تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: .................

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
صفحه 21 از 38 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 371

نام تاپيک: تاپیک تحلیل شخصیت کاربران (قوانین پست اول مطالعه شود)

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام.
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان خصوصیات رعنا خانم رو گفتن. دیگه جای خالی نمیبینم...
    مدت زیادی نیست که با رعنا خانم آشنا شدم. تو این مدت همیشه بهم لطف داشتن و من شرمنده شون هستم. میدونم وقتشون رو زیاد گرفتم ولی هیچ وقت کوتاهی نکردن و با مهربانی راهنماییم کردن.
    یعنی من هم همونطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز در پستشون گفتن میتونم بگم : خییییییییییییییلییییییییی ییییی گله من هرچی بگم کم گفتم
    Last edited by ALI . R; 19-03-2015 at 15:52.

2. 13 کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

با سلام ...

برسیم به تحلیل خانم دکتر

-----------

اگر از چیزی عصبانی باشه کمتر رو میکنه و تا جایی که بتونه ناراحتی ها رو توی خودش می ریزه

آدم قابل اعتماد و فوق العاده راز داری هستش ... ولی باید مراقب بود که زیاد نباید عصبانیش کرد

تا جایی که بتونه خودش رو کنترل میکنه که جلوی عصبانیتش رو بگیره ولی اگر قاطی کنه اوضاع خیلی خطری میشه و به راحتی میتونه بزنه طرف و له و لورده کنه

به رشته تیر اندازی علاقه خاصی داره و پیشنهاد سرقت از بانک رو با سلاحی که داره تا الان قبول نکرده

یکی از دوستایی هستش که حتی اگر روحیش خیلی هم خوب نباشه ولی با صبر و حوصله به حرفهای دوستاش گوش میده

توی انجمن کمتر پروفایلی رو میشه دید که رعنا خانم توش پست نذاشته باشه ...

واقعا شاید این طور بشه گفت یکی از با معرفتهای پی سی ورلد هستش که همیشه با عکس های خوشمزه یاد دوستانش میکنه

به انیمیشن همون قدر علاقه داره که به شیرنی جات و آب نبات و شکلات و ...

قدیم ها تو پروفایل بچه ها متن های عبرت آموز از داستانهایی که میخوند میذاشت که واقعا عالی بود و من همیشه با اشتیاق این متن ها رو میخوندم ( بازم ادامه بده رعنا خانم )

به حیطه کاری خودش توی انجمن خیلی اهمیت میده و هر چند که از نظرات سایر دوستان استقبال میکنه ولی از دخالت مستقیم بیگانگان توی اون قسمت ها شاید زیاد خوشش نیاد ...

درباره خیلی از موارد پزشکی و خیلی از داروها به دلیل دورهایی که تو این ضمینه ها گذرونده مسلط هستش و تا حالا برای خیلی از سوالات پزشکی و دارویی مزاحمش شدم که با صبر و حوصله جواب داده ... / ممنون خانم دکتر

موقعه هایی که حال و حوصله نداشته باشه نباید زیاد دور و برش چرخید وگرنه
    بر خلاف مورد قبلی اگر حوصله داشته باشه آدم پایه و پرانرژی و خنده رویی هستش حتی شاید بشه گفت در برخی مواقع بمب انرژی

فکر کنم یه رابطه های مخفی با خدا داره و دعاهاش همیشه تاثیر گذاران از بس که ایشون دلشون پاکه ( همچنان التماس دعا داریم )

از فضولی اطرافیان تو کارهاش خیلی بدش میاد ...

خانم کاملا مستقلی هستش و دوست نداره به کسی جواب پس بده ...

.
    .
    .

احتمالا بخوام ادامه بدم تا فردا تحلیل رعنا خانم ادامه داره پس برسیم به یکم انتقاد

یه انتقادی که هستش که البته بعید میدونم خودش این و قبول کنه اینکه ایشون تنها روی یک هدف تمرکز میکنه و این و قبول نمیکنه که حداقل چند تا هدف داشته باشه که اگر خدایی نکرده به یکیش نرسید (یا دیرتر رسید) احتمال موفقیت تو هدف های بعدیش بیشتر باشه ...

این و نشنیده بگیر
    در آخر با آرزوی کسب مدال المپیک برای رعنای عزیز امیدورام همیشه توی هر مرحله از زندگیت که هستی سلامت / موفق و سربلند باشی ...

4. 14 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام

من همیشه دیر می‌رسم ولی به اصل دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است پایبندم
    کاری هم به نوبت و این حرفا ندارم، طبق قراری که داشتم می‌نویسم:

خیلی فکر کردم، ولی به این نتیجه رسیدم که وحید نکته منفی نداره و با این شرایط من درباره قولی که دادم شرمنده می‌شم (تقصیر خودشه)
    تنها نقدم آواتارشه، یادمه اون موقع‌ها که تازه وحید رو در انجمن دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آواتارش بود، اون وقت‌ها هنوز سیگاری نشده بود
    البته به قول نیو ری فقط به بعد ادبیاتی ‌سیگار نگاه می‌کنه. (آخه همه اهالی ادب دودی تشریف دارند) یادمه بعد از اون آواتار نیکلاس کیجو گذاشت (همون موقع درگیر سیگار شد)

وقتی یه کاری شروع می‌کنه تا آخرش خیالت راحته که یه تنه کارو به آخر می‌رسونه. اشاره تاپیک گرگ و بچه‌ها اشارات لازم رو داشتند به این مورد.

و یه سوالی که از همینجا ازش دارم اینه که: دقیقا مدیر کدوم انجمن‌ها هستی؟ نمی‌دونم واقعا.

هوای دوستاشو خیلی داره، کلا برخلاف چیزی که در ظاهر یا در اولین برخورد به نظر میاد (که خیلی جدی باشه) خیلی مهربونه و خیلی با مرامه.
    انرژی مثبت خوبی تو برخورد باهاش دریافت می‌کنی، به ترنس هم علاقه داره (چه رازی رو کشف کردم) آقا این به ما هم سرایت کرده!

و همیشه با پیام‌هاش که با یه نوع فونت خاص می‌ذاره و آهنگ‌ها و عکس‌‌ها میشه ردش رودر پروفایل دوستانش گرفت.

جا داره تشکر کنم از دوستانی که من رو مورد تحلیل قرار دادن ..البته نمیشد گفت تحلیل
    یعنی الان با من هم بود اختیار داری، خواهش می‌کنم

اولین برخوردم با رعنا در اولین دوره‌ی طرح تلگرافی بود که اتفاقا یادمه برنده هم شد. حقیقتی که در شخصیت رعنا هست اینه که برای اینکه بفهمی چقدر مهربونه و یا پرانرژی، لازم نیست دوستش باشی. نکات مثبت رو همه گفتند دیگه خیلی تعریف نکنیم ازت خوبی‌ها رو همه می‌دونن

خب رعنا جزو معدود دوستای انجمنیِ من و از بهترینهاست : ) ولی یه انتقادی بهش وارده: مهربونی و دلسوزیِ زیادش گاهی به ضررش تموم شده و متاسفانه خواهد شد چون به عقیده من همه لیاقت این

دلسوزی ها و فداکاری ها رو ندارن. ورزشکاره و ما ورزشکارا همیشه هوای همو داریم ; ) از همینجا براش آرزوی موفقیت‌ می‌کنم. چه در تیراندازی، چه در کارش و چه مربیگری‌ش. درباره‌ی مربیگری هم

فقط می‌تونم بگم خدا بهش صبر بده. و آخرین نقدم انرژی زیادی ـه که میذاره و من امیدوارم به همین میزان هم از اطراف انرژی رو دریافت کنه.

6. 12 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به به چه قدر تعریف
    منم اومدم یکمی انتقاد کنم

ولی جدی در مورد رعنا خانوم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که فک کنم بقیه تحلیل های لازم رو انجام دادن
    فقط من بگم با توجه به شناختم ایشون رو شخصی دیدم که هیچ وقت عصبانی نمیشه و همیشه سعی می کنه با ملایمت با همه رفتار کنه و حداقل من که هیچ وقت جایی رفتار غیر ملایمتانه ازش ندیدم
    پستاشو متاسفانه زیاد توی انجمن های مختلف دنبال نکردم ولی توی همون پستای کم شخصیتش رو بسیار عالی دیدم
    توی پروفایل ها هم پیغامای بسیار خوبی رو برای همه می ذاره که من شرمنده میشم خیلی وقتا جواب نمیدم

یه اتفاق جالب هم این بود که فک کنم تقریبا دو سال پیش بود که من تاریخ تولدم رو توی سایت تغییر نداده بودم و توی اون سال باید تاریخ میلادی اونو یه روز جلو می بردم که این کارو نکردم و به خاطر همین رعنا خانوم اومد به من تبریک گفت و دقیقا یعنی تاریخ تولدمون یکی میشد که بهش گفنم که نه برای من فرداست و یعنی شما یه روز بزرگتری
    یعنی خلاصه این اخلاق خوبش که می بینید به خاطر همینه که تاریخ تولدش با من یه روز فاصله داره!

8. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

با سلام...

.. در ابتدا از وحيد عزيز بايد عذرخواهی كنم چون نتونستم و فرصت نشد كه درباره ايشون، تحليل‌ی، رو بديم به خصوص كه از دوستان خوب ما در انجمن هم هستتد... پس می‌بخشيد وحيد خان!

و در واقع بنا بر دلايلی نمی‌خواستم در مورد رعنا‌ی عزيز تحليل‌ی، رو ارائه بدم... يعنی نيازی نمی‌ديدم، اما چون ايشان بهترين دوست من در اين انجمن هستند و به داشتن دوست‌ی، مثل ايشان افتخار می‌كنم... ايشان را مورد تحليل قرار می‌دهيم!

به هر حال اين هم از تحليل ما درباره رعنا خانم:

رعنای عزيز... دختری بسيار مهربان، رئوف، دلسوز، خوش صحبت... بذله‌گو، محتاط، باجنبه... نيز دوستدار كمك به ديگران، ياد‌آور لحظات خوش به آنها... غمخوار ايشان در لحظات سخت... هم‌چنين صبور و متين... با صداقت و قابل اعتماد و ... هستند!

بدون اغراق بگم... دختری به خوب‌ی، ايشان در اين فروم نمی‌شناسم... رعنا مثل يك ابر می‌مونه كه خيلی‌ لطيف و زيبا توی‌ آسمونه... به شما سايه می‌ده و موقع نياز، برای شما بارون می‌باره... عين گفته ستاره خونگرم و خودمونی‌ه، مثل حرف سروش باجنبه‌ و پر ظرفيت‌ه... ديگه چی می‌تونم بگم به غير از اين‌كه خيلی خيلی‌ خيلی خوبه اين دختر!

از نظر ظاهری‌ هم می‌تونم بگم (چون عكس ايشون رو ديدم) كه دختری خيلی‌ بانمك... زيبا رو، خوش‌اندام و به قول دوستان شيطون هستند.... تا آنجا كه می‌دونم به رنگ بنفش خيلی علاقه دارن و پشتكار قوی برای كاری كه انجام می‌دن دارن.

شايد، تنها ايرادی كه می‌ تونم به ايشون وارد كنم... ضمن اينكه ندا خانم هم اشاره‌ای كردن... اين هست كه اين دلسوزی و مهربانی بيش از اندازه به ضررشون تموم می‌شه و از اين بابت آسيب می‌بينن... و می‌ّبينم كه با وجود تمام اين‌‌ها، مظلوم واقع می‌شن... شايسته اين خانم بيشتر از اين حرفاست، بايد خوشحال باشن و خوب زندگی كنن.

...

در يك شعر ساده كه برای ايشان می‌نويسم:

رعنا دختری با قلب پاك...

.. مثل ابر بهاری، مثل برگ پاييزی...

.. مثل برف زمستان، مثل گرمای تابستان.

مهربان و عزيز...

.. مثل رعناست.

يه همچين دختری‌ه، اين رعنا... پس قدرش رو بدونين لطفا!

...

Last edited by - Saman -; 17-03-2015 at 16:21.

10. 10 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

رعنای عزیز رو من باهاش برخورد چندانی نداشتم اما همون گپ و گفت های توی بعضی تاپیک ها باهاشون بسیار لذت بخش بود و میشد انرژی مثبتشون رو احساس کرد.
    مهربون و با معرفته و حس میکنم در دنیای واقعی هم همینجوری باشه

بسیار هم از عکس های زیبایی که توی پروفایل هامون میفرسته خوشحال و لذتمند میشویم

نکته منفی نداره چون ما خونما همه خوبیم و این طبیعت ماست

12. 8 کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دوستان عزیزم...بابت تحلیل هایی که کردن ممنونم....خیلی خیلی محبت دارید....

البته منو شرمنده کردن...همش تعریف بود ....

..........................................

یه کم به اون پست هایی که نیاز به پاسخ داشت برسیم
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز گفته بودن تو خرید کردن وسواسیم انگار......اتفاقا راحت خرید می کنم....از اولین مغازه...در کوتاه ترین زمان...بدون چونه زدن

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا من آرزو به دل موندم....یه بچه پیدا بشه...اسم منو درست بگه...همشون میگن نعنا....دیگه اصن بعضی وقتا خاله هام میخوان صدام کنن میگن نعنایی

عصبانی بشم اصن با نمک نمیشم خیلی بد میشم:|

موزیم با صدای بلند دوست دارم گوش بدم..ولی از اسپیکر نه.........از هدفون........اصلن تلویزیون نگاه نمیکنمبعله فقط همون کلاه قرمزی رو می بینم
    روی اتاقش بسیار حساسه و در صورتی که یکی بیاد وسایل های اتاقش رو به هم بریزه
    آره خیلی بدم میاد.....

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درسته دیر قهر میکنم...ولی قهر کنم به هیچ وجه به هیچ وجه....آشتی نمیکنم

هنوزم با دیدن چیزای خیلی کوچیک و ساده کلی ذوق میکنماصن برف که میاد کودک درونمو نمی تونم نگه دارم دیگه

بابت آهنگ محلی ممنون ستاره ی عزیزم

یه انتقادی که هستش که البته بعید میدونم خودش این و قبول کنه اینکه ایشون تنها روی یک هدف تمرکز میکنه و این و قبول نمیکنه که حداقل چند تا هدف داشته باشه که اگر خدایی نکرده به یکیش نرسید (یا دیرتر رسید) احتمال موفقیت تو هدف های بعدیش بیشتر باشه ...
    خدایی داری درست میگی..من تو زندگی هدفم فقط همون یه چیزه.....به خاطر همین تمام انرژیمو گذاشتم رو همون....

+متن های عبرت آموزم ادامه میدم

کلن ما خردادیا خیلی خوب و گل و مهربونیماصن یه وضعی

انتقادی که ندا و سامان عزیز هم داشتن......بله متاسفانه..خیلی جاها به ضررم تموم شدم این رفتارم....و بیشتر اوقات این انرژی ای که گذاشتم برگشتی برام نداشته....باید تغییراتی اعمال کنم....

سامان عزیزم...به من خیلی لطف دارن....با شعر زیبایی که نوشتن

امیدوارم سال خوبی داشته باشید همگی
    Last edited by raana; 18-03-2015 at 23:17.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

امتیاز من به رعنا خانم.

15. 4 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام.
    دوستان خصوصیات رعنا خانم رو گفتن. دیگه جای خالی نمیبینم...
    مدت زیادی نیست که با رعنا خانم آشنا شدم. تو این مدت همیشه بهم لطف داشتن و من شرمنده شون هستم. میدونم وقتشون رو زیاد گرفتم ولی هیچ وقت کوتاهی نکردن و با مهربانی راهنماییم کردن.
    یعنی من همینو میتونم بگم : خییییییییییییییلییییییییی ییییی گله من هرچی بگم کم گفتم

ببخشیدا این جمله من بود.حد اقل یه منشنی ، نقل قولی ، حق کپی رایتی چیزی بابا

اخییییییییییییییییییی رعنا جونم تو هم متولد خردادی

راست میگی همه ی خردادی ها مهربون و گل و خوب و خوشگل و ناز و.......... هستند اصلا یه وضعی

17. 7 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

ببخشیدا این جمله من بود.حد اقل یه منشنی ، نقل قولی ، حق کپی رایتی چیزی بابا
    واقعا شرمندم. اصلا حواسم نبود که اشاره کنم....
    راستشو بخواین نظرات دوستان برام عزیز بودن. من بیشتر از این جمله خوشم اومد. دیگه کم اوردم چی بگم کپی کردم
    ویرایش شد ...

19. 6 کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •