تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 175 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تمدید قرارداد ماسکرانو در روز 4 شهریور

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خاویر ماسکرانو و باشگاه بارسلونا بر سر تمدید قرارداد این بازیکن به مدت چهار سال تا 9 تیر 1397 به توافق رسیدند.
    باشگاه فوتبال بارسلونا اعلام کرد که ماسکرانو روز سه شنبه 4 شهریور برای بهبود بخشیدن و تمدید کردن قرارداد خود در دفاتر باشگاه حضور خواهد یافت.
    توافق بر سر این تمدید درست پیش از جام جهانی برزیل صورت گرفت که در آن ماسکرانو به همراه تیم ملی آرژانتین نایب قهرمان جهان شد. مبلغ جدید فسخ قرارداد نیز 100 میلیون یورو در نظر گرفته شده است.
    ماسکرانو این هفته در کنار بقیه بازیکنانی که به همراه تیم ملی کشورشان در نیمه نهایی جام جهانی حضور داشتند به تیم اضافه شد و انتظار می رود در دیدار دوشنبه شب در جام خوان گمپر نخستین بازی فصل خود را انجام دهد..

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: ماهان مولائی / FCBarcelona.ir
    خوشحالی سوارز پس از حضور در تمرینات

لوییس سوارز مهاجم اروگوئه ای بارسا پس از حضور در تمرین صبح جمعه در کنار هم تیمی های جدید خود به مصاحبه با سایت رسمی و شبکه تلویزیونی بارسا پرداخت.
    لوییس سوارز پس از نهایی شدن تصمیم دادگاه ورزشی توانست برای اولین بار، دیروز صبح با سایر بازیکنان به تمرین بپردازد. او در زمین تمرین سیوداد دپورتیوا خوان گمپر تحت هدایت لوییس انریکه تمرین کرد. سوارز در مصاحبه ای با شبکه بارسا و سایت رسمی باشگاه گفت: «بسیار خوشحالم که دوباره به جمع فوتبالی بازگشته ام و از بودن در کنار هم تیمی های خود لذت می برم. برای چنین روزی نمی توانستم بیش از این صبر کنم».
    امضای قرارداد این مهاجم چند هفته پیش انجام شده بود اما این بازیکن قادر به تمرین با تیم نبود. سوارز این دوران را این طور توصیف کرد: «دوران بسیار سختی بود. شرایطی پیش امد که باعث ناراحتی من شده بود. من بهای اشتباهی را که مرتکب شدم پرداختم وباید برای آن عذرخواهی کنم اما باید همه این حوادث تلخ را فراموش کنم». شماره 9 جدید بارسا در ادامه گفت: «تنها به آینده فکر می کنم که در باشگاه جدیدم، بارسلونا رقم خواهد خورد. باشگاهی که بازی در آن آرزوی من بود».
    سوارز دوشنبه مقابل هواداران معرفی خواهد شد که این مراسم پیش از برگزاری جام خوان گمپر خواهد بود. سوارز گفت: «نمی توانم برای آن روز صبر کنم. باید منتظر باشم تا زمان بازی من هم فرا برسد و با هواداران بیشر در ارتباط باشم و جو حاکم بر نیوکمپ را در هنگام بازی لمس کنم».
    در پایان این بازیکن اروگوئه ای از حمایت باشگاه در قبال وی از زمان عقد قرارداد قدردانی کرد. او گفت: «از کارهایی که باشگاه طی چند هفته اخیر در حق من انجام داده بسیار سپاسگذارم. آنها در این مدت رفتار بسیار خوبی با من داشته اند و از آنها تشکر می کنم زیر ا من در حال درک رویای خود یعنی بازی برای بارسا هستم».

منبع: سايت رسمي باشگاه
    مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
    فیلم جدید مسی در کنگره حامیان باشگاه ها

فیلم جدیدی درباره وقایع و اتفاقات مهم زندگی مسی ساخته شده است. کارگردانی این فیلم را الکس د لا لگسیا بر عهده دارد و در شهرهای بوینس آیرس، روزاریو و بارسلونا صحنه های این فیلم ضبط شده است.

فیلم جدید «مسی» با کارگردانی الکس د لا لگسیا و با تهیه کنندگی مدیاپرو، در کنگره حامیان جهانی باشگاه ها به نمایش در خواهد آمد. این فیلم در کشورهای آرژانتین و اسپانیا ضبط شده استٰ نویسندگی این فیلم را نیز جورج والدانو بر عهده داشته. این فیلم در روز یکشنبه و در کنگره حامیان باشگاه ها به نمایش در خواهد آمد. منوتی، مارادونا، کرایوف و والدانو از کسانی هستند که در این فیلم حضور داشته اند.
    مسی یکی از بازیکنان بزرگ تاریخ فوتبال به شمار می رود و در این فیلم به نظرات برخی کارشناسان درباره این بازیکن استثنایی پرداخته شده است. اشخاص نزدیک به مسی مثل مربیان، هم تیمی ها و بسیاری دیگر در این فیلم نظرات خود را بیان کرده اند و در این فیلم از آرشیو ها و ویدئوهایی که پیش از این از افراد نزدیک به مسی ضبط شده است، توسط کارگردان استفاده شده. لحظات دیگر زندگی مسی نیز توسط هنرنمایی بازیگران به نمایش درآمده است. این فیلم برای اولین بار در ریو برای جام جهانی به نمایش در آمد و در ششم سپتامبر نیز در ونیز نمایش داده خواهد شد.
    در این فیلم، کارشناسنان، هم تیمی های پیشین، روزنامه نگاران، مربیان و دوستان دوران کودکی عجوبه آرژانتینی دور یک میز برای صرف شام نشسته اند و نظرات خود را بیان می کنند. تحلیل های این کارشناسان شامل رخدادهای مهم زندگی مسی می شود. رخداد های بررسی شده در این فیلم شامل: شور و شوق مسی در دوران کودکی برای بازی کردن، تصمیم وی برای ترک روزاریو به سوی بارسلونا، جدایی از خانواده، نقش اشخاصی مثل رونالدینیو، رکساچ، رایکارد و گواردیولا در تبدیل شدن وی به یک ستاره، اولین گل مسی در نیوکمپ، شب رویایی وی در استمفوردبریج، ارتباط مسی با روزاریو و آرژانتین و هم چنین مقایسه این عجوبه آرژانتینی با مارادونا. در یکی از قسمت های فیلم، کرایوف در مورد مسی می گوید: «خدا را شکر که مسی پا به فوتبال گذاشت؛ اگر مسی نبود ما هنوز هم درمورد مارادونا صحبت می کردیم و این اصلاً خوب نیست، بیاییم به جای مقایسه او با مارادونا از بازی هایش لذت ببریم».
    الکس د لا لگسیا، در مورد علل پرورش و رشد دادن چنین استعداد هایی می گوید: «مسی خارق العاده است، خوشحالی پس از گل او نشان از علاقه زیاد وی به مادربزرگش دارد و سرسختی و کوشش او قابل تقدیر است؛ کوششی که یک شخص را از روزاریو به مرکز توجهات جهان و فوتبال منتقل کرد ». این فیلم در بوینس آیرس، روزاریو و بارسلونا ضبط شده است.

مترجم: سجاد اسدی / FCBarcelona.ir

2. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مصاحبه لویز انریکه:

در ٢ تمرینی که سوارز با ما بوده نشون داده که او یک استعداد واقعی هست. بازیکنی که ما دنبالش بودیم!
    دلوفئو؟ یک تصمیم شخصی بود. من میدونم که جرارد خوبه اما وقتی فکر کردم دیدم زیاد بهش بازی نمیرسه. پس قرض دادنش تصمیمی بود که برای او بهتر بود!
    سوارز فردا دقایقی رو در بازی گمپر به میدان خواهد رفت!
    پنجره نقل و انتقالات هنوز بسته نشده. ما به کار کردن برای قوی کردن ترکیبمون ادامه میدیم!
    کدوم دروازبان لالیگا رو شروع خواهد کرد؟ الان نمیتونم چیزی بگم, اما من اولویت هایی دارم!
    من ١٠٠% خوش بین هستم. ما تمریناتمون رو به خوبی انجام دادیم. و الان بازیهایی داریم که کارهایی که تو تمرینات انجام دادیم رو تو زمین مسابقه انجام بدیم!
    ماسچرانو کجا بازی میکنه؟ تو زمین, رو نیمکت, رو سکوی تماشاچیا...
    او بازیکن همه کاره هست و میتونه در هر دو پست بازی کنه!
    مسی بهترین بازیکن دنیاست, بدون شک. درسته که شما انو میشناسین اما مسی منو تو تمرینات سورپرایز کرد!
    من عاشق کار کردن با بازیکنای جوان هستم .ما الانش تو تیم ب بازیکنایی داریم که بسیار با استعداد هستن و اونا به ما کمک خواهند کرد!
    طوری که مسی بازی خوانی میکنه کس دیگه ای نمیتونه, او توی حملات آزاد است!
    محرومیت سوارز مارو تحت تاثیر نخواهد گذشت. ما میدونیم که او کی برخواهد گشت. و گروه هم آماده هستن تا با این قضیه کنار بیان!
    ژاوی و نیمار امروز به صورت عادی تمریناتشونو انجام دادن. من فکر میکنم اونا قبل بازی فردا چراغ سبز رو دریافت خواهند کرد!
    در کل من از هر سه دروازبان راضی هستم. من اگه با یه چشم بند هم دروازبان رو انتخاب کنم, انتخاب خوبی خواهد بود!

4. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بازار شایعات نقل و انتقالات:

خروجی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - هافبک - 22 ساله - 1.77 قد - احتمال پیوستن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضعیف - قرضی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - هافبک - 22 ساله - 1.77 قد - احتمال پیوستن به
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضعیف - قرضی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - هافبک دفاعی - 26 ساله - 1.85 قد - احتمال پیوستن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضعیف
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - هافبک دفاعی - 26 ساله - 1.85 قد - احتمال پیوستن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیاد - مبلغ پیشنهاد 9 میلون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - هافبک دفاعی - 26 ساله - 1.85 قد - احتمال پیوستن به
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضعیف
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - هافبک دفاعی - 26 ساله - 1.85 قد - احتمال پیوستن به
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضعیف - مبلغ پیشنهاد 10 میلون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - وینگ راست - 31 ساله - 1.73 قد - احتمال پیوستن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضعیف - مبلغ پیشنهاد 10 میلون

ورودی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - وینگ راست تیم تاتنهام - 24 ساله - 1.82 قد - احتمال خرید ضعیف - مبلغ پیشنهاد 17 میلون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - مدافع تیم تورینو - 24 ساله - 1.82 قد - احتمال خرید ضعیف
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - مدافع تیم دورتموند - 29 ساله - 1.84 قد - احتمال خرید ضعیف
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - وینگ راست تیم اتلتیکو مادرید - 29 ساله - 1.80 قد - احتمال خرید ضعیف
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - وینگ راست تیم سائوپائولو - 24 ساله - 1.71 قد - احتمال خرید متوسط - مبلغ پیشنهاد 6 میلون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - وینگر تیم فیورنتینا - 26 ساله - 1.78 قد - احتمال خرید ضعیف - مبلغ پیشنهاد 40 میلون
    Last edited by runner; 18-08-2014 at 11:09.

6. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مهمان ویژه؛ رافا مارکز

ستاره سابق بارسلونا که در تیم لئون، حریف بارسا در جام خوان گمپر بازی می کند، مهمان ویژه نهار امروز پیش از دیدار جام گمپر بود.

هیئت مدیره دو باشگاه بارسلونا و لئون امروز یکشنبه برای صرف ناهار سنتی جام گمپر گرد هم آمدند. به این مناسبت یک مهمان ویژه در این جمع حضور داشت؛ رافا مارکز که بازیکن سابق هر دو تیم است و در مسابقه شرکت خواهد کرد. او به شبکه تلویزیونی بارسا و سایت رسمی باشگاه گفت: «زمان حضورم در بارسلونا بهترین دوران زندگی شخصی و حرفه ای من بود».

رافا مارکز تاکید کرد که وی پس از کسب اجازه از باشگاه فعلی اش، ویاس ورونا یک نیمه کامل در مسابقه عصر دوشنبه بازی خواهد کرد. این مدافع مکزیکی، بازوبند کاپیتانی تیم ملی کشورش را در جان جهانی به بازو داشت.

ستایش از بارسلونای جدید

مارکز گفت: «لوئیز انریکه یک تیم متعادل با بازیکنان با کیفیت در اختیار دارد» و افزود: «انریکه این توانایی را دارد که آنها را به سطح خوبی برساند». همین طور درباره سوارز اظهار کرد: «در حال حاضر او یکی از بهترین مهاجمان جهان است و خط حمله بارسا را تقویت خواهد کرد».

رئیس باشگاه بارسلونا، جوزپ ماریا بارتومئو به گرمی از مارکز استقبال کرد. این بازیکن مکزیکی 7 فصل در بارسلونا توپ زد و در این مدت 4 عنوان قهرمانی لیگ و 2 لیگ قهرمانان اروپا را به دست آورد.

مترجم: رضا خانجانی / FCBarcelona.ir
    جزئیات تمرین امروز تیم

صبح امروز تمرین دیگری انجام شد و بازیکنان و کادر فنی تیم نیز، تولد فرزند مونتویا را به او تبریک گفتند. در تمرین امروز، ژاوی و نیمار نیز حضور داشتند.

لوئیز انریکه و 24 بازیکن حاضر در تمرین امروز، روز ویژه ای را سپری کردند؛ چراکه مونتویا به تازگی صاحب فرزند شد. نیمار و ژاوی هم علی رغم اینکه پزشکان هنوز جواب قطعی راجب به بهبود کامل این دو بازیکن نداده اند در تمرینات امروز حضور داشتند. آدریانو نیز در بخشی از تمرینات امروز حضور داشت.

لوئیز سوارز دومین جلسه تمرینی خود برای بارسا را تجربه کرد.

تراشتگن و فرمائلن

تراشتگن و فرمائلن به صورت جداگانه تمرین کردند تا به طور کامل به بهبودی برسند. سمپر، گریمالدو و مونیر نیز از تیم ب در این تمرینات حضور داشتند. فردا فینال جام خوان گمپر بین بارسا و باشگاه لئون برگزار خواهد شد. این بازی می تواند فرصت خوبی برای بازیکنان جدید تیم باشد تا محک زده شوند.

تمرینات منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: سجاد اسدی / FCBarcelona.ir
    عکس روز: «مونتویا صاحب فرزند شد»

دایلن، پسر مونتویا، عصر روز شنبه متولد شد. البته با این وجود مونتویا در تمرین آبی اناری ها تا پایان حضور داشت.

8. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آخرین بازی پیش فصل رو با پیروزی پر گل 6-0 و با درخشش جوانان لاماسیا به پایان رسوندیم
    همه خوب بودن در کل ، سوارز هم به بازی اومد ولی آنچنان موقعیتی براش ایجاد نشد تا 4ماه دیگه نمیبینیمش تو زمین!!!!

گلزنان:
    53' Munir
    76' Munir
    88' Sandro Ramírez
    2' Messi
    11' Neymar
    43' Neymar

به امید فصلی پر بار و بازیای زیبای بارسا با خریدا و بازیکنان دوست داشتنیش!!!
    Last edited by runner; 19-08-2014 at 00:13.

10. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

انریکه: «کاملا به آینده خوش بین هستم»

سرمربی بارسا در نشستی خبری اعلام کرد که از رضایت هواداران نسبت به آنچه که تیم او انجام خواهد داد اطمینان دارد.

در حالی که فقط یک هفته به آغاز رقابت های فصل جدید زمان باقیست، لوییس انریکه در نشست خبری دیروز شرکت کرد و به بیان نظرات خود پرداخت. بازیکن اسبق بارسا با اشتیاق فراوان به خبرنگاران گفت: «از شور و اشتیاقی که بازیکنان در تمرینات از خود نشان داده اند بسیار خوشحالم. این مساله مرا به آینده بسیار امیدوار و خوش بین می کند. این فصل از آنچه که من فکرش را می کردم سخت تر خواهد بود، زیرا آنها تمام تلاش خود را برای فداکاری در تیم از خود نشان داده اند. من 100 درصد به رضایت هواداران نسبت به عملکرد ما خوش بین هستم». انریکه بیان کرد که با وجود تنها پنج دیدار دوستانه، از روند آماده سازی پیش فصل رضایت دارد و افزود: «در برخی اوقت حتی عملکرد ما مانند یک دیدار واقعی، خوب و کامل بود».

انتقال قرضی دلوفئو، یک تصمیم شخصی

در روز پنجشنبه انتقال قرضی دلوفئو به سویا اعلام شد. انریکه امروز توضیح داد که این یک تصمیم شخصی بود: «من می دانستم که او در این فصل نمی تواند زمان بازی فراوانی را بدست آورد و از طرفی او نیاز به فعالیت بیشتری در میدان داشت. بنابراین به نظر من برای او بهتر بود که به تیمی برود تا بتواند زمان بازی بیشتری داشته باشد و جایگاه خود را در باشگاه به اثبات برساند».

سرمربی اقرار کرد که از عملکرد لیونل مسی در تمرینات تحت تاثیر گرفته است و تایید کرد که او در خطر حمله آزادی کامل برای فعالیت خواهد داشت: «اون چنان خوب بازی حریف را می خواند که به ما این اجازه را نمی دهد که او را به نقطه ای خاص در زمین محدود کنیم. او آزادی کامل در زمین خواهد داشت».

انریکه درباره ماسکرانو، دیگر بازیکن آرژانتینی بارسا که قرار است قرارداد خود را در 26 آگوست تمدید کند سخن گفت و توانایی بالای او در خط دفاعی و هافبک را ستود و گفت: «ما او را در هر دو پست در طول فصل خواهیم دید». سرمربی اشاره کرد که رقابت بر سر حضور در ترکیب اصلی تیم بسیار سخت خواهد بود و افزود: «ما به دنبال ایجاد انگیزه و رقابت بین بازیکنان هستیم. تیم با این رقابت ها رشد پیدا می کند».

همچنین سرمربی با نزدیک شدن به پایان دوره نقل و انتقالات تاکید کرد که باشگاه همواره به دنیال جذب بازیکنان جدید است. او گفت: «نه من و نه باشگاه هرگز به این فکر نمی کنیم که تیم ما کامل است و نیازی به خرید جدید ندارد. باشگاه همیشه باید به دنبال تقویت تیم باشد». او از فرصت استفاده کرد و اعلام کرد که دنی آلوس اصلی ترین مهره او در تیم است: «او توانایی فوق العاده خود را در تمرینات به نمایش گذاشته است».

آغاز کار سوارز با جام خوان گمپر

سوییز انریکه یکبار دیگر در جام خوان گمپر با هواداران رو برو خواهد شد. او درباره این موضوع گفت: «در حال حاضر ما به دنبال دستیابی به سطحی هستیم تا بتوانیم لیگ را آغاز کنیم». بارسا امشب به مصاف تیم لئون خواهد رفت.

سرمربی اشاره کرد که لوییس سوارز با توجه به عدم تمرین کافی در بازی امشب حضور خواهد داشت: «او بازیکن بزرگی است. او توانایی بازی خوانی بالایی دارد و سبک بازی ما را نیز خوب درک می کند». او همچنین به آمادگی ژاوی و نیمار برای بازی امشب اشاره کرد.

مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
    10 سال پس از نخستین بازی اتوئو و دکو

ساموئل اتوئو و دکو در یک بازی به مناسبت صدمین سالگرد تاسیس ویلافرانکا نخستین بازی خود را انجام دادند. در این بازی که 6-0 به نفع بارسا به پایان رسید دکو قفل دروازه را شکاند و اتوئو دو گل به ثمر رساند.

در روز 27 مرداد 1383، دقیقا 10 سال پیش، ساموئل اتوئو و دکو در جشن سالگرد صدمین سال تاسیس ویلافرانکا نخستین بازی هایشان به پیراهن آبی اناری را انجام دادند.

در این بازی که مقابل چشم 3000 تماشاگر ورزشگاه کمپ د اسپورت دل ویلافرانکا دل پندس برگزار شد، همانند انتظار، بارسا کار سختی نداشت و مقابل این تیم آماتور 6-0 به پیروزی رسید. گل های این مسابقه را دکو، اتوئو (2)، مارکز، ژولی و لوییس گارسیا به ثمر رساندند.

گل در نخستین بازی

نمایش بی نظیر دکو و اتوئو نوید فصلی فوق العاده را به رایکارد می داد. دکو که 90 دقیقه در زمین حاضر بود تنها پس از 12 دقیقه با یک شوت مهار نشدنی قفل دروازه را شکاند. بیست دقیقه بعد اتوئو نخستین گلش را برای بارسا وارد دروازه کرد و در نیمه دوم با پاس گل دکو این تعداد را به عدد دو رساند.

ستاره های قهرمان

دکو خود را به عنوان یک هافبک فرمانده و متعهد ثابت کرد، به یکی از ستاره های بارسای رایکارد تبدیل شد و در طول حضورش در این تیم کاتالان شش جام کسب کرد. اتوئو تا 2010 در بارسا ماند، 10 جام کسب کرد و یکی از مهم ترین عناصر کسب سه گانه در فصل 2008/09 بود.

از گمپر تا لالیگا

در هفته ای که به آغاز رقابت های لالیگا ختم می شود بازیکنان فقط در روز سه شنبه استراحت خواهند داشت. لوییس انریکه در بازی جام گمپر در روز دوشنبه نخستین بار در نوکمپ روی نیمکت مربیگری بارسا خواهد نشست و یک شنبه هفته بعد مقابل الچه نخستین بازی لالیگا را انجام خواهد داد.

در این هفته شلوغ، بازیکنان کار خود را با بازی در جام خوان گمپر آغاز کرده و با بازی مقابل الچه در روز یک شنبه به پایان می رسانند. همانند هر سال، دیدار مقابل لئون مسابقه ای خواهد بود که تیم جدید به هواداران معرفی خواهد شد.

در این هفته بازیکنان پنج روز (دوشنبه، چهارشنبه، جمعه، شنبه و یک شنبه) تمرین صبح و پنج شنبه تمرین صبح و بعد از ظهر دارند. آنها در روز سه شنبه می توانند به استراحت بپردازند.

دوشنبه 27 مرداد

13:00 - تمرین در سیوداد اسپورتیوا

22:00 - معرفی تیم اصلی در نوکمپ

23:00 - 49 مین دیدار جام خوان گمپر مقابل لئون

سه شنبه 28 مرداد

استراحت

چهارشنبه 29 مرداد

پنج شنبه 30 مرداد

21:00 - تمرین در سیوداد اسپورتیوا

جمعه 31 مرداد

شنبه 1 شهریور

یک شنبه 2 شهریور

23:30 - بازی لالیگا مقابل الچه در نوکمپ

12. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

برد پر گل گل بارسلونا در جام خوآن گامپر

بارسلونا با برتري شش بر صفر برابر ---- مکزيک فاتح جام "خوآن گامپر" شد.
    بارسلونا و لیون مکزیک شب گذشته برای تعیین قهرمان جام "خوآن گامپر" به مصاف هم رفتند که این دیدار با برتری پر گل آبی اناری‌ها به پایان رسید.
    بارسلونا که با لوئیس انریکه چهره جدیدی پیدا کرده است، موفق شد با شش گل لیون مکزیک را شکست دهد.
    برای بارسلونا در این دیدار لیونل مسی در دقیقه‌ چهار خیلی زود گلزنی کرد. نیمار برزیلی موفق شد بازگشت خوبی به ترکیب تیمش داشته باشد و گل دوم آبی اناری‌ها را به زیبایی در دقیقه‌ 12 به ثمر برساند.
    در دقایق پایانی نیمه نخست نیز همکاری مسی و نیمار باعث شد تا این بازیکن برزیلی گل سوم مسابقه را نیز به ثمر برساند تا نیمه نخست با برتری سه بر صفر بارسلونا به پایان رسیده باشد. نیمه دوم نیز با برتری مطلق بارسلونا شروع شد. منیر الحدادی پدیده جدید بارسلونا موفق شد دو بار در دقایق 56 و 78 برای تیمش گلزنی کند. اما این پایان کار نبود. ساندرو بازیکن جوان بارسلونا در دقیقه‌ 90 مسابقه توانست گل ششم را به ثمر رساند تا این دیدار به برتری پر گل بارسلونا به پایان برسد.
    پیش از شروع این بازی لوئیس سوآرس ، مهاجم جدید بارسلونا در ورزشگاه نوکمپ به هواداران این تیم معرفی شد و مورد تشویق هواداران قرار گرفت. این بازیکن اروگوئه‌ای که دوران محرومیتش را سپری می‌کند از روی سکوها نظاره گر پیروزی تیمش بود.

14. 4 کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

این بازیکن اروگوئه‌ای که دوران محرومیتش را سپری می‌کند از روی سکوها نظاره گر پیروزی تیمش بود.
    مطمئنین از روی سکوها پیروزی تیمشو دید؟
    از دقیقه 76 تو بازی بودا سوارز!!!!

16. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

سلام

از موقعی که توی جام جهانی سوارز کیه لینی رو گاز گرفته فیفا واسه چهارماه به طور کامل از هر عرصه ورزشی محرومش کرده.
    چندوقت پیش فدراسیون فوتبال اروگوئه هم اعتراض کرد و فیفا گذاشت که توی استادیوم ها حضور پیدا کنه ولی بازی نکنه.

اینی که شما می گید خودش تا دقیقه 76 تو بازی بود اشتباه. چون محرومه واگر هم بازی کنه فیفا پدرش رو درمیاره.

باتشکر

18. این کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سلام

از موقعی که توی جام جهانی سوارز کیه لینی رو گاز گرفته فیفا واسه چهارماه به طور کامل از هر عرصه ورزشی محرومش کرده.
    چندوقت پیش فدراسیون فوتبال اروگوئه هم اعتراض کرد و فیفا گذاشت که توی استادیوم ها حضور پیدا کنه ولی بازی نکنه.

اینی که شما می گید خودش تا دقیقه 76 تو بازی بود اشتباه. چون محرومه واگر هم بازی کنه فیفا پدرش رو درمیاره.

باتشکر
    دوست عزیز سوارز تو مرحله اول دادگاه کاملا از هرنوع فعالیتی محروم شد ولی در مرحله آخر محرومیت 4ماهه موند ولی میتونه تو تمام تمرینات و بازی های غیر رسمی بارسا شرکت کنه
    دیشب هم 15 دقیقه بازی کرد (من گفتم از دقیقه 76 بازی کرد نه اینکه 76 دقیقه بازی کنه) و همینطور همون نکنه ای که شما گفتین یعنی مراسم معارفه اش.
    طبق رای اولیه فیفا حق معارفه سوارز وجود نداشت ولی در دادگاه آخر که تا حدودی بخشیده شد اجازه دادن مراسم معارفه رو انجام بدن که بازی دیشب مراسم رو انجام دادن وگرنه باید زود تر از اینها معارفه رو انجام میدادن.
    اگر خبرهارو دنبال کرده بودین در جریان بودین.
    شما از صفحه 18 همین تاپیک به بعد میتونین تمام صحبت هارو راجع به محرومیت سوارز بخونین.
    اینم برا اینکه خبر رسمی رو بخونین پست خودم شماره 196
    Last edited by runner; 19-08-2014 at 13:38.

20. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •