یکی از خریدهای محتمل زمستان، مهاجم آرژانتینی اینتر، ماریو ایکاردی هست.
قدرت سرزنی و دریبلینگ خیلی خوبی داره، از همه مهمتر اینکه میتونه تو لیگ قهرمانان هم برامون بازی کنه.
.
یکی از خریدهای محتمل زمستان، مهاجم آرژانتینی اینتر، ماریو ایکاردی هست.
قدرت سرزنی و دریبلینگ خیلی خوبی داره، از همه مهمتر اینکه میتونه تو لیگ قهرمانان هم برامون بازی کنه.
.
حکم 9 سال زندان برای ستاره سابق رئال مادرید
روبینیو، ستاره سابق رئال مادرید و میلان، به اتهام تجاوز جنسی به یک زن، به 9 سال زندان محکوم شد.
روبینیوی 33 ساله متهم است که در سال 2013 به همراه 4 نفر دیگر، به یک زن آلبانیایی در یک باشگاه شبانه در میلان تجاوز کرده است. اکنون رسانه های ایتالیایی ادعا کردند که دادگاه او را در این اتهام گناهکار تشخیص داد و او را به 9 سال زندان محکوم کرد. او در آن زمان برای باشگاه میلان بازی می کرد. این بازیکن که زمانی با انتقال به منچستر سیتی، به گران ترین بازیکن تاریخ لیگ برتر تبدیل شده بود، در حال حاضر برای باشگاه برزیلی اتلتیکو مینیرو بازی می کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ملت دلی خوشی دارن یا خودشون رو زدن به اون راه ؟؟
4 تا پنالتی واسه رئال گرفته نشد فقط تو بازی با آتلتیکو !!!
بازی های قبل هم بماند ( اخراج احمقانه رونالدو تو سوپرکاپ و محرومیت 5 جلسه ای )
اگه اشتباه نکنم نزدیک به 9 امتیار رئال سر همین داوری از دست داد !!
حالا یکی دیگه ادعا داره
میگن وقتی بارسلونا داره با دپارتمان داوری دعوا میگیره سر پنالتی هیچوقت وارد بحثشون نشید
چون یه مسئله درون خانوادگیه و خودشون با خودشون حل میکنن![]()
تو بحث داوری واقعا دوستان اون وری دیگه انصاف روکلا فراموش کردن.یه گلتونو نگرفتن باشه سه امتیاز مال شما.حداقل ده تا پنالتی مسلم رو برا ما نگرفتن ولی من شخصا هیچمشکلی با این قضیه ندارم چون مشکل اصلی نتایج ما داوری نیست.
با دوستانی که فاجعه تاریخی داوری رو حماسه میدونن جایی برا بحث نمیمونه
Inter Milan striker Mauro Icardi has responded to reported interest from Real Madrid by saying he would not answer the phone if they called.
جدای از کل کل ، داورای اسپانیایی کلا نابودن . استاد لاهوز حداقل 4 تا پنالتی مسلم نگرفت بازی ایتالیا - سوئد و کلا تو بحث هند هیچ دانشی ندارن . امیدوارم متیو لاهوز و بوربالان و هرناندز و بقیه دوستان از قضاوت بازیای مهم ج ج و چمپیونز لیگ به واسطه اشتباهاتشون در لیگ محروم شوند . حق اینا بیشتر از قضاوت در لیگ اروپا نیست .
امید جان، یاد اون جملهی معروف افتادم: se queda![]()
من شخصا احتمال افتادن این انتقال رو خیلی خیلی کم میدونم.بعید میدونم اینتر حاضر بشه ایکاردیو واگذار کنه که با این کار تیم خودش عملا نابود میشه
اولا
هیچ تیم بزرگ اروپایی تو زمستان بازیکن از دست نمیده - تیم رو نبستن که وسط فصل ناقصش کنن
اونم مهاجم اصلی تیم رو
اینتر تقریبا واسه قهرمانی میجنگه - اگرچه آخر فصل همیشه یووه قهرمانه ولی اینتر شانس خوبی داره
تو این شرایط هیچوقت مهاجم نوکشون رو از دست نمیدن
دوما
بیاد که نیمکت نشین بنزما بشه ؟؟؟؟ اصلا فکرش رو هم نکنید !
مشکل ما نداشتن مهاجم نیست بلکه داشتن بنزماست
اول باید یه فکری به حال بنزما بشه![]()
مجسمهی جدید رونالدو که قرار هست تو موزهی باشگاه نگهداری بشه
این مجسمه رو Antonio Navarro Arteaga ساخته و خیلیها الان با مجسمهای از رونالدو که تو زادگاهش هست مقایسه میکنن
.
اینی که واسه موزه مادرید هست واقعا خیلی حرفه ای تره.
به غیر از شباهت عالی ( که البته توی موها میتونست بهتر کار بشه) شخصیت خوب و زاویه دید عالی براش در نظر گرفته شده که خیلی ماندگارش خواهد کرد.
+
مشکل اصلی اینه که این اقا واقعا خیالش خیلی راحته .مشکل ما نداشتن مهاجم نیست بلکه داشتن بنزماست
اخه زیدانم بخواد اینو نیمکت نشین کنه کسیو نداره بذاره جاش. این اضلا رقابت نداره.
من نمیدونم تاحالا ندیده بودم باشگاه تو این همه سال واسه مهاجم انقدر بی کفایتی به خرج بده.
یه سری میگن پرز میخواد بذاه واسه سال جام جهانی ولی من یادم نمیاد رئال انقدر تو فصل نقل و انتقالات بیخیال باشه حتی سال قبل جام جهانی.
به اضافه اینکه رئال واقعا باید از رونالدو نازاریو و نیسترروی و رائول و .... برسه به بنزما؟
+
این بیل بنده خدا اگه انقدر مصدوم نمیشد از همین هری کین و نیمار و .... یه سر و گردن بالاتره. چه کلاسی داره نشون میده.
Last edited by SA3EDLORD; 29-11-2017 at 01:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)