تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 49 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 490

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون Sony 55X8500D 4k HDR With Android TV

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با یک بررسی سریع, 8 یا 10 بیت بودن ربطی به 4K ندارد.یک نگاه بنداز: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - - - Updated - - -
    ظهور Ultra HD و یا همان رزولوشن ۴K علاوه بر افزایش فریم ریت موجب افزایش عمق رنگ در تلویزیون های مختلف شده و حالا در بهترین حالت ممکن، تمامی نمایشگرهای موجود میتوانند از رنگ های ۱۰ و ۱۲ بیتی پشتیبانی کنند. این مقدار در زمان رزولوشن Full HD به ۸ بیت میرسید که بسیار کم بود! در واقع با افزایش ابعاد نمایشگرها، تصایور بزرگتر میشوند و برای با کیفیت شدن تصاویر ۴K به رنگ های بیشتری نیاز داریم تا تصاویر زنده تری را ببینیم. مقاله لینک زیر رو بخونی می بینی که ریط داره.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون لینکی که گذاشتی در مورد HDR هست و ارتباطش با عمق رنگ . این بررسی هیچ ارتباطی با کیفیت تصویر و رنگ در 4k نداره بهتر هست که از مخلوط کردن مباحث مختلف خودداری کنیم .

تلویزیون های 4k توانایی نمایش تصاویر با وضوح بیشتر و گستردگی رنگ بیشتری را دارند اصلا مبنای تولیدشون همینه واگر نه که باید گفت توجیه تولیدشون چیه؟
    Last edited by s.hossein45; 15-04-2017 at 14:15.

2. این کاربر از s.hossein45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

در مجموع کیفیت تصویر x8500 بهتره وهمچنین روشنایی تصویر ولی w800 مشکی بهتری داره و سه بعدیه البته این اختلاف ها زیاد نیست
    خیلی برام مهمه که بدونم 8500 کثیفی پنل داره یا نه ؟ بخصوص در زمان پخش فوتبال و حرکت دوربین به چپ و راست . لطف میکنید ضمن بررسی دقیق پاسخ بدید ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

W800ا باید رو بیشترین روشنایی تنظیم بشه تا کیفیت خوبی رو داشته باشه هر کی هم بخره کیفیت تصویرش رو می پسنده با قیمتی که داره
    من خودم دارم.حقیقتش قبل از خرید با استناد به rtings تردید داشتم بین این مدل و سامسونگ h6400 که اونم سه بعدی و باقیمتی معادل سونی .والبته تو rtings با امتیاز بالاتر خصوصا به خاطر روشنایی بیشتر تصویر.که البته این مدل سامسونگ فقط تو بانه پیدا میشه ولی سونی رو میشد دید از هر فروشنده ای که میپرسیدم میگفت سونی بهتره و هیچکس به کم بودن روشنایی اشاره نمیکرد.بالاخره سونی گرفتم.و از کیفیت تصویرش راضیم.(خیلی هم حساسم و هر جا تلویزیون روشن ببینم به تصویرش دقت میکنم!)روشنایی رو هم وقتی تا آخر میکنم واقعا خوبه.فقط تو سه بعدی روشنایی به طرز محسوسی کم میشه.نمیدونم این مشکل سونی یا نه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

ظهور Ultra HD و یا همان رزولوشن ۴K علاوه بر افزایش فریم ریت موجب افزایش عمق رنگ در تلویزیون های مختلف شده و حالا در بهترین حالت ممکن، تمامی نمایشگرهای موجود میتوانند از رنگ های ۱۰ و ۱۲ بیتی پشتیبانی کنند. این مقدار در زمان رزولوشن Full HD به ۸ بیت میرسید که بسیار کم بود! در واقع با افزایش ابعاد نمایشگرها، تصایور بزرگتر میشوند و برای با کیفیت شدن تصاویر ۴K به رنگ های بیشتری نیاز داریم تا تصاویر زنده تری را ببینیم. مقاله لینک زیر رو بخونی می بینی که ریط داره.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون لینکی که گذاشتی در مورد HDR هست و ارتباطش با عمق رنگ . این بررسی هیچ ارتباطی با کیفیت تصویر و رنگ در 4k نداره بهتر هست که از مخلوط کردن مباحث مختلف خودداری کنیم .

تلویزیون های 4k توانایی نمایش تصاویر با وضوح بیشتر و گستردگی رنگ بیشتری را دارند اصلا مبنای تولیدشون همینه واگر نه که باید گفت توجیه تولیدشون چیه؟
    دوست عزیز لینکی که اشاره کردی ناقض نظر من نیست من گفتم 10 یا 8 بیت بودن ربطی به رزولوشن 4K یا full hd نداره و ممکنه یک پنل full hd بتونه 10 بیت هم باشه یا به عبارت صحیحیتر ورودی 10 بیت رو ساپورت کنه.اشاره میکنه که با ورود 4K ضرورت افزایش بیت به 10 بیشتر اساس شد.نه اینکه 10 بیت تو ذات 4K باشه.

6. این کاربر از reza1348_rezareza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

مثل سرعت ۲۲۰ کیلومتریه که الان ماشین ها میتونن برن آیا کسی از این سرعت استفاده میکنه؟؟؟؟
    کیفیت فور کی و یا بیشتر برای چشم انسان قابل تشخیص نیست شاید کاربرد دیگه ایی داشته باشه مثلا برای زوم کردن

Sent from my D6502 using Tapatalk
    نه این درست نیست که کاملا برای چشم انسان محسوس نباشه و تشخیص ندیم، این مورد زمانی هستش که شما واحد پیکسل بر اینچ تصویرتون PPI از یک حدی بالاتر باشه ! همین الانش هم تلوزیون های 4K اندازه 49 را اگر از فاصله نزدیک ببینی کاملا پیکسل ها قابل مشاهده هستند این مورد زمانی خودش نشون میده که تلوزیون شما ابعاد بزرگتری داشته باشه برای مثال یک تلوزیون 100 اینچی فول اچ دی کاملا تصویرش شطرنجی هستش ! و با رزولوشن 4K و پخش محتوای 4k اوضاعش بهتر میشه .
    موردی که شما میفرمایید برای گوشی ها با صفخه های کوچک محسوسه مثل گوشی Sony z5 Premium که بالای 800 پیکسل در هر اینچ هستش. الان دیگه محتوای 4k هم در دنیا زیاد شده، گوشی ها که الان چند سالی 4K فیلم برداری میکنند، بعضی سایت های دانلود فیلم در ایران کیفیت 4K هم اضافه کردند. خارج ایران هم که دیگه Netflix و youtube محتوا 4k فراوان دارند.
    دنیا به سمت 8K داره میره و نمونه های فیلم هاشم در Youtube ولی چون زیرساخت هاش کاملا فراهم نشده هنوز تجاری عرضه نشده . 2030 به صورت برادکست پخش میشه

8. این کاربر از solsoln بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان تی وی من خودبخود کانالهاش میریزه به هم
    تا الان دوبار اتفاق افتاده کانالها هم سخته تک تک جابجا کردن...مجبور میشم از اول اسکن کنم تا ترتیب کانالها از اول چیده بشه

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

دوستان تی وی من خودبخود کانالهاش میریزه به هم
    تا الان دوبار اتفاق افتاده کانالها هم سخته تک تک جابجا کردن...مجبور میشم از اول اسکن کنم تا ترتیب کانالها از اول چیده بشه
    برای منم همین مشکل رو داره
    البته احتیاجی به اسکن مجدد نیست میتونید خودتون اونارو مرتب کنید

11. این کاربر از rmb_ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

دوستان واسه آپدیت خود تلویزیون که به نت وصل میشه اما ارور میده و آپدیت نمیکنه. از روش دوم انتقال با USB میخوام استفاده کنم. توی سایت 3 تا کشور رو برای آسیا انتخاب کرده که من asia pasfic یا همچین چیزی رو گذاشتم دانلود شه. کسی تا الان اپدیت کرده ؟ ورژن برنامه 535 میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

دوستان واسه آپدیت خود تلویزیون که به نت وصل میشه اما ارور میده و آپدیت نمیکنه. از روش دوم انتقال با USB میخوام استفاده کنم. توی سایت 3 تا کشور رو برای آسیا انتخاب کرده که من asia pasfic یا همچین چیزی رو گذاشتم دانلود شه. کسی تا الان اپدیت کرده ؟ ورژن برنامه 535 میشه.
    همون آسیا پاسفیک درسته ولی نصب نکن احتمالا تا چند روز دیگه اندروید 6 منتشر میشه

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

همون آسیا پاسفیک درسته ولی نصب نکن احتمالا تا چند روز دیگه اندروید 6 منتشر میشه
    ما که الانم اندروید ۶ هستیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •