DL:16/UP:2 + Fastpath
![]()
DL:16/UP:2 + Fastpath
![]()
سرعت آپلودتو رو چند بستن؟می تونی یک عکس از صفحه مودمت بزاری؟ پروفایل گیم هم فعاله؟
چطوری واست آپلود و رو 2 مگ گذاشتن ، من زنگ زدم گفتم آپلودمو بالاتر ببرین گفتن 1.5 مگ بیشتر نداریم ، بعد گفتم annexM پروفایلمو فعال کنید ، اصلا" نمی دونستن چیه،چطوری واست رو 2 مگ گذاشتن و annexm و فعال کردن؟
والا هفته پیش که خط رانژه شد، تنها کاری که کردم AnnexM رو از تنظیمات مودم فعال کردم، بعدش رفتم سراغ پنل شبدیز، کیفیت خط، سرعتی که آپلود 2 مگ مخصوص بازی آنلاین بود رو فعال کردم، اصلا با پشتیبانی تلفنی ارتباط نگرفتم.
تو کیفیت خط من اصلا" آپلود 2 مگ نیست ، فقط آپلود 1 مگ داره ، آپلود 1 مگ داره و 786 و 512 ، از اون طرفم دان استریم تا 20 مگ داره، فکر کنم واسه تو رو پورت پیشگامان سرویسو بستن ، تو مرکز ما پیشگامان سرویس نمی ده و پورت منو رو آسیاتک مزخرف بستن که سرعت آپلود بیشتر از 1 مگ هم نداره ، یکی از علتایی که کیفیت سرویست خوبه فکر کنم همینه که رو پورت پیشگامان بهت سرویس دادن، جاهایی که تحت پوشش پیشگامان نیست روی پورت آسیاتک می بندن
مرکز مخابراتی ما پیشگامان داره و تو پنل من 2 مگی وجود نداره. ربطی به این چیزا نداره
چرا اتفاقا" آسیاتک سخت افزارش بین شرکتا واقعا" ضعیف هستش،الان اکثر شرکتا مثل شاتل و ... annexM و فعال می کنن که باعث می شه سرعت آپلود تا 2 مگ بالا بره ولی تجهیزات آسیاتک تو کانفیگ پورت annexm و ندارن و ماکزیمم آپلودی که پروتای آسیاتک می دن ، 1 مگ هستش، این دوستمون که سرعت آپلود 2 مگ داره یا از پورتای پیشگامان سرویس گرفته یا تو مرکزشون خود شبدیز پورت داره.
ساعت 23:15
مولتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و تک کانکشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این احتمال هست. مرکز مخابراتی شلوغ باشه.
نمیدونم از پورت چه شرکتی استفاده میکنم اما گاهی وقتا آیپی متعلق به پیشگامانه.
پروفایل گیم هم فعاله.
+
وقتی از مودم asus استفاده میکنم کشش خطم تا 18 مگ عه، اما با مودم قدیمی با چیپست برادکام تا 23 مگ کشش داره و ارور crc کمتری هم میده!
Last edited by mahmoodsoft; 18-12-2019 at 02:39.
down رو 23k هست بهت 2500 مگابایت دانلود میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)