ممنون داداش یه دنیا ممنون اگه امکانش هس اموزش تکمیلی انلاک کردن مودم tf-i60 همراه با درایو بدی ببخش زحمت میدم
ممنون داداش یه دنیا ممنون اگه امکانش هس اموزش تکمیلی انلاک کردن مودم tf-i60 همراه با درایو بدی ببخش زحمت میدم
سلام دوستان عزیز من مودم tfi60 هستش انلاک شده خودم به ورژن ۳ دستکاری شده داخل سایت اولش خوب بود ولی الان هی نتم قطع و وصل میشه بیشتر مواقع هم باید dns برای استفاده اینستاگرام عوض کنم لطفا کمک کنید؟!
یک بار از دکمه پشتی ریست کنید و اگر مشکل پابرحا بود از یک سیم کارت اپراتور دیگر هم استفاده نمایید و چک کنید . این گونه مشکلات بیشتر به اپراتورها و مشکلات دکل منطقه برمیگرده تا مودم.
سلام دوستان اگه لحیم کنم سیم usb رو بعد انجام کارم جداش نکنم تا اخر بمونه مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟؟؟/
نه مشکلی پیش نمیاد
سلام آقا صابر
من با 195 ورژن 3 فلش زدم مودم رو همونی که تو همین بحث هست، بعد که اومدم اسکریپت رو بزنم پیغام device not found میده، مشکل از کجاست؟
- - - Updated - - -
سلام آقا صابر
من با 195 ورژن 3 فلش زدم مودم رو همونی که تو همین بحث هست، بعد که اومدم اسکریپت رو بزنم پیغام device not found میده، مشکل از کجاست؟
- - - Updated - - -
سلام آقا صابر
دو تا اسکریپت داره از اسکریپت جدید استفاده کنید . مودم به صورت وای فای با کامپیوتر در ارتباط باشه و telnet ویندوز رو هم فعال کنید .
سلام دوستان من قبل اینکه مودم رو انلاک کنم سرعت دانلودش با کابل lan خیلی خیلی بالا بود ورژنشم 196 بود ولی از موقعی که لحیم کردمو انلاک کردم سرعت دانلود خیلی اومده پایین هر تنظیمی هم ک بود برای بالا بردن سرعتش انجام دادم ولی سرعت دانلودم از 6 مگ بالاتر نمیره قبلا ک انلاک نبود سرعت دانلودش تا 16 مگ میرف به نظرتون برد مودم اسیب دیده یا سیمکارت؟![]()
سلام دوستان من قبل اینکه مودم رو انلاک کنم سرعت دانلودش با کابل lan خیلی خیلی بالا بود ورژنشم 196 بود ولی از موقعی که لحیم کردمو انلاک کردم سرعت دانلود خیلی اومده پایین هر تنظیمی هم ک بود برای بالا بردن سرعتش انجام دادم ولی سرعت دانلودم از 6 مگ بالاتر نمیره قبلا ک انلاک نبود سرعت دانلودش تا 16 مگ میرف به نظرتون برد مودم اسیب دیده یا سیمکارت؟الانم ورژن فریمییر انلاک شده 196 هس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)