تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 115 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1146

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2016

اگه نباشه جاش خالی می مونه aram24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

pes رو باید بازنشسته اعلام کرد از بس تیم سازنده زده بازی رو خراب کرده
    یه زمانی همین ال یک که میگید تو پیس عالی کار میکرد الان چی . به نظر من بازی از دستشون در رفته و دیگه نمیتونن کنترولش کنن
    یه چیز خوب تو بازی میزارن سال بعد برش میدارن
    کلا خوشحالم که 2 ساله دیگه پیس بازی نمیکنم (هرچند فیفا هم عالی نیست ولی بهتر از پیس)

- - - Updated - - -

pes رو باید بازنشسته اعلام کرد از بس تیم سازنده زده بازی رو خراب کرده
    یه زمانی همین ال یک که میگید تو پیس عالی کار میکرد الان چی . به نظر من بازی از دستشون در رفته و دیگه نمیتونن کنترولش کنن
    یه چیز خوب تو بازی میزارن سال بعد برش میدارن
    کلا خوشحالم که 2 ساله دیگه پیس بازی نمیکنم (هرچند فیفا هم عالی نیست ولی بهتر از پیس)

2. این کاربر از aram24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چند تا نظر از دوستان تو بازیسنتر که گفتم برای شما هم بزارم

من با یکی دو بازی نیومدم نسخه این بازی رو بپیچم و ساعت ها دارم این نسخه PES 2016 رو بازی میکنم و الان میتونم بیام نظر خودم رو بنویسم !

PES 2016 در بخش انیمیشن ها پیشرفتی بزرگ و جهشی عظیم داشته و بازی در بخش انیمیشن ، فیزیک و چرخش توپ ، زمان پاسخ گویی ، نرم بودن بازی ، مدلینگ ، وزن بازیکنان ، برخورد های فیزیکی یکی از بهترین بازی های ورزشی هست که تا به امروز ساخته شده !

بازی کاستی هایی داره ؟؟؟!!! صد در صد بازی مشکلاتی داره که اصلا هم عجیب نیست و بهش اشاره میکنم

سازندگان بازی تمامی سعی و تلاششون رو کردن PES 2016 رو یه بازی مدرن شده همراه با روح و هسته گیم پلی نسخه های PES 5 و PES 6 منتشر کنن یعنی یه بازی مدرن شده با حفظ اصالت و ریشه PES های قدیمی همراه با استفاده از توانایی سخت افزار های امروزی که بازی رو یک بازی مدرن شده با حفظ ریشه ها تحویل طرفدار های قدیمیشون بدن !!!

سازندگان بازی سال ها این شعار بازگشت به ریشه ها رو میدادن و هر سال فقط طبلی تو خالی بود و طرفدار های قدیمی PES یکی یکی این بازی رو رها میکردن و میرفتن به سوی رقیب خودش به نام FIFA !!! ولی این PES 2016 واقعا تونسته به طرز چشمگیری به گذتشه خودش نزدیک بشه و روح و هسته گیم پلی نسخه 5 و 6 رو میشه در این PES 2016 حس کرد البته با وجود مشکلاتی که هست !

من نقد اصلیم و توضیحات اصلیم رو سر کد نهایی مینویسم و مقدمه هم همون جا مینویسم و الان به صورت گذرا توضیحاتی مختصر درباره بخش هایی از بازی میدم !

پاس دادن در بازی به شدت دلچسب و لذت بخش هستش یکی از دلایل مهم این موضوع فیزیک و چرخش توپ ، انیمیشن پاس دادن ها و تنوع پاس ها هستش و صد البته این استب اولیه در PES 2016 حیرت آور هستش !!! پاس های هوایی چه از کناره های زمین که بر روی دروازه فرستاده میشه و چه از نقاط مختلف زمین بسیار دیدنی هستش اون فیزیک توپ و چرخشی که داره و نحوه حرکتی توپ در هوا واقعا دیدنی و جذاب هستش پاس های زمینی در بازی همین داستان رو داره و واقعا این نحوه پاس دادن ها در بازی رو باید بازی کنید تا متوجه بشین چی میگم ! سانتر های هوایی که از کنار روی دروازه فرستاده میشه همه نوع میشه توش دید سانتر های مواج و رو به جلو که مهاجمین اقدام به یورش برای زدن ضربه سر چنین سانتر هایی میکنن واقعا دیدنی هستش و یکی از بخش های کم نقص PES 2016 نحوه پاس دادن در بازی هستش انمیشن پاس ها و چه سانتر ها در بالاترین کیفیت ممکن هستش و در در جه لول 1 پاس دادن در بازی یه قدرت پر کردن پاس شما بستگی دار و باید جهت آنالوگ هم به خوبی تنظیم کنید و بعد کیفیت بازیکن داخل زمین به کمک پاس دادن در این بخش میاد ! کلا از نحوه پاس ها در بازی هر چی بگم کمه !!!!!

بخش شوت زنی در بازی نسبت به نسخه قبلی باز هم جهشی عالی داشته و تنوع در شوت زنی و فیزیک و چرخش توپ و انیمیشن های تعبیه شده در این بخش همگی باز هم کیفیتی عالی و لذت بخش دارن ولی بخش شوت زنی در بازی در این کد نسخه دمو کمی میزان درصد خطای شوت در بعضی بازی ها زیاد توپ ها درون چهار چوب شلیک میشن البته شما وقتی تیمی مثل بایرن رو میگیرید و تیمی از لیگ برزیل قشنگ متوجه دقت و کیفیت بازیکنان در بخش شوت زنی میشید ولی باید به هر حال این درصد خطای شوت زنی در بازی بالانس تر و متعادل تر بشه !!! یکی از دلایل این موضوع نحوه رفلکس ها و عملکرد دروازه بان ها در بازی هستش !! دروازه بان ها در PES 2016 به شدت طبیعی رفتار میکنن و اصلا سوپر من نیستن یعنی وقتی رفلکس ها و انیمیشن های حیرت آور و بسیار طبیعی دروازه بان ها رو بازی رو ببینین کاملا در صحنه هایی شوکه میشین و به همین دلیل وقتی شوت بسیار با دقتی به سوی دروازه بان ها شلیک بشه خب به طبع احتمال گل خوردشون زیاده !! یعنی درصد خطای شوت ها در طول زمان بازی بیشتر باشه تا یک بالانسی عالی بین دروازه بان ها و نحوه شوت زنی در بازی به وجود بیاد !!

البته شما وقتی مقابل تیم های ایتالیایی بازی میکنین بازی بسیار کم گل تر میشه و سخت تر فضای شوت زنی به وجود میاد ولی همون طور که گفتم در کل باید این درصد خطای شوت زنی در کد نهایی بیشتر بشه که برای سازندگان بازی کار زیاد سختی نیست و فقط باید روش کار کنن !

درباره درییل ها در بازی واقعا با بازیکنای تکنیکی میشه دریبل های خوبی انجام داد و این بخش بالانس خوبی داره ولی مشکلی که این بخش داره کم خطا کردن سی پی رو در هنگام بازی بر روی یوزر هستش و باید این بخش خییلی خیلی بیشتر روش کار بشه و خطا در بازی بیشتر اتفاق بیفته !! مقدار خطا کردن در بازی هست از طرف سی پی یو ولی مقدارش واقعا کمه و به طور کلی مقدار خطا کردن چه از طریق سی پی یو چه از طریق زور باید بیشتر بشه

بخش برخورد های فیزیکی که امسل کاملا دگرگون شده و به صورت داینامیک و پویا در اومده و انیمیشن های عالی در این بخش تعبیه شده و این برخورد های فیزیک چه در هوا و چه بر روی زمین طراحی شده و بازیکنان هنگام بر خورد های تنه به تنه به صورتی کاملا پویا به هم دست میندازن و به هم تنه میزننن و همدیگه رو تحت فشار میزازن مثلا در کورس های بلند من در جایی با توماس مولر تو یه صحنه بازیکن حریف رو کاملا نابود کردم و تو چند متری این دو بازیکن با هم درگیر بودن و صحنه بسیا زیبایی رو شاهد بودم !! خبری از فوتبال میگ میگ و بازیکن سرعتی و بزن بریم نیست و بازی گروهی سرمشق این نسخه هم هست صد البته همراه با جذابیت های فردی و تکنیکی بازیکنان در فضا های بسته که بازی رو بسیار دلچسب کرده

بخش دفاعی بازی بخشی نیمه آرکد هستش یعنی نه آرکد تمام و نه شبیه ساز خالص !!! این بخش بر خلاف فیفا که کاملا دستی و شبیه ساز هستش و همه چیز دست گیمر هستش در مقابل نسخه PES 2016 چیزی مابین این دو هستش و بخش هایی دست گیمر هستش ! یعنی اگه شما در طول بازی بیش از حد دکمه توپ گیری رو در اختیار داشته باشین سی پی یو با پاس های تک ضرب دفاع شما رو به راحتی باز میکنه و باید در بخش هایی بازیکن مقابلتون رو تجت کنترل داشته باشین و رو پاش نرین ! ولی وقتی رو پاش رفتین دیگه بقیه کارها دست بازیکن داخل زمین هستش و این که کی شما دکمه توپ گیری رو بزنین اصلا اهمیتی نداره چون دکمه توپ گیری در PES فقط در یک دکمه طراحی شده ولی در فیفا به دو دکمه متفاوت تقسیم شده و کلا بخش توپ گیری در فیفا چالش انگیز تر و سخت تر هستش !!!

بخش دروازه بانی بازی من بار ها گفتم و بازم میگم انیمیشن های فوق العاده زیادی برای دروازه بان ها طراحی شده کیفیت انیمیشن های دروازه بان ها واقعا حیرت آور هستش و هوش مصنوعی دروازه بان ها واقعا قابل قبول هستش و من گفتم درصد خطای شوت زنی در بازی مقدراش کم هستش و هوش دروازه بان ها مشکلی نداره و انیمیشن ها متفاوتی در هر قسمت پوزیشن دروازه بانی طرایح شده و پلیر آیدی دروازه بان ها بی نظیر هستش و تیم سی پی یو هم با دروازه بان ها زیاد بازی میکنه و پاس رو عقب بهشون زیاد میده و دروازه بان های مثل نویر خروج های عالی انجام میدن و نکات ریز دروازه بانی رو باید در ساعت های بازی کردن بتونین متوجه بشین و ببینین چون باید موقعیتیش پیش بیاد که توانایی دروازه بان ها رو در بازی ببینین و مثلا دروازه بان تیم لیگ برزیل کیفیت پایین دارن و تو یه صحنه کرنر خروج اشتباهی کرد و گل خورد و مثلا یه جایی توپ رو دو ضرب گرفت و داشت اشتباه میکرد ولی این جور اشتباه ها رو من از بوفون و نویر اصلا ندیدم

هوش مصنوعی بازی چیزی که بیشر از همه جلوه میکه هوش انسانی این سری هستش ، شما وقتی از سی پی یو گل میخورین احساس بدی بهتون دست نمیده شاید یکی از دلایل رفتار بازیکنان سی پی یو به حالت انسانی هستش و واقعا در بازی شما رفتار بازیکنان رو بیشتر شبیه انسان حس میکنین تا یک ماشین یا یک ربات !!! تفاوت بازی تیم ها کاملا مشخصه ! حتی دو تیم رم و یوونتوس و رم نحوه بازیشون با هم خیل فرق داره چه برسه به این که دولیگ متفاوت !! شاید یکی از دلایلش این پلیر آیدی و تیم آیدی در تیم های مختلف هستش که بسیار عالی پیاده سازی شده شما وقتی دارین مقابل رم بازی میکنین این بازی توتی واقعا چشم نواز هستش و بسیار انسانی بازی میکنه و همین طور فرار های مایکون از کنار ها !! و مثال دیگه مقابل تیم یوونتوس بیشتر بازی دست شماست و اونا فقط تو زمین خودشون منتظر میمونن تا شما اشتباه کنین و توپ رو لو بدین تا یووه ضد حمله بزنه و موقعیت ایجا کنه ! و یووه اصلا پرس نمیکنه و بازی هوایی و مستقیم دستور کاری تیمیش هستش به راحتی این تفاوت بازی ها رو میشه در مقابل هر تیمی حس کرد و واقعا این عالیه و از نقاط قوت PES هستش خصوصا در این نسخه جدید !

درباره انیمیشن ها و یکپارچگیشون و نرمی انیمیشن ها واقعا امسال PES 2016 به طرز عجیبی پیشرفت کرده و سازندگان قشنگ مشخصه روی این بخش کار زیادی کردن و وقت زیادی گذاشتن ! باید خودتون بازی کنین چندین دست تا قشنگ به حرف من پی ببرین !!!

درباره گرافیک بازی امسال بازی پیسرفت خوبی کرده و گرافیک بازی از اون حالت نامتوازن و ناقص سال گذشته در اومده ! تحولی در بخش گرافیک صورت نگرفته ولی سازندگان بی کار نموندن و بخش های رو واقعا اومدن بهبود خوبی روش دادن مثل بخش چمن بازی خصوصا در نمای گیم پلی ، شیدر ها روی پوست بازیکنان ، نورپردازی عالی در روز و خصوصا شب ، کیفیت بهتر تماشاگر ها و بر طرف کردن لبه دار بودن تماشاگر ها تا حدودی البته ! در کل گرافیک باز نسبت به رقیب خودش در بخش های ضعیف تر هستش بدون هیچ شکی ولی در بخش های مثل شیدر های پوست بازیکنان بهتر عمل کرده ولی چمن بازی در مجموع و در نما های متفات از فیفا عقب تر هستش و به نظرم بخش گرافیکی بازی نمره قابل قبولی میگیره ولی با استاندارد های نسل هشتم که سرااغ داریم باید از این هم بهتر بشه ......

درباره جو و اتمسفر بازی امسال PES 2016 نسبت به نسخه 2015 پیشرفت خوبی کرده ، سازندگان بازی قشنگ مشخصه تحت تاثیر صحنه های آهسته فیفا 15 قرار گرفتن و اومدن تا حدودی این صحنه های آهسته رو در PES 2016 شبیه سازی کردن ولی نه به کیفیت کارگردانی صحنه آهسته های بی نظیر فیفا ولی خب نسبه به نسخه PES 2015 واقعا پیشرفت خیلی خوبی داشته و یک نکته مهم در صحنه آهسته های آهسته PES 2016 که فرم ریت در صحنه های آهسته 60 فرم هست و همین طور کیفیت انیمیشن های عالی در PES 2016 رو میشه بیش از پیش در صحنه های آهسته متوجه شد ولی صحنه های آهسته بازی بعضی اوقات زیادی نزدیک هستش و مشکلاتی درش دیده میشه ولی نه این که مشکلی اساسی باشه ولی خب جا برای بهتر شدن صد در صد داره ولی در PES 2016 از سوپر اسلوموشن خبری نیست و صحنه های آهسته فوق آهسته در بازی وجود نداره بر خلاف رقیب خودش فیفا که در اون بخش بی نظیر عمل کرده !

جو و اتمسفر بازی خوب شده ولی چیزی که مشخصه اصلا به اندازه فیفا نمیتونه باشه و دلیل زیاد داره یکیش لاینسس های لیگ برتر و آلمان و لایسنس های ورزشگاه ، تنوع آب و هوای بیشتر در فیفا ،صحنه های ورودی بازیکنان در فیفا که همگی زنده هستش ، صدا گذاری بهتر ورزشگاه البته در PES 2016 بهتر شده ولی نه به اندازه فیفا و کلا فیفا لیگ برتر رو که ترکونده و همه چیز رو شبیه سازی کرده ولی خب شاید جو و اتسمفر در لیگ قهرمانان و اروپا در PES 2016 نسبت به فیفا بهتر باشه چون این بخش ها رو PES جوازش رو گرفته و میتونه شبیه سازی بهتری نسبت به فیفا در این جام ها بکنه !!! کلا جو و اتمسفر فیفا از PES جلوتر هستش بدون هیچ شکی !

گزارشگر بازی هم اضافه بشه در نسخه اصلی باید ببینیم نحوه گزارش و تنوع گزارشش چه جوری هستش و در جه حد و کیفیتی خواهد بود و فعلا نمیشه نظری داد ولی در فاجعه ترین حالت از اون گزارشگر مزخرف قبلی بازی صد در صد بهتر هستش !!!

صحبت زیاده و کل حرف باقی مونده تا نسخه اصلی ولی این نسخه دمو واقعا از اون چیزی که فکر میکردم خیلی خیلی بهتر بود و به هر حال میمونم تا نسخه اصلی بازی و همین طور دموی فیفا 16 که ببینیم اون بازی چه تغییراتی کرده !!!

ما هم با توجه به تعاریف بعضی از دوستان که قبولشون دارم دانلود کردیم و تا 6 صبح بازی کردیم
    باید یه نگاه تحلیلی رو این بازی داشته باشیم که سازنده چطوری تونسته تفاوت قدرت بین بازیکنا رو خیلی زیبا بالانس کنه ، مخصوصا بین قدرت بدنی و سرعت (شتاب) ، چیزی که فیفا 15 در اون افتضاح بود ، یه اصول جالبی در بازی حاکمه که باید بیشتر بازی کنم ببینم اینا رو چه حساب همچین آش مشتی درست کردن
    مورد بعدی اینه که چرا اینقدر بازی نرم و روونه و رسپانس تایم خوبی داره ؟ با توجه به اینکه فیزیک بازی فوق العادست ، قشنگ حس سنگینی و وزن طبیعی توپ و بازیکن رو میشه احساس کرد و در مقابل بازی خیلی روون و شناوره ، چیزی که سری فیفا در اون ناتوانه القای حس وزنه ، اونایی که با من موافق نیستن حتما یه فوتبال واقعی رو تماشا کنن مخصوصا بازیهایی که دوربین ورزشگاه نزدیکه مثل ورزشگاه چلسی ، اونجا به نحوه حرکت و چرخش توپ دقت کنید ، این ویژگی واسم اونقدر مهمه که شاید در آخر بیخیاله لایسانس بشمو برم سمت pes
    مورد بعدی هوش مصنوعی فوق العاده بازیه ، یه هوش کاملا انسانی و قابل لمس ، تفاوت بین بازیکنایی که سی پی یو در اختیار داره فوق العاده دیدنیه ، دفاع یوونتوس فوق العادست ، یا تاکتیک رم اینه که توتی میاد عقب و با پاسهای فوق العادش جروینیو و ایتوربه رو صاحب توپ میکنه یا بازی نیمار و .....
    مورد بعدی دروازبانها هستن ، خیلی خیلی واقعی درست شدن 100 ها برابر واقعی تر از دروازبانهای فیفا که سال قبل این ادعا رو داشتن که از حالت ماشینی در اومده و با توجه به مسیر توپ ممکنه عکس العمل دروازبان عوض بشه و ... فقط اینکه بعضی از شوتها که زاویه خوبی دارن درصد گل شدنشون زیاده که البته مشکل دروازبان نیست ، با توجه به اینکه تو آخرین درجه سختی تیم حریف خیلی کم موقعیت شوت بهتون میده اگه درصد خطا رو بیشتر نکنن هم مشکلی نداره
    مورد بعدی پدیده اییست بنام L1 + مثلث ، چیزی که همه رو تبدیل به رونالدینیو میکرد تو فیفا 15 ، اینجا خیلی خیلی بهتر شده ، واقعا مدافعا پوشش میدن و نمیزارن مهاجم هر چند که سرعتی باشه بتونه راحت فرار کنه و از این که این قسمت بالانس شده خیالم راحت شد، چیزی که تو ویدئو ها خیلی منو عذاب میداد این بود که حس میکردم بازی آسونه و هر وقت که بخوای میتونی به دروازه نزدیک بشی ، الان شما راحت نمیتونی به مهاجم هدفت پاس زمینی بدی مدافع سریع میاد جلو و پاس رو قطع میکنه ....
    در آخر اینکه اگه اینا گزارشگر رو تو دمو قرار میدادن بازی خیلی جذاب تر میشد و راحتتر میشد نتیجه گیری کرد با این اوصاف حتما امتیازات این سری از فیفا 15 بیشتر خواهد شد شک ندارم تا ببینیم فیفا 16 چکار میکنه
    هنوز نمیتونم بگم PES رو میخرم چون واقعا بحث لایسانسها و لیگ جزیره رو جزئیات و کریر مود فیفا آدمو به فکر وا میداره البته اگه گیم پلی مشابه 15 داشته باشه مخلص PES هستیمو خودم تک تک پیراهن بازیکنا رو درست میکنم

و حرف آخر این که به سازنده تبریک میگم که بعد از 9 سال دوباره تونست طرفداران بازیهای ورزشی رو خوشحال کنه ، دمش گرم

من هم بلاخره گرفتمش و تا الان 12 دست 10 دقیقه ای بازی کردم.
    نظر دوستان رو خوندم ولی جالب بود که 90 درصد فن های فیفا نظر دادن و طرفدار های pes خیلی خبری ازشون نیست! در اینکه کلا شبیه ساز بودن به نام فیفا خورده و آرکید بودن به نام pes شکی نیست و فیفا هر چقدر هم خراب کنه و pes هر چقدر خوب باشه بازم اون شبیه سازه و این آرکید!!! خوب علاقه ای به مقایسه دو بازی ندارم و فقط نکات جالبی رو که تجربه کردم میگم چون pes 15 انقدر خوب بود که وقتی این نسخه در راستای اون کار شده تمام خوبی ها و برتری هاش رو همراه داشته باشه... پس میرم سراغ برتری های این نسخه نسبت به 15.
    به لحاظ گرافیک و چمن و استادیوم و لایسنس که همه دوستان به اندازه کافی گفتن ولی نظر من اینه که تا گیم پلی واقعا شبیه ساز فوتبال نباشه و نشه روش حساب کرد و ازش لذت برد و فهم فوتبال رو توش حس کرد هر چقدر هم حواشی و لایسنس و چمن و گرافیک خوب توش بگنجونن باز بدرد نمیخوره. مثل اینه که بازی های چند سال قبل گرافیک امروزی داشته باشه. در هر صورت وجود این موارد بد نیست ولی باید بیشتر توان کنسول اول صرف گیم پلی و فیزیک و انیمیشن ها بشه بعد موارد دیگه... البته این نظر منه.
    پاس کاری به یه پختگی و بالانس جالبی رسیده... شما فقط با دیدن بازیکن ها نمیتونی پاسکاری موفقی داشته باشی و باید درک مناسبی از حرکت بازیکنها و سیستم بازیت داشته باشی. برای مثال وقتی هافبکت حرکت میکنه باید بدونی اگه نزدیک 18 باشی فرم حرکتش با یک مهاجم متفاوته و به پشت دفاع عمدتا فرار نمیکنه در صورتی که مهاجمها در اکثریت موارد فرار های زیبایی به پشت مدافع ها میکنن! اما هافبک ها جلوی دفاع وایمیسن و ترجیح به یک و دو یا بازی غیر پاس فرار میدن! افراد توان پاسشون بالانس خوبیه و از هافبک بازی ساز پاس های فرار دقیق تری میبینید که البته میزان قدرت و جهت پاس شما بلاخره پس از سالها تاثیر کاملا درست، اساسی و منطقی در دقت و موفقیت پاس شما داره. از پاسکاری های تند و کلید زنی های کامبو وار بازی های قبل خبری نیست و بازیکن ها بنا به توانشون استپ میکنن و یا سرضرب پاس میدن و دیگه حریف به راحتی خرس وسط نمیشه چیزی که نشون دهنده شبیه ساز بودنه!
    هنوز زوده در مورد تاثیر ترکیب ور روند بازی چیزی بگم ولی در کل در جامها و نسخه اصلی این قضیه بیشتر به چشم میاد. دوستی دارم که با تعویض ها و استراتژی ها در لحظه های مهم و عقب بودن و 10 نفره بودن معجزه میکنه و درست وقتی که تیمش در بدترین شرایط ممکنه در بعضی موارد بازی رو از این رو به اون رو میکنه که خوب این از نکات قوت 15 هم بوده که بعید میدونم به 16 منتقل نشده باشه.
    دقیقا بزرگترین ضعف 15 تکل های بی فکر و کور بود که دقیقا در لحظه درست تکل رو میزدی ولی بجای تکل با پای مناسب با پایی تکل زده میشد که نه تنها با توپ کاری نداشت دقیقا طرف رو میزد و حتی باعث اخراج میشد. اینجوری بود که تکل فقط در شرایط خاصی قابل استفاده بود و عمدتا خطا و کارت در پیش بود! ولی.... ولی اصلا به شخصه امید نداشتم به جایی برسه که دفاع ها تکلها با هوش و دقیق بشه و توپ رو هم بیشتر موارد جمع کنن و صاحب توپ بشن. و جالبتر اینکه داور واقعا تفاوت اول زدن توپ بعد پا رو میفهمه و دیگه از سوت های پشت سر هم و کارت خبری نیست. این نکته خیلی حیاتی بود و خوشحالم که انقدر روش کار شده و امیدوارم که بیشتر هم کار بشه.
    در گیری ها و برخورد های فیزیکی خیلی بهتر شدن... تا جایی که شما قبلا وقتی توم از دست میدادی تا لحظاتی بازیکنت هیچ کاری نمیکرد و فقط حضور فیزیکی داشت اما الان بلافاصله تلاش میکنه توپ از دست داده رو دوباره به دست بیاره و حتی تلاش برای زمین نخوردن میکنه و درگیری مجدد و سریع برای تصاحب مجدد توپ!!! قبلا وقتی توپ رو میگرفتی بازیکنی که توپ رو ازش گرفته بودی کلا جا گذاشته به حساب میومد ولی الان در همون لحظه اولی تلاش میکنه توپ رو پس بگیره مگر اینکه واقعا تعادلش رو از دست داده باشه یا زمین خورده باشه.
    در وازه بان ها هم سوتی میدن که نمیدونم عمدی یا نه ولی برای یک بازی 2 بار یکی برای من یکی برای حریف کمی زیاده اما فقط تو یک بازی اتفاق افتاد. انیمیشنهای دروازه بانها که کاملا مشهوده پیشرفت کرده و اضافه شده ولی نکته ای رو متوجه شدم که خیلی برام جالب بود. به شوت زدم به سمت نویر که خورد به دفاع و چون نزدیک بود شیرجه رو زد و افتاد زمین. توپ برگشت و افتاد جلوی پای مهاجم من و منم شوت سر ضرب زدم سمت دروازه اما چون سریع زده بودم جهت مناسب رو ندادم و توپ رفت سمت خود نویر و داشت از یک متریش میرفت تو گل که نویر بدون بلند شدن تو حالت نشسته روی زمین با دستش یک سیو انجام داد که چشمام گرد شده بود! قبلا تا انیمشن بلند شدن از زمین تموم نمیشد یا به حالت نیم خیز در نمیومد خبری از واکنش نبود ولی این اتفاق یعنی یه پیشرفت عالی که ممکن دبل سیو های زیادی بدون بلند شدن سریع و نامعقول دروازه بان اتفاق بیافته و جذابیت بازی رو بیشتر میکنه. برخورد ها حین تکل و افتادن مناسب اون برخورد و حتی تلاش برای زمین نخوردن و آوانتاژ داور به همین خاطر چند باری اتفاق افتاد که بازی رو از حالت ماشینی خارج کرده و به راحتی نمیشه حدس زد که چه اتفاقی قراره بیافته.
    شوت ها خیلی بهتر شدن و بعضی از دوستان میگن زیاد گل میشه برام عجیبه.... خوب وقتی بازیکن شوت زن تو شرایط خوب شوت مناسبی بزنه چرا نباید گل بشه... اگر دفاع درستی بشه امکان نداره که به همین راحتی ها گل بشن. اتفاقا شوت های کات دار تو شرایط حتی کمی نا مناسب درصد خطاش خیلی هم بالاست. و البته نسخه اصلی نسبت به این نسخه تغییرات زیادی خواهد داشت این در نسخه قبل هم بود و خیلی برام عجیب بود که دوستی گفته بود pes نسخه دموش بهتر از اصلی هستش! چون وقتی 15 رو فروختم و با دموش بازی کردیم فهمیدیم اصلا ربطی به دمو نداره و خیلی موارد توش نیست! و نسخه اصلی خیلی بهتر و کاملتر بود. البته شاید ایشون با فیفا اشتباه گرفتن چون تو تاپیکش اکثرا همین نظر رو داشتن.
    در کل منتظر فیفا هم میمونم شاید اون هم با توجه به نسخه بهتر 15 بازی pes خطر رو احساس کرده باشه و بلاخره بعد چند سال یه تکونی به گرافیک و گیم پلی داده باشه چون بیشتر تغیرات سالهای اخیرش تو چمن و اینجور چیزاس تا گیم پلی.

منم دمو رو امروز صبح حدود ده دستی بازی کردم و برای اولین جمله میخام بگم :امین جون یا همون romel عزیز حالا دیگه این بازی لیاقت تعریف و تمجید داره و جا برای دفاع کردن و نسبت به نسخه قبلیش واقعا بهتر شده!!!
    و اما نقد من
    1-فیس ها بسیار عالی و شبیه رنگ پوست ها هم نسبت به 2015خیلی بهتر شده ولی هنوز جا برای بهتر شدن داره اما موهای بازیکن ها هنوز غیر طبیعیه در ضمن نیمار اون نیمار توی تبلیغ ها نبودا یه وقت نگین نفهمید!!!
    2-استایل بازیکن ها هنو یه کم خمیده و غوز کرده هست ولی نسبت به 2015 خیلی بهتر شده
    3-لباسهای بازیکن ها جای کار بیشتری داشت ولی قابل قبوله
    4-چمن بازی خیلی خوب شده مخصوصا توی روز کلا نور پردازیش تو روز بهتر از شبه ولی چمن فیفا یه چیز دیگست
    5-طراحی استادیوم و تماشاچیا بهتر شده ولی نسبت به فیفا از کیفیت کمتری برخورداره
    6-صدا گذاری بازی خوبه ولی کماکان یکی از نکات منفی بازی به حساب میاد و یه نسل از رقیبش عقبه تو این زمینه
    7-گیم پلیه بازی بر عکس صدا گذاریش یکی از نکات مثبت بازی به حساب میاد و نسبت به 2015 خیلی خیلی بهتر شده
    8-در وازبان ها خوبن ولی متاسفانه هنوز در برابر شوت ها مخصوصا شوت های کات دار ضعیف عمل میکنن و از هر 10 تا شوت کات دار 8 الی 9 تاش گله!
    9-پاسکاری و جناح عوض کردن و شوت زنی خیلی خیلی لذت بخش تر از 2015 شده و کلا بازی اون حالت خشک و بی روح 2015 رو نداره
    10-منو ها و قسمت گیم پلن هم با قبل فرقی به اون صورت نکرده من کلا با این قسمتش نمیتونم کنار بیام خیلی طراحیه بدی داره قسمت تنظیمات تیم هاش!!!
    11-انیمیشن ها و نحوه حرکت بازیکنا خیلی خوب و نرمه ولی موقع خوشحالی و پایان بازی یه کم تو ذوق میزنه

و در پایان به طرفدارای pes تبریک میگم خداییش این دفعه سازندگان بازیه خوب و قابل قبولی دادن بیرون و به جرات میتونم بگم داره کم کم رقابت pes و فیفا جدی میشه و اگه ea یه ذره دیگه شل بجنبه قافیه رو به رقیبش میبازه قشنگ معلومه که pes داره سال به سال بهتر و بهتر میشه

و یه مورد دیگه این که به نظر من pes همیشه دمو هاش با کیفیت تر از بازیه اصلیش بوده امید وارم این سری اینجوری نشه جریان!

هم از روی دمو نمی‌شه حرف آخر رو زد و هم کسی که سال‌ها این سری رو اصلا بازی نکرده نمی‌تونه دقیق از بازی بگه اما باید گفت PES 2016 تا اینجا و با این دمو گل کاشته ... بازی کاملا حال و هوای آرکید خودشو پیدا کرده و امسال دیگه بازگشتش به ریشه‌هاش شعار نیست. گفتنی‌ها رو دوستان گفتن و به نظرم اگر کسی هنوز برای دانلود دمو مردد هست، حتما این کارو کنه.

همه چیز خیلی جمع و جور و مرتبه، در عین حال کارآمد و عالی. ادا و اطوار بیجا توی بازی نیست. بی دلیل منتظرت نمی‌ذاره و گیم‌پلی سریع و بی وقفه بازی کاملا حواسو آدمو از توجه به موارد دیگه پرت می‌کنه. ریتم گیم‌پلی بازی عالیه. سرعت نامتعارفی که توی FIFA نقص هست اینجا عجیب لذت بخشه و یه ویژگی مثبته. هر چند که می‌شه آروم و با حوصله هم بازی کرد اما به نظرم ریتم سریع بازی یه چیز دیگس و تعلل زیاد، طرح تاکتیک‌ها و رفتارهای شبیه ساز (از ابتدا بازی و طی 90 دقیقه) و خیلی با فکر و وسواس بازی کردن مال این بازی نیست.

لذتی که می‌شه از وینگر‌های بازی و شوت‌های پشت سر هم و از فاصله‌های دور داشت حد نداره. خیلی راحت می‌شه پیوسته حمله کرد و گل زد و گل خورد و کلا بی گدار به آب زد و از یه فوتبال سریع و جذاب لذت برد. من با دفاع بازی و مکانیسم‌هاش زیاد آشنا نیستم اما عمق دفاع‌ها گاهی بیش از حد خالی می‌شه ولی خب زمان و بازی بیشتر این موارد بهتر می‌کنه.

برخوردها، واکنش‌ها و موارد مشابه با اینا اصلا اذیت نمی‌کنن. استایل‌های متفاوت، سنگینی و وزن داشتن بازیکن‌ها کاملا حس می‌شه. دریبل‌های ریز بازی با حرکات‌های ساده آنالوگ عالیه و خیلی می‌شه روش حساب کرد ... گرافیک بازی هم به شخصه برای من یه جور شوک بود! خیلی نرم، با ظرافت و تر و تمیز که این مورد توی چهره‌ها و بدنه بازیکن‌ها واقعا عالیه ...

بازی بی نقص نیست و نخواهد بود و برخی مشکلات خاص خودشو داره اما تلاشی که صرف ساخت بازی و مخصوصا گیم‌پلی شده کاملا قابل دیدنه. بی صبرانه منتظر تجربه دمو FIFA 16 هستم. صرفا نه برای مقایسه و رقابت برای بهتر بودن، بیشتر به این خاطر که بعد سال‌ها اگر بشه این دو بازی به جای اینکه مقابل هم باشن، بیان و با هم یه مجموعه بسازن. PES 2016 تا اینجا با این دمو یه فوتبال آرکید خوش ساخته. FIFA هم باید بیاد و یه شبیه‌ساز خوش ساخت باشه تا بعد چند سال یه سال فوتبالی کامل داشته باشیم با بازی‌هایی که هر کدومشون یه جور خوبن و قابل مقایسه و جایگزینی نیستن.

4. 8 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

PES2016 در فستیوال سالانه بازی در کشور شیلی .

باز خوردهایی رو که از تاپیک های خارج در مورد بازی خوندم میشه گفت 80 درصد نظرشون راجع به بازی مثبت بوده . یه سری ایراداتی هم هست مثلا بعضی ها سرعت بازی رو بهش ایراد گرفتن که کمی بیشتر هستش . بعضی در مورد ضعف دروازه بانها به خصوص ضعف اونها در نبرد های یک به یک ایراد گرفتن . سیستم فیزیک جدید بازی نقص هایی داره و بیشترین ایراد به هوش مصنوعی مدافعان بوده و...

راستی برای اینکه اب و هوای دینامیک روببینین یکی گفته بود باید یزارین رو حالت Random و خیلی تعریف کرده بود. نوشته بود دقیقه 44 بازی بارون شروع به باریدن کرده !.

6. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اینطور که معلومه بازی نکات ضعفش که انیمیشن های کم مخصوصا تو دروازه بان ها بود رو رفع کرده...تو پیس15 بازی به خاطر انیمیشنهای کمش تکراری میشه زود...گلر هم که 4 تا انیمیشن شیرجه بیشتر نداره

8. این کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

PES2016 در فستیوال سالانه بازی در کشور شیلی .

باز خوردهایی رو که از تاپیک های خارج در مورد بازی خوندم میشه گفت 80 درصد نظرشون راجع به بازی مثبت بوده . یه سری ایراداتی هم هست مثلا بعضی ها سرعت بازی رو بهش ایراد گرفتن که کمی بیشتر هستش . بعضی در مورد ضعف دروازه بانها به خصوص ضعف اونها در نبرد های یک به یک ایراد گرفتن . سیستم فیزیک جدید بازی نقص هایی داره و بیشترین ایراد به هوش مصنوعی مدافعان بوده و...

راستی برای اینکه اب و هوای دینامیک روببینین یکی گفته بود باید یزارین رو حالت Random و خیلی تعریف کرده بود. نوشته بود دقیقه 44 بازی بارون شروع به باریدن کرده !.

باز هم نظر من! اینو که دیگه خارجی ها گفتن! باور کن هر ایرادی که میگم، درسته!

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

باز هم نظر من! اینو که دیگه خارجی ها گفتن! باور کن هر ایرادی که میگم، درسته!
    متوجه منظورت نمیشم !؟.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

منظورم اون بخشیه که تو نقل قول قرمز کردم! قبلاً گفته بودم که بازیکن ها و توپ توی PES 16 خیلی سبک ساخته شدن و مثل جت اینور اونور میرن و هوش مصنوعی مدافعان که گفته بودم مدافع حتّی نزدیک به توپ باشه، مهاجم دسته یک میاد، توپو می گیره و راه هم میره و پاس هم میده و هم این که حتّی اگه با مدافعت دنبال مهاجم حریف بری، اصلاً بهش نمیرسی.
    این که گفتم (اینو که دیگه خارجی ها گفتن)، برا این گفتم که قبلاً گفته بودی در مورد این مشکلاتی که میگی، چند تا انجمن خارجی بذار، ببینم که من گفتم انجمن خارجی نمیشناسم. حالا خودت پستی گذاشتی که خود خارجی ها هم نظر منو راجع به سبک بودن بازیکن ها و توپ (فیزیک بازی) و هوش مصنوعی خیلی ضعیف مدافعان تأیید کردن!
    Last edited by Pitbull2015; 17-08-2015 at 00:12.

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

منظورم اون بخشیه که تو نقل قول قرمز کردم! قبلاً گفته بودم که بازیکن ها و توپ توی PES 16 خیلی سبک ساخته شدن و مثل جت اینور اونور میرن و هوش مصنوعی مدافعان که گفته بودم مدافع حتّی نزدیک به توپ باشه، مهاجم دسته یک میاد، توپو می گیره و راه هم میره و پاس هم میده و هم این که حتّی اگه با مدافعت دنبال مهاجم حریف بری، اصلاً بهش نمیرسی.
    این که گفتم (اینو که دیگه خارجی ها گفتن)، برا این گفتم که قبلاً گفته بودی در مورد این مشکلاتی که میگی، چند تا انجمن خارجی بذار، ببینم که من گفتم انجمن خارجی نمیشناسم. حالا خودت پستی گذاشتی که خود خارجی ها هم نظر منو راجع به سبک بودن بازیکن ها و توپ (فیزیک بازی) و هوش مصنوعی خیلی ضعیف مدافعان تأیید کردن!
    از خودت می بری و می دوزی !

در مورد سبکی بازیکنا و توپ در بازی نکته منفی وجود نداره ! حتی فیزیک توپ تحسین شده . شما تا خودت بازی نکنی نمیفهمی . نقدهایی اون های که بازی کردن رو بخون حتما ! یکیشون باید بگه اینو درسته ؟!

اگه گفتم سیستم فیزیک مورد داره در بعضی برخوردها هستش اگرنه در کل سیستم فیزیک جدید واقعا خوب کار شده و واقع گرایانه عمل میکنه اینو مینونی تو برخوردها ببینی .

من نمیدونم این دسته 1 رو از کجا میاری !!! من ندیدم حتی یه نفر خارجه در مورد اینکه دسته 1 قویتره حرفی بزنه !!! من در حرفهام این رو نگفنم ! گفتم دفاع و هوش مصنوعی مدافعان مواردی داره اما نه این کلا خراب باشه . باید رو هوش مصنوعی مدافعان کار بشه همین .

پیشنهاد میکنم این ذهنیت رو که دسته 1 از 2 قویتره رو از ذهنت پاک کنی که برات تو بازی مشکل ساز میشه .

تفسیر خودت رو از مطالب من داری ! که اصلا کلا یه چی دیگست .

13. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

از خودت می بری و می دوزی !

در مورد سبکی بازیکنا و توپ در بازی نکته منفی وجود نداره ! حتی فیزیک توپ تحسین شده . شما تا خودت بازی نکنی نمیفهمی . نقدهایی اون های که بازی کردن رو بخون حتما ! یکیشون باید بگه اینو درسته ؟!

اگه گفتم سیستم فیزیک مورد داره در بعضی برخوردها هستش اگرنه در کل سیستم فیزیک جدید واقعا خوب کار شده و واقع گرایانه عمل میکنه اینو مینونی تو برخوردها ببینی .

من نمیدونم این دسته 1 رو از کجا میاری !!! من ندیدم حتی یه نفر خارجه در مورد اینکه دسته 1 قویتره حرفی بزنه !!! من در حرفهام این رو نگفنم ! گفتم دفاع و هوش مصنوعی مدافعان مواردی داره اما نه این کلا خراب باشه . باید رو هوش مصنوعی مدافعان کار بشه همین .

پیشنهاد میکنم این ذهنیت رو که دسته 1 از 2 قویتره رو از ذهنت پاک کنی که برات تو بازی مشکل ساز میشه .

تفسیر خودت رو از مطالب من داری ! که اصلا کلا یه چی دیگست .
    سبکی بازیکن که اصلاً تو تریلر کاملاً مشخّصه! در مورد برخورد هم مطمئنّم تو PES 16 عین 15 خطاهای بیخود می گیره! شک ندارم. حالا 16 میاد، می بینی.
    اگه حرف من راجع به دسته 1 غلط بود، هیچ کی تأییدش نمی کرد! مثالشم این همه کاربر که تو تاپیک PES 15 و 16 این موضوع رو گفتن! خب! توی جمله ـت هم خودت تأیید کردی! وقتی هوش مصنوعی مدافعان دسته 2 ضعیفه، به راحتی دسته 1 می تونه با یه پاس عمقی، گل بزنه. این مشکل تو 15 هم هست و تو 16 هم خواهد بود بدون شک. برای این که مطمئن تر بشی که حرف من درسته، بهت پیشنهاد می کنم بری UEFA Champions League رو توی PES حتّی با قوی ترین تیم تو PES که رئاله، روی سطح Super Star بازی کنی تا ببینی چطوری مزخرف ترین و ناشناخته ترین تیم ها بهت به راحتی گل میزنن! به قول یکی از رفقام که می گفت اگه تیم ابو قرچک قرچک آبادی از دهستان چار چنگولستان هم بیفته باهات، انقد مثل بارسا پاس کاری می کنه که رگباری بهت گل میزنه. واقعاً حقّه ی کثیفی رو Konami تو PES 15 پیاده کرد و اون این که ضعیف ترین تیم هم انقد مثل بارسا تیکی تاکا پاس کاری می کنه که شاید آخر بازی درصد مالکیتش به 70% هم برسه. چون نمی تونست Super Star رو برای هر تیم که تاکتیک خودشو داره، درست کنه، همه رو روی پاس کاری تیکی تاکا تنظیم کرد.
    Last edited by Pitbull2015; 17-08-2015 at 11:00.

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اینو باید درست کنن .

Last edited by ™...; 17-08-2015 at 14:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •