[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شایعات پیرامون انتقال دی ماریا به بارسلونا شدت گرفت.
طرفداری - از بارسلونا خبر میرسد ژرژ مندس، سوپرایجنت دنیای فوتبال هم اکنون در این شهر حضور دارد تا در گفتگو با سران بارسلونا آینده یکی از موکلانش به نام آندره گومز را مشخص کند. گفته میشود وضعیت انتقال دی ماریا به نیوکمپ نیز از موضوعات مورد بحث طرفین خواهد بود. به گزارش رادیو کاتالونیا، مندس که از چند فصل پیش روابطش با بارسلونا را بسیار بهتر و گستردهتر کرده است، امروز برای چندمین بار در این تابستان به این شهر سفر کرده و هم اکنون در بارسلون مستقر است. از بین بازیکنانی که در حال موکل مندس هستند و به بارسلونا مربوط میشوند، آندره گومز و آنخل دی ماریا هستند. هافبک پرتغالی فصل گذشته از والنسیا به بارسا پیوست اما به هیچ عنوان انتظارات را برآورده نکرد و به تازگی شایعاتی مبنی بر احتمال فروش او به گوش میرسد. گفته میشود گومز از لیگ برتر انگلیس و سری آ
. مورد دوم که به نظر لحظه به لحظه بر جدی بودن آن افزوده میشود، انتقال آنخل دی ماریا به بارسلوناست. وینگر آرژانتینی پاری سن ژرمن و اسبق رئال مادرید ظاهرا میداند که با آمدن نیمار و ام باپه به پاریس، او دیگر جایگاه همیشگیاش را در این تیم ندارد. شواهد حاکی از آن است که بارسلونا به دی ماریا علاقمند است و خود بازیکن نیز مایل به انجام این انتقال است اما پی اس جی مخالفت میکند. با این حال، حضور مندس در بارسلونا هر اتفاقی را ممکن میکند. ضمن اینکه فرناندز نیز امروز در معارفه دمبله احتمال جذب دی ماریا را
. چیزی تا پایان نقل و انتقالات نمانده و به زودی همه چیز مشخص خواهد شد.
- - - Updated - - -
رویای کودکیام محقق شد
گران قیمت ترین خرید تاریخ بارسلونا دقایقی قبل قراردادش را امضا کرد و حالا باید با عملکرد درون زمینش نشان دهد که ارزش این پول را داشته است.
طرفداری - عثمان دمبله، وینگر فرانسوی و ملیپوش 20 ساله بارسلونا پس از
با این باشگاه، عنوان کرد بازی در بارسلونا همواره رویای کودکیاش بوده و مدعی شد او جانشین نیمار نیست. به گزارش موندو دپورتیوو، دمبله که حالا رسما گران ترین خرید تاریخ بارسلوناست، به دلیل عدم تسویه حساب با دورتموند و دریافت نکردن بخشی از دستمزدش در این تیم، حدود
از برنامهای که اعلام شده بود، قراردادش را امضا کرد و به هواداران معرفی شد. بیش از 17 هزار نفر در نیوکمپ بودند تا به ستاره جدید الورود تیم محبوبشان خوش آمد بگویند. دمبله پس از دقایقی هنرنمایی با توپ به کنفرانس مطبوعاتی آمد تا پاسخگوی سوالات خبرنگاران باشد. از بودن در بارسلونا، بهترین باشگاه دنیا خوشحالم. پیوستن به بارسا رویای کودکی ام بود که حالا تحقق پیدا کرده است. امیدوارم خیلی زود در تیم جا بیفتم و با عملکردی خوب، جامهای فراوانی ببرم. همتیمیهای جدیدم بهترینهای دنیا هستند. به خصوص از لئو مسی که بهترین است، چیزهای زیادی خواهم آموخت. از زمانی که تنها 8 سال داشتم، بازیهای بارسا را دنبال میکردم. بارسا برای من یک رویا بود. همواره پیگیر بازیهای بارسا بودم و قهرمانیهایش در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپارا خیلی خوب به یاد دارم.
فشاری بابت رقم بالای قرادادم آن هم در این بازار دیوانه وار احساس نمیکنم. تنها چیزی که برایم اهمیت دارد این است که کارم را به خوبی انجام بدهم. نگران رقم قراردادم نیستم. من و نیمار دو بازیکن کاملا متفاوت هستیم. نیمار همین حالا هم یکی از بهترینهای دنیاست و من یک بازیکن جوان که هر روز تلاش میکند تا بهتر شود. به بارسا آمدم تا به پیشرفتم ادامه دهم.
بازی در کنار بازیکنی چون مسی یک امتیاز و یک افتخار است. میخواهم از او بیاموزم. او بهترین بازیکن دنیا و تاریخ است. خیلی خوشحالم که همتیمی او شدهام. از او در درون و بیرون از زمین چیزهای زیادی خواهم آموخت. خیلی خوشحالم که در بارسا هستم. هنوز هم باور نمیکنم به بارسا پیوستهام. وقتی بتوانم هر روز تمرین کنم و پا به توپ شوم، حس بهتری خواهم داشت. نیوکمپ فوق العاده است.
جانشین نیمار نیستم. اینجا نیستم تا جای خالی نیمار را پر کنم. بارسا مرا به خدمت گرفت تا پستی را بر عهده بگیرم و من هم قرار است نهایت تلاشم را انجام بدهم تا به بهترین نحو در این پست عمل کنم. تلاش میکنم تا با هر دو پایم کار کنم. جوانم و میتوانم این کار را انجام بدهم. بازی در بارسلونا یک فشار نیست یک مزیت است. هر کاری بتوانم برای تیم انجام میدهم تا به اهدافش دست پیدا کند. تمام توانم را خواهم گذاشت. پست دلخواهم خط حمله است. چه سمت راست و چه سمت چپ برایم فرقی ندارد. در هر دو پست راحتم.
غیبت در تمرینات دورتموند؟ مطمئن بودم که در نهایت به بارسلونا میپیوندم. کاملا ایمان داشتم که این انتقال به بهترین نحو انجام خواهد شد. حالا هم معتقدم همه از این انتقال راضی هستند. این روزها فعلا در خانه اومتیتی خواهم بود. من و او رابطه صمیمانهای با یکدیگر داریم. حضور ساموئل در بارسا برای من اهمیت زیادی دارد و او کمک زیادی برای جا افتادنم در تیم خواهد کرد.
- - - Updated - - -
رئیس آبی اناریها از آمدن وینگر جوان فرانسوی به این تیم میگوید.
طرفداری- عثمان دمبله، وینگر 20 ساله فرانسوی که جمعه
، امروز (دوشنبه)
. جوزپ ماریا بارتومئو، رئیس باشگاه بارسلونا در مراسم معارفه این بازیکن فرانسوی صحبتهایی را مطرح کرد. بارتومئو عقیده دارد بارسلونا با دمبله به موفقیتهای زیادی دست پیدا میکند.
به گزارش mundodeportivo، بارتومئو درباره خرید دمبله گفت:
این یک رویداد است و میخواهیم از دمبله برای قبول کردن پیشنهاد بارسلونا تشکر کنیم. تمام فصل او را زیر نظر داشتیم. با باشگاه او صحبت کردیم و بر سر 105 میلیون یورو همراه با 40 میلیون متغیرات به توافق رسیدیم. نیمی از پاداش مربوط به عملکرد فردی و نیمی دیگر مربوط به عملکرد تیمی میشود. ما تیمی رقابتی داریم و با آمدن دمبله به موفقیتهای زیادی دست پیدا میکنیم.