دیگه اینکارو نکن
باتری این گوشی 50 هزار تومنه اگه خراب بشه کارت تمومه
باتری این گوشی 950 میلی آمپره فقط شارژر خودش رو باید استفاده کنی چون به غیر از p990 باتری گوشی های دیگه 450 میلی آمپره
خوب معلومه درست شارژ نمیگیره
دیگه اینکارو نکن
باتری این گوشی 50 هزار تومنه اگه خراب بشه کارت تمومه
باتری این گوشی 950 میلی آمپره فقط شارژر خودش رو باید استفاده کنی چون به غیر از p990 باتری گوشی های دیگه 450 میلی آمپره
خوب معلومه درست شارژ نمیگیره
اي خاك بر سرم حالا شارژر اصلي خودش تو بازار هست كه بشه خريد؟
بابا دم شما گرم...بعد 2 روز شارز کم می کنه تازه گله مندی؟باطری نوکیا کل عمرش 2 روز بیشتر نیست..حالا شما بعد 2 روز فقط 30 درصد کم کرده ناراحتی؟
اصلا باطری مشکلی نداره...اما همون طوری که ایمان جان گفتن...شارزر خودش رو فقط و فقط استفاده کن![]()
خب فكر كردم زياد كم ميكنه اينجوري كه 5 تا آهنگ گوش بدي تمومه
در ضمن امروز رفتم شارژر اصلي گوشيم رو پس گرفتم رو شرو كه نگاه كردم نوشته700ma بعدشم شارژ نمي كنه بايد با دست نگهش داري محكم كه شارژ كنه حالا چيكارش كنم شارژز اصلي گير مياد؟
شما با الکل یا اسپری ناهید قسمتی رو که شارژ رو به گوشی وصل میکنی (همون پین زردها) رو تمیز کن احتیاجی به محکم گرفتن کابل شارژ دیگه نیست
شايد پين هاي شارژرت خراب شده با شارژره ديگه اي امتحان كردي ؟
یه مدت مونده بودم که 850 بگیرم یا اینکه ان 73 بگیرم نمیدونم چی شد که رفتم دمبال ان 73 . تا یک هفته دمبالش بودم ولی دیدم که خیلی گرونههههههه![]()
![]()
حالا میخواستم برم دبلیو 850 بگیرم اصلا پیدا نمیشه. اگه پیدا شد با چه گارانتی بهتره؟ و اینکه اصلش برای کدوم کشوره؟؟؟
در ضمن صدای 850 از کا 800 بیشتره یا کمتره؟ کیفیتش چطوره؟![]()
![]()
گارانتی سیتادل اصله
قیمتش الان اگه پیدا کنی دور و بر 480 باید باشه
گرون شده
همه W850 هایی که تو بازاره مال چین هست
کیفیتش عالیه
بعضی ها میگن گوشی های چینی فلان هستن و ...
اما عالیه
کیفیت صداش عالیه
نباید با هیچ کدوم از سری K مقایسه بشه
بین سری واکمن سونی اریکسون ، W850 یکی از بهترین ها و شاید خود بهترین باشه تو کیفیت صدا
موفق باشی
خیلی ممنون از راهنمایی شما
یعنی صداش از W950 هم بالاتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟![]()
![]()
امروز کل بازار این قم رو گشتم. دریع از یک گوشی 850![]()
![]()
مثله اینکه اصلا همچین گوشی نیومده هیچ جا نداشت و میگفتن که تهران هم نیستش؟ همینطوره؟
حالا شنبه میخوام برم تهران این سایت دیجی کالا مثله اینکه داره . اونها خوب هستن؟
Last edited by kazem000; 22-05-2007 at 17:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)