اگر مغز خر خوردی اینکارو حتما انجام بده
اگر مغز خر خوردی اینکارو حتما انجام بده
ماکس نت رو مگه اسیاتک نخریده بود؟ چرا تعرفش مجزاس پس؟
نه فکر نکنم
=======
تو آذربایجان هنوز بلوط و رسانت تعرفه ندادن
آخه زمانی که تبریز بودم یه دوره از ماکس نت داشتم یادمه گفتن سهامش بخشیش رو اسیاتک خریده. نبولوم والا
فرق ماکس نت و اسیاتک:
ماکس نت الان به تعرفه های اسیاتک یه هدیه ترافیک داخلی اضافه کرده و سرویس 3 مگم داره که اسیا نداشت ظاهرا. سرویساش به این صورت میشه
سرعت سرویس = حجم اسیاتک + حجم داخلی ماکس نت
1 مگ = 15 (خارجی) +25 (داخلی)
2 مگ = 25 + 40
3 مگ = 40+48
4 مگ = 50+60
8 مگ = 75 + 90
16 مگ = 150+ 180
الان ماکس نت از شاتل هم بهتر شده!!
من که از های وب جمع می کنم می رم این.پینگش چه طور هست ؟ پشیبانی؟
توجه کنید که این isp تا اونجایی که اطلاع دارم کوچیک هست فعلا و فقط 2 استان سمنان و گلستان سرویس میده ( میتونید تماس بگیرید شاید بقیه کشور هم سرویس بدن )
من که فغلا راضیم ارش 6ماهه سرویس دارم فقط این اواخر تایم اوت شدیدی داشت که تهدید به جمع اوری سرویس کردم دیدم همون روز اوکی شد . پینگش هم معمولا بین 110 تا 140 هست .
گرچه خودم با این طرح های جدید شاتل و حذف نشدن شاتللند وسوسه شدم دوباره برگردم سمت شاتل . اون موقعی که داشتمش خوب بود فقط قیمت حجم روزانم زیاد میفتاد که الان با این طرحها بهتر شده برام تقریبا .
دم فن اوا گرم طرح هاش از همه بهتره دومگش 37.5 حجم ترافیک خارجیشه بعلاوه شبانه یعنی خیلی خوبه خدایی
ولی با نگاه کلی به تعرفه های شرکت های مختلف میشه گفت که نسبت به قبل بهبود چشمگیری پیدا کرده.همینی هم که میشه ظرف 24 ساعت اپراتور رو انلاین عوض کنی خیلی عالی هست.البته اگر سایتش هست دوستان اعلام کنن.رقابت هم واقعن بیشتر شده و شرکت های کمتر شناخته شده دارن خودی نشان می دن.درسته در سرعت های بالا کمی افزایش قیمت داشتیم ولی با افزایش حجمی که قرار دادن و قطع نشدن سرویس به صرفه هست.تضمین سرعت واگذاری هم خیلی مهم هست که امیدوارم رعایت بشه.در ضمن طرح های تشویقی شرکت ها و پایین امدن سرعت به نسبت سرعتی که خریدید هم اگر اجرایی بشه که خیلی خوبه.اینی هم که تعرفه داخل و خارج جدا نشد هم خوبه.در کل به نظرم خیلی جایی برای انتقاد نمی ذاره و باید با دید مثبت به این قضیه نگاه کنیم و انتقاد بی مورد صورت نگیره.
Last edited by mohandes23; 03-12-2017 at 01:51.
اقا من بجای بقیه افراد ناراضی نمیتونم صحبت کنم ولی به طور مثال از سرویس فن اوا کاملا کاملا کاملا راضیم.تایم شبانش عالیه.برای سرویس 8 مگ هم 112.5 گیگ در ماه در نظر گرفته که به شخصه شاید بتونم نصفشو استفاده کنم.به جز دانلود چون اونارو میذارم برای شبانه.
نکته ای که اینجا فن اوا برای ما رسما روشن کرد اینه که شرکت ها میتونن شبانه ارائه بدن و منعی ندارن.پس اگه شرکتی شبانه نداد از بی صفتی خودشونه
میگم این شاتل عجب جنس خرابی هست. تو تعرفه قبلی وقتی شرکت های دیگه سرویس ها رو اعلام نکردند برای سرعت 4 مگ زده بود 51 گیگ ترافیک که 17 گیگ بین المللی هست.
الان همان 4 مگ شده 110 گیگ که 55 گیگ بین المللی هست . عملا چقدر طمع کرده بوده و میخواسته هر چی پهنای باند اضافه هست رو بعد به صورت بسته به کاربرانش بفروشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)