تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 3347 اولاول ... 1117181920212223242531711215211021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

الان چه شهرای راه افتاده دوستانی که اطلاع دارن یه گزادشی بدن

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

فعلا تو قزوین و قم و رشت و بجنورد و تهران هستش!! اینجور که معلومه کلانشهر ها خیلی از برنامه عقبن و هنوز از دوستان کسی نیست که از کلانشهر ها گزارش اتصال بده

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان چه شهرای راه افتاده دوستانی که اطلاع دارن یه گزادشی بدن
    صفحه 16 گفته شده

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

از نظر شما که همه اشتباه می کنند شما درست میگید فقط
    الان تعرفه رایتل بطور مثال بسته 1ماه 4گیگش هست 37هزار تومن آیا خود شما ازش استفاده می کنی با این تعرفه های فضایی؟ بعد چون شبکه به قول شما نمی کشه تعرفه رو بالا ببرند که ملت استفاده نکنند؟1
    فازت چیه؟!
    خدمت جناب وکیل رسمی ایرانسل و حومه عرض کنم که اولا اینکه من از تعرفه های رایتل یا نه به خودم مربوطه .دوما بالا بردن تعرفه ها هم به این کمک میکنه که همین کیفیت متوسط الان که قطعا بعد از سراسری شدن سرعتها بر اساس قانون نانوشته مملکت اسلامی پایینتر میاد توی همون سطح بمونه و هر روز ضعیف تر و ضعیف تر نشه .
    ایران میدونی کجاست؟ جایی که اول تکنولوژی میاد 30 سال بعد فرهنگ استفاده از اون تکنولوژی. حالا اگه تعرفه ها همین باشه ملتی که از اینترنت فقط دانلود بلده میریزه روی 3g خود شما که فاز وکیل قانونی ایرانسل رو برداشتی شکایت سرعت 3g که حداقل به 0.01 سرعت فعلی میرسه رو به آسمونا! میبری .با بالا رفتن تعرفه ها طرف دیگه نمیاد بار شبکه رو بگیره که فیلم دانلود کنه در صورتی که هنوز متوجه نیست که 3g برای دانلود نیست . کسایی استفاده میکنن که فرهنگ استفاده ازش رو دارن .

5. 3 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ببینم الان رایتلی که همه از قیمتها و تعرفه هاش مینالن و تئوری شما رو پیاده کرده پس چرا در خیلی از مناطق هنوز اینترنتش مشکل داره و ملت نارضی هستن؟؟
    جوابش خیلی واضحه . به خاطر کمبود تجهیزات و نبودن آنتن .

7. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

تنها راه حفط کیفیت بالابردن تعرفه هاست تا بلا نسبت دوستان حاضر در تاپیک هر ننه قمری که فرق تری‌جی رو با آرپیجی نمیدونه سمت 3g نیاد .
    شما چرا بجای اینکه بفرمایی این مملکته پر از بدبختی چطور باید سروسامان بگیره.ومسبب این بیچارگی ها و درماندگی ها کیست و چگونه باید این خراب شده، آباد بشه.
    بدتر راه حل خراب آباد تری میدی.مطمئن باش تو تیراژ هست که قیمت پایین میاد.
    مطمئنم خیلی از ماها حتی Rpg هم ندیدیم.

SONY XPERIA Z2
    Last edited by rznrz06; 06-08-2014 at 19:27.

9. 2 کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدمت جناب وکیل رسمی ایرانسل و حومه عرض کنم که اولا اینکه من از تعرفه های رایتل یا نه به خودم مربوطه .دوما بالا بردن تعرفه ها هم به این کمک میکنه که همین کیفیت متوسط الان که قطعا بعد از سراسری شدن سرعتها بر اساس قانون نانوشته مملکت اسلامی پایینتر میاد توی همون سطح بمونه و هر روز ضعیف تر و ضعیف تر نشه .
    ایران میدونی کجاست؟ جایی که اول تکنولوژی میاد 30 سال بعد فرهنگ استفاده از اون تکنولوژی. حالا اگه تعرفه ها همین باشه ملتی که از اینترنت فقط دانلود بلده میریزه روی 3g خود شما که فاز وکیل قانونی ایرانسل رو برداشتی شکایت سرعت 3g که حداقل به 0.01 سرعت فعلی میرسه رو به آسمونا! میبری .با بالا رفتن تعرفه ها طرف دیگه نمیاد بار شبکه رو بگیره که فیلم دانلود کنه در صورتی که هنوز متوجه نیست که 3g برای دانلود نیست . کسایی استفاده میکنن که فرهنگ استفاده ازش رو دارن .

همونطور که شما هم می دونی ایرانسل طرح تعرفه نامحدود نداره! بعد اگر کمی فقط کمی از مسائل فنی سردر بیاری می بینید که در نسل سوم با افزایش ترافیک شبکه و تعداد کاربران اختلال در سرعت شبکه به وجود نمیاد. این از لحاظ سرعت که شما خیلییییی نگرانشی
    می مونه فرهنگ که نه من و نه شما نمی تونیم کسی رو محدود کنیم بگیم آقا چرا از اینترنت استفاده می کنی ! استفاده نکن!
    این جور حرفها در 2014 واقعاً مسخرست که ما بیام تعرفه رو بالا ببریم که خدایی نکرده به استفاده ما از اینترنت خللی وارد نشه...

بعد از راه اندازی رسمی در کلان شهرها هم این بحث ها و جدل ها خود به خود پایان میگیره چرا که کیفیت شبکه مردم خودشون حس می کنند و کار می کنند باهاش و نه شما میگی آقا تعرفههههههه رو ببر بالا کسی استفاده نکنه نه من میگم فازت چیه خارجیه؟

شما هم مشخصه اطلاعات فنیت بالاست در سایت اکسپریا هم جوابتو دادن باز شروع کردی به کل کل کرن

در هر صورت قصد کژژژژ دادن ندارم اینجا برای اطلاع رسانی راه افتاه نه دعوا

وقت بخیر

11. 7 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

شما چرا بجای اینکه بفرمایی این مملکته پر از بدبختی چطور باید سروسامان بگیره.ومسبب این بیچارگی ها و درماندگی ها کیست و چگونه باید این خراب شده، آباد بشه.
    بدتر راه حل خراب آباد تری میدی.مطمئن باش تو تیراژ هست که قیمت پایین میاد.
    مطمئنم خیلی از ماها حتی Rpg هم ندیدم.

SONY XPERIA Z2
    مملکتی آباد میشه که ملتش رو به مرگ نگرفته باشن که به تب راضی باشن و به زندگی با تب بالا به قدری عادت کرده باشن که فراموش کنن که توی جهنم دارن زندگی میکنن.

13. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

فک کنم داریم از بحث خارج میشیم مسئولین رسیدگی کنن

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

مملکتی آباد میشه که ملتش رو به مرگ نگرفته باشن که به تب راضی باشن و به زندگی با تب بالا به قدری عادت کرده باشن که فراموش کنن که توی جهنم دارن زندگی میکنن.
    تکبییییر،،،
    جدای از شوخی امیدوارم محدودیت سرعتی و کارت دانشجویی ببر و فلان کن رو نداشته باشه و همون اول یک مگ رو بده به همه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •