تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 39 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 385

نام تاپيک: در ايران PS3 يا Xbox 360 . كدام بهتر است؟

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در خريد XBOX360 شك نكن . حتما يه Elite Jasper بخر . زودتر اقدام به خريد بكن كه ممكنه يهو قيمتها بكشه بالا . همين الانم كم كم داره گرونتر ميشه .
    آقا ببخشيد مگه اليتم خودش مدل هاي ديگه هم داره
    من اگه اليت بيش تر از 400 بشه نميخرم

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

Jasper اسم مدل نیست........اسم برد هست......که آخرین برد 360 هست.........و آمار خرابی (3 چراغه) پایینی داره......(تقریبا در حد 0 درصد......)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چی رو کامپیوتر بهتره!؟ منظورتون فوتبال بود؟؟؟
    برادر من کجاش فوتبال تو کامپیوتر بهتره؟!
    اگه از بچه 5ساله هم بپرسی زودی میگه کنسول فوتبالش خیلی سرتره!!!
    کلا واس کامپیوتر، هر دو شرکت EA Sport و Konami یه فوتبال درست حسابی نمیدن، دلیلش هم فکر کنم سودآوری باشه!
    ولی اگه بقیه ی بازیها رو بگید من میگم PC سرتره.
    مثل Resident Evil 5 یا...
    آقا اعصاب نداريا.منظورم هم تو بقيه بازيها بود هم اينکه فوتبالي که توکامپيوتر بازي ميکردم تقريبا عين همين pes 2009 بود.حالا به نظر دوستان اين xbox ‌از ps3 بهتره؟تو همه بازيها ؟مثلا همين فوتبال که به نظر من سوني بهتر بود يا call of duty 6?

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

آقا اعصاب نداريا.منظورم هم تو بقيه بازيها بود هم اينکه فوتبالي که توکامپيوتر بازي ميکردم تقريبا عين همين pes 2009 بود.حالا به نظر دوستان اين xbox ‌از ps3 بهتره؟تو همه بازيها ؟مثلا همين فوتبال که به نظر من سوني بهتر بود يا call of duty 6?
    کلا PS3 به خاطر سخت افزار پیچیده و زمان بر بودن و هزینه بر بودن بازی سازی براش معمولا عملکردش در بازی های مولتی پلتفرم نسبت به 360 کمی ضعیفتره.البته اختلافات خیلی جزئی هستن.مثلا نمونش شات های Assassins Creed 2 و Call Of Duty Moderm Warfare 2 که این طور که نشون می داد تصاویر در Xbox 360 پایدار تر و قوی تر بودن.اما در بازی های انحصاری PS3 علاوه بر اینکه برتره آثارش هم بیشتره.

5. این کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اگه اليت بيش تر از 400 بشه نميخرم
    همونطر كه دوستمون گفت . Jasper نام اخرين سري مادربورد براي XBOX360 هست . جعبه elite jasper سفيد هست و جعبه elite falcon طوسي هست . حدالامكان دستگاه با تاريخ بين 5/2009 تا 8/2009 بگير .
    انگار يه مدل elite قراره بياد با هارد 250 گيگ و 2 دسته بازي ( پك COD MW2 )
    زودتر بگير كه داره ميره بالا قيمت . فقط elite بگير به نظر من . چون مي ارزه . اينو بعدا كه خريدي متوجه ميشي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

4

کلا PS3 به خاطر سخت افزار پیچیده و زمان بر بودن و هزینه بر بودن بازی سازی براش معمولا عملکردش در بازی های مولتی پلتفرم نسبت به 360 کمی ضعیفتره.البته اختلافات خیلی جزئی هستن.مثلا نمونش شات های Assassins Creed 2 و Call Of Duty Moderm Warfare 2 که این طور که نشون می داد تصاویر در Xbox 360 پایدار تر و قوی تر بودن.اما در بازی های انحصاری PS3 علاوه بر اینکه برتره آثارش هم بیشتره.
    يعني بخاطر بازيهاي انحصاريش ارزش داره بخريش؟بازيهاي انحصاريش چيا هست؟بازيهاي مشترکشون چيه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

يعني بخاطر بازيهاي انحصاريش ارزش داره بخريش؟بازيهاي انحصاريش چيا هست؟بازيهاي مشترکشون چيه؟
    برخی از بازی های اختصاصی PS3
    Infamous-Uncharted 2 amonog thieves - Uncharted 1 - Kill Zone 2 - Siren Blood - Motor Storm 1&2 - Rocket & clonck Future Series - Resistance 1&2 - Ninja Gaiden Sigma 2 - Gran Turismo 5-Heavenly Sword-Metal Gear Solid 4-Little Big Planet - God Of War 3 - Heavy Rain -
    اما به نظر من PS3 رو باید کنار Xbox 360 داشت
    یکی از مهم ترین دلایلش بهتر عمل کردن Xbox 360 در بازی های مولتی پلتفرم هست
    +
    مطمئنا بازی های انحصاری PS3 بسیار عالی هستن.اما قیمت بالای بازی ها اجازه نمی ده که شما همه ی بازی ها رو تجربه کنید(مولتی پلتفرم و اختصاصی ).همچنین بسیاری از بازی ها به صورت مولتی پلتفرم منتشر میشن
    مثل Fifa 10 - Call Of Duty Modern Warfare 2 - Batman Arkham Asylum -Pes 2010 - Gta IV - Tekken 4-Dirt 2 - Nfs shift -Assassins Creed 2 -WWe Smack Down Vs Raw 2010 - Burtal Legend - Resident Evil 5 - و . . .
    بنابراین بهترین انتخاب برای شما Xbox 360 هست تا بتونید تمام بازی های مولتی پلتفرم رو تجربه کنید
    به علاوه ی بازی های اختصاصی Xbox 360
    Geras Of War 1&2 - Ninja Gaiden 2 - Halo 3-Halo Wars -Halo 3 O.D.S.T - Halo Reach - Forza motorsport 3 Alan Wake-Splinter Cell Convection- Crack Down 2
    و بعدا یک Ps3 بخرید فقط برای تجربه ی بازی های اختصاصی اون

9. 5 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه n340's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    0511

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه n340's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    0511

پيش فرض

داره خودمونی میشه Johnny Depp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

اساتید مهترم، لطفا راهنمایی کنند!

من تی وی 50 اینچ دارم که full hd هم هست. میخوام یه کنسول بگیرم

یه سوالی رفته تو مخ من! اینکه بازی های x360 الان رو دی وی دی 9 گیگ عرضه میشه و بازی های ps3 رو بلوری های 25 و 50 گیگ! خوب رزولوشن خروجی که میره برای تی وی برای جفت این کنسول ها برابر هم هستند؟! (برای بازی های که رو جفت کنسول ها عرضه میشند)

منظورم اینه که آیا همون طور که میگن باز های ps3 همشون 1080p هستند، بازی های x360 هم 1080p هستند؟؟ یعنی چون سایز تی وی من یکم بزرگه، اگه x360 بگیرم کیفیت تصویرش عین ps3 هست یا پایین تره؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •