ممنون از شما الان چک کردم همین 22c هستش چک ابدیتم میزنم چیزی نمیاد چرا پس؟
ممنون از شما الان چک کردم همین 22c هستش چک ابدیتم میزنم چیزی نمیاد چرا پس؟
احتمالا الان رو اخرین نسخه هستید و اپدیتی وجود نداره . یه عکس از قسمت اپدیت بدید. ببینم الان رو چه ورژنی هست .
با تشکر از شما
![]()
با توجه به این جدول الان شما این نسخه ها رو دارید استفاده میکنید و میتونید تاریخ انتشار اونها رو هم ببینید . از نظر تاریخ انتشار فریمور شما عقب تر هست ولی از نظر ورژن بالاتر هست در کل دو نوع فریمور جنرال در این جدول هست .
![]()
اختلاف حجم دو نسخه خیلی متفاوته چرا؟
خوب چه کار باید کرد تا + رو بشه فعال کرد؟
شما طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( قسمت تنظیم دیتا لاک ) باید ابتدا برا مودمتون دیتا لاک درست کنید البته به احتمال زیاد چون فریمور شما نسخه جنرال هست روش telnet جواب نمیده و دو راه داری : یا از اول تمامی مراحل داخل اموزش انلاک این مودم رو بری البته به غیر مرحله 4 داخل اموزش که مربوط به انلاک کردن هست چون مودم شما انلاک نمیخواد و برسی به عوض کردن و ست کردن دیتا لاک . بعد از اون هر فریموری خواستی یا هر وب یو ای خواستی میتونی راحت با دیتا لاک کد بدست اومده نصب کنی . فقط تو این روش حتما طبق اموزش باید پشت مودم باز بشه و اتصال 2 پین برقرار بشه . روش دوم : با استفاده از imei مودمتون که پشت مودم زیر باطری روی برچسب نوشته شده با استفاده از برنامه های Huawei_Calculator . دیتا لاک یا همون فلش کد برا مودمتون بگیرید البته اونم اگر برنامه براتون صحیح بتونه پیدا کنه . بلاخره تستش کنید و کد رو بگیرید و اقدام به نصب فریمور کنید بدون باز کردن پشت مودم و اتصال دو پین و ببنید کد رو قبول میکنه یا نه . قبول شد که هیچ نشد باید روش اول رو برید .
داخل فایل زیپ ادرس یک سایت دریافت فلش کد با imei و دو برنامه برای دریافت این کد با وارد کردن imei وجود داره از هر سه استفاده کنید و هر سه کد رو یادداشت کنید و هر سه رو موقع نصب فریمور استفاده کنید ببنید کدوم جواب میده . جواب نداد و با ارور کد اشتباه هست مواجه شدید مجبورید روش اول رو برید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by saber73; 23-11-2018 at 03:05.
دوستان سایتهای منبع Firmware و webui این مودم رو معرفی کنید.باتشکر
منبع رایگان به اون صورت نداره بیشتر پولی هستن و داخل ایران قابل خریداری نیستن و اصلا به صرفه نیستن . من دو نمونه معرفی میکنم یکی نیمه رایگان خارج کشور و یکی پولی داخل ایران و با قیمت معقول :
-------------------------------
سلام دوستان خسته نباشید
ایا راهی هست بشه ورژن فریمور عوض کرد
مثال :: E5577s_Bs_Update_21.318.03.00.1367-zain.exe عوض بشه E5577s_Bs_Update_21.328.03.00.1367-zain.exe
ممنون اگه راهنمایی کنید
ممنون میشم که فقط بهم بگید ورژن در کدام یک از bin ها هست لطفا جوابم وبدید تاالان نشده من جوابی در سایتی به این خوبی بگیرم حداقل اینبار ناامید نشم
فقط میخوام بدونم ورژن توکدام یک از فایلها هست
من اطلاع دقیقی ندارم . مود کردن و ادیت فریمور کار راحتی نیست و نیاز به آشنایی و تجربه داره . از دوستانی که دولوپر هستن باید بپرسید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)