n93i چه فرقهايي با n93 أاره. و قيمتش چنده؟
n93i چه فرقهايي با n93 أاره. و قيمتش چنده؟
مطمئنی؟؟؟؟
اره برو علالادین قیمت کن
ممکنه الان شده باشه 445 تومن
با سلام به دوستان عزیز
ما sms های گوشی 3250 رو تو سیستم ک÷ی کردیم العان برای انتقال به گوشی n72 با ارور های زیر مواجه میشیم و اونها رو داخل گوشی n72 ایندباکسش ک÷ی نمیشود ولی در دراف ک÷ی میشود و در گوشی بالا نمیاید ولی در سیستم مشاهده میشود که در دراف هستند این ارور ها با چه چیزی بر طرف میشوند در ضمن برنامه رو چند بار نصب کردیم به صورت کامل ولی دوباره با همین ارورها مواجه میشویم
لطفا مشکل ما رو حل کنین هر چه زودتر منتظر هستیم![]()
![]()
ERORR 1
ERORR2
![]()
ميخواستم بدونم قيمت گوشي دست دوم n70 و n93وn73 چند هست.
Magical بايد به شما بگم N73 دورو بر 450 و N70 دوروبر 320 است ولي اگه مي خواهي N70 بگيري N72 بگير قيمتشون نزديكه ولي N72 بهتره.
آقا ميلاد اينها كه Error نيست اين برنامه دو قسمت داره يكي روي كامپيونرت نصب مي شه اون يكي رو موبايل بعد از اينكه بله رو زدي در حالي كه گوشي به كامپيوتر وصله روي گوشي Setup Nokia PC Suit اجرا مي شه كه نصبش مي كني بعد Syncronize رو از كامپيوترت كليك مي كني و Message Transfer رو مي زني.
گوشيت خيلي خوبه و اصلا نبايد ازش نا اميد شي.
کاملا" در اشتباهی ! یه دلیل بیار که N72 بهتر از N70 هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا من یک گوشی N71 دارم تا حالا برنامه های زیادی روش ریختم، البته همه رو روی حافظه خارجیش ریختم، عکس و موزیک و غیره رو هم روی حافظه خارجیش می ریزم، ولی الان متوجه شدم که از حافظه داخلیش فقط 3 مگ جا مونده، برنام هایی هم که ریختم uninstall می کنم فایده نداره، چی کار کنم؟ وضع گوشیم بحرانیه!
'گوشیت چیزیش نشده.فقت باید بری تو برنامه file manager گوشیت.بعد تو همون قسمت حافظه داخلیت یه فولدر به نام installed files هست.توی اون فایلهای خام تمام برنامه هایی که تا هالا نسب کردی باقی میمونه . باید هرچی داخلش هست رو پاک کنی . بعد گوشیت درست میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)