چطوری از کامپیوتر اس ام اس وارد موبایل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
چطوری از کامپیوتر اس ام اس وارد موبایل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
آیا راهی هست که بشه رزولیشن دوربین N70 را زیاد کرد؟
چطور میشه با Voice Recorder گوشی نا محدود صدا ظبط کرد؟
سلام . .
دوست عزیز . . برای ضبط صدا بصورت نامحدود . . حتما باید از یک برنامه ی دیگه ای استفاده کنی . .
با Voice Recorder خود گوشی نمیشه . .
از برنامه ی ALON.MP3.Dictaphone استفاده کن . . خیلی خوبه . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید . .
سلام حمید جان یک مشکل من بازی روی گوشیم ریخته میشه ولی برنامه که میریزم روی گوشی پیغام میده file corruptedو برنامه نمیریزه باید چی کار کنم روی کامپیوتر هم پیغام میدهplease finish the installation on the phone user interface
سلام . .سلام حمید جان یک مشکل من بازی روی گوشیم ریخته میشه ولی برنامه که میریزم روی گوشی پیغام میده file corruptedو برنامه نمیریزه باید چی کار کنم روی کامپیوتر هم پیغام میدهplease finish the installation on the phone user interface
فکر میکنم مشکل از برنامه ای هستش که شما میخوای رو گوشی نصب کنی . .
هر برنامه ای که میخوای نصب کنی . . همچین مشکلی داره . . ؟ ممکن هم هست . . ورژن برنامه ی شما به گوشی نمیخوره . .
موفق باشید . .
سلام.من یک فونت رو روی ان70 نصب کردم حالا میخوام اون رو پاک کنم و فونت اصلی گوشی برگرده ولی نمیشه گوشی رو مستر ریست کردم ولی نشد وقتی میخوام نرم افزار فونت رو پاک کنم ارور میده و میگه چون برنامه در حال اجراست نمیشه اون رو پاک کرد. خواهشا کمکم کنید من گوشیمو دوست دارم نمیخوام از دستش بدم.
سلام
من چند سئوال داشتم اگر امكان داشته باشه به من پاسخ بدهيد ممنون مي شم
1- آيا راهي هست كه Voice Tag را در گوشي N70 فعال كرد. البته با ضبط صدا .
2-آيا امكان به روزرساني نوكيا N70 هست يا نه؟
اگر هست چطور
ممنون از لطف شما
من این کار را کردم . گوشی به حالت SILENT می رود ولی باز هم موقع عکس گرفتن صدا وجود دارد ؟
همینطور که تو صفحه قبل گفتم گوشیم فایل txt رو اجرا نمی کنه.یکی از دوستان لطف کردو گفت باید گوشیت رو دستی ریست کنی.ولی متآسفانه من متوجه نشدم.اگه میشه راهنماییم کنید
آیا برنامه ای هست که اس ام اس های خودمونو تو کامپیوتر تایپ کرده و ارسال یا در گوشی ذخیره کنیم.اگه هست معرفی کنید.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)