سلام بلاخره من نفهمیدم ورزش تو خونه خوبه یا بد
من خودم چند تا دنبل دارم یه چند وقتیه دارم کار میکنم ولی نمیدونم چه جوری تمرین کنم خوبه مثلا با این دو تا دنبل و 20 کیلو وزنه چه کارهایی میشه کرد؟
سلام بلاخره من نفهمیدم ورزش تو خونه خوبه یا بد
من خودم چند تا دنبل دارم یه چند وقتیه دارم کار میکنم ولی نمیدونم چه جوری تمرین کنم خوبه مثلا با این دو تا دنبل و 20 کیلو وزنه چه کارهایی میشه کرد؟
شما اگه یه میز بدنسازی که شیب دار هم بشه داشته باشید تقریبا اکثر کار ها رو میتونید باهاش بکنید .
پرس سینه دمبل
پرس بالا سینه دمبل
قفسه سینه دمبل
پشت بازو دمبل خوابیده
پشت بازو دمبل نشسته جفت دست
زیر بغل دمبل تک خم
زیر بغل پلاور
جلو بازو دمبل
جلو بازو دمبل چکشی
پرس سرشانه دمبل
نشر طرفین
نشر خم خوابیده میز
شراگ دمبل جفت
کول دمبل
و ......
سلام از ماست داداشيسلام حامد جان
من میخواستم تو خونه ورزش کنم 2 تا دنبل چند کیلو وزنه هم دارم اگه ممکنه راهنمائیم کن که چطور تمرین کنم .مرسی
ميتوي پرس سينه با دمبل و جلو بازو با دمبل در دوسه نوع پشت بازو خوابيد با دمبل تك دست ، زير بغل تك دمبل خم ، سرشانه با دمبل زياد هستش ولي شما همين رو اجرا كنيد خوب البته براي پيشرفت نه ، در حد دم عضلات هستش
البته در تمرين كردن خيلي دقت كن . پيشرفت عضلات هميشه به انجام آرام و سبك بودن حركات بستگي داره
براي بازو يا عضلات دست اينطوري هستش :
حالا دستتو تا نزديكي چانت بيار تا بازوت هم كار كنه
اينا هم هستن كه با توجه به عكس ميشه دريافت :
![]()
پرس بالا سينه دمبل:
پشت بازو دمبل :
آهستگي و آرامي و سبكي انجام حركات يادت نره
اگه نكاتي هست دوستاي عزيز بفرمايند
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
و بهتون پيشنهاد ميشه براي تمرين درخانه از اين دستگاه بدنسازی مدل ST – 9025 استفاده كنيد
قيمتش حدود 700 يا 600 تمنه و انواع شركتها هم ارائه ميدن
منم از همينا دارم كلا يك باشگاه هستش
يادتون نره حتما طرزكار صحيح رو از نصابهاي اين دستگاه در حين خريد ، ياد بگيريد
(تبليغ كه نبود .من نه اسمي از شركت بردم و نه هيچي)
سلام
از دوستا خوبم مجید و حامد تشکر میکنم که راهنمائیم کردن
یه سئوال هم داشتم پسر عموم تقریبا یه سالی بود که به باشگاه میرفت هفته پیش به من کفت که یه بسته کراتین دارم که تقریبا چیزی ازش مصرف نکردم و کراتینو داد به من گفن هم ورزش کن و هم از این استفاده کن میخواستم بدونم کراتین خوبه یا بد و چه جوری مصرفش کنم؟
ممنونیه سئوال هم داشتم پسر عموم تقریبا یه سالی بود که به باشگاه میرفت هفته پیش به من کفت که یه بسته کراتین دارم که تقریبا چیزی ازش مصرف نکردم و کراتینو داد به من گفن هم ورزش کن و هم از این استفاده کن میخواستم بدونم کراتین خوبه یا بد و چه جوری مصرفش کنم؟
قربونت برم چرا ورزشو اينطوري به سخره ميگيرن بعضيا
آخه شيميايي با اخلاق ورزشي سازگاري داره؟
اگه نظر بنده رو جويا باشي اصلا مصرف اين چيزا توصيه نميكنم .كاش از نظر غذايي و وعده هاي غذايي نيروي لازمو تامين كني
خوده باباي من جودو كاره با بدنسازي كه چنتااز رفقاش نميگم از كراتين ولي از همچين چيزا استفاده كرده بودن كه الان كه ديگه كنار گذاشتن ورزشو ، بدنشون مريض شده
چه میکنه این دمبل یکیش خوبه برای ورشکست کردن باشگاههای بدنسازی![]()
سلام
مصرفش بستگی به خودت داره . چند صفحه پیش مفصل بحث شده .
مصرف به اندازه و به موقعش هیچ ضرری نداره . کراتین قبل از تمرین موجوب تقویت نیروی شما میشه ، دیرتر خسته میشه و انرژی بیشتری داری و باعث ریکاوری بدن بعد از تمرین میشه
تاریخ انقضاش رو نگاه کن حتما . اگه هم میخوای مصرف کنی 5 روز بار گیری داره که بنا به وزن شخص 1 بار صبح ، 1 بار قبل تمرین و 1 بار بعد تمرین باید مصرف بشه و بعداز 5 روز بارگیری هم روزی 2 بار ( قبل و بعد تمرین )
با آب یا آبمیوه ای مثل انگور میل کنید و از مصرفش با شیر پرهیز کنید.
کراتین ، پروتئین ، مولتی ویتامین ؛ مینرال اینا از موادی هستند که هیچ ضرری ندارن از هر مربی بدنسازی هم میخواین بپرسین.
خیلی از چیزا هم هستند که ضرر دارن و اصلا توصیه نمیشه مصرف بشن
Last edited by றД ĵ ĭ Đ; 05-03-2010 at 15:31.
در مورد ضررش همونطور که مجید گفت میتونی دو سه صفحه قبل رو بخونی! خلاصه بگم که کراتین ممکنه ضرر داشته باشه، اما یادت باشه پفک و چیپس و چای و سیگار و خیلی از چیزایی که توی روز مصرف میکنی هم ضرر دارن! توی روزنامه سلامت رو بخونی واسه توت فرنگی هم ضرراش رو نوشتن!سلام
از دوستا خوبم مجید و حامد تشکر میکنم که راهنمائیم کردن
یه سئوال هم داشتم پسر عموم تقریبا یه سالی بود که به باشگاه میرفت هفته پیش به من کفت که یه بسته کراتین دارم که تقریبا چیزی ازش مصرف نکردم و کراتینو داد به من گفن هم ورزش کن و هم از این استفاده کن میخواستم بدونم کراتین خوبه یا بد و چه جوری مصرفش کنم؟
ولی به هر حال اگه خواستی استفاده کنی پیشنهاد میکنم اگه تازه شروع کردی فعلاً استفاده نکن و بذار واسه یه مدت بعد (مثلاً چند هفته یا یکی دو ماه) اون موقع تاثیرش بیشتره.
حتماً هم نیاز نیست به طور مداوم استفاده کنی، میتونی فقط یک یا دو بسته استفاده کنی تا بدنت یکم فرم بگیره.
کلاً به نظر من با یه مربی بدنسازی مشورت کن، چه در مورد حرکت و چه در مورد مکمل (زمان استفاده و ...)
با سلام به اساتيد گرامي.به دادم برسيد.من چند هفته اي هست بدنسازي هستم و يك مكمل براي افزايش وزن استفاده كردم و وزنم خيلي خوب بالا رفت.ولي بدبختانه زير بغلم تا ناحيه سينه خيلي قرمز شده انگار خون جمع شده.ميخواستم بدانم:1-به دليل افزايش بيش از حد وزن و حجمم هست كه پوستم ظرفيت نداره؟2-به دليل اشتباه كار كردن با وزنه هاست؟3-ايا خطرناكه و بايد بم دكتر؟ميترسم..لطفا كمك..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)