تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 143 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1423

نام تاپيک: کلوپ w950

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض واقعآ ازت ممنون میشم ازت.......

من A1200 هم دارم(یعنی برا مامانم گرفتم) خیلی خوبه ولی خب سیستم عاملش linux هست و تا دلت بخواد عیب داره نسبت به w950 . بزرگترین عیبش bluetooth ش هست که جدو اباد ادم رو میاره جلو چشم ادم

ولی بد نیست . صداش از k800 کمتره ولی کیفیتش بد نیست . تاچ سکرین p990 بهتر از a1200 هست . تاچ سکرین w950 هم که بهتر از p900 هست.

در مورد s550 بگم گوشی خوشکل خوش استیل و خوب و کاملیه. کشویی هست که خب من خوشم نمیاد کلا

در مورد w960 هم که منم منتظرشم بیاد ولی فعلا دوست دارم w950 داشته باشم تا اون ارزون بشه

در مورد صدای اسپیکر w950 هم فکر میکنم مثل p990 باشه..... دوستام p990 شون رو که اپدیت کردن صداش 20% بیشتر شد ... سرعت گوشی هم به حد زیادی بیشتر شد...
    خوب شد پیدات کردم یه اطلاعاتی بهم درباره 1200 بدی.
    درباره سیستم عامل که فکر کنم تا چند ماه دیگه توسعه پیدا کنه و برنامه هاش زیاد بشن نه؟

درباره بلوتوث خوب حرفی زدی اصولآ بلوتوث موتورولا پدر آدم رو در میاره و بلوتوث هم زیاد به کار من میاد که اگه مشگل بزرگی داره شاید بتونم بگم به درد من نمی خوره.

درباره کیفت تصاویر پخش شده شنیدم که در حد صفحه کامپیوتر هستش و تصاویر فوق العاده هستش پس یعنی دروغه؟

صدا هم برای من مهم هستش من خودم به شخصه صدای کا 800 رو قبول ندارم و اگه بخواد از کا 800 هم کمتر باشه که دیگه هیچی.

میشه کلآ یکم درباره خصوصیاتش بگی و تو این مدتی که کار کردی چه معایبی و چه مزایایی داره و آیا ارزش داره من با حدود 560 این گوشی رو بخرم؟
    واقعآ ازت ممنونم

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    زیاد اتفاق می افتد گوشی هایی را پیش من برای تعمیر بیاورند که در آب افتاده باشند و مرخص شده باشند و واقعیت دردناک هم اینه که این گوشی ها معمولا خاموش شده اند و زمانی این واقعیت دردناک تر می شود که گوشی گرانقیمتی دچار این مصیبت شده باشد، امروز به دو نکته جالب در همین رابطه برخورد کردم.
    اول اینکه ظاهرا یک خبرنگار واشنگتن پست بعد از یک دوچرخه سواری طولانی به خانه می آید و شروع میکند به شستن دست و رویش ولی از آنجایی که کیف وسایل همراهش را بدجایی گذاشته بوده است ناگهان کیف بر میگردد و گوشی BlackBerry نازنین 450 دلاریش در درون توالت می افتد وی سعی میکند سریع گوشی را از آب خارج کند باطری اش را در می آورد وسپس به خشک کردن گوشی با سشوار می پردازد.
    وقتی می بیند این روش چندان موثر نیست و گوشی هم وارد حالت کما شده است زنگ می زند به یکی از دوستانش که در این زمینه تخصص داشته و از او کمک می خواهد دوستش هم در پاسخ به او میگوید گوشی را در یک ظرف پر از برنج نپخته بگذار! بله برنج نپخته همه ی ما دیده ایم برنج خاصیت جذب رطوبت را دارد و با اصول خیس کردن برنج هم آشنا هستیم ولی این نکته دیگر بسیار ظریف است. خلاصه اینکه گوشی بعد از یک روز ماندن در ظرف برنج کاملا سالم می شود و بدون هیچ مشکلی قابل استفاده می گردد. این جناب خبرنگار هم عین تجربه اش را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته آن دوستی که این روش را برای او گفته است نامش فاش نشده چون ظاهرا وی برای یکی از شرکتهای گارانتی یا مشابه آن کار می کند و فاش شدن نامش برایش دردسر ساز خواهد بود.
    یکی دیگر از روشهایی هم که در مورد گوشی های آب خورده کارایی دارد و ظاهرا بسیاری از کسانی که آن را امتحان کرده اند، نتیجه گرفته اند این است که گوشی که یک حمام اجباری کرده است را بهتر است اول خاموش کرده سپس باطری آن را خارج نموده تا جایی که امکانش هست گوشی را با کاغذها و دستمالهایی که آب جمع می کنند خشک کرده و بعد در الکل برای مدت کوتاهی بخیسانیدش و بعد هم بگذارید خشک شود الکل برای خشک کردن قطعات داخلی گوشی بسیار موثر خواهد بود. :-)

داره خودمونی میشه LordAmir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Shiraz-Kish

پيش فرض

خوب شد پیدات کردم یه اطلاعاتی بهم درباره 1200 بدی.
    درباره سیستم عامل که فکر کنم تا چند ماه دیگه توسعه پیدا کنه و برنامه هاش زیاد بشن نه؟

درباره بلوتوث خوب حرفی زدی اصولآ بلوتوث موتورولا پدر آدم رو در میاره و بلوتوث هم زیاد به کار من میاد که اگه مشگل بزرگی داره شاید بتونم بگم به درد من نمی خوره.

درباره کیفت تصاویر پخش شده شنیدم که در حد صفحه کامپیوتر هستش و تصاویر فوق العاده هستش پس یعنی دروغه؟

صدا هم برای من مهم هستش من خودم به شخصه صدای کا 800 رو قبول ندارم و اگه بخواد از کا 800 هم کمتر باشه که دیگه هیچی.

میشه کلآ یکم درباره خصوصیاتش بگی و تو این مدتی که کار کردی چه معایبی و چه مزایایی داره و آیا ارزش داره من با حدود 560 این گوشی رو بخرم؟
    واقعآ ازت ممنونم

امروز که به صداش دقت میکردم دیدم خیلی ضعیفه از k800 خیلی کمتره

سیستم عاملشم که گفته بودم linux هست یعنی ته امنیت... ولی خیلی من راحت نیستم باهاش

در مورد عکس و فیلم و دوربینش . میشه گفت معمولیه یه چی تو مایه های w800 یه ذره خیلی کم کمتر

من گوشی رو با گارانتی (فکر کنم ) گرفتم 470 . چطور شما 560 میخوای بیگیری؟

lcd , صدا , کیفیت , راحتی , خوش دستی , سرعت ... همه چیه w950 بهتر از a1200 هست ولی خوب a1200 استیل خاص خودش رو داره و برا طرفداران و موتورولا بازان این گوشی بهترینه

یه امکان جدید و باحال که داره (مثل p1 ) اینه که از کارت ویزیت عکس میگیره و اونو فکر کنم به صورت نوشته در میاره! میکنتش contact
    سیوش میکنه نمیدونم یه همچی کاری میکنه .

فایل منیجرش خوبه بد نیست...

یه چی جالب که داره اینه که open with داره یعنی میتونی اون چیزی رو که تو گوشیت ریختی رو با هر برنامه ای دلت خاص باز کنی مثل windows ...

بعد دیگه گفتم bluetooth خیلی بده زجر میده ادمو...

با real player کار میکنه یعنی اهنگ و ویدیو رو با real باز میکنه

ترکیب رنگش و کیفیت lcdش خوبه ولی طبیعی نیست انگار نقاشی . . .

چیز دیگه توش پیدا کردم میگم ایشالو...

من الان شدیدن دنبال w950 هستم مثل اینکه نیست تو بازار

کسی میتونه کمکم کنه؟

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض ازت واقعآ ممنونم

امروز که به صداش دقت میکردم دیدم خیلی ضعیفه از k800 خیلی کمتره

سیستم عاملشم که گفته بودم linux هست یعنی ته امنیت... ولی خیلی من راحت نیستم باهاش

در مورد عکس و فیلم و دوربینش . میشه گفت معمولیه یه چی تو مایه های w800 یه ذره خیلی کم کمتر

من گوشی رو با گارانتی (فکر کنم ) گرفتم 470 . چطور شما 560 میخوای بیگیری؟

lcd , صدا , کیفیت , راحتی , خوش دستی , سرعت ... همه چیه w950 بهتر از a1200 هست ولی خوب a1200 استیل خاص خودش رو داره و برا طرفداران و موتورولا بازان این گوشی بهترینه

یه امکان جدید و باحال که داره (مثل p1 ) اینه که از کارت ویزیت عکس میگیره و اونو فکر کنم به صورت نوشته در میاره! میکنتش contact
    سیوش میکنه نمیدونم یه همچی کاری میکنه .

فایل منیجرش خوبه بد نیست...

یه چی جالب که داره اینه که open with داره یعنی میتونی اون چیزی رو که تو گوشیت ریختی رو با هر برنامه ای دلت خاص باز کنی مثل windows ...

بعد دیگه گفتم bluetooth خیلی بده زجر میده ادمو...

با real player کار میکنه یعنی اهنگ و ویدیو رو با real باز میکنه

ترکیب رنگش و کیفیت lcdش خوبه ولی طبیعی نیست انگار نقاشی . . .

چیز دیگه توش پیدا کردم میگم ایشالو...

من الان شدیدن دنبال w950 هستم مثل اینکه نیست تو بازار

کسی میتونه کمکم کنه؟
    در مورد قیمت من تازگی قیمت کردم گارانتی فیتکو 560 بود شاید جدیدآ گرون شده نمی دونم والا

بازم ازت ممنونم به خاطر اطلاعاتی که دادی واقعآ ازت ممنونم

درباره 950 هم خبر جدیدی ندارم که هستش یا نه از بچه های دیگه بپرسی فکر کنم بتونن بیشتر کمکت کنن.

بازم ازت خیلی خیلی ممنونم

داره خودمونی میشه LordAmir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Shiraz-Kish

پيش فرض

چاکریم عزیز . .. هر کمکی از دستم بر میاد در خدمتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

کسی قیمت جدید w950 رو داره؟

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

کسی قیمت جدید w950 رو داره؟
    بی خیال این گوشی شو پشیمون میشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به نظر من خیلی گوشی توپیه فقط صداش خیلی بلند نیست اونم با اپدیت حل میشه ولی باز خیلی زیاد نمیشه به نظر من نمیخوای که دیسکو را بندازی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عزیز من رفتم بازار قیمت کنم هیچکس حتی نمایندگی سیتادل هم نداشت در مورد فونت فارسی هم فونت میتونی بریزی هم نرم افزار نصب کنی ولی اگر فونت بریزی فقط sms فارسی میتونی ببینی و خودت نمیتونی فارسی تایپ کنی اگر برنامه نصب کنی هم میتونی ببینی هم بهت یه کیبورد تایپ میده البته عربیه

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

عزیز جون وقتی تو این گوشی رو با ام600 مقایسه کنی می بینی که ارزش اون قیمت رو نداره.
    در مورد گوشی هم منم قبول دارم گوشی خوبی هستش خودم استفاده کردم میتونی توی این تاپیک مطالبم رو با کاربر کاظم000 ببینی .
    ولی قیمت بالای این گوشی . نداشتن دوربین حتی اگه احتیاج هم نباشه ولی به درد میخوره- کی پد خیلی سخت.
    طوری گوشی رو ساختن مثلا وقتی سوار ماشین هستی خوب نمیتونی باهاش کار کنی.
    ولی گوشی باکلاس و سنگین و باوقاری هستش.
    این مشکلاتی رو هم گفتم همگی توی دبلیو 960 برطرف شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •