آقا ببخشيد مگه اليتم خودش مدل هاي ديگه هم داره
من اگه اليت بيش تر از 400 بشه نميخرم![]()
آقا ببخشيد مگه اليتم خودش مدل هاي ديگه هم داره
من اگه اليت بيش تر از 400 بشه نميخرم![]()
Jasper اسم مدل نیست........اسم برد هست......که آخرین برد 360 هست.........و آمار خرابی (3 چراغه) پایینی داره......(تقریبا در حد 0 درصد......آقا ببخشيد مگه اليتم خودش مدل هاي ديگه هم داره)
آقا اعصاب نداريا.منظورم هم تو بقيه بازيها بود هم اينکه فوتبالي که توکامپيوتر بازي ميکردم تقريبا عين همين pes 2009 بود.حالا به نظر دوستان اين xbox از ps3 بهتره؟تو همه بازيها ؟مثلا همين فوتبال که به نظر من سوني بهتر بود يا call of duty 6?
کلا PS3 به خاطر سخت افزار پیچیده و زمان بر بودن و هزینه بر بودن بازی سازی براش معمولا عملکردش در بازی های مولتی پلتفرم نسبت به 360 کمی ضعیفتره.البته اختلافات خیلی جزئی هستن.مثلا نمونش شات های Assassins Creed 2 و Call Of Duty Moderm Warfare 2 که این طور که نشون می داد تصاویر در Xbox 360 پایدار تر و قوی تر بودن.اما در بازی های انحصاری PS3 علاوه بر اینکه برتره آثارش هم بیشتره.
همونطر كه دوستمون گفت . Jasper نام اخرين سري مادربورد براي XBOX360 هست . جعبه elite jasper سفيد هست و جعبه elite falcon طوسي هست . حدالامكان دستگاه با تاريخ بين 5/2009 تا 8/2009 بگير .
انگار يه مدل elite قراره بياد با هارد 250 گيگ و 2 دسته بازي ( پك COD MW2 )
زودتر بگير كه داره ميره بالا قيمت . فقط elite بگير به نظر من . چون مي ارزه . اينو بعدا كه خريدي متوجه ميشي![]()
يعني بخاطر بازيهاي انحصاريش ارزش داره بخريش؟بازيهاي انحصاريش چيا هست؟بازيهاي مشترکشون چيه؟
برخی از بازی های اختصاصی PS3
Infamous-Uncharted 2 amonog thieves - Uncharted 1 - Kill Zone 2 - Siren Blood - Motor Storm 1&2 - Rocket & clonck Future Series - Resistance 1&2 - Ninja Gaiden Sigma 2 - Gran Turismo 5-Heavenly Sword-Metal Gear Solid 4-Little Big Planet - God Of War 3 - Heavy Rain -
اما به نظر من PS3 رو باید کنار Xbox 360 داشت
یکی از مهم ترین دلایلش بهتر عمل کردن Xbox 360 در بازی های مولتی پلتفرم هست
+
مطمئنا بازی های انحصاری PS3 بسیار عالی هستن.اما قیمت بالای بازی ها اجازه نمی ده که شما همه ی بازی ها رو تجربه کنید(مولتی پلتفرم و اختصاصی ).همچنین بسیاری از بازی ها به صورت مولتی پلتفرم منتشر میشن
مثل Fifa 10 - Call Of Duty Modern Warfare 2 - Batman Arkham Asylum -Pes 2010 - Gta IV - Tekken 4-Dirt 2 - Nfs shift -Assassins Creed 2 -WWe Smack Down Vs Raw 2010 - Burtal Legend - Resident Evil 5 - و . . .
بنابراین بهترین انتخاب برای شما Xbox 360 هست تا بتونید تمام بازی های مولتی پلتفرم رو تجربه کنید
به علاوه ی بازی های اختصاصی Xbox 360
Geras Of War 1&2 - Ninja Gaiden 2 - Halo 3-Halo Wars -Halo 3 O.D.S.T - Halo Reach - Forza motorsport 3 Alan Wake-Splinter Cell Convection- Crack Down 2
و بعدا یک Ps3 بخرید فقط برای تجربه ی بازی های اختصاصی اون
اساتید مهترم، لطفا راهنمایی کنند!
من تی وی 50 اینچ دارم که full hd هم هست. میخوام یه کنسول بگیرم
یه سوالی رفته تو مخ من!اینکه بازی های x360 الان رو دی وی دی 9 گیگ عرضه میشه و بازی های ps3 رو بلوری های 25 و 50 گیگ! خوب رزولوشن خروجی که میره برای تی وی برای جفت این کنسول ها برابر هم هستند؟! (برای بازی های که رو جفت کنسول ها عرضه میشند)
منظورم اینه که آیا همون طور که میگن باز های ps3 همشون 1080p هستند، بازی های x360 هم 1080p هستند؟؟ یعنی چون سایز تی وی من یکم بزرگه، اگه x360 بگیرم کیفیت تصویرش عین ps3 هست یا پایین تره؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)