تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 89 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 890

نام تاپيک: FC Barcelona | بلوگرانا | فصل 18-2017

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دیشب در میکسدزون برنابئو، خبرنگار رئالی از زننده گل دوم والنسیا پرسید:

نظر شما در مورد غیبت بهترین بازیکن دنیا چیست؟

و کندوگبیا جواب داد:

نمی دانستم مسی در رئال بازی می کند!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !

یه توهم هایی هست که فقط خودشون باور دارن

2. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینجور که معلومه به دنبال کوتینیو هستیم و سری منتفی شده. صحبت های رابرت فرناندز مدیر ورزشی بارسلونا در کنفرانس مطبوعاتی دمبله:

انتقال کوتینیو

ما برای این بازیکن با لیورپول وارد مذاکره شده ایم و امیدوارم با لیورپول در مورد کوتینیو به توافق رسیده و او را به عنوان بازیکن جدید خودمان معرفی کنیم.

خرید میشل سری

او بازیکن بزرگی است اما ما بعد از تجزیه و تحلیل به فکر تقویت دیگر نقاط ترکیب خود افتادیم.

4. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شایعات پیرامون انتقال دی ماریا به بارسلونا شدت گرفت.

طرفداری - از بارسلونا خبر می‌رسد ژرژ مندس، سوپرایجنت دنیای فوتبال هم اکنون در این شهر حضور دارد تا در گفتگو با سران بارسلونا آینده یکی از موکلانش به نام آندره گومز را مشخص کند. گفته می‌شود وضعیت انتقال دی ماریا به نیوکمپ نیز از موضوعات مورد بحث طرفین خواهد بود. به گزارش رادیو کاتالونیا، مندس که از چند فصل پیش روابطش با بارسلونا را بسیار بهتر و گسترده‌تر کرده است، امروز برای چندمین بار در این تابستان به این شهر سفر کرده و هم اکنون در بارسلون مستقر است. از بین بازیکنانی که در حال موکل مندس هستند و به بارسلونا مربوط می‌شوند، آندره گومز و آنخل دی ماریا هستند. هافبک پرتغالی فصل گذشته از والنسیا به بارسا پیوست اما به هیچ عنوان انتظارات را برآورده نکرد و به تازگی شایعاتی مبنی بر احتمال فروش او به گوش می‌رسد. گفته می‌شود گومز از لیگ برتر انگلیس و سری آ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . مورد دوم که به نظر لحظه به لحظه بر جدی بودن آن افزوده می‌شود، انتقال آنخل دی ماریا به بارسلوناست. وینگر آرژانتینی پاری سن ژرمن و اسبق رئال مادرید ظاهرا می‌داند که با آمدن نیمار و ام باپه به پاریس، او دیگر جایگاه همیشگی‌اش را در این تیم ندارد. شواهد حاکی از آن است که بارسلونا به دی ماریا علاقمند است و خود بازیکن نیز مایل به انجام این انتقال است اما پی اس جی مخالفت می‌کند. با این حال، حضور مندس در بارسلونا هر اتفاقی را ممکن می‌کند. ضمن اینکه فرناندز نیز امروز در معارفه دمبله احتمال جذب دی ماریا را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . چیزی تا پایان نقل و انتقالات نمانده و به زودی همه چیز مشخص خواهد شد.

- - - Updated - - -

رویای کودکی‌ام محقق شد

گران قیمت ترین خرید تاریخ بارسلونا دقایقی قبل قراردادش را امضا کرد و حالا باید با عملکرد درون زمینش نشان دهد که ارزش این پول را داشته است.

طرفداری - عثمان دمبله، وینگر فرانسوی و ملی‌پوش 20 ساله بارسلونا پس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با این باشگاه، عنوان کرد بازی در بارسلونا همواره رویای کودکی‌اش بوده و مدعی شد او جانشین نیمار نیست. به گزارش موندو دپورتیوو، دمبله که حالا رسما گران ترین خرید تاریخ بارسلوناست، به دلیل عدم تسویه حساب با دورتموند و دریافت نکردن بخشی از دستمزدش در این تیم، حدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از برنامه‌ای که اعلام شده بود، قراردادش را امضا کرد و به هواداران معرفی شد. بیش از 17 هزار نفر در نیوکمپ بودند تا به ستاره جدید الورود تیم محبوبشان خوش آمد بگویند. دمبله پس از دقایقی هنرنمایی با توپ به کنفرانس مطبوعاتی آمد تا پاسخگوی سوالات خبرنگاران باشد.
    از بودن در بارسلونا، بهترین باشگاه دنیا خوشحالم. پیوستن به بارسا رویای کودکی ام بود که حالا تحقق پیدا کرده است. امیدوارم خیلی زود در تیم جا بیفتم و با عملکردی خوب، جام‌های فراوانی ببرم. هم‌تیمی‌های جدیدم بهترین‌های دنیا هستند. به خصوص از لئو مسی که بهترین است، چیزهای زیادی خواهم آموخت. از زمانی که تنها 8 سال داشتم، بازی‌های بارسا را دنبال می‌کردم. بارسا برای من یک رویا بود. همواره پیگیر بازی‌های بارسا بودم و قهرمانی‌هایش در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپارا خیلی خوب به یاد دارم.
    فشاری بابت رقم بالای قرادادم آن هم در این بازار دیوانه وار احساس نمی‌کنم. تنها چیزی که برایم اهمیت دارد این است که کارم را به خوبی انجام بدهم. نگران رقم قراردادم نیستم. من و نیمار دو بازیکن کاملا متفاوت هستیم. نیمار همین حالا هم یکی از بهترین‌های دنیاست و من یک بازیکن جوان که هر روز تلاش می‌کند تا بهتر شود. به بارسا آمدم تا به پیشرفتم ادامه دهم.
    بازی در کنار بازیکنی چون مسی یک امتیاز و یک افتخار است. می‌خواهم از او بیاموزم. او بهترین بازیکن دنیا و تاریخ است. خیلی خوشحالم که هم‌تیمی او شده‌ام. از او در درون و بیرون از زمین چیزهای زیادی خواهم آموخت. خیلی خوشحالم که در بارسا هستم. هنوز هم باور نمی‌کنم به بارسا پیوسته‌ام. وقتی بتوانم هر روز تمرین کنم و پا به توپ شوم، حس بهتری خواهم داشت. نیوکمپ فوق العاده است.
    جانشین نیمار نیستم. اینجا نیستم تا جای خالی نیمار را پر کنم. بارسا مرا به خدمت گرفت تا پستی را بر عهده بگیرم و من هم قرار است نهایت تلاشم را انجام بدهم تا به بهترین نحو در این پست عمل کنم. تلاش می‌کنم تا با هر دو پایم کار کنم. جوانم و می‌توانم این کار را انجام بدهم. بازی در بارسلونا یک فشار نیست یک مزیت است. هر کاری بتوانم برای تیم انجام می‌دهم تا به اهدافش دست پیدا کند. تمام توانم را خواهم گذاشت. پست دلخواهم خط حمله است. چه سمت راست و چه سمت چپ برایم فرقی ندارد. در هر دو پست راحتم.
    غیبت در تمرینات دورتموند؟ مطمئن بودم که در نهایت به بارسلونا می‌پیوندم. کاملا ایمان داشتم که این انتقال به بهترین نحو انجام خواهد شد. حالا هم معتقدم همه از این انتقال راضی هستند. این روزها فعلا در خانه اومتیتی خواهم بود. من و او رابطه صمیمانه‌ای با یکدیگر داریم. حضور ساموئل در بارسا برای من اهمیت زیادی دارد و او کمک زیادی برای جا افتادنم در تیم خواهد کرد.

- - - Updated - - -

رئیس آبی اناری‌ها از آمدن وینگر جوان فرانسوی به این تیم می‌گوید.

طرفداری- عثمان دمبله، وینگر 20 ساله فرانسوی که جمعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، امروز (دوشنبه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . جوزپ ماریا بارتومئو، رئیس باشگاه بارسلونا در مراسم معارفه این بازیکن فرانسوی صحبت‌هایی را مطرح کرد. بارتومئو عقیده دارد بارسلونا با دمبله به موفقیت‌های زیادی دست پیدا می‌کند.
    به گزارش mundodeportivo، بارتومئو درباره خرید دمبله گفت:
    این یک رویداد است و می‌خواهیم از دمبله برای قبول کردن پیشنهاد بارسلونا تشکر کنیم. تمام فصل او را زیر نظر داشتیم. با باشگاه او صحبت کردیم و بر سر 105 میلیون یورو همراه با 40 میلیون متغیرات به توافق رسیدیم. نیمی از پاداش مربوط به عملکرد فردی و نیمی دیگر مربوط به عملکرد تیمی می‌شود. ما تیمی رقابتی داریم و با آمدن دمبله به موفقیت‌های زیادی دست پیدا می‌کنیم.

6. 6 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کوتینیو دیگر به لیورپول سفر نخواهد کرد

فیلیپ کوتینیو، ستاره خلاق لیورپول دیگر بعد از اردوی برزیل به انگلیس بازنخواهد گشت.

به گزارش "ورزش سه"، فیلیپ کوتینیو ستاره برزیلی لیورپول نسبت به تصمیم خود بابت جدایی از لیورپول اطمینان کامل دارد و قصد ندارد بعد از سفر به برزیل برای انجام 2 دیدار مقدماتی جام جهانی برابر کلمبیا و اکوادور، دیگر به بندر لیورپول سفر کند و قصد او نهایی کردن انتقال به بارسا طی چند روز آتی است.
    خانواده فیلیپ کوتینیو نیز به شدت علاقمند به پیوستن او به بارسلونا هستند و 2 برادر وی که به همراه روبرتو فرمینو، کوتینیو را در جریان سفر به برزیل همراهی کرده اند حمایت خود را از انجام این انتقال اعلام کرده اند. علیرغم موضع سفت و سخت مدیران لیورپول، کوتینیو دیگر علاقه ای به ادامه فعالیت در این تیم ندارد و از مدیران این باشگاه خواسته اجازه جدایی او را طی چند روز آتی صادر کنند. به نظر می رسد این انتقال در نهایت با رقم 160 میلیون یورو نهایی شده تا کوتینیو بعد از نیمار به عنوان دومین بازیکن گرانقیمت تاریخ دنیای فوتبال برگزیده شود.

8. 9 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عثمان دمبله هم دو پاست هم دو دست

10. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بارسلونا، سه روز فرصت برای نه انتقال

پنچشنبه شب، نقل و انتقالات اروپا به اتمام خواهد رسید و ساعت در حالی برای بارسا تیک تاک می‌کند که این تیم هنوز ماموریت های ناتمام زیادی دارد.
    به گزارش "ورزش سه"، عثمان دمبله در نهایت پس از تلاش های فراوان از دورتموند راهی بارسا شد و آبی اناری ها به دنبال دو خرید دیگر هستند تا مشکل خط میانی شان را رفع کنند. کاتالان‌ها، دی ماریا و کوتینیو را مد نظر دارند که دو انتقال از نه انتقالی است که باید تا سه روز دیگر نهایی شود. این انتقال ها، در واقع قطعی نیستند؛ بلکه اولویت های باشگاه بارسلونا هستند و آنها کار سختی خواهند داشت؛ زیرا لیورپول تا به اینجا به هیچ وجه برای فروش کوتینیو کوتاه نیامده است.
    در مورد دی ماریا نیز پاری سن ژرمن مجبور به فروش اوست زیرا از سوی کمیته فیرپلی مالی تحت فشار است. اگر پاریسی ها، امباپه را به صورت قرضی و با بند خرید به خدمت بگیرند، بارسلونا شاید بتواند دی ماریا را بخرد.

خروجی ها اما بیش از لیست ورودی، لیست خروجی بارسلونا است که پربار است و هنوز هیچ اتفاقی در مورد آن رخ نداده است. بازیکن مهمی که در لیست فروش آنها قرار دارد، آندره گومس است که مورد توجه یوونتوس است و بیانکونری ها به دنبال جذب قرضی او هستند. همچنین وضعیت رافینیا نیز نامشخص است و فعلا تیمی برای خرید او اقدام نکرده است. با توجه به اینکه فصل جاری به جام جهانی منتهی می‌شود، والورده می‌خواهد تیمش را کمی خلوت تر کند و از همین رو، اردا توران و داگلاس را تحت فشار گذاشته که تیم را ترک کنند. به علاوه، منیر الحدادی، توماس فرمائلن و مارلون سانتوس نیز شرایطی مشابه دارند که در بارسا جایی نخواهند داشت و باید تا 4 روز دیگر از این تیم جدا شوند

12. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lordsajad7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

بارسلونا، سه روز فرصت برای نه انتقال

پنچشنبه شب، نقل و انتقالات اروپا به اتمام خواهد رسید و ساعت در حالی برای بارسا تیک تاک می‌کند که این تیم هنوز ماموریت های ناتمام زیادی دارد.
    به گزارش "ورزش سه"، عثمان دمبله در نهایت پس از تلاش های فراوان از دورتموند راهی بارسا شد و آبی اناری ها به دنبال دو خرید دیگر هستند تا مشکل خط میانی شان را رفع کنند. کاتالان‌ها، دی ماریا و کوتینیو را مد نظر دارند که دو انتقال از نه انتقالی است که باید تا سه روز دیگر نهایی شود. این انتقال ها، در واقع قطعی نیستند؛ بلکه اولویت های باشگاه بارسلونا هستند و آنها کار سختی خواهند داشت؛ زیرا لیورپول تا به اینجا به هیچ وجه برای فروش کوتینیو کوتاه نیامده است.
    در مورد دی ماریا نیز پاری سن ژرمن مجبور به فروش اوست زیرا از سوی کمیته فیرپلی مالی تحت فشار است. اگر پاریسی ها، امباپه را به صورت قرضی و با بند خرید به خدمت بگیرند، بارسلونا شاید بتواند دی ماریا را بخرد.

خروجی ها اما بیش از لیست ورودی، لیست خروجی بارسلونا است که پربار است و هنوز هیچ اتفاقی در مورد آن رخ نداده است. بازیکن مهمی که در لیست فروش آنها قرار دارد، آندره گومس است که مورد توجه یوونتوس است و بیانکونری ها به دنبال جذب قرضی او هستند. همچنین وضعیت رافینیا نیز نامشخص است و فعلا تیمی برای خرید او اقدام نکرده است. با توجه به اینکه فصل جاری به جام جهانی منتهی می‌شود، والورده می‌خواهد تیمش را کمی خلوت تر کند و از همین رو، اردا توران و داگلاس را تحت فشار گذاشته که تیم را ترک کنند. به علاوه، منیر الحدادی، توماس فرمائلن و مارلون سانتوس نیز شرایطی مشابه دارند که در بارسا جایی نخواهند داشت و باید تا 4 روز دیگر از این تیم جدا شوند
    به جای خرید مهاجم و هافبگ وینگر باید سری به سراغ دروازه بان و دفاع بزنه!
    الان یکی از این دوتا اگه بیان(ماریا و کوتینیو) نقطه ضعف نیمار یه جورایی تمام میشه با وجود دمبله و اینیستا و راکتیچ!!!!
    دفاع رو بچسب که خواب نمونی

14. 4 کاربر از lordsajad7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اختصاصی بارسا نیوز - به گزارش موندو دپورتیوو , رابرت فرناندز مدیر ورزشی بارسلونا در کنفرانس مطبوعاتی دیروز پاسخی صادقانه به سوالی در مورد نقل و انتقالات داد . او گفت " هدف من این است که یک بازیکن دیگر خریداری شود . اگر ممکن باشد 2 بازیکن " . او به اسم خاصی اشاره نکرد .

اما میدانیم اولین اولویت او کوتینیو است که انتظار میرود یک حرکت از سوی لیورپول صورت بگیرد چون باید زمان برای خرید جایگزین نیز به بارسلونا بدهند . نام دیگر همانطور که منابع موندو میگویند انخل دیماریا است . رابرت گفت اگر ممکن باشد و این صحبت او باید درک شود . تنها امکان خرید او از طریق تبادل بازیکن است . بنابراین باید یکی از بازیکنان والورده به پاری سن ژرمن برود تا دیماریا به نیوکمپ وارد شود .

بارسلونا نمیخواهد چیز زیادی به باشگاه فرانسوی که نیمار را گرفته است پرداخت کند و نمیخواهد مشکلات فیر پلی مالی برای بارسلونا ایجاد شود و در حال حاضر این میتواند مشکل هر دو باشگاه باشد . برای اونای امری با توجه به سن و وضعیت بازیکنان دو بازیکن بارسلونا یعنی گومز و توران میتوانند مناسب باشند . بدون تردید بازیکن پرتغالی در حال حاضر مناسب تر است .

همچنین مبادله آندره با دیماریا تصویر بدی نخواهد داشت .

- - - Updated - - -

16. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

وحید جان مرسی بابت زحماتت

یه پیشنهاد

پست های طولانی رو اگه بشه با Spoiler یا بصورت خلاصه و قرار دادن لینک در آخر خبر کار کرد فکر می کنم تاپیک خواناتر باشه

18. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وحید جان مرسی بابت زحماتت

یه پیشنهاد

پست های طولانی رو اگه بشه با Spoiler یا بصورت خلاصه و قرار دادن لینک در آخر خبر کار کرد فکر می کنم تاپیک خواناتر باشه
    قربانت دوست عزيزم

چشم حتما همينكاروميكنم

20. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •