تمدید قرارداد ماسکرانو در روز 4 شهریور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خاویر ماسکرانو و باشگاه بارسلونا بر سر تمدید قرارداد این بازیکن به مدت چهار سال تا 9 تیر 1397 به توافق رسیدند.
باشگاه فوتبال بارسلونا اعلام کرد که ماسکرانو روز سه شنبه 4 شهریور برای بهبود بخشیدن و تمدید کردن قرارداد خود در دفاتر باشگاه حضور خواهد یافت.
توافق بر سر این تمدید درست پیش از جام جهانی برزیل صورت گرفت که در آن ماسکرانو به همراه تیم ملی آرژانتین نایب قهرمان جهان شد. مبلغ جدید فسخ قرارداد نیز 100 میلیون یورو در نظر گرفته شده است.
ماسکرانو این هفته در کنار بقیه بازیکنانی که به همراه تیم ملی کشورشان در نیمه نهایی جام جهانی حضور داشتند به تیم اضافه شد و انتظار می رود در دیدار دوشنبه شب در جام خوان گمپر نخستین بازی فصل خود را انجام دهد..
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: ماهان مولائی / FCBarcelona.ir
خوشحالی سوارز پس از حضور در تمرینات
لوییس سوارز مهاجم اروگوئه ای بارسا پس از حضور در تمرین صبح جمعه در کنار هم تیمی های جدید خود به مصاحبه با سایت رسمی و شبکه تلویزیونی بارسا پرداخت.
لوییس سوارز پس از نهایی شدن تصمیم دادگاه ورزشی توانست برای اولین بار، دیروز صبح با سایر بازیکنان به تمرین بپردازد. او در زمین تمرین سیوداد دپورتیوا خوان گمپر تحت هدایت لوییس انریکه تمرین کرد. سوارز در مصاحبه ای با شبکه بارسا و سایت رسمی باشگاه گفت: «بسیار خوشحالم که دوباره به جمع فوتبالی بازگشته ام و از بودن در کنار هم تیمی های خود لذت می برم. برای چنین روزی نمی توانستم بیش از این صبر کنم».
امضای قرارداد این مهاجم چند هفته پیش انجام شده بود اما این بازیکن قادر به تمرین با تیم نبود. سوارز این دوران را این طور توصیف کرد: «دوران بسیار سختی بود. شرایطی پیش امد که باعث ناراحتی من شده بود. من بهای اشتباهی را که مرتکب شدم پرداختم وباید برای آن عذرخواهی کنم اما باید همه این حوادث تلخ را فراموش کنم». شماره 9 جدید بارسا در ادامه گفت: «تنها به آینده فکر می کنم که در باشگاه جدیدم، بارسلونا رقم خواهد خورد. باشگاهی که بازی در آن آرزوی من بود».
سوارز دوشنبه مقابل هواداران معرفی خواهد شد که این مراسم پیش از برگزاری جام خوان گمپر خواهد بود. سوارز گفت: «نمی توانم برای آن روز صبر کنم. باید منتظر باشم تا زمان بازی من هم فرا برسد و با هواداران بیشر در ارتباط باشم و جو حاکم بر نیوکمپ را در هنگام بازی لمس کنم».
در پایان این بازیکن اروگوئه ای از حمایت باشگاه در قبال وی از زمان عقد قرارداد قدردانی کرد. او گفت: «از کارهایی که باشگاه طی چند هفته اخیر در حق من انجام داده بسیار سپاسگذارم. آنها در این مدت رفتار بسیار خوبی با من داشته اند و از آنها تشکر می کنم زیر ا من در حال درک رویای خود یعنی بازی برای بارسا هستم».
منبع: سايت رسمي باشگاه
مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
فیلم جدید مسی در کنگره حامیان باشگاه ها
فیلم جدیدی درباره وقایع و اتفاقات مهم زندگی مسی ساخته شده است. کارگردانی این فیلم را الکس د لا لگسیا بر عهده دارد و در شهرهای بوینس آیرس، روزاریو و بارسلونا صحنه های این فیلم ضبط شده است.
فیلم جدید «مسی» با کارگردانی الکس د لا لگسیا و با تهیه کنندگی مدیاپرو، در کنگره حامیان جهانی باشگاه ها به نمایش در خواهد آمد. این فیلم در کشورهای آرژانتین و اسپانیا ضبط شده استٰ نویسندگی این فیلم را نیز جورج والدانو بر عهده داشته. این فیلم در روز یکشنبه و در کنگره حامیان باشگاه ها به نمایش در خواهد آمد. منوتی، مارادونا، کرایوف و والدانو از کسانی هستند که در این فیلم حضور داشته اند.
مسی یکی از بازیکنان بزرگ تاریخ فوتبال به شمار می رود و در این فیلم به نظرات برخی کارشناسان درباره این بازیکن استثنایی پرداخته شده است. اشخاص نزدیک به مسی مثل مربیان، هم تیمی ها و بسیاری دیگر در این فیلم نظرات خود را بیان کرده اند و در این فیلم از آرشیو ها و ویدئوهایی که پیش از این از افراد نزدیک به مسی ضبط شده است، توسط کارگردان استفاده شده. لحظات دیگر زندگی مسی نیز توسط هنرنمایی بازیگران به نمایش درآمده است. این فیلم برای اولین بار در ریو برای جام جهانی به نمایش در آمد و در ششم سپتامبر نیز در ونیز نمایش داده خواهد شد.
در این فیلم، کارشناسنان، هم تیمی های پیشین، روزنامه نگاران، مربیان و دوستان دوران کودکی عجوبه آرژانتینی دور یک میز برای صرف شام نشسته اند و نظرات خود را بیان می کنند. تحلیل های این کارشناسان شامل رخدادهای مهم زندگی مسی می شود. رخداد های بررسی شده در این فیلم شامل: شور و شوق مسی در دوران کودکی برای بازی کردن، تصمیم وی برای ترک روزاریو به سوی بارسلونا، جدایی از خانواده، نقش اشخاصی مثل رونالدینیو، رکساچ، رایکارد و گواردیولا در تبدیل شدن وی به یک ستاره، اولین گل مسی در نیوکمپ، شب رویایی وی در استمفوردبریج، ارتباط مسی با روزاریو و آرژانتین و هم چنین مقایسه این عجوبه آرژانتینی با مارادونا. در یکی از قسمت های فیلم، کرایوف در مورد مسی می گوید: «خدا را شکر که مسی پا به فوتبال گذاشت؛ اگر مسی نبود ما هنوز هم درمورد مارادونا صحبت می کردیم و این اصلاً خوب نیست، بیاییم به جای مقایسه او با مارادونا از بازی هایش لذت ببریم».
الکس د لا لگسیا، در مورد علل پرورش و رشد دادن چنین استعداد هایی می گوید: «مسی خارق العاده است، خوشحالی پس از گل او نشان از علاقه زیاد وی به مادربزرگش دارد و سرسختی و کوشش او قابل تقدیر است؛ کوششی که یک شخص را از روزاریو به مرکز توجهات جهان و فوتبال منتقل کرد ». این فیلم در بوینس آیرس، روزاریو و بارسلونا ضبط شده است.
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: سجاد اسدی / FCBarcelona.ir