من یک جا خوندم استفاده از netmetal نیاز به مجوز از تنظیم مقررات داره
راسته ؟
من یک جا خوندم استفاده از netmetal نیاز به مجوز از تنظیم مقررات داره
راسته ؟
دروغه ! چیکار مجوز داره اخه ؟![]()
حذف شود.با تشکر
Last edited by محمد7966; 25-12-2018 at 14:17.
سلام
تقریبا حدود 2 ماه پیش بود که تنظیمات پریده بود و اگر یادتون بیاد این مکالمه های بین من و شما سر تنظیم میکروتیک بود.اوایل خوب بود و مشکلی احساس نمیکردم ولی این اواخر خیلی افتضاح شده بود،قطعی داشتم ،تایم اوت و پینگ بالا تا اینکه امروز کارشناسش اومد و گفت دکل رو اشتباهی انتخاب کردی با اینکه من اون موقع رفتم تک تک دکل ها رو نگاه انداختم تا ببینم کدوم سیگنالش از همه قوی تره.و دکلی که امروز انتخاب کرده بود رو اون موقع ندیده بودم.اینم بگم دکلی که امروز کارشناس انتخاب کرده بود تقریبا بین 30 تا90 درجه اختلاف داشت با دکلی که من انتخاب کرده بودم.
1-میخوام ببینم این کارشناس چی زده که دکل امروز یهو سبز شده؟؟آیا باید فرکانس خاصی یا چیز خاصی بزنیم تا دکل های مورد نظر رو ببینم یا عین بلوتوث موبایل که هر دستگاه اطراف خودشو اتوماتیک میبینه این رادیو میکروتیک هم اتومات میبینه؟؟
2-یه چیزی هم بهش گفتم که جوابش برام عجیب بود:بهش گفتم اون موقع قوی ترین سیگنال رو انتخاب کردم گفت قوی ترین سیگنال ملاک نیست!درست گفته ؟؟
3- یه چیز دیگه بگم آیا اسم دکل ها رو راحت میتونن تغییر بدن شرکت ها یا نه باید همیشه ثابت باشه؟
Last edited by محمد7966; 25-12-2018 at 15:17.
اول اینکه برای جستجو دکل ها یک رنج جستجو وجود داره اگه رنج کاملی از فرکانس ها رو برای جستجو انتحاب نکنید ، طبیعتا یک سری از دکل ها رو نمی بینید.
دوم ، قوی بودن سیگنال باعث برقراری با کیفیت تر میشه ، اما مسئله دیگه ای که میتونه این میان باشه اینه که دکل مورد انتخاب با وجود داشتن سیگنال بسیار قوی اما پهنای باند کافی برای اتصال شما را نداشته باشه و دکل دیگری که ممکنه کمی سیگنال ضعیف تر داشته باشه اما برای مصرف شما تدارک دیده شده باشه ، پهنای باند مورد نیاز برای استفاده شما در آن تدارک دیده شده باشه.
که من به خاطر دارم مشکل قطعی خودتون رو ضعیف بودن سیگنال عنوان کردین و نه کمبود پهنای باند.
سوم . بله اسم دکل ها رو میتونن به سادگی تغییر بدهند اما مک آدرس اون ها معمولا ثابته ، هرچند که قابل تغییر هست امامعمولا تغییر پیدا نمیکنه و شما میتونید دکلتون رو با استفاده همزمان از اسم و مک آدرس شناسایی کنید.
اگر زاویه دکل بسیار متفاوت است ، میبایست حتما رادیو شما به سمت دکل تنظیم شود.
این رنج فرکانس رو در کدام قسمت محیط وینباکس باید انجام داد؟
در اینترفیس - وایرلس ، وارد تنظیمات کارت هوایی رادیو شوید.
ابتدا باید وضعیت فرکانس رو در حالت Super Channel بگذارید تا محدودیت های اعمال شده فرکانسی در کشور های مختلف از روی رادیو برداشته بشه .
بعدش در بخش اسکن لیست بهتره وضعیت Default را تغییر داده و رنج فرکانس مورد نظر خود را بصورت دستی وارد نمایید.
![]()
یه چیزی رو لفظا اشتباه میگم و اون اینه که لفظ دکل رو میگم درصورتی که به جای دکل ،باید لفظ فرستنده رو بگم چون دکل مک آدرس نداره و فقط وسیله ای که آنتن ها روش نصب میشن.درست میگم؟
2-آنتن میکروتیک رو قبلا تابستون قبل از دزدیده شدن در جهت 90 درجه دایره مثلثاتی بود،الان آنتن جدیدمون در جهت 45 درجه است تقریبا.الان من از کجا باید بدونم شرکت ها فرستنده هاشون رو روی کدوم دکل قرار میدن؟؟
3-زمانی که یک فرستنده رو انتخاب میکنم اگرفرستنده شرکت ما باشه اتومات کانکت میشد ولی اگه مربوط به یک شرکت دیگه باشه ارور میداد.میخواستم بدونم شرکت ها چه چیزی رو تنظیم میکنن تا به هرکسی اجازه دسترسی ندن؟ اگر حافظه ام اشتباه نکنه من لفظ ev دیدم تو کانفیگ کردن میکروتیک.این ev چیه
باید از متخصص نصب شرکت سوال کنید ، اونها مختصات دقیق رادیو های سرویس دهندشون رو میدونن ، طبیعتا در جهت درست نیز رادیو شما رو تنظیم میکنن تا به دکل دید مستقیم داشته باشه.
در مورد دکل بله همینطوره ؛ فرستنده نیز لفظ اشتباهی هست چون رادیو های شرکت اینترنت نیز همزمان کار ارسال و دریافت را انجام میدهند و همون کلمه رادیو بنظر مناسبتر است.
3. ممکنه مک فیلترینگ فعال کرده باشند و به غیر از اون ممکنه شرکت های دیگه به روی رادیو هاشون ، دقیقا مثل شبکه هوایی خانگی ، رمز گذاشته باشند و شما تنها با دانستن رمز خواهید توانست متصل شوید.
نمیدونم منظورتون از ev چی هست و مخفف چه چیزیه ، آیا عامیانه نصاب شما از این کلمه استفاده کرده و یا اینکه آن را در تنظیمات میکروتیک مشاهده کردید .
در هر صورت نیاز به توضیح بیشتر از سمت شماست
ببخشید اشتباه از سمت من بود،nv منظورم بود که اشتباهی ev نوشتم،nv جایی خوندم یک ویژگی مخصوص رادیوهای میکروتیک و مثلا روترهای سیسکو این ویژگی رو ندارند
اما در مورد رمز ،من 2 ماه پیش هم چک کردم اصلا شرکت برای رادیوش رمز نگذاشته بوده.حالا با این جساب یعنی هر کسی میتونه وصل بشه به آنتن ؟؟البته اگر لیست مجاز مک آدرس رو ثبت نکرده باشه
3-یه سوال درباره آی پی دادن دارم.آی پی روتر من 192.168.0.1 هست و رادیو میکروتیک 192.168.1.1 هست.یعنی اگر اشتباه نکنم آی پی روتر من در کلاس c هست و رادیو میکروتیک در کلاس d
اولا این آی پی ها به صورت دیفالت رو دیوایس ها بودند یعنی یا خود کارشناس اومده بهشون آی پی داده؟؟ به نظر میاد دیفالت خود دیوایس ها هستند.درسته؟
4-میشه به صورت خلاصه یه توضیحی بدید که شرکت ها چطور رادیوهای خودشون و مشترکین رو به هم مرتبط میکنند منظورم از نظر تنظیماته؟؟مثلا یک شرکتی قراره یک رادیویی رو نصب کنه روی دکلی و مثلا چندتا مشترک هم داره،خب رادیو خود شرکت باید از چه مدلی باشه تا بتونه مثلا 10 تا مشترک یا هر چند مشترکی که داره رو ساپورت کنه؟؟
البته قبلا سایت زیر رو نشونتون داده بودم.اگر همین سایت رو تایید میکنید خوب توضیح داده که هیچ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سناریوی دیگه پیاده میکنیم.فرض میکنم شرکت 10 تا مشترک داره الان یک مشترک جدید بهش اضاف شده،خب باز باید چه تنظیماتی در رادیوی خودش انجام بده تا اون مشترک جدیدش بتونه به رادیوی خودش وصل بشه؟؟یعنی یه پسورد بذاره و یا یک لیست مجاز مک آدرس ثبت کنه کافیه؟ البته آی پی و گیت وی رادیو شرکت رو هم فکر کنم باید بدونیم
5-یک مطلبی درباره adsl میگم ولی خب بعد ارتباطش میدم به وایرلس:یک بار یک مسئله ای پرسیدم در همین انجمن که فرض کنیم من یوزر و پسورد اتصال pppoe برادرم رو دارم (فرض میکنم برادرم اصلا در یک استان دیگر باشد مثلا مشهد و من در تهران)حالا در حین کانفیگ کردن مودم خودم یوزر (که همون شماره تلفن )و پسورد برادرم رو میزنم.حالا با این حال آیا به اینترنت وصل میشم و از طرفی از حجم نت برادرم کم میشه؟؟که یکی از دوستان جوابمو داد چنین چیزی ممکن نیست چون مک آدرس مودم برادرتون تو سیستم خودشون ثبت میشه و اگر با یک مک آدرس جدید وارد بشید سیستم به شما اجازه نمیده؟!که به نظرم جوابش قانع کننده نیست چون ممکنه مودم برادرم بسوزه و بخواد یه مودم جدید بذاره و بالتبع مک آدرس هم تغییر میکنه
حالا این مسئله رو میخوام درباره اینترنت وایرلس هم بگم:به این صورت که فرض میکنم همسایه ما از شرکت "الف" اشتراک داره و من از شرکت "ب" و هر دوشرکت روی یک دکل رادیو دارن و یوز و پسورد اتصال pppoe همسایه رو هم داشته باشم،با این حال به راحتی میتونم وصل بشم به رادیو شرکت همسایه مون آیا؟؟
با تشکر از وقتی که میگذارید
Last edited by محمد7966; 27-12-2018 at 01:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)