، برای دهگان 7 حالت و برای یکان 6 حالت داریم. دیگه خودتون جواب رو محاسبه کنین.

سوال 2) هر بار که تاس میریزیم 6 حالت به وجود میآید. پس جواب میشه 6*6*6*6 یا 6 به توان 4. (باز دقت کنین که چون عددی که در تاس ریختن در هر یک از مراحل بدست میآوریم مستقل از اعدادی است که در سایر مراحل بدست آمده است، پس تعداد حالات در هم ضرب میشود.)

سوال 4) قسمت دوم) ابتدا میریم سراغ دو نفری که محدودیت ایجاد میکنن. برای نفر اولشون 2 انتخاب داریم و برای دومی تنها یه انتخاب داریم. بعد میریم سراغ دو نفری که هر چهار وسیله میتونستن بزنن. برای اولیشون 2 انتخاب باقی مونده و برای نفر آخر یک انتخاب. پس جواب میشه 2*2 مساوی با 4
    خیلی خیلی ممنون بابت راهنمایی ها..
    سوال 6) سوال ناقصه. تو تصویری که شما گذاشتین معلوم نیست که سوال از ما دقیقا چی میخواد
    راست میگی...ببخشید من بی دقتی کردم....پایین سوال نوشته چند بچه گربه توسط کودک دیده شده است.......
    یا باید بشه !7.....شاید هم !7 به توان 7.....نمیدونم......شاید هم هیچکدوم..
    سوال 15) اول میایم 5 نفر از هر کدوم از دانشجوهای پایه ی اول و دوم انتخاب میکنیم که میشه ترکیب 5 از 10 ضربدر ترکیب 5 از 12 (به استقلال موجود در انتخابها دقت کنین). حالا برای تشکیل گروه دو نفره ی اول یک نفر از سال اولیها و یه نفر از سال دومیها میخوایم که از بین افراد انتخاب شده در مرحله ی قبل انتخاب میشن. برای گروه دو نفره ی شماره 1 از سال اولیها 5 انتخاب داریم. همینطور از سال دومیها هم 5 انتخاب داریم. برای گروه دو نفره ی شماره ی 2، از هر کدوم از دانشجویان سال اول و دوم 4 انتخاب داریم و الی آخر که میشه 5 فاکتوریل به توان 2. و جواب کلی میشه:

که در حقیقت عبارت بالا برابره با ترتیب 5 از 10 ضربدر ترتیب 5 از 12.
    با عرض معذرت اون 5 فاکتوریل به توان 2 رو متوجه نشدم....از راه جدولی میرید..؟؟میخوام بدونم چطوری حل کردید..؟؟

با عرض معذرت سوال 16 قسمت ب رو....نمیدونم چطوری باید بنویسم......کل حالات..جواب الف میشه..؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

راست میگی...ببخشید من بی دقتی کردم....پایین سوال نوشته چند بچه گربه توسط کودک دیده شده است.......
    یا باید بشه !7.....شاید هم !7 به توان 7.....نمیدونم......شاید هم هیچکدوم..

دوست عزیز منو نا امید کردی با این جوابت. منو بگو که خیال میکردم دارم گام به گام با شما کار میکنم و جلو میرم فاکتوریل رو از کجا در آوردی آخه؟ 7 تا بچه هر کدوم 7 تا ساک میشه 49 تا ساک. هر ساک 7 تا گربه میشه 7*49 تا گربه. هر گربه 7 تا بچه پس در مجموع میشه چند تا بچه گربه؟؟؟ (سوال در حد ریاضی سوم دبستان بود واقعا)
    با عرض معذرت اون 5 فاکتوریل به توان 2 رو متوجه نشدم....از راه جدولی میرید..؟؟میخوام بدونم چطوری حل کردید..؟؟
    راه جدولی دیگه چه صیغه ایه؟ تا حالا همچین راهی نشنیده بودم.
    بعد از اینکه افراد منتخب خودمون رو از دانشجوهای سال اولی و دومی (هر کدوم 5 تا) گزینش کردیم، برای پر کردن گروه 2 نفره ی شماره ی 1 (فعلا فقط نفر اول اون گروه رو که قراره از سال اولیها باشه رو در نظر بگیرین) چند انتخاب داریم؟ 5 تا. برای سهمیه ی مربوط به سال اولی ها برای گروه 2 نفره ی شماره ی 2 بنابراین 4 انتخاب داریم. (فعلا فقط داریم در مورد سال اولی ها بحث میکنیم) برای گروه های شماره ی 3 و 4 و 5 هم به ترتیب برای یکی از سهمیه های اونها که مربوط به سال اولیها میشه به ترتیب 3 و 2 و 1 انتخاب داریم که پس حاصل تعداد حالات برای جایگشت سال اولی های منتخب در گروه های 5 گانه میشه حاصل ضرب این حالات که میشه 5 فاکتوریل. همین حالت عینا برای سال دومیها هم وجود داره. پس یه 5 فاکتوریل دیگه هم برای اونها داریم. (یه حسی بهم میگه که بازم متوجه نشدین)
    با عرض معذرت سوال 16 قسمت ب رو....نمیدونم چطوری باید بنویسم......کل حالات..جواب الف میشه..؟؟
    کل حالات فراتر از شرطهای موجود در قسمتهای الف و ب هستش. کل حالات یعنی شرط موجود در بند الف و ب رو بیخیال بشو و فقط صورت مساله رو نگاه کن: دانشجویی میخواهد 2 کتاب از مجموع 17 کتاب خود را بفروشد. او چند انتخاب ممکن دارد؟؟؟؟؟ وقتی جواب اینو به دست آوردی حالا برو سراغ نقیض شرط بند ب. (البته همه ی این حرفا مال وقتیه که بخوایم مث این مورد از متمم شمارش استفاده کنیم)

لطفا اگه باز هم سوال داشتی یه بار دیگه لینک عکس مربوط به سوالها رو بذار. چون هر بار باید دو صفحه عقب برگردم و اون پستی که توش لینکا رو گذاشته بودی پیدا کنم.

موفق باشین.
    89/9/5
    Last edited by davy jones; 26-11-2010 at 21:01.

6. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

دوست عزیز منو نا امید کردی با این جوابت. منو بگو که خیال میکردم دارم گام به گام با شما کار میکنم و جلو میرم فاکتوریل رو از کجا در آوردی آخه؟
    انظار هایی داری شماها..7
    تا بچه هر کدوم 7 تا ساک میشه 49 تا ساک. هر ساک 7 تا گربه میشه 7*49 تا گربه. هر گربه 7 تا بچه پس در مجموع میشه چند تا بچه گربه؟؟؟ (سوال در حد ریاضی سوم دبستان بود واقعا)
    خیلی ساده...بود..ممنون...ببخشید بابت سوتی...آخه انقدر فرمول های چرت و پرت داره آدم فکر میکنه بالاخره از یکیش باید استفاده کنی....
    ه حسی بهم میگه که بازم متوجه نشدین)
    نه اتفاقا کاملا متوجه شدم....راه جدولی هم نمیدونم اسمم دیگه اش چیه....ولی همین راهیی که شما گفتید رو توی جدول مینویسی تا اشتباه نکنی و از این حرفا.....

دانشجویی میخواهد 2 کتاب از مجموع 17 کتاب خود را بفروشد. او چند انتخاب ممکن دارد؟؟؟؟؟
    ترکیب 2 از 17........ددرسته..؟؟
    بعد اون ترکیب 2 از 17 رو باید از جواب الف کم کنیم..؟؟؟
    اینم صفحه سوم برای سوال 16.......
    http://www.image98.ir/images/cfl87cpmlnku79past.jpg========
    خیلی ممنون بابت راهنمایی ها...

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

سلام..ممنون میشم این سوال هم یه راهنمایی بزرگ بکنید.........http://irfreeup.com/bkq04dqrdlff/File0221.jpg

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

ترکیب 2 از 17........ددرسته..؟؟
    اینم صفحه سوم برای سوال 16.......
    http://www.image98.ir/images/cfl87cpmlnku79past.jpg========
    خیلی ممنون بابت راهنمایی ها...
    ترکیب 2 از 17 درسته ولی بعدش باید جواب قسمت الف رو ازش کم کنی تا به جواب قسمت ب برسی نه اینکه:

جان من، راستشو بگو ... اصلا متوجه شدی داریم برای رسیدن به جواب چی کار میکنیم؟ یا اینکه فقط راه حل رو حفظ کردی؟؟

سلام..ممنون میشم این سوال هم یه راهنمایی بزرگ بکنید.........http://irfreeup.com/bkq04dqrdlff/File0221.jpg
    بزرگترین راهنمایی ای که من میتونم تو این سوال بکنم اینه که سوال رو برای شما به یک سوال معادل تبدیل میکنم:

فرض کنین که 4 تا جعبه دارین (جعبه ی شماره ی 1 تا 4 ) و 20 تا توپ هم در اختیار دارین:

الف) به چند طریق میتوانید توپها را در درون جعبه ها قرار دهید اگر در جعبه ی شماره ی 1 ، حداقل 2 توپ، در جعبه ی شماره ی 2 ، حداقل 2 توپ، در جعبه ی شماره ی 3 ، حداقل 3 توپ و در جعبه ی شماره ی 4 ، حداقل 4 توپ قرار بگیرد؟

ب)
    به چند طریق میتوانید توپها را در درون جعبه ها قرار دهید اگر بخواهیم حداقل در سه جعبه از 4 جعبه توپ بیندازیم؟ (حداقل توپی که باید در هر جعبه در صورت انتخاب آن قرار گیرد مشابه حالت الف است)

موفق باشین.
    89/9/6

10. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

ترکیب 2 از 17 درسته ولی بعدش باید جواب قسمت الف رو ازش کم کنی تا به جواب قسمت ب برسی نه اینکه:

جان من، راستشو بگو ... اصلا متوجه شدی داریم برای رسیدن به جواب چی کار میکنیم؟ یا اینکه فقط راه حل رو حفظ کردی؟؟
    نه بابا.....متوجه شدم..درست گفتم دیگه.....نه خیالت راحت...آخه میدونی چی منو به شک انداخت..تو یکی از پست ها درباره این سوال داشتی توضیح میدادی..من درست اونجا متوجه نشدم.....بخاطر همین گیج شده بودم....نه خیالت راحت...ممنون..
    ===================

الف) به چند طریق میتوانید توپها را در درون جعبه ها قرار دهید اگر در جعبه ی شماره ی 1 ، حداقل 2 توپ، در جعبه ی شماره ی 2 ، حداقل 2 توپ، در جعبه ی شماره ی 3 ، حداقل 3 توپ و در جعبه ی شماره ی 4 ، حداقل 4 توپ قرار بگیرد؟
    اگه به نسبت مساوی باشه کاری نداره...این که نوشته حداقل رو نمیدونم باید چیکار کنم..؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

اگه به نسبت مساوی باشه کاری نداره...این که نوشته حداقل رو نمیدونم باید چیکار کنم..؟؟
    خب پسر خوب!! آخه اینم شد مساله که به خاطرش کاسه ی چه کنم چه کنم گرفتی دستت؟ خب به اندازه ی حداقل هر ظرف، توپ بنداز توش تا دیگه خیالت از بابت برآورده شدن شرط راحت بشه. بعد با باقیمونده ی توپها کار کن. به همین راحتی!

13. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

alone جان!! برای اینکه یکمی از تنهایی هم در بیای (شوخی کردم. ربطی نداشت) یه سوال برات مطرح میکنم که ذهنت رو هم کمی باز میکنه. لطفا روش فکر کن و جواب بده:

راه پله ای بین طبقه ی اول و دوم یک ساختمان وجود دارد که 30 تا پله دارد. قورباغه ای روی پله ی شماره ی 1 ایستاده است. این قورباغه با هر بار پرش به سمت پله های بالاتر، هر تعداد پله ای را که بخواهد میتواند طی کند. به طور مثال حتی میتواند یکضرب و با اولین پرش، روی پله ی 30 ام فرود آید. با این حساب این قورباغه به چند طریق ممکن میتواند از پله ی شماره ی 1 به پله ی شماره ی 30 برسد؟

موفق باشین.
    89/9/6

15. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •