تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 33 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 321

نام تاپيک: [بحث و برسی] شرکت شبکه ارتباط شبدیز/ Shabdiz Telecom Network

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

DL:16/UP:2 + Fastpath

2. این کاربر از mahmoodsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سرعت آپلودتو رو چند بستن؟می تونی یک عکس از صفحه مودمت بزاری؟ پروفایل گیم هم فعاله؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چطوری واست آپلود و رو 2 مگ گذاشتن ، من زنگ زدم گفتم آپلودمو بالاتر ببرین گفتن 1.5 مگ بیشتر نداریم ، بعد گفتم annexM پروفایلمو فعال کنید ، اصلا" نمی دونستن چیه،چطوری واست رو 2 مگ گذاشتن و annexm و فعال کردن؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چطوری واست آپلود و رو 2 مگ گذاشتن ، من زنگ زدم گفتم آپلودمو بالاتر ببرین گفتن 1.5 مگ بیشتر نداریم ، بعد گفتم annexM پروفایلمو فعال کنید ، اصلا" نمی دونستن چیه،چطوری واست رو 2 مگ گذاشتن و annexm و فعال کردن؟
    والا هفته پیش که خط رانژه شد، تنها کاری که کردم AnnexM رو از تنظیمات مودم فعال کردم، بعدش رفتم سراغ پنل شبدیز، کیفیت خط، سرعتی که آپلود 2 مگ مخصوص بازی آنلاین بود رو فعال کردم، اصلا با پشتیبانی تلفنی ارتباط نگرفتم.

6. این کاربر از mahmoodsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

والا هفته پیش که خط رانژه شد، تنها کاری که کردم AnnexM رو از تنظیمات مودم فعال کردم، بعدش رفتم سراغ پنل شبدیز، کیفیت خط، سرعتی که آپلود 2 مگ مخصوص بازی آنلاین بود رو فعال کردم، اصلا با پشتیبانی تلفنی ارتباط نگرفتم.
    تو کیفیت خط من اصلا" آپلود 2 مگ نیست ، فقط آپلود 1 مگ داره ، آپلود 1 مگ داره و 786 و 512 ، از اون طرفم دان استریم تا 20 مگ داره، فکر کنم واسه تو رو پورت پیشگامان سرویسو بستن ، تو مرکز ما پیشگامان سرویس نمی ده و پورت منو رو آسیاتک مزخرف بستن که سرعت آپلود بیشتر از 1 مگ هم نداره ، یکی از علتایی که کیفیت سرویست خوبه فکر کنم همینه که رو پورت پیشگامان بهت سرویس دادن، جاهایی که تحت پوشش پیشگامان نیست روی پورت آسیاتک می بندن

8. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

تو کیفیت خط من اصلا" آپلود 2 مگ نیست ، فقط آپلود 1 مگ داره ، آپلود 1 مگ داره و 786 و 512 ، از اون طرفم دان استریم تا 20 مگ داره، فکر کنم واسه تو رو پورت پیشگامان سرویسو بستن ، تو مرکز ما پیشگامان سرویس نمی ده و پورت منو رو آسیاتک مزخرف بستن که سرعت آپلود بیشتر از 1 مگ هم نداره ، یکی از علتایی که کیفیت سرویست خوبه فکر کنم همینه که رو پورت پیشگامان بهت سرویس دادن، جاهایی که تحت پوشش پیشگامان نیست روی پورت آسیاتک می بندن
    مرکز مخابراتی ما پیشگامان داره و تو پنل من 2 مگی وجود نداره. ربطی به این چیزا نداره

10. 2 کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مرکز مخابراتی ما پیشگامان داره و تو پنل من 2 مگی وجود نداره. ربطی به این چیزا نداره
    چرا اتفاقا" آسیاتک سخت افزارش بین شرکتا واقعا" ضعیف هستش،الان اکثر شرکتا مثل شاتل و ... annexM و فعال می کنن که باعث می شه سرعت آپلود تا 2 مگ بالا بره ولی تجهیزات آسیاتک تو کانفیگ پورت annexm و ندارن و ماکزیمم آپلودی که پروتای آسیاتک می دن ، 1 مگ هستش، این دوستمون که سرعت آپلود 2 مگ داره یا از پورتای پیشگامان سرویس گرفته یا تو مرکزشون خود شبدیز پورت داره.

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ساعت ۵ عصر میرسی خونه و شب میخوای یه سری بری تو اینترنت بچرخی قبل از خواب که خستگی روزت در بره. اما خوب شبدیزه دیگه به فکر خوابته و میخواد بیشتر بخوابی :

بسیار عالی خوشبختانه خط تلفن زیاد داریم و تغییر سرویس دهنده کار یه دقیقست.
    ساعت 23:15
    مولتی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و تک کانکشن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این احتمال هست. مرکز مخابراتی شلوغ باشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سرعت آپلودتو رو چند بستن؟می تونی یک عکس از صفحه مودمت بزاری؟ پروفایل گیم هم فعاله؟

نمیدونم از پورت چه شرکتی استفاده میکنم اما گاهی وقتا آیپی متعلق به پیشگامانه.
    پروفایل گیم هم فعاله.
    +
    وقتی از مودم asus استفاده میکنم کشش خطم تا 18 مگ عه، اما با مودم قدیمی با چیپست برادکام تا 23 مگ کشش داره و ارور crc کمتری هم میده!
    Last edited by mahmoodsoft; 18-12-2019 at 02:39.

14. 2 کاربر از mahmoodsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

نمیدونم از پورت چه شرکتی استفاده میکنم اما گاهی وقتا آیپی متعلق به پیشگامانه.
    پروفایل گیم هم فعاله.
    +
    وقتی از مودم asus استفاده میکنم کشش خطم تا 18 مگ عه، اما با مودم قدیمی با چیپست برادکام تا 23 مگ کشش داره و ارور crc کمتری هم میده!
    down رو 23k هست بهت 2500 مگابایت دانلود میده؟

16. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •