تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 61 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 607

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2016-2017

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر سال پیش یا سالیان پیش زمانی که ویکتور موزس به صورت قرضی بین تیم های مختلف شوت میشد به طرفداران چلسی میگفتید این بازیکن روزی ستاره چلسی خواهد بود احتمالا از خنده غش میکردند!
    اما حالا دون آنتونیو از موزس هم یک قهرمان ساخته !

چند نمونه از حرکات تاثیرگذار موزس در بازی برابر یونایتد را با هم میبینیم.
    چند نمونه از قطع توپ,پاس کلیدی و حرکات شاخص او هم در فاز دفاع هم حمله.

2. 6 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تیبو کورتوا، سنگربان بلژیکی چلسی، طی اظهار نظری عجیب عنوان کرد که تمرینات تیم چلسی زیر نظر آنتونیو کونته کمی حوصله سر بر است.

اخبار حاکی از آن است که سرمربی ایتالیایی و جدید چلسی در زمان زیادی از تمرینات، بازیکنان را مجبور می کند که فیلم های آموزشی و تاکتیکی را تماشا کنند.

کورتوا گفت: «ما زمان زیادی را صرف تماشای فیلم های مورد نظر کونته می کنیم و در بعضی مواقع این موضوع برای ما خسته کننده می شود؛ البته برایمان خیلی مهم است که بتوانیم دستورات او را به درستی انجام دهیم. کونته از لحاظ غذایی، نوشیدنی و کلیه مسائل مربوط به تغذیه، روش جدیدی را در تمرینات ما اعمال کرده است.

کونته در بدو ورود تصمیم گرفت تا به سرعت تاکتیک ها و شرایط مورد نظر خود را در تیم حاکم کند؛ به همین دلیل از ما خواست تا با تماشای این فیلم ها، افکار مورد نظر او را بهتر درک کنیم. این اتفاق باعث می شود تا بتوانیم از نظر تاکتیکی پیشرفت کنیم و به خواسته های او نزدیک شویم.»

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض پدرو: دوران خوشی را در چلسی تجربه می کنم

پدرو در ابتدای تابستان سال قبل از بارسلونا به چلسی پیوست و موفق شد در دیدار این هفته تیمش برابر منچستریونایتد نیز گلزنی کند.
    بازگشت به بارسلونا در تابستان:
    «در رابطه با بازگشت به بارسلونا با جوزپ بارتومئو، ریاست این باشگاه صحبت کردم؛ اما باید اعتراف کنم که بازگشت به جایی که در گذشته بودید، کار دشواری است؛ البته همیشه گفته ام که خاطرات بسیار خوبی در بارسلونا دارم.»

فعالیت زیر نظر مورینیو در فصل ابتدایی:
    «زمانی که به چلسی ملحق شدم و زیر نظر او تمرین کردم، نظرم نسبت به این سرمربی پرتغالی تغییر کرد؛ زیرا او همیشه با من روراست و صادق بود.»
    شرایط فعلی در چلسی:
    «زمانی که بازی می کنم احساس بسیار خوبی دارم. برای هر بازیکنی اهمیت دارد که بخشی از تیم باشد و بتواند با گلزنی در پیروزی های تیمش سهیم باشد. در حال حاضر از لحاظ جسمانی نیز شرایط خوبی دارم و دوران خوشی را در چلسی تجربه می کنم.»
    Last edited by hossein blak; 25-10-2016 at 21:16.

5. 4 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکشنبه عجب بازیی بود تا حالا همه جوری بردی دیده بودم ولی با اختلاف 4 گل مقابل منچستر نه
    خود مورینیو هم فک کنم توی چلسی بهترین بردش مقابل منچستر 3 بر 1 بودش
    چند روز از بازی گذشته و نمیشه دیگه چیز خاصی گفت و واقعا عالی بودیم...

الان تازه می فهمیم که باخت بد مقابل آرسنال برامون نکته مثبت داشت و بعد از اون تیم متحول شد
    جالبه توی چند پست در مورد این اشاره شد که کسانی که می گفتن دفاع سه نفره جواب نمیده و .. ولی به این اشاره نشد که در مورد کنته چیا نمی گفتین و به آبراموویچ درخواست داده بودین همین فرداش دیگو سیمئونه رو بیاره
    از اول تاپیک هم من همش از کنته تعریف کردم و مشخصه مثل ایتالیایی های دیگه به دردمون می خوره
    در مورد سیستم سه دفاعه اونم خوب داره استفاده می کنه و هر چند به تیمی بازی کنیم که وینگرهای قوی داره ممکنه به مشکل بخوریم ولی کنته با تجربه بالایی که توی این سیستم داره فعلا خوب داره استفاده می کنه

من هنوزم با سیستم هایی مثل 2-5-3 که دوستان می ذاشتن که ویلیان و هازارد گوشه بودن و با دو مهاجم نوک بازی می کردیم مشکل دارم و این سیستم 3-4-3 با اون خیلی فرق داره
    توی حمله که قشنگ همه هافبک ها می تونن جلو برن و بعد برای زمان دفاع هم سیستم می تونه 1-4-5 بشه و این خیلی خوبه
    موسز که فعلا برای پیستون راست خیلی خوب بوده و فیکس شده و آلونسو هم به نظرم توی حمله خوبه به خصوص به خاطر پاسور بودنش و فقط توی دفاع باید بهتر بشه
    در مورد دفاع وسط هم اگه زوما برگرده جای کیهیل بازی کنه وضعیت بهتر میشه هر چند کیهیل دو سه تا بازی نسبت به بازی های قبلی فصل بهتر بوده

+

امشب توی جام اتحادیه با وستهام بازی داریم که این تیم وضعیت خوبی نداره
    به نظر میاد که از بازیکنای ذخیره بیشتر استفاده بشه
    جای امیدواری داره که بازیکنایی مثل چالوبا و باتشوای استفاده بشن

7. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب بازي رو باختيم و از جام اتحاديه حذف شديم كه به نظر اتفاق خوبي براي تيم هست امسال اصلا نيازي به حضور در جام هاي متفرقه نداريم فقط حضور قدرتمند در ليگ و قرار گرفتن تو جمع چهار تيم وگرفتن سهميه و تقويت نقاط ضعف تيم تو ژانويه و تابستان بعدي !

اميدوارم تو حذفي هم يه جورايي بكشيم كنار تا تمركز اصلي تيم رو ليگ باشه !

اين بازي ميشد راحت به نبود ستاره اي مثل موزسس اشاره كرد و به باز يبي اثر ويلياني كه دوستان سنگش رو به سينه ميزدن يا اسكار كه قشنگ تيم رو 10 نفره كرده بود با بودنش تو زمين ! يا باتشوايي كه اصلا خوب نبود و حيف پولي كه براي اين داديم !

اينا هم خيلي بد بود و هيچ اميدي بهش ندارم !

پا قدم تري هم بازم برامون بد بياري اورد تري قهرمان و كاپيتان تيممون هستش درست ولي ديگه وقت خدا حافظيشه و يه جورايي شده مثل اون دو تا قهرمان توي كارتون باب اسفنجي ول مگمن و پسر صدفي با كيهيل قشنگ اين زوج هنري رو تشكيل دادن !

9. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Demba Ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

یه بازی فوق العاده دیگه با دفاع سه نفره و عملکرد فوق العاده ای دیگه از موزس و کاستا و آزارد. تنها نکته منفی بازی، به زمین اومدن ایوانویچ بود که البته امیدوارم به جز همین شیش هفت دقیقه آخر بازیا بیشتر تو زمین نبینیمش.

11. 3 کاربر از Demba Ba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بازی فوق العاده و نتیجه عالی. این تیم با اضافه شدن دو دفاغ و یک هافبک خلاق و با حضور کنته عزیز بدون شک مدعی اصلی تمام جامها خواهد شد.یه نکته جالب از استاد مورینیو .جناب استاد در حالی که ماتا بهترین بازیکن فصل چلسی شده بود با اومدنش به خاطر عدم اعتقاد به بازیش از تیم کنار گذاشت و الان تو منچستر همین بازیکن تبدیل به کلیدیترین بازیکن و گزینه اصلی کاپیتانی شونه.خدا وکیلی خودشم نمیدونه با خودش چند چنده.اصلا باور کنید یه چیزی میزنه جدیدا در غیر این صورت این رفتارهای متناقضش اصلا قابل توجیه نیست.فکر رفتاراش با دبروین لوکاکو فیلیپه لوییس و چندین نفر دیگه ادم ازار میده.خدا به طرفداران یونایتد صبر بده
    البته تو بزرگ بدن و مهم بودنش تو تاریخ باشگاه هیچ شکی نیست ولی بدون شک مورینیوی سالهای اخیر هیچ شباهتی به مورینیوی قبل ریال مادرید نداره و از اینکه از دستش راحت شدیم واقعا خوشحالم و امیدوارم منچسترم به خاک سیاه بنشونه

13. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

سلام

برد خوبی بود . حریف رو کاملا خنثی کرده بودیم . این سیستم 3 دفاعه خیلی خوب جواب داده . تیم های حریف رو سر در گم کرده . به قول دوستمون کنته از 2/3 تا دفاع که خدای سوتی بودن ، یه همچین خط دفاعی ساخته که الان 4 بازیه گل نخوردن .

افسوس که توی شرایط بدی به لیورپول و آرسنال خوردیم . وگرنه با این تیم آرسنالو که مطمئنا زمین گیر میکردیم . برد منچستر در بهترین زمان ممکن بود .
    موسز فوق العادست . توی دفاعی عالیه . فقط خدا کنه کنته تغییرش نده . عالیه این بشر . کاملا در خدمت تیم

آلونسو بد نیست . نباید به این راحتیا دریبل بخوره .
    کانته جواهره . هرچی بگم کم گفتم . یه لحظه مقایسش کنید با رامیرز !! نه نه قابل مقایسه نیست . ماتیچ عالیه . به قول خوزه مثل مرد عنکبوتیه . اصلا نمیشه از این بشر توپ گرفت .

فقط به یه دفاع مطمئن نیاز داریم که کیهیل رو هدایت کنیم روی نیمکت . که اینم با برگشتن زوما حل میشه . لوییز داره خوب جواب میده .
    در مورد خط حمله دلم نمیاد کسی جای کوستا بازی کنه اما کوستا توی حرکات پا به توپ زیاد جالب نیست . معمولا نصف توپایی که وسط زمین میگیره رو از دست میده . پشت محوطه جریمه و کناره ها معمولا توی نبرد های 1 به 1 یا 1 به 2 میبازه . توی تک به تکا زیاد مطمئن نیست . اما دقیقا زمانی که فکرشو نمیکنه گل میزنه . در کل اگه این نواقص رو رفع کنه به راحتی آقای گل میشه . نسبت به اوایل فصل و فصبل قبل خیلی بهتر شده . الکی جنگ و دعوا راه نمیندازه . فوق العاده دوست داشتنی شده . اما در کل دوس دارم برای فصل بعد یه فوروراد تاپ در کنار کوستا داشته باشیم .

پست بعدی که بازیکن نیاز داریم ، پست ویلیان و پدرو هست . به نظرم میشه با فروش ویلیان یه وینگر تاپ گرفت برای اونجا . بازی ویلیان رو اصلا دوس ندارم . حرکات کاملا پیشبینی شده و بی هدف . فکر نمیکنم بازیکنی باشه که بتونه زیاد روی نیمکت طاقت بیاره . پدرو میشه نگه داشت .

کنته استاد بازی گرفتن از بازیکناست . به شخصه الان پدرو رو ترجیح میدم به ویلیان .
    میشه با کمی دقت با نتایج پر گل برنده شیم . نباید این موقعیت ها رو از دست بدیم . توی محوطه جریمه به هماهنگی بیشتری نیاز داریم . الان 90 درصد گل هامون روی حرکات فردی زده میشه .

الان به راحتی میشه گفت که به فابرگاس - ویلیان - ایوانوویچ - میکل - اسکار نیازی نداریم و میتونیم با فروششون ترکیب وحشتناکی درست کنیم .

15. 5 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به قول کانال چلسی:

"نخوابيدن هاى بعد بازى با آرسنال جواب داد. راه حلى كه دنبالش بودى رو پيدا كردى. مرسى آنتونيو كونته."

"من همش میگفتم مورینیو دیگه رفته ولی من آلزایمر ندارم که زحمتاشو فراموش کنم. مورینیو هم آلزایمر نداره، خودشو زده به فراموشی، پس ما هم فراموش میکنیم .
    آقای خاص فراموش کرده سیزدهم جدول بعد اون همه تحقیر هنوز یکی از ما بود و تا آخرش باهاش بودیم حالا منچستریا که صفحه های مجازیشون پره فحش به مورینیو هست حالا شدن بهتر از ما
    خداحافظ آقای همیشه خاص"
    Last edited by jb.NY; 31-10-2016 at 09:06.

17. 3 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره کنته ترکیب ایده آل رو پیدا کرده و تیم واقعا عالیه
    فک کنم ترکیبو هم فعلا دست نزنه تا همین روند ادامه پیدا کنه
    جالبه از موقعی که موسز و آلونسو فیکس شدن و گوشه بازی می کنن همه بازی ها رو بدون گل خورده بردیم و اون بازی جام اتحادیه ترکیب فرق داشت

منم موافقم که حتی پدرو که یه مدت بد بودش الان جواب داده و بهتره ترکیب اصلی اونو استفاده کنه
    به نظر میاد اسکار که همین ژانویه باید فروخته بشه چون توی سیستم 3-4-3 جایی نداره و فقط وینگر باید استفاده بشه که اصلا به این پست نمی خوره
    وینگر راست هم گزینه برای خریدش زیاده که از بازیکنای فعلی هم بهتر و ژانویه شاید بتونیم بازیکن برای این پست بگیریم

نکته منفی تیم فقط اینه که ایوانوویچ مصدومیتش خوب شده
    عجیبه توی پیستون راست داشت بازی می کرد و اصلا بازیکن این پست نیست و حالا یه موقع خواست تعویضی استفاده بشه دیگه فوقش دفاع وسط
    موسز فعلا عالیه ولی یه موقع غایب بودش باید جایگزین خوب براش داشته باشیم که در حال حاضر شاید فقط آزپلی رو داریم که اونم بیشتر دفاعیه و بازیکن نیست که همش در حال رفت و برگشت باشه
    در کل تیم عالیه و بازی های بعدی هم با اورتون و میدلزبرو بازی داریم که اون دو تا رو هم ببریم دیگه شاید صدر هم رفته باشیم...

19. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •