تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 848 اولاول ... 111718192021222324253171121521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست من همین الان با 256 نامحدود شاتل نزدیک به 100 گیگ دانلود کرده با سرعت 80 تا 180 متغیراونوقت من اول این هفته پارس 256 نامحدود رو فعال کردم الان دنبال تخلیه افتادم . حرف شما درسته اونا طبق عهد نامه خودشون عمل میکنن ولی خیلی عجیبه که شاتل این کار رو نمیکنه . چه اشتباهی کردم از شاتل نگرفتم
    مطمئنی با 256کیلوبیت 100گیگ؟
    من خیلی با شرکت های مختلف و تنظیم مقررات صحبت کردم سر همین موضوع نت نامحدود و حداقل ترافیک تضمین شده.
    اینطور که تنظیم مقررات به من گفت این بود شرکت ها پلن های سرویس ها رو برای تائید برای ما میفرستند و براساس کف ترافیک قابل دانلود در ماه نرخ تعیین میشه. که شرکت ها اسمشو میگذارن هدیه ترافیک با سرعت بالاتر یا حداقل تبادل ترافیک در ماه...
    من با سابقه و تجربه ای که از شاتل دارم بعید میدونم شاتل با 43تومن بگذاره کسی 100گیگ دانلود کنه بی شرف تر از این حرفاست حتی شبانه رایگان هم شما 2-3شب پشت سرهم دانلود کنید باقی ماه رو باید با 5-4کیلوبایت حال کنی.
    الان هم اونطور که خبرهاشو دوستان میگذارن هم پول میگیره برای رایگان شبانه و هم محدود میکنه مثل قبل. من خودم 8مگ داشتم محدودم کردن بعداز 3شب روی 5کیلوبایت هیچ کاری هم نتونستم بکنم .

خلاصه اینطور که توی سایتشون نوشته بین 256کیلوبیت و 1.5مگابیت سرعت رو باز میگذاره تا حجم 17گیگ بعدش قطعا 32کیلوبایت میشه. اگر 1/8 رو در موردتون اجرا نکنند که بعید میدونم از این لطف ها به کسی کنه تا آخر ماه 32کیلوبایت میمونید.
    پارس اینطور که توی سایتشون نوشته تا 10گیگ با سرعت 3مگابیت و 6گیگ با سرعت 1مگابیت و بعدش تا آخر ماه سرعت اسمی 256کیلوبیت یا 32کیلوبایت.

پارس 1گیگ کمتره قیمتشم یکمقدار بالاتره (اندک)

پیشنهاد میکنم یکماه از شاه دزد شاتل بگیری اگر خوب بود که بعید میدونم به ما هم بگی بیایم

پیشنهاد دومم این هست اگر میخوای اعصابت خراب نشه پولو بده استفاده رو ببر. وگرنه از این بهتر اینترنت افغانستان عزیز است باید راهی شد...

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

به قول دوستان همین الان یهویی 512 محدود
    با سرور سلیمانیه تست نکن، اونجا اینترنت نابوده ! البته معلوم نیست باز چی شده سر ظهری کلا پارس پوکیده باز.

سلیمانیه :

لوکسامبورگ:

3. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه egorlord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    In dark side of my mind

پيش فرض

آقا من میخوام جمع آوری کنم adsl رو چیزی تو سایت نزده باید به پشتیبانی زنگ بزنم؟
    فورم اینا نداشت تو سایت چجوریه یه راهنمایی میکنین ؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقا من میخوام جمع آوری کنم adsl رو چیزی تو سایت نزده باید به پشتیبانی زنگ بزنم؟
    فورم اینا نداشت تو سایت چجوریه یه راهنمایی میکنین ؟
    راهش یه تماسه

6. این کاربر از ESPSV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان شما افت سرعت ندارید؟
    2 روزیه ک سرعت افتضاح شده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان نزدیک دو هفته است من مشکل دارم دارم. با پارس برای وب گردی دیوانه ام کرده

مثلا سایت های ایران فیلم و چند سایت دیگه را با هزار بدبختی بالا میاره. نمی دونم تقصیر چیه. اول فکر می کردم مرورگر باشه همه را اپدیت کردم . اپرا هم نصب کردم ولی درست نشد این مشکلم.

برای باز کردن یه سایت باید 10 دقیقه صبر کنم تا به زور یه معجزه ای بشه. تقصیر چیه به نظرتون ایپی یا پینگ

چطور می تونم بفهمم روی ایپی درستی قرار داره یا نه. از نظر دانلود مشکل ندارم سرعت بالاست

9. این کاربر از THE VAIPER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

مثلا سایت های ایران فیلم و چند سایت دیگه را با هزار بدبختی بالا میاره. نمی دونم تقصیر چیه. اول فکر می کردم مرورگر باشه همه را اپدیت کردم . اپرا هم نصب کردم ولی درست نشد این مشکلم.

برای باز کردن یه سایت باید 10 دقیقه صبر کنم تا به زور یه معجزه ای بشه. تقصیر چیه به نظرتون ایپی یا پینگ

چطور می تونم بفهمم روی ایپی درستی قرار داره یا نه. از نظر دانلود مشکل ندارم سرعت بالاست
    با سیستم دیگه ای هم چک کردید؟

سایت های دیگه چطور هستن؟ مثلاً سایت های Microsoft, Opera, Yahoo یا نمونه های داخلی، خود سایت های پارس آنلاین و دیگر isp ها و همچنین مثلاً tct.ir, president.ir, irna.ir

یه پنجره terminal/cmd باز کنید بنویسید ping google.com -t ببینید وضعیت پینگتون چطوره و آیا ثبات داره یا خیر...

همزمان در یه پنجره ی دیگه، ping tct.ir -t رو هم داشته باشید و با بالایی مقایسه کنید.

11. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سرعت تک کانکشنتون پایینه یک تست با فرانکفورت بگیر ببین چند میزنه

13. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

این IP ام هست 46.62.201.145

اون 3 تا سایتی که دادین راحت باز شدن

من ساکن اهوازم. نمی دونم حالا مشکل از چیه؟ چرا بعضی سایت ها برام باز نمیشه

15. این کاربر از THE VAIPER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

این IP ام هست 46.62.201.145

اون 3 تا سایتی که دادین راحت باز شدن

من ساکن اهوازم. نمی دونم حالا مشکل از چیه؟ چرا بعضی سایت ها برام باز نمیشه
    برای من دور روز این طوری بود
    تایم اوت میداد
    بعد دو روز خود بخود درست شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •