تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 91 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قرارداد کنته تا همون 2019 اعتبار داره ولی خیلی خوبه چون بالاخره اطمینان داریم فعلا نمیره و حداقل دو فصلی احتمالا هست
    در مورد دنیلو دیگه باز شاهکار نقل و انتقالاته. لوکاکوی دوم شد. البته دنیلو رو بقاپن باز بهتر از مورتا و به خصوص باکایوکو بودش!
    مشخصه عرضه ندارن ولی خب باز دفاع گوشه میشه پیدا کرد

موراتا هم الان یه دفعه توی همه خبرا بود که به چلسی خیلی نزدیک شده و داره نهایی میشه!
    من احتمال دادم شایعه ست ولی دیگه همه جا خبرشو گذاشتن و انگار داره خیلی جدی میشه
    اگه موراتا نهایی بشه باز میشه پیوند دنیلو و پپ رو فراموش کرد

اين لاين اپ تقريبا ميشه گفت براي فصل بعدمون خوبه ولي با دو - سه تغيير . مثلا ساندرو يا مندي به جاي الونسو --- كاراسكو يا دمبله به جاي پدرو --- به جاي موراتا ترجيحا اوباميانگ اگر نشد جهنم خودش بياد و اينكه اگر بشه با دو مهاجم بازي كنيم تا باكايوكو هم بياد تو زمين عالي ميشه

مثلا اين تركيب
    كورتوا

روديگر ----لوييز ----ازپيلي

كانته -----باكايوكو

ساندرو ---فابرگاس ------كاراسكو

هازارد ------ اوباميانگ

اگر مهاجمون اوباميانگ باشه بهترين تركيب براي اينكه برامون جواب بده توش همين تركيبه وگرنه اوبا تو پست مهاجم نوك نصف كارايي كه تو گوش ها داره رو نداره ! حالا شما حساب كن تو اين تركيب به جاي ازپيلي هم وان دايك ميبود !
    ترکیب دومیت دیگه خیلی رویاییه یعنی بیشتر شبیه فیفاست که من خودم همون توی اولین پنجره نقل و انتقالات همه رو کلا می خرم
    ترکیب اولی که توی عکس هست انگار بیشتر می تونه واقعی بشه و فقط دنیلو انگار منتفیه. هر چند موزس باید ترکیب اصلی می بودش
    بعد فک کنم باکایوکو آماده بشه فیکسه و فابرگاس احتمالا نیمکته ولی خب همون 2-5-3 هم واقعا برای چلسی مناسبه و تعداد هافبک ها هم بیشتر میشه
    کنته توی ایتالیا هم فک کنم با همین 2-5-3 بازی می کرد و بعضی بازی ها خوب جواب میده

2. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

#فوری
    چلسی در آستانه انتقال موراتا [دی مارتزیو، اسکای ایتالیا]

#فوری
    بنا به اعلام اسکای ایتالیا انتقال دنیلو به منچسترسیتی قطعی شده !

چلسی و رئال مادرید در مرحله مذاکرات پیشرفته برای انتقال موراتا قرار دارند. [فابریزیو رومانو]

از باشگاه خبر می رسد که با توجه به آمادگی و عملکرد خوب رمی در تمرینات اخیر او شانس باقی ماندن در ترکیب چلسی برای فصل بعد را پیدا کرده است .

رمی در تور پیش فصل چلسی حضور دارد .

مارينا گرانوفسكيا :( مارينا بيا برو چاييتو كم رنگ كن بابا !! تو خريد دنيلو موندي سليته خانم بعد امباپه رو پيشنهاد ميده !! از اون طرف حرف كونته از پيشنهاد اين سليته خانم هم خنده دار تره ! ) ( البته جاي شكي نيست اين متن زاييده ذهن خبرنگاران هستش ! كدوم عقل سالمي امباپه رو نميخواد براي تيمش )

"كونته به دنبال مهاجم نوكى ست كم تحرك ولى گلزن ، من امباپه را به او پيشنهاد دادم ولى او گفت دوست ندارد مهاجم نوكش به عقب برگردد و توپ بگيرد و براى خود موقعيت گلزنى ايجاد كند بلكه دوست دارد مهاجم نوكى كم تحرك داشته باشد كه خود را به خوبى در موقعيت گلزنى قرار مى دهد و از تك موقعيت ها استفاده مى كند"

4. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موراتا می تواند فوتبالش را در بریتانیا دنبال کند.

طرفداری- آلوارو موراتا و آنتونیو کونته سرانجام به هم خواهند رسید. چلسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است و موراتا احتمالا می تواند فصل آینده پیراهن تیم آبی پوش لندنی را به تن کند.
    به گزارش جانلوکا دی مارتزیو، چلسی و رئال مادرید در آستانه توافق نهایی بر سر آلوارو موراتا هستند و این بازیکن می تواند خرید چلسی در نوک خط حمله باشد. رئالی ها پیش از این از فروش موراتا به یونایتد خودداری کرده بودند. انتظار می رود کونته، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را به اتلتیکو مادرید بفروشد تا بخش مهمی از هزینه انتقال را بدست آورد. موراتا قبل از فینال لیگ قهرمانان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دیر یا زود برای کونته بازی خواهد کرد.
    در همین راستا دی مارتزیو می گوید پس از فروش موراتا، رئال مادرید به طور جدی برای خرید کیلیان ام باپه، پدیده باشگاه موناکو اقدام خواهد کرد و منتظر می ماند واکنش موناکو را نسبت به ارائه پیشنهادی نجومی ببیند.

پ . ن : با خرید موراتا هم مسخره خاص و عام میشیم بابت پولی ک قراره بدیم هم اینکه ب کارمون نمیاد ما مهاجم تراز اول میخوایم و موراتا با ارفاق ی مهاجم معمولی نسبتا خوبه فصل بعد صد در صد تو این پست ب مشکل میخوریم هم تو لیگ هم تو چمپیونز

موراتا 1- بازیش ثبات نداره چن تا بازی خوب چن تا بازی محو 2- بیشتر بازیها ک تو رئال گل زد نیمه دوم میومد تو زمین ک رئال معمولا جلو بود از حریف اونم مقابل تیمای ضعیف و متوسط زیدان بازیش میداد 3- امار گلزنیش تو یوونتوس ک فیکس بود اصلا خوب نیست 4- بازیشم ببینی میفهمی فینیشر خوبی نیست . مهاجم زهر داری نیست .
    Last edited by vahidreza2007; 19-07-2017 at 16:19.

6. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ادعای مارکا

ستاره رئال مادرید به چلسی نزدیک تر شد

آلوارو موراتا، مهاجم جوان رئال نه به میلان که احتمالا به چلسی خواهد پیوست.

به گزارش "ورزش سه"، هفته گذشته همه منتظر نهایی شدن توافق رئال و من یونایتد برای انتقال موراتا بودند ولی باشگاه مادریدی حاضر نشد از موضع خود کوتاه بیاید و یونایتد نیز قید خرید موراتا را زد. از نگاه شیاطین سرخ، پرداخت 90 میلیون یورو برای موراتا بسیار گزاف بود و در نهایت آنها اقدام به جذب لوکاکو کردند.
    موراتا که در تمرینات یپش فصل رئال حضور دارد، همچنان قصد دارد از رئال جدا شود و در حال حاضر دو پیشنهاد خوب از میلان و چلسی نیز برای وی رسیده است.
    در حالی که ابتدا گفته می شد شانس پیوستن موراتا به میلان بیشتر است، امروز مارکا ادعا کرد که مذاکرات بین چلسی و رئال پیشرفت زیادی داشته و موراتا با رقمی بین 80 تا 90 میلیون یورو به تیم آبی شهر اندن خواهد پیوست. طبق ادعای این منبع، چلسی علاقه زیادی داشت تا با 75 میلیون یورو موراتا را جذب کند ولی در نهایت تسلیم خواسته رئالی ها شد. موراتا سال 2014 با درخواست کونته راهی یوونتوس شد اما این مربی در اقدامی عجیب، هدایت یووه را رها کرد تا مربی تیم ملی ایتالیا شود. موراتا همواره گفته است که خود را مدیون کونته می داند و اگر انتقال او به چلسی نهایی شود، می تواند پس از سه سال به کار زیر نظر کونته مشغول شود.

8. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

روایت خنده دار کونته و فابرگاس از قهرمانی چلسی!

آنتونیو کونته و سسک فابرگاس، دو عنصر مهم قهرمانی چلسی در لیگ برتر امسال به شکل جالبی قهرمانی را با هم جشن گرفته اند.
    به گزارش "ورزش سه"، در کورس نفسگیر رقابت های این فصل لیگ برتر که در نهایت منجر به قهرمانی کونته و شاگردانش شد، تاتنهام نیز تا هفته های آخر به دنبال رقیب همشهری خود بود اما در نهایت شکست با یک گل برابر وستهام باعث مسجل شدن قهرمانی چلسی شد که کونته و فابرگاس در این زمان با هم و در رستوران به طور تصادفی مشغول تماشای بازی رقیب خود بوده اند. فابرگاس در آن مقطع به همراه خانواده اش در حال برگزاری جشن 30 سالگی خود بوده و کونته نیز در میز پشت سر آنها با خانواده برای صرف غذا به رستوران آمده بوده است.
    فابرگاس گفت: "زمانی که وارد رستوران شدم فکر می کنید چه کسی را پشت سرم دیدم؟ آنتونیو کونته سرمربی چلسی!" کونته گفت: "هسرم و دخترانم به لندن آمده بودند و من نیز نمی خواستم فرصت صرف شام را با آنها از دست بدهم برای همین به همراه آنها به رستوران رفتیم." فابرگاس ادامه داد: "پس ما با هم در یک رستوران نشستیم اما بدیهی بود که قادر به تماشای فوتبال نبودیم اما من در جریان اتفاقات بازی و نتیجه آن قرار می گرفتم.
    زمانی که وستهام یک گل به تاتنهام زد، من برگشتم و با دستانم نتیجه را به کونته نشان دادم." کونته گفت: "من فکر کردم فابرگاس می گوید که تاتنهام یک گل به ثمر رسانده پس در 25 بازی آخر بازی لب به غذا نزدم!"
    اما در پایان بازی و هنگامیکه فابرگاس خبر پیروزی تاتنهام را به کونته می دهد، این سرمربی ایتالیایی از شدت خوشحالی به سمت میز فابرگاس آمده و شادی خود را با وی و خانواده اش تقسیم می کند تا بدین ترتیب کونته و فابرگاس از قهرمانی تیمشان در لیگ برتر باخبر شوند.

10. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

واقعا خنده داره، احمقها حتی نتونستن تو خرید دنیلو هم یه تیم دیگرو شکست بدن و سیتی اومد هایجکش کرد ! فقط بازیکن هایی رو میتونن بگیرن که تیم دیگه ای دنبال خریدش نباشه مثل رودیگر و باکایوکو، من جای امنالو بودم با این بلایی که سیتی و یونایتد تو خرید دنیلو و لوکاکو سرم آوردن، خودم بلافاصله استعفا میدادم. البته خود من زیاد موافق خرید دنیلو نبودم چون گزینه های بهتری هست مثل ریکاردو پریرا و خوزه کانسلو، نلسون سمدو هم که مفت از دست دادن و بارسا خریدش، ولی مشکل اینه که اینا وقتی یکی رو نمیتونن بخرن، کلا بی خیال اون پست میشن مثل قضیه ساندرو که بعد منتفی شدنش، هیچ خبری در مورد پیشنهاد برای خرید دفاع چپ جدیدی نیست. چون صددرصد احتیاج داریم که وینگ بک چپ و راست بگیریم.
    Last edited by Barry Allen; 19-07-2017 at 18:37.

12. این کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ادعای اسکای؛ توافق چلسی و رئال برای انتقال موراتا

شبکه اسکای اسپورتس ادعا کرد که دو تیم رئال مادرید و چلسی برای انتقال موراتا به تواقق کامل دسته یافته اند.
    به گزارش "ورزش سه"، با توجه به اخبار روزهای اخیر به نظر می رسد رقم نهایی این انتقال در حدود 80 میلیون یورو باشد اما این شبکه معتبر ایتالیایی بدون ذکر رقم، اذعان داشت که این انتقال نهایی شده و به زودی رسمی خواهد شد.
    کونته زمانیکه هدایت یوونتوس را بر عهده داشت نیز علاقمند به جذب موراتا بود اما این بازیکن در تابستان سال 2014 و تنها چند هفته بعد از جدایی سرمربی فعلی چلسی راهی تورین شد. موراتا همچنین چند ماه پیش فاش کرد که تابستان سال قبل هم برای پیوستن به چلسی با کونته در ارتباط بوده اما با توجه به عدم تمایل رئال به فروش او، این انتقال انجام نشده است. امال با توجه به تمایل موراتا به بیشتر بازی کردن و نیمکت نشینی مداوم وی در رئال، به نظر می سد پروسه انتقال او به لندن نهایی شده باشد.

- - - Updated - - -

دو باشگاه بالاخره به توافق رسیدند.

طرفداری- آلوارو موراتا به زودی بازیکن چلسی می‌شود.
    به گزارش جانلوکا دی مارتزیو، پس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دو باشگاه به توافق رسیدند و حالا آلوارو موراتا تیم قهرمان اسپانیا را به مقصد تیم قهرمان انگلستان ترک خواهد کرد. کونته که فرصت کار با او در یوونتوس را از دست داده بود، حالا به نظر می‌تواند روزهای خوبی با مهاجم اسپانیایی داشته باشد.

14. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موراتا دیگه انتقالش تقریبا نهایی شده و دیگه حداکثر تا فردا فک کنم رسمی خبرش بیاد
    مبلغ هم انگار 70-75 پونده که هر چند زیاده ولی توی این بازار بد نیست و همین لوکاکو مثلا تقریبا 80 میلیون پوند براش پول دادن یا یه دفاع رو سیتی 50 میلیون پوند داد!
    حالا پولش که مهم نیست فقط امیدوارم بتونه توی چلسی جا بیافته و یه مهاجم درجه یک تبدیل بشه
    قبلا بحث کردیم ممکنه هر کدوم از لوکاکو ، موراتا ، اوبامیانگ و بلوتی توی چلسی هم جواب بدن هم جواب ندن ولی موراتا پتانسیل بالایی داره

اوبامیانگ رو من بیشتر ترجیح می دادم ولی موراتا هم خوبه و اگه کنته مهاجم با قدرت بدنی بالا می خواستش گزینه مناسبیه
    بعد تکنیکش هم از کاستا به مراتب بالاتره و خوبیش هم اینه که قابلیت بازی در وینگر هم داره و مثل کاستا نیست که فقط مهاجم نوکه
    فقط باید آمار گلزنیش رو بالاتر کنه. هر چند که از نظر زدن گل های حساس خیلی خوب عمل کرده و توی CL هم گل های حساسی زده
    خلاصه دیگه بین این گزینه ها باید یکی رو می گرفتیم و خرید خوبیه

دنیلو هم اگه دنبالش زیاد نرفته بودیم و بهش نزدیک نشده بودیم حیف نبود
    ولی الان که دنبالش رفتیم و سیتی قاپید دیگه خیلی حیف شد به خصوص اینکه میشد همراه با موراتا صد میلیون جفتشو گرفت
    حالا درسته بهش لرد میگن ولی به نظر من بازیکن خوبی بود
    وقت هم هست و می تونن حداقل یه وینگ بک بگیرن به خصوص بازیکنی که هر دو سمت هم بتونه بازی کنه

16. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در اينكه موراتا بازيكن تقريبا خوبيه شكي نيست و پتانسيل لازم رو داره ولي معلوم نيست تو ليگ انگليس جواب بده ! فقط ميشه اميدوار بود با يه دوره بدنسازي خوب و منطبق كردن خودش با شرايط بتونه خوب جواب بده برامون ! بشخصه منم اوباميانگ رو ترجيح ميدادم حداقل هيچ چي هم نداشت ميشد رو ضد حمله ها رو سرعتش حساب باز كرد يا كاش طوري ميشد هر دوشون رو ميشد خريد !

اقا ما تو هر دو جناح چپ و راست بازيكن ميخوايم اونم نه يكي دو تا بازيكن ! كسي مثل مندي و كانسلو ! يه هافبك وسط هم ميخوايم به نظرم البته اگر ماتيچ بره !

كاش ميشد به يه نحوي با يوونتوس سر معاوضه ماتيچ و ساندرو كنار اومد ! و ازاون طرف كانسلو رو براي جناح راست بگيريم ! از جوانانمون هم يه نفرو برا هافبك وسط بياريم !

18. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

راجع به موراتا تا وقتی خبر امضای قراردادش نیاد، مطمئن نباشید. دو روز پیش هم میگفتن دنیلو با چلسی تموم کرده، اینم بعید نیست لحظه آخر میلان بیاد موراتا رو هایجک کنه!
    صددرصد باید وینگ بک چپ و راست بگیریم، موزس به هیچ وجه نباید فیکس باشه فصل بعد مخصوصا جلوی تیمهای بزرگ که خیلی کم میاره، ریکاردو پریرا خوبه که تاتنهام دنبالشه برای جانشینی واکر، برن اونو بگیرن که حداقل ما هم یکبار طعم هایجک کردن رو بچشیم !! یا مندی رو بگیرن که انتقام دنیلو رو از سیتی بگیریم!

20. 3 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •