یوزرنیم و پسورد روت مودم مبین نت b612
Login=Root
Password=R0Br0o^S85~LT3@MN
با این یوزر امکان لوکال آپدیت رو فعال دارید
دوستان اگر تونستید این مودم رو انلاک کنید لطفا اطلاع سرانی کنید ممنون
Login=Root
Login=Root
آقا صابر من یه مودم ایرانسل گرفتم که ورژنش 196 هستش و خوبیش اینه که تعداد مد وارد ششده برای انلاک شدن 0 از 10 هستش، میخواستم بدونم برای انلاک این مودم حتما باید بزش کنم و لحیم کاری و فلش بزنم یا اینکه سایتی وجود دراه رایگان کد آنلاک رو بده ؟
و اینکه برای نصب این فریمور شما بازهم باید با لحیم کاری نصب بشه یا با کابل لن؟(البته معقولش اینه اححتمال با کابل لن نمیشه چون وقتی داره فلش میشه دیگه آیپی و کارت لن رو نمیشناسه وباعث میشه وسط نصب متوقف بشه و کلا مودم به فنا بره)
مودم نو و اکبند تعداد دفعات صفر هست ؟ تعجب میکنمبله میشه با کد انلاک کرد ولی هزینه این کار دور بر 500 تا 600 هزارتومان هست و کد رو میفروشن اونم سایتهای خارجی . همون بهتر مودم رو باز کن لحیم کن و انلاک کن راحت .
![]()
والا اره تعداد دفعاتش صفر هست ، فک کنم چون شرکت پردارمدی هست میگه مهم نیست بازبشه و برام یه تبلیغی هم میشه و مثل مبین نت دنبال یه قرون دو قرون نیست.
چند ساعته دستم رسیده
قبلا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانگل همراه اول 3جی رو قفلشو بازکردم حالا روی این هم میزنم شاید باز شد بعیده جواب بده چون مودمای جدید پشتیبانی نمیکنه ولی بهتره شانسمو امتحان کنم اگر نشد همون لحیم کاری و کثیف کاری میکنم
در ضمن چندین اموزش مختلف هست برای انلاک کدومو انجام بدم؟ لینک میدی؟
مگر یه قول دو قول هست شما شانسی بیای کد انلاک بزنی و باز بشهنمیشه برادر برو پشتش رو باز کن و با همین آموزش پست اول آنلاک کن و تمام .
..........
Last edited by محمدپوریعقوبی; 01-01-2020 at 21:52. دليل: اشتباه و تکرار شده بود و هرکار کردم حذف نشد
سلام این دستور کجا باید بزنم ؟ و فریمور
خوبه و جواب گو هست آیا ؟
داداش عزیز دل اثر نداره ارور میده زور نزن!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)