تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 33 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 328

نام تاپيک: برنامه خندوانه

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

با توجه به آرایی که جمع شده میشه انتظار داشت رضویان بره بالا
    قصد جسارت ندارم ولی
    متاسفانه گویا مردم ما لودگی و مسخره بازی هنر پیشگان مورد علاقه خودشون رو به حقایقی که افراد دیگه میگن ترجیح میدن

تقریبا میشه گفت 3 هنر پیشه اصلی تو این مسابقات بودن که به مسخره بازی حریفان حذف شدن (( و یا تا نزدیکیش رفتن ))
    الیکا عبدالرزاقی
    افشاریان
    ژوله (( که تا مرز حذف شدن رفت ))

ژوله که با یه اجرای تو پر و پر مغز اومد رو سن و برنامه داشت
    کار ژوله واقعا قابل تحسین بود و مشخص بود واسش وقت گذاشته
    در مقابل کسی مثل حیایی که با خاطره و نمک ریختن سعی در اجرا داشت
    حیایی فقط با جمع کردن خاطره اومد رو سن و چیزی جز یکسری خاطره مسخره نداشت (( البته خودش که خیلی فکر میکرد خنده داره !! ))

افشاریان با یه متن قوی و فوق العاده اومده بود (( البته خودمم جزو کسایی بودن که خوب متوجه نشدم چون واقعا اجرای سنگینی داشت ))
    اجرایی که در مورد بچه هایی میگه که واسه پیشرفت از بین خانواده ها میرن و برای پدر و مادر چیزی جز یه کد تلفن نمیمونه به جای بچش (( افشاریان 021 ))
    ولی مسخره بازی غفوریان باعث شد به راحتی بره بالا
    کارهای غفوریان رو میبینید واقعا جز مسخره بازی چیزی توش نیست
    نمیدونم چرا غفوریان فکر میکنه اون خنده های مسخرش جالبه و فکر میکنه الان همه دارن میمیرن از خنده

در آخر خانم عبدالرزاقی
    اول از همه که یه جمله فوق العاده قشنگ گفت که باید طلا گفت جمله رو (( ایران 2 قسمته تهران و شهرستان ))
    و این حقیقت ماجرا بود . وقتی میبینید همه چی تو کشور یکی واسه تهرانه یکی واسه 30 و خورده ای شهرستان دیگه
    اجراش هم
    یه متن پر محتوا و پر معنی که تو جامعه امروز چیزی جز حقیقت نیست
    از بین رفتن اصالت و پیشینه محلی که داره زیر سایه با کلاس بودن از بین میره
    جایی که به قول خود خانم عبدالرزاقی با کلاس بودن یعنی در رژیم بودن (( رژیم نباشید که نخورید فقط در رژیم باشید ))
    جایی که حتی خود افراد شهرستانی واسه اون کلاسش گذشته رو فراموش میکنن و .......
    در مقابل رضویان با سر و صدا و جیغ جیغ کردن سعی در اجرا داشت
    خودم هم به اجرای رضویان خندیدیم ولی این عبدالرزاقی بود که بهش رای دادم . حقیقت تلخ عبدالرزاقی لیاقت رای رو داشت

احتملا ژوله هم نفر آخر از بین این 3 نفر باشه که به دست خاطرات مسعودی حذف بشه
    البته تصیر مسعودی و غفوریان و رضویان نیست که اومدن بالا

تقصیر عبدالرزاقی و ژوله و افشاریان هست که محتویات کارهای پر مغز خودشون رو در مقابل مسخره بازی و لودگی قرار دادن و ارزش کار خودشون رو پایین آوردن !!

2. 7 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

رضویان فقط با سر و صدا دراوردن می خواست مردم رو بخندونه
    امیدوارم اندفعه دیگه مفتی مفتی نره بالا
    اتفاقا تا الان که خوب جلو افتاده

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امشب هم مسابقه هست؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه samir.123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    امارات متحده عربی

پيش فرض

واقعا چرا به رضويان راي داديد ؟!!!
    من از شعري كه خوند يك كلمه هم متوجه نشدم
    بعد خاطره تعريف كرد
    يه چيز خيلي عادي !!!
    شب ميخواسته بخوابه و بخاطر سر و صداهاي همسايه نتونسته بخوابه !!! اين راي بايد بياره واقعا ؟!!

ملت عجيب غريبي هستيم!

طوري كه خبرگزاري ها هم سوتي دادن

الیکا عبدالرزاقی از رضویان پیشی گرفت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا اين لحظه رضويان 800 هزار راي
    عبدالرزاقي 200 هزار راي !

- - - Updated - - -

واقعا چرا به رضويان راي داديد ؟!!!
    من از شعري كه خوند يك كلمه هم متوجه نشدم
    بعد خاطره تعريف كرد
    يه چيز خيلي عادي !!!
    شب ميخواسته بخوابه و بخاطر سر و صداهاي همسايه نتونسته بخوابه !!! اين راي بايد بياره واقعا ؟!!

ملت عجيب غريبي هستيم!

طوري كه خبرگزاري ها هم سوتي دادن

الیکا عبدالرزاقی از رضویان پیشی گرفت
    http://baharnews.ir/news/91972

تا اين لحظه رضويان 800 هزار راي
    عبدالرزاقي 200 هزار راي !

6. این کاربر از samir.123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

من واقعا نمیدونم چرا بعضی از دوستان انتظار دارند کسی که خودشون خوشش اومده باید بره بالا یا مردم بهشون رای بدند
    حالا هی بیاید بگی فلانی دلقک بازی در آورد و فلانی چیکار کرد
    عزیزم شل بگیر و حرص نخور
    تو به کمدین محبوبت رای بده و وجدانت راحت باشه که از کسی که فک میکنی کاره درست رو انجام داده حمایت میکنی
    اگه اطلاعات لازم و کافی هم داری در اختیار بقیه بذار، تا بقیه افرادی که سواد آکادمیک برای نقد رو ندارند بتونند با استناد به حرفهای شما نقد درستی رو انجام بدند

حالا دوباره هی بیاید بگید فلانی لقک بازی در آورد

حالا نظره خودم در مورد این خنداننده برتر
    به نظره من کلا مسابقه در حد استانداردهای استندآپ کمدی نیست، حتی تا فاصله 100 کیلومتریشم نیست، چون ببینید ما داریم از بازیگرای کمدیمون استفاده میکنیم و این اصلا درست نیست و دلیل همین بحث های بالا همینه
    ما در واقع داریم به هنرمند محبوبمون رای میدیم تا به کمدین برتر (اینو میتونید از رای های ژوله و حیایی ببینید)
    البته این امر دلایل مختلفی داره
    استفاده از نویسنده ها هم در این کار هم اشتباه بعدی بود به طوری که صحت یه اجرای ضعیف داشت و ژوله هم تو اجرای اولش بیشتر سعی کرد جوکایی که توی فضای مجازی هست رو بازگو کنه ...
    اما استفاده از ایده پردازان توی این برنامه نقطه عطفی بود، سجاد افشاریان از ایده پردازان برنامه خندواننه است و اگه اجرای اولش رو ببینید میتونید قدرتش توی ایده پردازی رو ببیند و استفاده درست از کاراکترهای موجود در جامعه، باعث شد رای بیاره و دقیقا همین کار رو ژوله توی اجرای دومش کرد و باعث رای آوردنش شد ولی سجادیان متاسفانه نتونست این روند ادامه بده و درگیر کلیشه های معمول شد و باعث شد حذف بشه
    Last edited by Amin_0913; 02-10-2015 at 18:00.

8. 7 کاربر از Amin_0913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من واقعا نمیدونم چرا بعضی از دوستان انتظار دارند کسی که خودشون خوشش اومده باید بره بالا یا مردم بهشون رای بدند
    حالا هی بیاید بگی فلانی دلقک بازی در آورد و فلانی چیکار کرد
    عزیزم شل بگیر و حرص نخور
    تو به کمدین محبوبت رای بده و وجدانت راحت باشه که از کسی که فک میکنی کاره درست رو انجام داده حمایت میکنی
    اگه اطلاعات لازم و کافی هم داری در اختیار بقیه بذار، تا بقیه افرادی که سواد آکادمیک برای نقد رو ندارند بتونند با استناد به حرفهای شما نقد درستی رو انجام بدند

حالا دوباره هی بیاید بگید فلانی لقک بازی در آورد

حالا نظره خودم در مورد این خنداننده برتر
    به نظره من کلا مسابقه در حد استانداردهای استندآپ کمدی نیست چون ببینید ما داریم از بازیگرای کمدیمون استفاده میکنیم و این اصلا درست نیست و دلیل همین بحث های بالا همینه
    ما در واقع داریم به هنرمند محبوبمون رای میدیم تا به کمدین برتر (اینو میتونید از رای های ژوله و حیایی ببینید)
    البته این امر دلایل مختلفی داره
    استفاده از نویسنده ها هم در این کار هم اشتباه بعدی بود به طوری که صحت یه اجرای ضعیف داشت و ژوله هم تو اجرای اولش بیشتر سعی کرد جوکایی که توی فضای مجازی هست رو بازگو کنه ...
    اما استفاده از ایده پردازان توی این برنامه نقطه عطفی بود، سجاد افشاریان از ایده پردازان برنامه خندواننه است و اگه اجرای اولش رو ببینید میتونید قدرتش توی ایده پردازی رو ببیند و استفاده درست از کاراکترهای موجود در جامعه، باعث شد رای بیاره و دقیقا همین کار رو ژوله توی اجرای دومش کرد و باعث رای آوردنش شد
    خب تعداد این افراد هم کمه . این از تعداد ارا برای افرادی مثل افشاریان و عبدالرزاقی معلوم میشه . فقط هم تو فضای مجازی این افراد زیاد دیده میشن . شما فکر کن مثلا توی یه پیجی میبینی همه از افشاریان تعریف میکنن اما در واقعیت اینه که مهران غفوریان رای بیشتر اورد .

فعلا همینه دیگه . فعلا کارهای نظیر حیایی و غفوریان و ... جذابتره واسه اکثریت مردم . البته کاش اون اقلیت دیگه هم به سطح کارهای بقیه کمدین ها هم ایراد نگیرن . چون فقط از نظر اونا مسخره است .
    البته من خودم از تو اینا حیایی رو خیلی قبول دارم ولی بقیه نه . نه افشاریان نه غفوریان نه مسعودی نه رضویان . حتی اجرای عبدالرزاقی هم بهتر بود از رضویان به نظرم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

من یکی نه رای دادم و نه میدم، نمیدونم چرا بقیه اینقدر براشون مهمه که کی رای بیاره و کی نیاره.
    برنامه چیزی جز برای سرگرمی نیست، حالا چرا حرصش رو میخورن دوستان!

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk

11. 2 کاربر از reza_jolie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض «خنداننده‌ی برتر» به نیمه نهایی رسید/یک پای فینال در رقابت امشب مشخص می‌شود

رقابت کمدین‌های برتر خندوانه امشب با اجرای امیرمهدی ژوله و علی مسعودی وارد مرحله‌ی نیمه نهایی می‌شود. علی مسعودی با انتشار پستی‌ در صفحه‌ی اینستاگرامش ضمن بیان این مطلب که این برنامه شب قبل از حادثه‌ی منا ضبط شده است از پخش این مسابقه در برنامه‌ی امشب «خندوانه» خبر داد:
    «سلام دوستان عزیز
    امشب اجرای من و امیرمهدی ژوله عزیز هست. ما این برنامه رو روز قبل فاجعه منا ضبط کردیم. از همین‌جا دوباره به مردم عزیز و خانواده عزیزان فاجعه منا تسلیت عرض می‌کنم و امیدوارم خدواند به این عزیزان صبر بده. خاک پای همه شما عزیزانم»
    علی مسعودی در دور اول مسابقات از سد امیرکربلایی زاده گذاشت و در یک چهارم نهایی نیز با شقایق دهقان هم‌گروه شد. امیرمهدی ژوله نیز در ابتدای مسابقات هومن حاجی عبداللهی را جا گذاشت و در یک چهارم نهایی در یک رقابت نزدیک با اختلاف 200 رای از امین حیایی بالاتر قرارگرفت و به نیمه نهایی رسید.
    برنده‌ی مسابقه‌ی بین این دو کمدین یکی از فینالیست‌های «خنداننده‌ی برتر» خواهد بود.

13. 6 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

من خودم طرفدار علی مسعودی بودم ولی امشب واقعا اجراش مسخره بود و گند زدش
    کلا مسعودی اجراهای قبلیش(منظورم کلا خارج از مسابقه و ماه های پیش) خیلی بهتر بوده
    Last edited by mohammadirani; 02-10-2015 at 23:46.

15. 2 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

امشب هر دو اجرا خوب بودن
    ولی اجرای امیر مهدی ژوله یه سر و گردن از اجرای علی مسعودی بالاتر و مفهومی تر بود و معلوم بود مثل اجرا های قبلیش روی اون کار شده و قصدش فقط خندوندن نیست ...
    به نظر من اگه بخوایم به حق قضاوت کنیم باید ژوله بره فینال

17. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •