تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 170 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1693

نام تاپيک: Alan Wake

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان همونطور که دوستمونم گفت طبق گفته ی رمیدی موتور بازی بر اساس 4 تا چیز هست که در اصل خودم قبلا گفته بودم
    یکی رندرینگ کردن تصاویر که واقعا فوق العاده است +UMBRA SOFT که چه شود !!!
    صداگذاری ها
    فیزیک بازی به لطف Havok 4.0 که در هسته AW engine قرار دارد !!
    تقسیم بندی جزئیات
    streaming
    .........................................

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

راستی دوستان با این وضعی که برای نسخه پی سی پیش اومده من کلا بیخیال این بازی شدم دیگه برام اهمیتی نداره !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

البته فکر کنم دوستان این خبرو هم میدونند ؟؟؟

مصاحبه ای تاسف بار چندی پیش توسط مجله فنلاندی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!
    صورت گرفته با رمیدی که اطلاعات جدیدی و تاسف بار بدست اومده
    بازی در ابتدا قرار بود اکشن هیجان انگیز و در عین حال اوپن ورلد باشد که
    شرکت اعلام کرد داستان سنگین این بازی رو ما نمیتونستیم در کنار اوپن ورلد
    بودن قرار بدیم یا به عبارتی داستان رو فدای اوپن ورلد بودن نمیکنیم

با این حال آلن میتونه با افراد زییادی در ازتباط باشه و باز در محیط زیبا و بزرگ
    برایت فالز بخ گشت و گذار و اکتشاف بپردازه !!!
    ................................................
    تاسف بار ترین خبر این بود که :
    تمام اطلاعات و تریلر ها و اسکرین شات ها و ... همه مربوط به نسخه Xbox 360 بازی هستند. وقتی Pelaaja از Remedy در مورد نسخه PC بازی پرسید آنها گفتند که فعلا با مایکروسافت فقط در مورد نسخه X360 بازی مذاکره کرده‌اند و خبری در مورد نسخه PC بازی وجود ندارد و فعلا نسخه 360 برای ما
    اهمیت بیشتری داره !!!
    البته گفته هایی هم تو فروم بازی بیرون اومده که میگن شاید اصلا بازی برای ویستا نیاد!!
    اصلا اینا گند زدن به ما ها خجالت نمیکشن !!
    خوب از اول بگید رو پی سی نمیزنیم سنگین ترید که میگه پی سی برای ما اهمیت نداره و خیلی کار مونده روش و فقط 360 مهمه !!!
    مصاحبه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چه میکنه XBOX 360 !!!!!!
    ولی بعید می دونم برایPC نیاد!!!!!!!!
    در کل اگه این خبر صحت داشته باشه فکر کنم XBOX 360 از لحاظ عناوین اختصاصی داره خودشو به PLAY STATION 3 شدیدا نزدیک می کنه!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

متأسفانه الان خبری هم روی IGN میخوندم که ممکنه اصلاً بازی برای PC منتشر نشه، طبق گفته سَر نویسنده بازی مثل اینکه فعلاً فقط روی نسخه Xbox360 دارن کار میکنن و گذاشتن بعد از تموم شدن کار این نسخه ببینن چی مشه تازه، ماکروسافتم نه تأیید کرده نه تکذیب فعلاً. دیگه واقعاً باید برم تو کار Xbox این از Dante حالا هم یه بازی فوق العاده دیگه واقعاً بد میشه اگر این بازی برای PC کنسل بشه چون اونوقت من باید 300-400 تومن پیاده شم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by milky way; 11-07-2009 at 03:36.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

بله دوستان من گفتم واقعا متاسف شدم اگرم بیاد مثل ایوی شاید بشه یعنی یه مدت بعد بیاد و بیشتر روش کار کنند !!!
    کلا ضدحالی بود (ولی عمرا 360 بگیرم)

6. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

بله دوستان من گفتم واقعا متاسف شدم اگرم بیاد مثل ایوی شاید بشه یعنی یه مدت بعد بیاد و بیشتر روش کار کنند !!!
    کلا ضدحالی بود (ولی عمرا 360 بگیرم)
    آخه چرا
    ایکس باکس به این خوبی
    میگم یه وقت خبری شد واسه PC بگو من امضامو عوض کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امیدوارم فقط آخرش کار از روی اجبار به یک پورت مزخرف از Xbox به Pc نکشه که اینطوری گند میزنن تو بازی.

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

یه 360 بگیرن خودتونو خلاص کنید دیگه الان هر بازی توپی براش با کیفیت توپ میاد.
    موفق باشید.

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

مایکروسافت دیگه با این مورد چهره ی واقعی خودش رو به همه نشون داد.
    وقتی Alan Wake در 2005 announce شد چون مایکروسافت میخواست با این بازی PC گیمرها رو به سمت خرید ویستا بکشونه این بازی رو واسه PC هم announce کرد اما واقعاٌ معلومه که مایکروسافت کوچکترین توجهی به PC نداره و این کاملاٌ مشخصه.چرا که امکان نداره بازیسازای Remedy بخوان Xbox رو به PC ترجیح بدن چون سابقه ی اونها در کار بر روی بازی های PC این رو نشون میده و این دستور شخصاٌ از طرف مایکروسافته.
    مایکروسافت با داشتن انحصار(تقریباٌ مطلق) در سیستم عامل تونسته تو این سال های اخیر هرجور خواسته PC بازها رو بچرخونه و این فقط یکی از چند ده مورد هست.
    من که اصلاٌ کوچکترین امیدی به مایکروسافت ندارم اما به آینده ی PC خوشبینم.به آینده ی PC بدون مایکروسافت و با گوگل.گوگل با سیستم عامل Chrome اگه بتونه در زمینه ی بازی های کامپیوتری عالی عمل کنه میتونه راحت دل PC بازها رو که از دست مایکروسافت خونه به دست بیاره و من فکر می کنم گوگل سودای خیلی بزرگتری از یک operating system تحت وب سبک رو در ذهن می پرورونه.
    به هر حال مایکروسافت با این کارها شاید در آینده ی نزدیک سود بیشتری به دست بیاره اما در آینده ی دور PC بازها از خجالت مایکروسافت در خواهند اومد.نمونش هم خود من که می خوام کنسول بگیرم اما نه کنسول مایکروسافت بلکه پلی استیشن 3 و اولین OS ای که بتونه بازی های کامپیوتری رو حتی در حد 50 درصدی windows هم اجرا کنه به صورت اریجینال هم که شده خواهم خرید.
    مایکروسافت منتظر خشم PC بازها باش

11. 2 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مایکروسافت دیگه با این مورد چهره ی واقعی خودش رو به همه نشون داد.
    وقتی Alan Wake در 2005 announce شد چون مایکروسافت میخواست با این بازی PC گیمرها رو به سمت خرید ویستا بکشونه این بازی رو واسه PC هم announce کرد اما واقعاٌ معلومه که مایکروسافت کوچکترین توجهی به PC نداره و این کاملاٌ مشخصه.چرا که امکان نداره بازیسازای Remedy بخوان Xbox رو به PC ترجیح بدن چون سابقه ی اونها در کار بر روی بازی های PC این رو نشون میده و این دستور شخصاٌ از طرف مایکروسافته.
    مایکروسافت با داشتن انحصار(تقریباٌ مطلق) در سیستم عامل تونسته تو این سال های اخیر هرجور خواسته PC بازها رو بچرخونه و این فقط یکی از چند ده مورد هست.
    من که اصلاٌ کوچکترین امیدی به مایکروسافت ندارم اما به آینده ی PC خوشبینم.به آینده ی PC بدون مایکروسافت و با گوگل.گوگل با سیستم عامل Chrome اگه بتونه در زمینه ی بازی های کامپیوتری عالی عمل کنه میتونه راحت دل PC بازها رو که از دست مایکروسافت خونه به دست بیاره و من فکر می کنم گوگل سودای خیلی بزرگتری از یک operating system تحت وب سبک رو در ذهن می پرورونه.
    به هر حال مایکروسافت با این کارها شاید در آینده ی نزدیک سود بیشتری به دست بیاره اما در آینده ی دور PC بازها از خجالت مایکروسافت در خواهند اومد.نمونش هم خود من که می خوام کنسول بگیرم اما نه کنسول مایکروسافت بلکه پلی استیشن 3 و اولین OS ای که بتونه بازی های کامپیوتری رو حتی در حد 50 درصدی windows هم اجرا کنه به صورت اریجینال هم که شده خواهم خرید.
    مایکروسافت منتظر خشم PC بازها باش
    دوست عزیز این آینده ای که میگی احتمالاً 10-15 سال دیگست چون فعلاً که تمام بازیهای PC بر مبنای Directx ساخته میشن و OpenGl هم که تقریباً از رده خارج شدست و Directx برای کی هست؟ ماکروسافت و سوئیچ کردن از Directx به پلتفرم دیگه کاری نیست که به این راحتی اتفاق بیفته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •