تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 27 اولاول ... 11171819202122232425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 270

نام تاپيک: اولین شرکت دریافت کننده مجوز FCP

اگه نباشه جاش خالی می مونه doom3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما تو ایران عادت کردیم به اینکه چیزی که نیستیم رو نشون میدیم هممون
    این فیلم 4 و 5 گیگی رو که تو پاراگراف اول گفتی دقیقا از کجا می خوای استریم کنی دوست عزیز؟؟؟غیر اینه که می خوای بشینی از تورنت دانلود کنی؟؟؟پس تکلیفت رو مشخص کن یا استریم می کنی یا دانلود...

آرشیو من برای منه اینقدرم کیفیت داره که نگاه کنم راضی باشم با چه کیفیت و چه حجمی هم ببخشید ولی به شما مربوط نیست.من استفاده نرمال رو عرض کردم بازم میگم مورد شما کیس خاصه
    اگر اینقدر دوست داری برنامه های ویدئویی خوب ببینی پول خوب بده سرویس خوب هم بگیر در خدمتت هستیم

دید من اگر 15 سال قدیمی باشه دید شما 50 سال عقبه چون من حداقل اینترنت خوب رو احساس کردم 400 500 مگ اینترنت یه جا دیدم.تو 4 صفحه اول خودم رو پاره کردم که یوزرها از گیگ و مگ بیان بیرون خودمم شدم لنگه شما.من اگر بخوام با دید اینترنت 2020 و اینترنت اشیا با شما صحبت کنم وضعیت خیلی بدتر میشه یه دونه استریم گفتیم این همه دانای کل دانسته هاشون از داخل و خارج فوران کرد وای به حال اینکه من از شهر هوشمند و سیتی وای فای و همگرایی شبکه ها واسه شما صحبت کنم

در مورد ضریب اشتراک هم حرف نمی زنم چون تمام افتخارمون تا امروز این بوده که اختصاصی کار کردیم
    هیچ جای دنیا اشتراکی مثل ایران مرسوم نیست تو جنگ زده ترین کشورهای اروپا هم این داستانا وجود نداره پس شما مدل دنیا رو ببین درست ارائه بده

این که گفتین تا 16 مگ من روز اول حرف 50 مگ و 100 مگ زدم رو بستر ثابت برید ببینید چه چرت و پرتایی نثار من و شرکتم کردن
    ما قارچی شدیم تا حالا 50 مگ یه جا ندیده شدیم و خیلی چیزا
    گفتیم اول واسه یوزر حل کنیم 16 مگ سرعتی نیست اینجا جنبه بالای 20 مگ رو ندارن ( البته ببخشید )

در مورد ترافیک شبانه هم من نظرم رو گفتم علاقه ای به سرویس شبانه رایگان ندارم شخصا
    تا زمانی که میشه 24 ساعت یه جور اینترنت گرفت چرا روز یه جور باشه شب یه جور
    من میگم همه جای دنیا دارن همچین سرویسی میدن شما میگی ما سه تا دیوایس داریم که با هم 60 گیگ حجم مصرف میکنیم شما بیشترشو میخوای چیکار؟؟؟ چه آدم جالبی هستین شما خوبه 50 سال از ما هم جلوتر هستین!
    من میدونم از کجا باید استریم کنم، شما نگران ظرفیت هارد من یا اینکه میخوام از کجا استریم کنم نباشین

2. این کاربر از doom3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

مهندس یه جواب صریح و و بدون کلی گویی بده تا ببینیم چکار میشه کرد
    شما بسته های خدماتی اتون رو با ذکر حول حوش قیمت مشخص کنید
    خیلی راحت مثل بسته های ترکیبی ایرانسل!
    مشخص کنید بسته ویژه پراید چه قابلیتهایی داره و بسته ویژه bmw چه قابلیت هایی
    لطفا بسته ویژه لامبورگینی رو هم پیام خصوصی کنید
    هر وقت قیمت ها از طریق سایت اعلام شد من اطلاع رسانی می کنم
    برای سرویس فروختن اینجا نیستم برای بحث و تبادل نظر و پیدا کردن دغدغه کاربر نهایی دارم با دوستان بحث می کنم
    هر وقت اعلام شد شخصا برای شما پ.خ می کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

mabna جان من هی کامنت ها رو میخونم که بیشترش تیکه انداختین به من .
    شما یه سری سوال های اولیه منو نتونسیتن جواب بدید که منم گفتم از خیر سوال هایی که داشتم گذشتم.شما یه جور صحبت میکنید که انگار پهنای باندتون به دریا وصله و انگار هیچ محدودیتی ندارید . باز حالا میاین میگید ما فلان قدر لینک داریم و 1 ماه زمان زیادی واسه راه اندازی لایه اکسس هست و و ما سرویس استریم میدیم و ما اختصاصی میدیم و ما ولیو از سیستم داریم و 20 مگ میدیمو 1 گیگ میدم و vod میدیم و پزشک آنلاین داریمو ووووووووووووووووووووو
    همون چیزی که به کار بردم بهترین چیزی بود که میشه گفت شرکت قارچی هستین(با توجه به کامنت هایی که تو این چند صفحه رد و بدل شد ) . شما حتی سوال های ساده کاربر ها رو میپچینو و بازی با کلمات میکنی.
    کاربر های عزیز الکی دیگه دلتونو خوش نکنید
    قرار نیست چیزه خاصی اتفاق بیفته .تنها چیزی که بهتر میشه فکر کنم کیفیت هست چون با امدن همین شرکت های fcp رقابت بیشتر میشه .فقط همین .
    مثلا شرکت x میاد بسته ترکیبی میده با فلان گیگ در روز و شرکت y میاد بسته ویژه میزاره واسه کاربر هایی که دانلود میکنن .
    اینا واسشون سوءتفاهم پیش امده .اگر اتفاقی میخواست بیفته تا الان افتاده بود .
    این خط این نشون . اگر اینا تونستن یه 20 مگ نامحدود بدن اون وقت من دیگه نه تو این فروم دیگه کامنت میزام نه دیگه دست به pc میزنم . یه ذره از توهم در بیایم . همش حرف که نمیشه من الان بیام بگم نامحدود میدم 100 مگ
    هر کیم خواست بباد بگیره ولی ماهی 10 میلیون .باز الان mabna کامنت میزاره که ما 20 مگ میدیم ولی بعد از این که قیمت گذاری شد میفهمیم که 20 مگ میده ماهی 600 تومن .
    هنوز مصوبه ای تصویب نشده واسه اختلاف قیمت بین اینترنت و اینترانت (صفحات اول تاپیک رو بخونید چی نوشتم ) بعد شرکت مبنا بیاد بگه فلانه بیساره .
    تو توهم زندگی نکنیم . ما الان داریم تو ایران زندگی میکنیم شرایط و بسنجین بعد حرف هرکیو بیاین گوش کنید.
    من واسه مگی چند اینجا نیستم
    یه چیزی رو رک و راست و صاف و پوست کنده می گم
    اونم اینکه اگر طبق روال گذشته باشه واقعا ما مرجع قیمت گذاری نیستیم
    اما مرجع ارائه سرویس های با کیفیت و سرویس های نو و بهره برداری از بسترهای جدید هستیم
    خواهش می کنم از دغدغه گیگ و مگ بیاین بیرون بذارین درد یوزر نهایی به جز قیمت مشخص شه
    چون من الان هر چی بگم قیمت یه اتفاقی که ممکنه بیوفته اینه که فردا سازمان تنظیم فرمول میده با این قیمت سرویس ارائه کنین
    اونوقت تمامحرف من میشه کشک
    بحث قیمت نکنیم خواهشا

5. این کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

حالا نمیخوام وارد این بحث بشم که فایل های ویدئویی با حجم بالای 4-5 گیگ الان کیفیت متوسط حساب شده و حجم معمول (چه قانونی و چه غیرقانونی) برای دانلود یک فیلم 90 دقیقه هستن. سرویس های فروش قانونی هم استریمشون تفاوتی با عمل دانلود نداره؛ شما کیفیتی که میخوای تماشا کنی رو میزنی و اون برنامه برات فایل رو دانلود میکنه بعد از خریداری یا پرداخت عضویت. container/codec هایی که همین شرکت های media streaming برای فشرده سازی، encoding/decoding وذخیره و انتشار اطلاعات استفاده میکنن، تقریباً همان سایزها و همان کیفیت های خروجی هستند که به طور غیرقانونی ملت capture/record/rip با کیفیت (فایل های حجیم) میکنن و میگذارن روی اینترنت.

من فقط گفتم که سرویس کم-سرعتی مثل 2-5 مگابیت بر ثانیه، با چنان حجم کم 50 گیگی، بدون حتی ساعات رایگان، با چنان قیمت بالای 60-70 هزار تومن که گفتید، حداقل بر بستر کابلی در جهان امروز جوک محسوب میشه و شک دارم ازش استقبال کنند کاربران فقط چون سرعت آپلود بالاتر از ADSL هست و تأخیر 50ms کمتره. اینکه شما ترابایت ها آرشیوتون چه کیفیتی داره و چطور بدست آوردید و شخصاً معتقد به سرویس های بسیار گران "اختصاصی" هستید هم به من به شخصه مربوط نیست و مثالی مقایسه ای بود. از نظر شما شاید یک فیلم 4K سه ساعته رو به حدی فشرده کنی که 500 مگابایت حجمش بشه، کیفیتی بسیار عالی و رویایی و کافی هست (یاد اون بابایی افتادم که میگفت اینترنت 128Kbps زیادم هست برای کاربر ایرانی)، از نظر اینترنت و جهان امروز اینطور نیست. سرویسی که شما مثال زدید با این سرعت و قیمت و محدودیت، حتی به درد این فایل های کم-حجم زباله هم نمیخوره، چه برسه به استریم/دانلود مدیا با بیت-ریت بالای 5-10 مگابیت بر ثانیه برای کیفیت 720p/1080p شفاف و دلنشین (حالا چه قانونی چه غیرقانونی) که هر ساعتش حداقل 2-5 گیگابایت حجم میبره!

اگر استاندارد کیفی مدنظرتون و منظورتون از "استریم"، نیم ساعت تماشای ویدئو روی سایت خزعبل آپارات هست با کیفیت 240p و بیت ریت نیم بیت بر ثانیه، خوب این دیگه بحث جداییه... با یک ماشین-حساب ساده میشه فهمید که سرویس های به این حد حجمی و محدود، برای استریم کردن ویدئو/صوت/دیتا با استانداردهای جهان امروز (که مثال های بیت ریت های مدیاهای با کیفیت متوسط رو زدم) بیشتر شبیه جوک هست و در عرض 4-5 روز این 50 گیگ مثالی که زدید تموم میشه با روزی 2-3 ساعت تماشای ویدئوی با کیفیت... تبلیغات دهان-پر-کن زیاد میشه منتشر کرد و هی گفت "ما در فکر استفاده ی شما از اینترنت پرسرعتیم و اینکه بشینید از استریم های آنلاین لذت ببرید و غیره" ولی با این قیمت ها و این محدودیت های شدید، برای مشترک خانگی معمولاً به صرفه نخواهد بود و همچنان به دنبال سرویس های دارای ساعات رایگان میره.

هدف ساعات رایگان که بسیاری از اپراتورها در سراسر جهان در سرویس های حجمی میدن (یا تشویق/زور میکنن که یوزرها دانلودهاشون رو بگذارن برای ساعات غیر اوج مصرف در سرویس های غیرحجمی)، رقابتی، تبلیغاتی، و برای جذب مشتری هست و ربطی به اینکه 24 ساعت کسی بخواد یه جور اینترنت بگیره یا خیر نداره. اینکه ملت جنبه ی چه سرعتی رو دارند یا خیر هم به سرویس دهنده ربطی ندارد؛ اینکه چه استفاده ای میخوان بکنن هم ربطی ندارد که بشینید تحلیل کنید که "نه به دردشون نمیخوره پس همین سرویس حجمی گران براشون بسه و ما هم کلی سود میکنیم؛ برن برنامه های صدا و سیمای ایران رو با کیفیت پایین ببینن از سرشونم زیاده!"

شما اومدید داخل انجمنی که اغلب یوزرهاش یوزرهای خانگی هستن، دم از سرویس های حجمی و کند و به شدت محدود گران میزنید و میخواید که مشتری خانگی بیاد برای 2-5 مگابیت پهنای باند کمتر-محدود، ماهیانه صدها هزار تومن احتمالاً به شما بده چون از نظر شما ضریب اشتراک که در سراسر جهان برای کاهش قیمت برای مشتری نهایی خانگی به کار میره، اشتباهه! خوب انتظار نداشته باشید در چنین انجمن هایی که مشترکین خانگی بیشتر توشن، چیز دیگری رو مشاهده کنید و بشنوید! اگر میخواید سرویس های تجاری به شدت گران بفروشید، اینجا فکر نکنم چندان مشتری پیدا کنید. حالا ناراحتید که چرا مشتری خانگی انتظار سرویسی با قیمت مناسب و حداقل یک دهم سرعت و کیفیت استانداردهای پهنای باند کابلی در کشورهای توسعه یافته تر رو داره...! شاید سایت رو اشتباهی اومدید.

در کل من قصد جدال ندارم و فقط نظرم رو درباره ی پلن های احتمالی سرویسایی که میخواید ارائه بدید گفتم و نیازی به عصبانیت نیست. امیدوارم سرویس-دهیتون رو شروع کنید و اون موقع اگر به صرفه بود و دیدیم جالبه، من خودم به شخصه میام ازتون سرویس میخرم، whynot! ولی اینطور که به نظر میاد هدفتون سرویس های اختصاصی بسیار گرانی هست که بیشتر به درد مشترک تجاری میخورن و زیاد انتظارات مشترک خانگی رو در نظر ندارید. تا جایی که من اطلاع دارم، پهنای باند "خانگی" اختصاصی بیهوده و کم-مشتری هست چون کاربر خانگی نیازی به پهنای باند اختصاصی 24/7 نداره که بخواد چنان قیمت های بالایی رو بپردازه همچون یک corp/dc؛ حالا از نظر شما سرویس های اشتراکی برای کاهش قیمت نهایی، کار اشتباهی هستن، پس یعنی اصولاً پلن های به صرفه ای برای کاربر خانگی احتمالاً در نظر ندارید.

به هر حال ما منتظریم ببینیم که چه میشود. همونطور که گفتم، اگر سرویس های خوبی باشن خودم مشتریتون خواهم شد. امیدواریم که اینطور باشه.
    والا دوست عزیز ما کلا هدفمون چیز دیگه ای بود
    ما جستجو کردیم تو شبکه های اجتماعی ، بلاگ ها و خیلی جاهای دیگه دیدیم شرکت هایی که ADSL ارائه میدن با رکیک الفاظ و بدترین فحش ها از طرف کاربرانشون دارن معرفی میشن
    ما گفتیم اینجوری نشیم قبل ارائه سرویس بیایم مستقیم با خود کاربر نهایی سر و کله بزنیم دعوای اول رو بکنیم در نهایت فحش نثارمون نشه
    اشتباه من بود بحث فنی و تکنیکال رفت سمت قیمت
    من نه فروشنده ام نه اینجا ام که سرویس بفروشم
    هدفم فروش سرویس ددیکیت نیست این فعلا چیزیه که شرکت داره ارائه میده و یه جوری معرف ما خواهد بود من اگر مثال می زنم چون تو این حوزه داریم کار می کنیم
    سو تفاهم نشه چون ما اجازه فروش تو فروم پابلیک نداریم کسی هم سرویس می خواد پاس میدیم به کانالش
    اگر هم یه وقتی بحث رو با عصبانیت جلو می برم هدف اصلا عصبانی کردن شماست که از ته دل حرف دلتون رو بزنین که ما بهتر حرف دل شما رو بدونیم
    ما اینجا برای فروش نیستیم برای درک نیاز شما هستیم

7. 7 کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

جناب، قیمت و کیفیت اینترنت چه ربطی به کپی رایت داره؟!
    نکنه شما فکر کردی ویندوز و برنامه ها رو ایرانی ها کرک میکنن و در سرتاسر اینترنت شیر میکنن؟! دقیقا همون هلندیه کرک و شیر میکنه! الان این همه سرور تورنت کجاس؟ یعنی کسی تو هلند ویندوز کرک شده نداره؟!
    در ثانی، مگه شما مسئول کنترل کپی رایت هستی؟ شما پول میگیری سرویس اینترنت میدی. دیگه به شما چه ربطی داره که یوزر چه کار میکنه؟! اگه مشکلی پیش بیاد با دستور قضایی و پلیس، نهایتا شما فقط یه اطلاعاتی در اختیار اونها قرار میدی.
    بیشتر این حرفا هم داستانه، همه هم میدونن. مشکل اینترنت ایران سیاسی و امنیتی است ولاغیر.
    والسلام
    خوب مشکل سیاسی و امنیتی رو از چشم پروایدر می بینید یا جای دیگه ؟ سوال منه
    حق با شماست به من ربطی نداره کی با اینترنت چی کار می کنه
    اما غیرمنصفانه است که همه مشکلات رو از چشم پروایدر ببینیم
    ولی جدی بزرگترین کرک کننده ویندوز همین MRT ایرانه

9. این کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

ببخشید یه سوالی برام پیش اومده بود خواستم چند صفحه پیش بپرسم، گفتم بی خیال! ولی الان حتما باید بپرسم !

آقا شما که میگی نماینده یه شرکت معتبر هستی ، این چه طرز صحبت کردنه ؟!

تا حالا ندیده بودم نماینده یه شرکتی تو اینترنت بیاد از لفظی مثل "خودم رو پاره کردم" استفاده کنه !

من موندم بخش پشتیبانی تون چطوری میخواد با کاربرا صحبت کنه ...

ضمن اینکه وقتی داری تو یه فرومی بحث سر حجم فیلم و کاملا در رابطه با موضوع دانلود و حجمی که کاربر استفاده می کنه هست ، دقیقا به ایشون ربط پیدا می کنه که شما با چه کیفیتی فیلم دانلود می کنی ! بله به خودت مربوطه که با چه کیفیتی فیلم نگاه کنی ولی نباید از کاربر انتظار داشته باشی بخواد با همون کیفیت فیلم تماشا کنه !

روزی یه دونه فیلم 720p کسی بخواد دانلود کنه ، و حجم هر کدوم به طور متوسط 5 گیگ باشه ، راحت میشه ماهی 150 گیگ فقط و فقط برای دانلود فیلم با حداقل کیفیت قابل قبول !

چرت و پرت هم تو فروم نثار همه شرکت ها میشه ، قارچی که خوبه ، تو تاپیک شرکت های دیگه الفاظی مثل "دزد" به راحتی آب خوردن استفاده میشه ! پس از الان خودتون رو آماده کنید که به هر حال تو هر فرومی کاربرانی هستن که میان و این الفاظ رو به کار می برن .
    گفتم پاره کردم به اطر اینکه واقعا گلوم پاره شد اینقدر گفتم الان پشت تلفن صحبت کنم متوجه میشین
    برای استریم نمی گم حق با شما و دوستان نیست
    ولی میشه از سرور لوکال استفاده کرد که هزینه رو خیلی کاهش میده شما دغدغه گیگ رو از رو این سرویس بردارین
    وقتی میگیم VAS این احداث دکون واسه شرکت ما نیست در راستای رضایتمند کردن مشتریه
    شما می خوای تفکیک کنی با این دید ببین هر چیزی که بخواد دکون ما بشه از شما پول بگیریم سرویس تعریف می کنیم می فروشیم
    هر چیزی که برای ما استفاده نداره ولی شمای کاربر نهایی رو راضی تر کنه میشه VAS
    اینجوری که نمی خوایم حجم شما رو بخوره پس هوای شما رو داریم دیگه غیر اینه؟

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هر وقت قیمت ها از طریق سایت اعلام شد من اطلاع رسانی می کنم
    برای سرویس فروختن اینجا نیستم برای بحث و تبادل نظر و پیدا کردن دغدغه کاربر نهایی دارم با دوستان بحث می کنم
    هر وقت اعلام شد شخصا برای شما پ.خ می کنم
    مهندس شما داری کلی گویی میکنید
    واقعا میشه که رفتار مصرفی مشترک با حرف و تبلیغ عوض کرد؟
    شما فقط فقط تبلیغ میکنید از سرویس هاتون
    اما حداقل مقایسه ای بین شرکتهای رقیبتون برای ما کاربرها انجام بدید
    صبانت پارس آنلاین آسیاتک شاتل و و رقیب دارید بفرمایید چه مزیتی دارید
    معیارها و پارامترهای زیادی برای مشخص کردن سرویس هست از ping و ثبات و سرعت و هزینه گرفته تا اصطلاحات خاص شبکه
    این پارامترها را نسبت به رقبایتون مطرح کنید تا مشخص بشه چی در چنته دارید
    تا اینجا تنها چیزی که از شما شنیدم بحث سرعت بوده پارس آنلاین یکی از رقبای شماست که سرویس 16 مگ ارائه می دهد با Idm البته و معمولا در ساعات شلوغی افت دارد
    سرویس شما چقدر سرعت داره با Idm یا سرعت تک لینک چقدره تا چه قدر ممکن افت کنه

12. 3 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ما جستجو کردیم تو شبکه های اجتماعی ، بلاگ ها و خیلی جاهای دیگه دیدیم شرکت هایی که ADSL ارائه میدن با رکیک الفاظ و بدترین فحش ها از طرف کاربرانشون دارن معرفی میشن
    ما گفتیم اینجوری نشیم قبل ارائه سرویس بیایم مستقیم با خود کاربر نهایی سر و کله بزنیم دعوای اول رو بکنیم در نهایت فحش نثارمون نشه.
    خوب شما اگه بتونید پهنای باند سریع مبتنی بر فیبر نوری (fiber optic broadband) رو تو ایران راه بندازید، کلی خوب میشه. سرعت و کیفیت بالا رو به درب منازل برسونید با قیمت مناسب.

الان تو دهه ای که همه جا دارند میرند سراغ سرعت بیشتر و کیفیت بالاتر، ما هنوز داریم از ADSL و دیال آپ استفاده میکنیم.

سرورها دیتایی که ارائه میدهند با حجم و کیفیت بالاتری از آنچه هست که کاربرهای ما بتونند با این سرویس های قدیمی و پیش پا افتاده ازشون استفاده کنند و به همین دلیله که شکایت دارند.

جاهای دیگه دنیا، وقتی سرویس هایی نظیر سرویس های ما داشتند، سرورها متنی بود و دیتای انتقالی به قدری فشرده و کم حجم بود که مشکل چندانی با چنین سرعتی بوجود نمیومد، الان تو دوره ای که بحثِ سرعت های چندصد مگابیتی و گیگابیتی و پیشرفت به سوی مالتی مدیای 4K هست، ما تازه داریم سرویس های زیر 10 مگابیتی رو در کشور میبینیم. خیلی ها هم که به زور به یک مگابیت دسترسی دارند.

14. این کاربر از Pejii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

مهندس می تونیم تا آخر امسال شاهد ورود اینترنت شما به شهرستان ها هم باشیم؟
    نظر شخصی:
    حداقل اگر بحث قیمت نمی کنی یه بحثی کن که به درد ما کاربرا بخوره
    من یه سوال پرسیدم پاسخی ندادید
    +
    سوالتی به جز قیمت هست که شاید پیش بیاد:
    مثلا
    1-نحوه ی ارائه خدمات در شهرستان ها
    2-زمان تحت پوشش قرار گرفتن شهرهای کشور
    3-نوع ارائه خدمات ( مثلا کابلی یا وایرلسی)
    4-پینگ تایم
    5-سرویسها بین چند کاربر به اشتراک گذاشته میشه
    و خیلی سوالات دیگه
    اینا بحث قیمتی نیست
    ولی کاربر به دونستن اینا هم نیاز داره به نظرم

16. 3 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

نظر شخصی:
    حداقل اگر بحث قیمت نمی کنی یه بحثی کن که به درد ما کاربرا بخوره
    من یه سوال پرسیدم پاسخی ندادید
    +
    سوالتی به جز قیمت هست که شاید پیش بیاد:
    مثلا
    1-نحوه ی ارائه خدمات در شهرستان ها
    2-زمان تحت پوشش قرار گرفتن شهرهای کشور
    3-نوع ارائه خدمات ( مثلا کابلی یا وایرلسی)
    4-پینگ تایم
    5-سرویسها بین چند کاربر به اشتراک گذاشته میشه
    و خیلی سوالات دیگه
    اینا بحث قیمتی نیست
    ولی کاربر به دونستن اینا هم نیاز داره به نظرم
    اره اگه میشه جواب اینارو بده مبنا .باز اگه شما دوباره نفرمایید منتظریم تا پروانه رو بدن بعد مشخص میکنیم.
    راجبه پینگ تایمتون با سرور های خارجی توضیح بدید و من فکر میکنم با توجه به این که بیشتر کاربر های فروم تو کار استرمینگ هستند پینگ این جا حرف اولو میزنه .
    راجیه این cdn ها هم که تو سایتتون هست یه توضیح کامل بدید (فکر کنم در جریان باشید که با توجه به رعایت نشدن کپی رایت در ایران هیچ شرکتی بین المللی نمیاد cnd داخل مرز ایران راه بندازه)
    Last edited by arminkoo; 08-09-2015 at 22:44.

18. 3 کاربر از arminkoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •