تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 307 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

مدیر انجمن طراحی صفحات وب tabriz-info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

من میخوام لینوکس نصب کنم تازه کارم

میشه طوری نصب کرد که از ویندوز بشه لینوکس رو باز کرد ؟ یعنی به جای اینکه از منویی که موقع روشن شدن کامپیوتر انتخاب سیتم عامل میاره ویندوز بیاد بالا بعئ هر وقت لینوکس لازم بود از ویندوز بازش کنیم

بعدشم اینکه برای لینوکس چه مدلهایی وجود داره یعنی چه مدلشو تهیه کنیم و نصب کنیم

بعد طریقه نصبش چطوریه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

دوست من! چطور می شه هم زمان از دو سیستم عامل استفاده کرد؟! جریان هوو اِ، یعنی در یک زمان فقط یکی می تونه منابع سیستم رو در اختیار بگیره! البته راه هایی هم هست مثل استفاده از کامپیوتر مجازی و این طور حرف ها ولی یقیناً منظور شما این بوده که هم زمان منابع سیستم در اختیار دو سیستم عامل باشه.

لینوکس توضیع های مختلفی داره. من توصیه می کنم که ubuntu رو استفاده کنید. کار کردن باش به نظر من البته راحت تر از بقیه ی توضیع هاست.

طریقه نصبش هم مثل آب خوردنه! چون این اوبونتو لایو سی دی اِ، اول می ذاریش تو سی دی درایو و کامپیوتر رو ری استارت می کنی. بعد از چند دیقه سیستم عامل جلوی روته! روی دسکتاپ یه گزینه هست به اسم Install اون رو دابل کلیک می کنی و مراحل نصب رو طی می کنی!
    فقط دو نکته! بهتره از اطلاعات مهمت بک آپ بگیری!
    در زمان نصب به پارتیشن هات و محل نصب دقت کنی. اگه تازه کاری می تونی تو ویندوز یه پارتیشن رو پاک کنی (اطلاعات آخرین درایو رو یه جا کپی کن و بعد توی ران بزن diskmgmt.msc و بعد توی این صفحه رو آخرین درایو راست کلیک کن و Delete Logical Drive... رو بزن) بعد می تونی مراحل نصب اوبونتو رو شرو کنی. البته این راه بهترین راه نیست ولی خب راه آسونیه.
    توصیه می کنم به بخش مقالات سایت برو و حتماً قبل از نصب مقالات رو بخون!

مدیر انجمن طراحی صفحات وب tabriz-info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

کاش یه لینک از مقالات میدادید ممنون از توجهتون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان من پارسيكس و هما را خريده ام.همچنين اوبونتو 7.10 را هم از خود شركتش گرفتم و حالا مي خواهم شروع به كار و يادگيري لينوكس كنم.و اصلا نمي خواهم هاردم را به خطر بندازم و فعلا از توزيع هاي زنده استفاده مي كنم.و سي پي يو م amd 5600 هستش.اولين مشكلي كه در هما با آن برخوردم اين بود كه درايو هاي هارد را نمي شناخت.چه كار بايد بكنم؟ ممنون مي شوم اگر راهنمايي كنيد.

پروفشنال hadi_balaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    یه جای این کره خاکی

پيش فرض

یعنی حتی از یه کشور دیگه به کشور ما پستش میکنند ؟ ( منظورتون آدرس پستی بود یا آدرس اینترنتی ؟ )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

بله! باور کنید که از یه کشور دیگه می فرستن! رایگان رایگان!
    خب طبیعیه که شناخت سی پی یو بر عهده ی سیستم عامل نیست! یعنی هر وقت شما تونستی یقه ی لباست رو بگیری و خودت رو بلند کنی، سیستم عامل هم می تونه سی پی یو رو نصب کنه.
    اما هارد به خطر افتادن بی معنیه! قرار نیست که اتفاقی برای هارد بیفته. ولی اگه بیشتر توی نصب دقت کنید، کار خیلی آسونیه. شما بهتره قبل از هر کاری یه بک آپ بگیرین و بعد شرو کنید به نصب، وقت نصب یه قسمت هست برای انتخاب مکان نصب که حالت اوتو فعاله، کافیه که اون قسمت رو منواِل کنید و خودتون پارتیشن ها رو کم و زیاد و کلا انتخاب کنید.
    نترسین!
    بعد فراموش نکنید تا یه چیز رو خراب نکنید نمی تونید یادش بگیرین!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

يعني با يك سي دي لايو نمي تونم به درايو هام دسترسي داشته باشم؟راهي نيست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اين لينوكس red hat رو من ريختم چند وقت پيش موس ام كار نميكرد دليلشم نفهميدم رفتم يه موس از دوستم گرفتم زدم بازم كار نكرد مشكلش چي بود با usb مشكل داشت

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

يعني با يك سي دي لايو نمي تونم به درايو هام دسترسي داشته باشم؟راهي نيست؟
    سلام
    دوست عزیز،لینوکس هم فرمت های خاص خودشو می شناسه مثلا در مورد فایل ها ، فرمت هارد...
    البته تا اونجایی که یادم میاد بیشتر لینوکس ها fat32 ntfs رو می شناسن و فقط کافیه اونا رو mount کنی(موقع استفاده از kde یا دسکتاپ های دیگه معمولا با کلیک راست گزینه مانت رومی بینی).
    اگر اصلا هارد رو نمی بینه از توضیع دیگه ای استفاده کن-گرچه تا اونجایی که یادم میاد یوبنتو می تونست NTFS ,FAT32 رو ببینه!
    لایو سی دی ها واسه شروع خیلی خوبن البته جایه تجربه با نسخه نصبی رو نمیگیرن
    من چند دفعه هما رو بوت کردم ولی یادم نیست ایا می تونست پارتیشن های غیر یونیکس رو ببینه یا نه،اگه یوبونتو میبنه ولی با هما دیده نمیشن یه پارتیشن لینوکس/یونیکس درست کن و قعلا با همون کار کن تا از نسخه نصبیش استفاده کنی،چون اون موقع با نصب یه پچ می تونی فرمت های مختلف رو ببینی یا بنویسی.
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •