عملکرد The Best وقتی الیوری در کار نباشه پنالتی بگیره
خیلی می خواد بی اثر باشی پات از دروازه بان کمتر به توپ بخوره - 190 دقیقه یک ضربه در چارچوب
نیمه نهایی بایرن مونیخ رئال مادرید کریستیانو رونالدو
عملکرد The Best وقتی الیوری در کار نباشه پنالتی بگیره
خیلی می خواد بی اثر باشی پات از دروازه بان کمتر به توپ بخوره - 190 دقیقه یک ضربه در چارچوب
نیمه نهایی بایرن مونیخ رئال مادرید کریستیانو رونالدو
امروز فاش شده که دو کمک چاکر بهش گفتن که توپ بدست مارسلو خورده اما به دلیلی که فقط خودش میدونه تصمیم گرفته پنالتی نگیره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فلان تیم دو سال متوالی داره با داوری میره فینال
تو فینال گل آفساید میزنه کاپ میبره
تازه اینا برا سه سال گذشته هست
بعد میگه اتهام و تازه طلبکار هم میشه از بقیه.
خدایا شکرت که طرفدار برخی تیم ها نشدیم وگرنه عقل و منطق جاش رو به یک سری حرف بیخود میداد.
و هنوزم من اون دوتا سوال رو دارم و اگه اندازه بچه منطق دارید میتونید جواب بدید وگرنه به همین سخنان گوهر بار ادامه بدید ولی خب هوچی گری و شعبانیسم باعث نمیشه که اون چنتا پنالتی صحیح گرفته نشده، تبدیل بشن به تصمیمات درست داوری![]()
شما به این صحنه آفساید میگی دیگه؟!
![]()
اونجا که بوفون میگه پنالتی درست بود به خاطر کهولت سن به زوال عقل دچار شده ولی مارسلو حرفش رو بعد از مشورت با کارشناس های موندو دپورتیوو زده و جای شکی نذاشته ! بحث مشغله یا بیکار یبودن نیست فقط سند قابل اتکایی برای این حرف وجود نداره.
توی لالیگا به جز چند مورد با شرایط خاص تیم ها از رقبا بازیکن نمیگیرن رقبا منظورم رئال اتلتیکو و بارسلونا هست وگرنه تیم میانه جدول یا انتهای جدول رقیب این 3 تیم محسوب نمیشن که شما برداشتی مالاگا و ایسکو رو مثال زدی که الان دقیقا تیم بیستم جدولهولی بایرن بعد از اون فینال 2013 رسما دورتمند رو نابود کرد که تنها رقیبش توی آلمان بود!
بعد از پایان نیمه نهایی دیگه این تاپیک هم قراره حذف بشه و بهتره بحث رو با این عکس خاتمه بدیم:
با تیتر امروز روزنامه کاتالان دیگه هیچ حرفی باقی نمیمونه و مهر تاییدیه به تمام دکل نوردی ها از پاریس و یووه و بایرن تا لیورپول
![]()
Last edited by migmig3000; 03-05-2018 at 17:26.
من به صحتش کاری ندارم!!
داور پرچم زد و آفساید گرفته شد!
وگرنه همچین برخوردی رو بنظرت بازیکنای رم الالخصوص ژکو بی خیال میشدن و راحت برمیگشتن زمین خودشون؟ بدون هیچ اعتراضی؟
و بعضی ها طبق معمول از آخر اول هستند : دی
.
بهترین بازیکن تاریخ!
.
مگه میشه به صحتش کاری نداشت و بعد گفت که تو این صحنه حق رم پایمال نشده![]()
منتظر جوابتون هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)