تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 38 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 377

نام تاپيک: Stronghold 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه parya_shilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    وطن

پيش فرض

لطفا كمك كنيد :
    1- در مرحله جنگ تو قسمت كمپينگ مرحله 10 گير كردم جايي كه بايد به قلعه لرد باركلي حمله كنم از يه طرف خود پادشاه وازطرف ديگه لرد ريجار هم به قلعه لرد باركلي حمله مي كنن لرد ريچاد ميره تو قلعه دخلش در مياد حالا پادشاه منتظره من يه كاري بكنم كه منم گفتم زكي اول بزرگترها حالا موندم طرف ورودي من هم كلي تيرانداز و سنگ انداز گذاشتن تا مي خوام نزديك بشم لت وپار مي كنن. لطفا راهنمايي بكنيد .
    2- در قسمت اقتصاد در قسمتي كه قلعه لرد ريچارد به ما سپرده شده و ما بايد اوضاع رو مرتب كنيم اين مباشر توصيه مي كنه كه يك كليسه بزنيم ووضعيت اقتصادي لرد ريجارد رو بهتر كنيم توصيه مي كنه كه پارچه بافي و پرورش گوسفند داشته باشيم تا اعتبار به 300 برسه ولي هر كاري كرديم حتي كلي هم رشوه درست وحسابي به جماعتمون داديم افاقه نكرد و زمان براي انجام ماموريت تمام شد لطفا راهنمايي بكنيد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    A P C O M teh

پيش فرض

2- در قسمت اقتصاد در قسمتي كه قلعه لرد ريچارد به ما سپرده شده و ما بايد اوضاع رو مرتب كنيم اين مباشر توصيه مي كنه كه يك كليسه بزنيم ووضعيت اقتصادي لرد ريجارد رو بهتر كنيم توصيه مي كنه كه پارچه بافي و پرورش گوسفند داشته باشيم تا اعتبار به 300 برسه ولي هر كاري كرديم حتي كلي هم رشوه درست وحسابي به جماعتمون داديم افاقه نكرد و زمان براي انجام ماموريت تمام شد لطفا راهنمايي بكنيد ؟[/quote]

هيچ وقت به مردم رشوه نديد هميشه تا اخرين درجه ماليات پول بگيريد

واسه اين كار هم ميشه كليسا ساخت و و با مالياتي كه از مردم مي گيريد شمع بخريد

يا اينكه يك مسافرخانه درست كنيد تا مردم از شما راضي باشند.

خب تا اينجا دو تا 8+ كه رويه هم ميشه +16

و غذا رو هم حساب كنيد كه حسابي بالا ميره.

فقط از مردم ماليات بگيريد

3. این کاربر از pejmangame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام.من تراینر کامل بازی stronghold2 v1.4 رو می خوام.هرچی می گردم پیدا نمی کنم ممنون می شم برام بذارید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه don mohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    مشهــــد الرضـــا

پيش فرض

من كه پولم رو دور ريختم اين بازي رو گرفتم.اصلا گيم پلي خوبي نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    انزلی

13 بازی stronghold 2بصورت انلاین برای گیمر های ایرانی

سلام تمام کسایی(ایرانی هایی(گیمرها)) که دوست دارن این بازی رو multiplayerانجام بدن از ساعت 12 شب به بعد من هستم با ای مشخصات توی بازی ......
    HOST NAME:IRANI_GAMERS_COME_HERE
    PASS:12345

تا بتونیم لحظات خوشی رو با هم داشته باشیم

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام دوستان خواهشن یکی به من سیو مرحله یازده و12 این بازی رو بده واقعا ممنونش میشم دستتون درد نکنه
    ایشاللعه جبران کنم.....

8. این کاربر از prince72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

راستی دوستان من مشکلم تو اونه مرحله ای هست که سیر ویلیام در شمال غربی نقشه همراه یه تعداد تیرکماندار توی یه مککانی که از دیواره های چوبی پوشیده شده به محاصرهی نیروهای the hawkگیر افتاده ووقتی ما اونو از محاصره در میاریم میریم اون بالا(شمال)قلع ی دشمن رو خراب میکنیم بعد هنوز یه قلعی (قلعی اصلیhawk)میمونه که سمت مغرب اون طرف رود خونه هست...
    بعد شروع میکنه به ساختن پل واسه ارتباط به سرزمیتن hawk....تا اینجا من میرم از اینجا به بعد پله تا نصف بیشتر میره اما دیگه بعدش اصلا نمیسازه وجلو نمیره....
    عیب از چیه؟؟
    اگه کسیسیو مرحله ی بعدش رو داره لطف میکنه بده....؟؟؟؟؟
    به خدا اگه کمکم کنید حتما جبران میکنم .......

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

دوستان هیچ کی نیست ما رو یاری نه؟؟؟؟

پروفشنال amir raya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام به همگی.
    شاید باورتون نشه ولی من این بازی رو وهمینطور دو تا قلعه قبلی رو حدود 6،7 بار خریدم و تا مرحله آخرشو رفتم. امروز هم می خواستم سری هفتم stronghold 2 رو پاک کنم و دیگه بزنم تو خط stronghold legends که اتفاقی اومدم توی این تایپیک و دیدم چقدر به سیوی ها نیاز دارید. متأسفانه بعد از آخرین بار که ویندوزم رو پاک کردم به هر دلیلی سیوی هام هم پاک شدند ولی ناراحت نشید من بجای اینکه سیوی هارو دونه دونه به شما بدم CONFIGام رو یکجا بهتون می دم تا تمام مراحلتون یکجا باز بشه(فقط رد کردن مراحل آخر بارکلی و پادشاه با خودتون) خوب بسه دیگه این لینک دانلودشه فقط کافیه برید:
    1 از حالت زیپ خارجش کنید
    2 برید توی پوشه STRONGHOLD 2
    3 فایل config رو کپی کنید
    4 به این آدرس بروید : my document/stronghold 2
    5 اون رو جایگزین config خودتون بکنید
    6 برید توی بازی و ببینید که تمام مراحلتون باز شده!!!!!!!!

پروفشنال amir raya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

10

prince 72 جان یک قلعه دیگر در پایین قلعه شماست که گویا شما اون رو نابود نکردید، یک ایالت هم از طرف سیر گِرِی در کمی پایین تر از ایالت فرستاده شده از طرف بارکلی هست که اون رو هم باید نابود کنید بازم پل ساخته نمیشه ولی حدود چند دقیقه بعد پل ناگهانی ساخته میشه.
    اخطار: بعد از ساخته شدن پل the hawk و Mcloud حمله ی ناگهانی و جانانه ای را به شما می کنند که اگر شما قبل از ساختن پل ارتش عظیمی را در محل مرز خود و the hawk مستقر نکنید مطمئنا کشته خواهید شد.
    نکته: ارتش شما صرفا باید از تعداد زیادی شوالیه (اسب دار و حداقل 70 نفر) و از منجنیق هایی که تیر میزنند (لطفا نخندید چون اسمشون رو بلد نیستم) و حدود 30 تا کماندار تشکیل شده باشند.
    امید وارم موفق بشی چون مرحله آسونیه.
    (اگه بازهم نتونستی می تونی از ترینر استفاده کنی)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •