Last edited by tigertronica; 11-02-2020 at 15:02.
سرعتت ار 40مگ شده 8 مگ؟150تومن ماهی بدی اونوقت 8مگ تحویل بگیری اونوقت چه نیازه انقد هزینه کنی و پول تجهیزات بدی خب ADSL بهتره ک![]()
نمیدونم حکمتش چیه توی این بحث های ویروس اخیر که اکثرا دورکار یا خانه نشین شدن من علاوه بر افت سرعت، SINR هم بشدت افت کرده!!!
و از روی ۱۱-۱۳ اومده رو ۶-۸!!!
برای بقیه هم همینطور هست؟
SNR با شلوغ بودن سرویس دهنده همیشه افت پیدا میکنه
چه snr دی اس لم مرکز مخابراتی باشه که عصرا افت پیدا میکنه
چه مال فرستنده مایکروویو و رادیو روی دکل موبایل باشه . تجهیزات برقی هست زیاد که کار بکنه داغ میشه همه چیز افت پیدا میکنه
همين الان
![]()
سلام دوستان عزیز
بعد از 4 سال استفاده از فن آوا و قبلش آسیاتک، تصمیم گرفتم از ADSL بگذرم و به زیتل کوچ کنم! درخواست دادم فعلا نیومدن! فن آوا فاجعه شده. قطعی و وصلی های مداوم طوری که من از خیر سرویس 16 مگابیت گذشتم و اوردمش رو 8 ولی با وجود SNR 20 ولی بازم قطع شد که دیگه جوش اوردم ...
دوستانی که زیتل دارید؛
1 - نیازی به ریپیتر پیدا کردین؟ یا خود مودم انقدر قوی هست که امواج رو با کیفیت به دیوایس برسونه؟
2 - تکنولوژی WiFi مودم زیتل چیه؟ آیا از استاندارد AC پشتیبانی میکنه؟
3 - مودم 2 بانده هستش یا تک بانده؟
Last edited by OnlyRealMadrid; 04-03-2020 at 04:03.
مودم اکسس پوینت رو خودت هرچی دلت بخواد میتونی بگیری اونا cpe میدن بهت
![]()
سلام؛ مودم خارجي زيتل با سيم وصل ميكنن به مودم adsl كه الان داري و با اون وصل ميشي به نت تو خونه، همون طور كه دوستان هم گفتن هر مودم و روتري مي توني بگيري و وصل كني به اون
زمان نصب خود شركت يه روتر archer c60 تي پي لينك مياره كه اگه خواستي به اون وصل كنن (البته نميدونم الانم همين مدل ميارن يا نه)
پ. ن: سايت پتياك هم چك كن الان يه طرح گذاشته واسه airdsl به صورت نامحدود سرعت تا ٥٠ و هم قيمت زيتل ( هزينه نصب و قيمت تجهيزاتش ننوشته بود ) چون تاپيك نداره اينجا نوشتم كه دوستاني كه قصد دارن زيتل بگيرن اونم ببينن
Last edited by chiti; 04-03-2020 at 10:39.
من خودم دلینک 2730U دارم. از این مشکی قدیمیاش که چیپست برادکام داره ولی متاسفانه WiFi قوی ای نداره و تو این گرونی فکر کنم مجبورم عوضش کنم
فکر میکردم با WiFi با مودم خودم میتونه ارتباط بگیره و از مودمم به عنوان روتر با کابل لن به کامپیوترم وصل کنم
به پتیاک هم زنگ زدم و با این حال که منطقه ما ( نظام آباد ) کامل در محدوده پوشش بود، اما واحد فروش گفت نقشمون در سایت دقیق نیست و منطقه شما تحت پوشش نیست! ( این محدوده! تهرانپارس و مطهری و سهروردی رو فقط سرویس میدن ) و اینکه یه نقشه درست و حسابی نذاشتن تو سایتشون، نشونه عدم تعهد داره و خورد تو ذوقم ولی اینکه سرعتش تا 50 میره جالب بود
Last edited by OnlyRealMadrid; 04-03-2020 at 11:45.
منم تماس گرفتم، گفت سرعت بين ٥ تا ٥٠ و اينجوري نيست كه هميشه ٥٠ بده و تجهيزات مربوط به پوينت و پوينت مي خواد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)