صابر جان من اگر بخوام اینو بزنم رو مودم چون این ورژن پایینتر از ورژنی که رو مودم من هست ایا مودم قبول میکنه یا نه ممنون میشم یه راهنمایی کنی اگر مودم قبول نکرد به چه صورت انتقال بدم که قبول کنه سپاس
صابر جان من اگر بخوام اینو بزنم رو مودم چون این ورژن پایینتر از ورژنی که رو مودم من هست ایا مودم قبول میکنه یا نه ممنون میشم یه راهنمایی کنی اگر مودم قبول نکرد به چه صورت انتقال بدم که قبول کنه سپاس
از طریق لودر و کابل یو اس بی انتقال بدید و بعدش مودم رو یک بار ریست بفرمایید مشکلی هم پیش نمیاد .
صابر عزیز وقتی لودر رو اجرا میکنم باز نمیشه
دقیقا به این صورت و با این لودر جدید امتحان کن فقط مرحله انلاک و اسکریپت رو نمیری الباقی مثل همه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صابر جان من این مراحل رو رفتم انلاک کردم چند بار برگشتم الان هم دوباره با روش خودت که به صورت فایل adb هست مجبور شدم انلاک کنم و الان رو نرم افزار 11.195.03.00.00 هستم مشکل من الان اجرا نشدن لودر هست این صفحه ای هم که لینکشو گذاشتی اینقدر قاطی پاتی هست که من اصلا الان منظورت رو متوجه نشدم که کدوم مراحل رو میگی فقط الان یه لودر باشه که اجرا بشه من مشکلی ندارم مشکل من با اجرا نشدن لودر هست
صابر جان من واقعا الان گیج شدم ممنون میشم یه کمکی برسونی
شما چطور مودم رو دوباره انلاک کردی ؟ مگر از لودر استفاده نکردی ؟ بدون لودر که نمیشه فریمور رو مودم ریخت اونم از طریق یو اس بی درسته ! خب همونطور هم این فریمور جدید رو بریز رو مودم و از همون لودر که قبلا استفاده کردی استفاده کن .
سلام دوستان امروز من مودم Tf-i60 رو فلش زدم دیگه سیمکارت رو نمیشناسه imsi رو چک کردم میزنه ناشناس . مثل اینه که اصلا سیمکارت تو دستگاه نزاشته باشی . مشکل از کجاست . درست میشه یا مودم از دست رفته ؟
Last edited by ahmad754; 24-03-2019 at 23:16.
ممنون صابر جان حل شد بی نهایت سپاس از صبوری و راهنمایی های بی دریغ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)