خب گردش کرده.مثلا بوده 1.9 زده یک.حالا یک و 2 که خیلی کمه فرقی نمی کنه.سرعت تو idm چند میده وقتی نزدیک 100 هست؟
خب گردش کرده.مثلا بوده 1.9 زده یک.حالا یک و 2 که خیلی کمه فرقی نمی کنه.سرعت تو idm چند میده وقتی نزدیک 100 هست؟
fiberhome an5506-04-b
مدل مودم ایته و فکر کنم یکی از به دردنخورترین مدل های چینب تو بازار باشه.هر کاری هم کردم نتونستم وارد تنظیمات مودم بشم
این سرویس با این ابونمان ماهی 60 تومن برای 99 درصد ملت اصلا ارزش خرید نداره انشااله در اینده قیمتش کاهش بیابه
برای اکثرا ترکیبی از سرعت + حجم + هزینه مهم نه یکیش مثلا 500 گیگ ماهانه با سرعت 100 کیلوبایت و همچنین سرعت 100 مگابیت با حجم 50 گیگ ماهانه ارزش نداره
الان من دارم با ماهی 29 تومن 2.4 ترابایت دانلود می کنم ( سرعتم هم 2.5 مگابایت هست راضیم )
آره جدى اين آبونمان رو هيچ جا حرفى ازش نزده و ماهى ٦٠ تومن هم مبلغ كمى نيست كه آدم نخواد بهش توجه كنه، اين آبونمان بخواد وجود داشته باشه بدرد نمى خوره و نمى ارزه اين سرويس.. من خودمم درخواست دادم ولى اگه اين مبلغ روش بياد حاضر نيستم انقدر هزينه كنم..
میشه بپرسم از کجا اینترنت گرفتین؟
میشه بپرسم از کجا اینترنت کرفتین؟
Last edited by pediashkavar; 22-05-2017 at 08:42.
میشه بپرسم از کجا اینترنتتون رو گرفتین؟
با شبانه نامحدود همراه اول که میشه ماهیانه 29 تومن دوست عزیز ( 1 شب تا 11 صبح )
سلام
الان روی دیوار بلوک ما این جعبه ONU یا Optical Network Unit نصب شده. (بلوک ما 24 واحدی هستش)
سوالم این هستش که الان این فیبر هستش؟ یعنی فیبر رو تا ساختمان ما کشیدن؟ از این میشه سرویس تانوما گرفت؟
این هم جعبه تلفن عادی که کنار این ONU وجود داره:
![]()
۲.۴ ترابایت رو کجا ذخیره میکنی؟!
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (2 کاربر عضو شده و 1 مهمان)