الان چه شهرای راه افتاده دوستانی که اطلاع دارن یه گزادشی بدن
الان چه شهرای راه افتاده دوستانی که اطلاع دارن یه گزادشی بدن
فعلا تو قزوین و قم و رشت و بجنورد و تهران هستش!! اینجور که معلومه کلانشهر ها خیلی از برنامه عقبن و هنوز از دوستان کسی نیست که از کلانشهر ها گزارش اتصال بده
صفحه 16 گفته شده
خدمت جناب وکیل رسمی ایرانسل و حومه عرض کنم که اولا اینکه من از تعرفه های رایتل یا نه به خودم مربوطه .دوما بالا بردن تعرفه ها هم به این کمک میکنه که همین کیفیت متوسط الان که قطعا بعد از سراسری شدن سرعتها بر اساس قانون نانوشته مملکت اسلامی پایینتر میاد توی همون سطح بمونه و هر روز ضعیف تر و ضعیف تر نشه .
ایران میدونی کجاست؟ جایی که اول تکنولوژی میاد 30 سال بعد فرهنگ استفاده از اون تکنولوژی. حالا اگه تعرفه ها همین باشه ملتی که از اینترنت فقط دانلود بلده میریزه روی 3g خود شما که فاز وکیل قانونی ایرانسل رو برداشتی شکایت سرعت 3g که حداقل به 0.01 سرعت فعلی میرسه رو به آسمونا! میبری .با بالا رفتن تعرفه ها طرف دیگه نمیاد بار شبکه رو بگیره که فیلم دانلود کنه در صورتی که هنوز متوجه نیست که 3g برای دانلود نیست . کسایی استفاده میکنن که فرهنگ استفاده ازش رو دارن .
جوابش خیلی واضحه . به خاطر کمبود تجهیزات و نبودن آنتن .
شما چرا بجای اینکه بفرمایی این مملکته پر از بدبختی چطور باید سروسامان بگیره.ومسبب این بیچارگی ها و درماندگی ها کیست و چگونه باید این خراب شده، آباد بشه.
بدتر راه حل خراب آباد تری میدی.مطمئن باش تو تیراژ هست که قیمت پایین میاد.
مطمئنم خیلی از ماها حتی Rpg هم ندیدیم.
SONY XPERIA Z2
Last edited by rznrz06; 06-08-2014 at 19:27.
همونطور که شما هم می دونی ایرانسل طرح تعرفه نامحدود نداره! بعد اگر کمی فقط کمی از مسائل فنی سردر بیاری می بینید که در نسل سوم با افزایش ترافیک شبکه و تعداد کاربران اختلال در سرعت شبکه به وجود نمیاد. این از لحاظ سرعت که شما خیلییییی نگرانشی
می مونه فرهنگ که نه من و نه شما نمی تونیم کسی رو محدود کنیم بگیم آقا چرا از اینترنت استفاده می کنی ! استفاده نکن!
این جور حرفها در 2014 واقعاً مسخرست که ما بیام تعرفه رو بالا ببریم که خدایی نکرده به استفاده ما از اینترنت خللی وارد نشه...![]()
بعد از راه اندازی رسمی در کلان شهرها هم این بحث ها و جدل ها خود به خود پایان میگیره چرا که کیفیت شبکه مردم خودشون حس می کنند و کار می کنند باهاش و نه شما میگی آقا تعرفههههههه رو ببر بالا کسی استفاده نکنه نه من میگم فازت چیه خارجیه؟
شما هم مشخصه اطلاعات فنیت بالاست در سایت اکسپریا هم جوابتو دادن باز شروع کردی به کل کل کرن
در هر صورت قصد کژژژژ دادن ندارم اینجا برای اطلاع رسانی راه افتاه نه دعوا
وقت بخیر![]()
مملکتی آباد میشه که ملتش رو به مرگ نگرفته باشن که به تب راضی باشن و به زندگی با تب بالا به قدری عادت کرده باشن که فراموش کنن که توی جهنم دارن زندگی میکنن.
فک کنم داریم از بحث خارج میشیم مسئولین رسیدگی کنن![]()
تکبییییر،،،
جدای از شوخی امیدوارم محدودیت سرعتی و کارت دانشجویی ببر و فلان کن رو نداشته باشه و همون اول یک مگ رو بده به همه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)