دقیقا گفتن روحیه تیمی و سبک بازیش برا تیم ما مناسب نیست
میشه مثل ورژن های قدیمی مثلا سرچ زد کل بازیکنایی که یک سال از قراردادشان مونده را برام بیاره؟
یه سوال دیگه این که کسی میدونه حکم محرومیت بارسا تو سال 2015 تو این بازی هم اعمال شده یا نه؟
دقیقا گفتن روحیه تیمی و سبک بازیش برا تیم ما مناسب نیست
میشه مثل ورژن های قدیمی مثلا سرچ زد کل بازیکنایی که یک سال از قراردادشان مونده را برام بیاره؟
یه سوال دیگه این که کسی میدونه حکم محرومیت بارسا تو سال 2015 تو این بازی هم اعمال شده یا نه؟
چقدر بازی رو اعصاب شده. هر کاری میکنی تیم زرت و زرت گل میخوره!
2014 رو دیگه فهمیده بودم چجوری باید برد ولی این سری فعلا داره رژه میره رو اعصاب
لامصب این تیر 1یک رو چجوری نیشه گرفت رو ضذبات کرنر؟! من 2 تا بازیکن میذارن رو تیر یک ولی بازم از همونجا گل میخورم!
ویرایش: دو بار ارسال شد!
سلام دوستان عزیز
من این بازی رو امشب از همین سایت از این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم
وقتی اکسترکت میکنم هیچ فایل setup ای نمیده و فقط یه fm قرمز هست که اونم کلیک میکنم ارور crush dump میده (حجم بعد از اکسترکت تقریبا 3.4 گیگ میشه)
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه ، حتی انتی ویروس رو هم disable کردم
خیلی وقته دنبال این بازی هستم و بودم
ممنون
از لینک صفحه اول همین تاپیک دانلود کن
لینک که دادی منم دانلود کردم مشکل داشت
اگر پست های اول رو بخواید چند مورد رو برای برطرف شدن این مشکل دوستان ذکر کردند ، اگر انها رو رعایت کنید مشکل حل خواهد شد
دوبار متن ارسال شد
Last edited by ERPF; 12-12-2014 at 14:01.
وقتی که تیمت از بارسلونا با دوگل عقب است چکار میکنید ؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
گفتم فقط حمله کنید
اول از همه نگاه کن ببین در قسمت تمرینات مربی کارهای دفاعیت چقدر توانایی داره اگر کم یکی دیگه بگذار ، در تمرینات قبل از بازی از تمرین دفاع در ضربات استگاهی استفاده کن ، اگر اول فصل زیاد عجله نکن تیمت هنوز با هم مچ نیستند به همین دلیل من 9 بازی دوستانه قبل از شروع فصل تدارک دیدم و البته زیاد به ترکیب دفاع تیمت دست نزن مگر مجبور بشی
تو پست اول یا پست های اول فقط بحث غیرفعال کردن آنتی ویروس اومده که مشکل crash dump ی که آقا مسعود فرمودند اینطوری حل نمیشه
من حتی بدون آنتی ویروس هم همین ارور رو دارم و فعلاً هیچ راهی نیست حتی آپدیت ویندوز و دایرکت ایکس و .net و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)