ممنون
پس کیفیت مثل آسیاتک با حجم بیشتر
ممنون
پس کیفیت مثل آسیاتک با حجم بیشتر
من قم هستم
هم آسیاتک دارم هم دیده بان نت
آسیاتک در مقابل دیده بان نت کیفیتش خیلی بهتره
از چه منظور بهتره؟ سرعت, ping, قطعی, پشتیبانی تلفنی؟
من بازی online نمیکنم, ping برام واجب نیست. فقط دانلود و مرورگر و هم قطعی نباشه
سرعتش از آسیاتک کمتره (تک کانکشن افتضاحه تو دیده بان نت)
پینگش تقریبا یکیه با آسیاتک
قطعی خیلی داره (حداقل روزی دو بار قطع میشه برا پنج تا ده دقیقه) جدیدا هم هر هفته یبار کلا قطع میشه و تا زنگ نزنی پشتیبانی اینترنت وصل نمیشه!
پشتیبانیشون هم تا وقتی ازشون شکایت نکنی خیلی بد و سر بالا جوابتو میدن، موقع شکایت تو 195 مهربون میشن!
من فقط منتظرم سرویسم تموم شه جمع کنم
مثل اینکه باید dsl کلا خط زد, اینترنت فقط با آپراتور بدونه نیاز خط تلفن بی کیفیت
دیده بان چرته دوستان فریب شرکت های که حجم زیاد میدن نخورین
دوستان من می خوام از این شرکت سرویس بگیرم. یک نکته جالب درباره این شرکت این است که یا کاربرها کاملاً خرسند هستند و یا کاملاً ناراضی و این هم یک روش است. من پارس آنلاین داشتم و بسیار افتضاح بود. بزودی بطور کامل با های وب ادغام خواهد شد و حذف خواهد شد و واقعاً نمی دونم از چه شرکتی سرویس adsl بخرم. برای من استریم ( داشتن پهنای باند خریداری شده بطور کامل ) و بازی های آنلاین اهمیت دارند و دانلود با مدیر دانلود کمتر انجام می دهم؛ در تماس یا بخش پشتیبانی این شرکت و گفتن اینکه اولویت های من چی ها هستند و مرکز مخابراتی من چیست و تکرار اینکه آیا در این مرکز کمبود پهنای باند دارید یا نه در پاسخ گفتند که کمبود پهنای باند نداریم و پهنای باند بطور کامل در اختیار شما قرار خواهد گرفت. حالا مانده ام که آیا از این شرکت بخرم یا نه! چونکه حرف شرکت ها درباره این چندان قابل اعتماد نیست.
بگذارید اطلاعات کامل بدم شاید کسی تونست من را راهنمایی کنه؛
شهر: تهران
منطقه 7 شهرداری
مرکز مخابراتی نظری
هرچند گویا بایستی از روش آزمون و خطا به شرکت مناسب رسید.
در تهران کلا کمبود پهنای باند دارند و واسه بازی انلاین و استریم دیده بان رو پیشنهاد نمیکنم.
خب بالاخره اینترنت دیده بان نت برای رفقای من هم نابود شد!!...
امروز رفتم سر به یکیشون زدم دیدم حتی ساعات بعد از ظهر هم سرعت تک کانکشن سرویس 8 مگ به زحمت به 100 میرسه!....
فقط بدرد دانلود با IDM میخوره در حال حاضر....
به دوستتون هم بگین تو 195 شکایت کنه و پولش رو پس بگیره
Last edited by ho3in2012; 23-02-2018 at 23:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)